Na tych capsach wygl¹da³o, ¿e jest na czarno, ale jak w³¹czy³em TVN24 to by³o widaÌ, ¿e na fioletowo. Nie mniej jednak zgadzam siê z Tob¹, ¿e bardzo dobrze wygl¹da w ciemnych barwach.maxxx pisze:Na fioletowo
Beata Tadla
Moderator: Łukasz
Witam wszystkich. Tak juÂż sobie od dawna czytaÂłem to forum, a ten wÂątek zwÂłaszcza, no bo teÂż Beata Tadla jest chyba mojÂą ulubionÂą twarzÂą w TVN24.
Dzisiaj we Wprost przeczytaÂłem, Âże od paÂździernika pani Beata ma prowadziĂŚ weekendowe Fakty
Do faktĂłw zawita teÂż m.in pan Marciniak.
Bardzo fajnie, Âże pnie siĂŞ do gĂłry
Dzisiaj we Wprost przeczytaÂłem, Âże od paÂździernika pani Beata ma prowadziĂŚ weekendowe Fakty

Nieoficjalne informacje siê potwierdzi³y! Beata Tadla, jak informuje serwis http://www.tvnfakty.pl zosta³a now¹ wspó³prowadz¹c¹ weekendowe ''Fakty''. (poprowadzi je z Piotrem Marciniakiem). Gratulujê awansu
I mam jeszcze pytanie - czy dalej bĂŞdzie prowadziĂŚ ''DzieĂą na Âżywo''?

Tak myÂślaÂłem odkÂąd pierwszy raz "Press" to podaÂł. :brawa: RĂłwnieÂż gratulujĂŞ awansu - w peÂłni zasÂłuÂżonego. I oby do 6 paÂździernika.
[ Dodano: Sro 26 Wrz, 07 19:46 ]
Tak myÂślaÂłem odkÂąd pierwszy raz "Press" to podaÂł. :brawa: RĂłwnieÂż gratulujĂŞ awansu - w peÂłni zasÂłuÂżonego. I oby do 6 paÂździernika.
[ Dodano: Sro 26 Wrz, 07 19:52 ]

[ Dodano: Sro 26 Wrz, 07 19:46 ]

[ Dodano: Sro 26 Wrz, 07 19:52 ]

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

Witaj na forumNocturne pisze:Witam wszystkich. Tak juÂż sobie od dawna czytaÂłem to forum, a ten wÂątek zwÂłaszcza, no bo teÂż Beata Tadla jest chyba mojÂą ulubionÂą twarzÂą w TVN24.
Dzisiaj we Wprost przeczytaÂłem, Âże od paÂździernika pani Beata ma prowadziĂŚ weekendowe FaktyDo faktĂłw zawita teÂż m.in pan Marciniak.

Pani Beata jest jedn¹ z najsympatyczniejszych i najbardziej profesjonalnych kobiet w TVN i równie¿ gratulujê jej awansu do g³ównego wydania Faktów.
-
- Czasem tu wpada
-
- Fanatyk :)