Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Bo mĂłwi przez nos :?
PowrĂłt do poczÂątkĂłw kariery ? :devil: :devil: :devil:
A juÂż bez zÂłoÂśliwoÂści , to wczoraj tez miaÂła zmieniony gÂłos.

[ Dodano: Wto Wrz 25, 2007 11:41 pm ]
Garniturek juÂż kilkakrotnie byÂł, ale dzisiaj z nowym , granatowym podkoszulkiem , cudownie podkreÂślajÂącym joasiowe "pagĂłrki" :P :P
No i ten uÂśmiech..... Wiadomo, 5-letni perkusista to unikat... A ten dzisiejszy uÂśmiech, teÂż unikat... :tanczy:
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
maxxx

Post autor: maxxx »

Ja tylko na sekudke :rozglada: G³ównie ¿eby napisaÌ,¿e Joasia bardzo elegancko wygl¹da w tej marynarce :brawa: Uœmiech s³odki :P
No a tak poza tym to chciaÂłem sprawdziĂŚ czy uda sie wysÂłac posta :hmm:
Bo miaÂłem troche wiĂŞcej naskrobane ale zniknĂŞÂło mi wszystko ;( W ramach protestu tak symbolicznie dziÂś :rozglada:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
epsztajnek

Bo miaÂłem troche wiĂŞcej naskrobane ale zniknĂŞÂło mi wszystko
Off Topics - Rada na przysz³oœÌ :
Je¿eli na tym , coraz czêœciej padaj¹cym forum, po wys³aniu postu dostaniesz bia³y ekran , albo komunikat z b³êdem systemowym , cofnij przegl¹darkê do poprzedniej strony (strza³ka w leweo ) - tej z treœci¹ postu - i skopiuj post "na bok" ( zaznaczenie tekstu myszk¹ - Ctrl-C , a potem otwarcie nowego dokumentu tekstowego i Ctrl-V ) W ten sposób uratowa³em ju¿ nie jeden post i , co wa¿niejsze, adresy wklejanych capsów.
maxxx

DziĂŞki za rady ;) CzĂŞsto tez tak robiĂŞ ale akurat wczoraj teÂż inny tekst w miĂŞdzyczasie kopiowaÂłem i mi siĂŞ wkleiÂł ten zupeÂłnie nie zwiÂązany z JoasiÂą :hmm: :tanczy:
A co do biaÂłego ekranu to na poczÂątku mnie irytowaÂł a teraz juÂż sie troche przyzwyczaiÂłem.

[ Dodano: Sro Wrz 26, 2007 7:23 pm ]
No wreszcie mi sie uda³o J¹ ogl¹dn¹Ì od A do Z :tanczy: Du¿o tego nie by³o,ale wystarczaj¹co ¿eby zachwyciÌ siê nowym wdziankiem Joasi :aniol:
Respektuje-albo moÂże nie-Âźle brzmi :spiewa: ,jest taka miÂła,Âże reaguje pozytywnie na nasze sugestie dotyczÂące ciemnego koloru :aniol: A nawet jeÂśli to przypadek to i tak nie ma to znaczenia :D
Tematyka dziÂś rĂłznorodna z przewaga spoÂłecznej-w negatywnym wydaniu :cicho:
I jak zawsze zwierzÂątka troche 'uratowaÂły' Asie w sensie uÂśmiechowym-a konkretnie jakiÂś maÂły maÂłpiszonek rozweseliÂł buzie :tanczy: Tylko dwa ujĂŞcia-moÂże epsztajnek nagraÂł :rydzyk: :> :arrow:

Obrazek Obrazek

P.S W tym tygodniu nie bedzie tak jak w tamtym wiĂŞc Joasia dopiero w poniedziaÂłek-miejmy nadziejĂŞ,Âże moÂże w weekend :rydzyk: Bo z weekendem to ostatnio jest misz-masz,chyba Kacper K nawet miaÂł wieczorne serwisy :shock:
epsztajnek

ale wystarczajÂąco Âżeby zachwyciĂŚ siĂŞ nowym wdziankiem Joasi
Nowym :?: :shock: Panie Kolego, cofnij siĂŞ Pan do poczÂątkowej setki stron. Joasia w tym wdzianku miaÂła uwiecznionÂą w tym wÂątku relacjĂŞ z Sejmu . Podejrzewano nawet, Âże to wdzianko "troszku przeÂśwituje" ;) ale jak z bliska widaĂŚ, to efekt naszytych lÂśniÂących paskĂłw.
A skoro Joasia wyciÂąga od czasu do czasu wdzianka z dna szafy, to moÂże niedÂługo wyciÂągnie "MikoÂłaja" ... :tanczy:
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
maxxx

No tak amnezja :hmm: Ale to wszystko przez wÂłaÂśnie te paski,w Âświetle Sejmowym inaczej wyglÂądaÂły :shock:
Joasia mi wybaczy ta wpadke :rydzyk: Bo bardzo dawno nie miaÂła na sobie tego ubranka :cicho:
ChociaÂż z drugiej strony to kultowy ciuch .. :red:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

W koĂącu udaÂło mi siĂŞ tu dostaĂŚ :jupi:
Przez brak czasu i kiepsko dziaÂłajÂące forum, nie mogÂłem tu siĂŞ zbytnio udzielaĂŚ :spiewa:
I niestety ubolewam, bo swĂłch ostatnich wydaĂŚ PzP nie widziaÂłem ;( ;(
Ale dziĂŞkujĂŞ za capsorelacje :tanczy: Joasia piĂŞkna jak zwylke :D
A ja siĂŞ muszĂŞ przyznaĂŚ, Âże tego wdzianka w ogĂłle nie kojarzĂŞ :nie:
Ale jest Âświetne, wspaniale siĂŞ w nim Joasia prezentuje :aniol:
Tak jak mĂłwiliÂśmy- dobrze jej w czerni :tanczy:

To zapewne koniec dyÂżurĂłw na ten tydzieĂą ;( ;( ChoĂŚ teÂż liczyÂłbym na weekend :rydzyk: :rydzyk:
epsztajnek

A ja siĂŞ muszĂŞ przyznaĂŚ, Âże tego wdzianka w ogĂłle nie kojarzĂŞ :nie:
Cofnij siĂŞ do strony nr 10.
arczi
Fan Forum
Fan Forum

epsztajnek pisze: Cofnij siĂŞ do strony nr 10.
:shock: :shock: :shock: To jest to ubranko z tamtej relacji :shock: :shock: :shock:
OprĂłcz tego, Âże jest wspaniaÂłe to jeszcze ta fryzura Joasi......
epsztajnek

to jeszcze ta fryzura Joasi......
Ówczesna, czy obecna :?: :mhm:
Na tak :brawa: czy na nie :nie: :?:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Ówczesna, czy obecna
Na tak czy na nie
Ówczesna i jak najbardziej na tak :tanczy: :tanczy:
Zw³aszcza ta z capsów powy¿ej w zdaje siê ró¿owym kostiumku :tanczy: :tanczy:
Nie jest tak rĂłwno ÂściĂŞta- to w przypadku Joasi wyglÂąda super :lol2:
epsztajnek

Ówczesna i jak najbardziej na tak
Noooo, to peÂłna zgoda :plus:
Zawsze jak siê cofam do pocz¹tkowych stron tego w¹tku, mam wra¿enie, ¿e z Joasi ulecia³o coœ ... "coœ co wa¿y mniej ni¿ gram" ... niby dokona³a siê wielka zmiana na korzyœÌ , a jednak coœ ulecia³o :mhm:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Noooo, to peÂłna zgoda
Zawsze jak siê cofam do pocz¹tkowych stron tego w¹tku, mam wra¿enie, ¿e z Joasi ulecia³o coœ ... "coœ co wa¿y mniej ni¿ gram" ... niby dokona³a siê wielka zmiana na korzyœÌ , a jednak coœ ulecia³o
Ja teÂż zawsze z przyjemnoÂściÂą oglÂądam te pierwsze wpisy a przede wszystkim capsy :tanczy: :tanczy:
Joasia wtedy miaÂła duÂżo lepszÂą fryzure, w ogĂłle siĂŞ inaczej prezentowaÂła, nie wiem, czy lepiej czy gorzej, ale to byÂło coÂś innego :roll:

A dziÂś Joasia przeszÂła kompletnÂą metamorfozĂŞ :shock: ObjawiÂła siĂŞ pod postaciÂą Donalda Tuska :evil: :evil: :evil: On chce byĂŚ teraz bliÂżej ludzi i bliÂżej ludzkich spraw i to nawet za granicÂą- w Irlandii :evil: :evil:
Niedosz³y prezydent chce nam Joasie wygryŸÌ ;( ;(

[ Dodano: Sob Wrz 29, 2007 11:06 am ]
Nie wiem, czy wiecie, kto siĂŞ pokazaÂł w DnÂŻ :tanczy: :tanczy:
DziÂś na czarno :D :D ZnĂłw publicystka z dÂługopisikiem w Âłapce :aniol:

Obrazek Obrazek

[ Dodano: Sob Wrz 29, 2007 11:16 am ]
Obrazek Obrazek
Obrazek
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Ostatnio zmieniony sobota 29 wrz 2007, 12:22 przez Camilo, łącznie zmieniany 1 raz.
epsztajnek

MÂądrzy ludzie mĂłwiÂą: nie traĂŚcie nigdy nadziei... :jupi:
Joasia dziœ w ró¿owym podkoszulku :brawa:
Dopiero wróci³em z zakupów, muszê jeszcze kupiÌ ciasto i piwo na weekend, ale "DnZ" potrwa jeszcze parê godzin, to jakiœ capisk póŸniej...

[ Dodano: Sob Wrz 29, 2007 12:25 pm ]
Joanno :!: :!: :ban: :ban: :evil: :evil:
Sama dajesz powĂłd do krytyki :?: :shock:
SzanujÂąca siĂŞ Pani Dziennikarka powinna wiedzieĂŚ, Âże pisze siĂŞ "junta", ale czyta siĂŞ "hunta" :!: PowtĂłrz: "hunta" .... "H" jak .... :xx: :red:
A potem dziwiĂŚ siĂŞ komentarzom na tvn24.pl :<
ODPOWIEDZ