Nie rozumiem - jest jakiÂś program specjalnie o zbliÂżajÂących siĂŞ wyborach? KiedyÂś byÂło to Studio Wyborcze - Mrozowski prowadziÂł bo pamiĂŞtam jak mu niszowi kandydaci na prezydenta ze studia wyszli. A teraz wybory sÂą tylko/aÂż w ramach takich programĂłw jak skaner wyborczy, magazyn 24 godziny no i serwisy.Marcin pisze:TVN24 caÂły czas mĂłwi w swoich programach o wyborach.myÂślaÂłem, Âże tvn24 zapomniaÂł juÂż o zrobieniu jakiegoÂś programu zwiÂązanego z wyborami
24 Godziny | 24 godziny po południu
Moderator: Łukasz
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Re: Magazyn 24 Godziny
Jacek Stawiski, wydawca, komentator i gospodarz "Horyzontu".
W ogóle w tym tygodniu codziennie ktoś inny.
Poniedziałek - Michał Żebrowski.
Wtorek - Beata Tadla
Środa - Anita Werner.
Może szukają osoby, która sprawdza się w "Magazynie" i częściej będzie go jesienią prowadzić.
W ogóle w tym tygodniu codziennie ktoś inny.
Poniedziałek - Michał Żebrowski.
Wtorek - Beata Tadla
Środa - Anita Werner.
Może szukają osoby, która sprawdza się w "Magazynie" i częściej będzie go jesienią prowadzić.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
i tak powinno zostaćMarcin pisze: Wtorek - Beata Tadla

-
- Czasem tu wpada
- Kontakt:
[quote="piotrek888"]Jak bym znał ale nie wiem :mhm:
Moje pierwsze skojarzenie, jak go zobaczyłem to Artur kaczmarski (znany z TV4 dawniej i potem polsatu).... Dopiero na koniec, gdy sie przedstawil wszystko się wyjaśniło
Moje pierwsze skojarzenie, jak go zobaczyłem to Artur kaczmarski (znany z TV4 dawniej i potem polsatu).... Dopiero na koniec, gdy sie przedstawil wszystko się wyjaśniło
Jacek Stawiski bardzo dobrze radzi sobie w M24, ale co tu w ogole chwalić, wszak to fachowiec jest. Poza tym na tematy zagraniczne zawsze ma duzo ciekawego i mądrego do powiedzenia.
A ostatnio w M24 rzeczywiście troche zawirowan personalnych
Anita Werner powinna tam rzadzic razem z Bogdanem R
Poza tym Anie Jot jakoś wolałbym z powrotem do DnŻ, w M24 mi średnio pasuje
A ostatnio w M24 rzeczywiście troche zawirowan personalnych

Uchowaj Boże!piotrek888 pisze:i tak powinno zostaćMarcin pisze: Wtorek - Beata Tadla

Anita Werner powinna tam rzadzic razem z Bogdanem R

Poza tym Anie Jot jakoś wolałbym z powrotem do DnŻ, w M24 mi średnio pasuje

Wolne żarty.piotrek888 pisze:i tak powinno zostać
Wróci Ryman i będzie po dawnemu. A jako zmiennika niech sobie lepiej dokoptuje Anitę.
edit

-
- Fan Forum
- Kontakt:
Bez przesady może mi powiecie, że Tadla nie potrafi prowadzić Magazynu, to dopiero wolne żarty. Ona ma masę zalet, które w tym programie się przydają. Nie jest jakaś taka nadpobudliwa jak Pochanke, nie przerywa (co cechą Pochanke jest wielką) zawsze opanowana i podobają mi się jej rozmowy. Anita w Magazynie
chyba o 3 rano aby nikt jej nie oglądał. Rymanowski owszem bardzo dobry nawet lepszy niż Tadla ale cóż Beata dopiero zaczyna.

Te zalety to przede wszystkim usmiechanie się do polityków i niezadawanie trudnych pytań...
Poza tym jakiekolwiek porównania między tymi Panimi są jak najbardziej zbętne.
Już miałem nie odpisywać w tym wątku, ale na coś takiego muszę :/ Szkoda, że nie ma tu dyskusji na poziomie, tylko dziecinne tupanie nogą :/ Ale pozostając w tej konwencji, jaką narzuciłeś- myślę, że dla Anity choć dwie osoby włączyłyby TV o 3 rano, dla Beaty- śmiem wątpićAnita w Magazynie chyba o 3 rano aby nikt jej nie oglądał.

Ogarnij się. Zacznij dyskutować merytorycznie, a nie biadolić.Anita w Magazynie chyba o 3 rano aby nikt jej nie oglądał.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
To Wasze zdanie mi się nie podoba jak Magazyn prowadzi Aneta i tyle
Co Ty bredzisz? Aneta? Anita?piotrek888 pisze:To Wasze zdanie mi się nie podoba jak Magazyn prowadzi Aneta i tyle