Agata Wolna
Moderator: Łukasz
-
- Fanatyk :)
PrzyszÂła mi do gÂłowy myÂśl, przyznajĂŞ, bardzo brzydka i egoistyczna :ban: gdyby tak w trakcie "czarnej serii" wypadkĂłw polskich autokarĂłw przyszÂła kolej na HiszpaniĂŞ .... PrzecieÂż to wÂłaÂśnie po wypadku pod Grenoble w praktyce doÂświadczyliÂśmy znajomoÂści francuskiego przez DagmarĂŞ Kaczmarek. MoÂże wiĂŞc, gdyby, w razie czego..... posÂłali by na korespondenta AgatkĂŞ...
-
- Stały bywalec
epsztajnek pisze:PrzyszÂła mi do gÂłowy myÂśl, przyznajĂŞ, bardzo brzydka i egoistyczna :ban:
Uhhhjjj :hmm: !! Nawet bardzo egoistyczna :hmm: !! Ale tvn24 do tego nas przyzwyczai³a , ¿e jedynie takie czarne tragiczne wydarzenia s¹ w stanie ich ''przyci¹gn¹Ì'' :? !!
A nie moÂżna by tak raz chociaÂż dla odmiany karnawaÂł w Rio transmitowaĂŚ

Zostaje jeszcze do wyboru Sylwester w Hiszpanii

Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma
!!

-
- Stały bywalec
Widzê, ¿e Was d³u¿ej ni¿ na godzinê, to nie ma co zostawiaÌ, póŸniej trudno nadgoniÌ
DÂżastina - moÂże wymienimy siĂŞ przepisami na plyndze?
MoÂże Agatka teÂż nam coÂś szepnie?
Nie rozumiem o co caÂła afera?
Takiego komplementu jak marcinkowsky chyba jeszcze nikt w mojÂą stronĂŞ nie wystosowaÂł :* Ech, starzejĂŞ siĂŞ :devil: KiedyÂś zlinczowaÂłabym za podobne okreÂślenie :devil:
Filmiki siĂŞ ÂładujÂą :tanczy: Na pewno bĂŞdÂą ÂświetnÂą pamiÂątkÂą i dokÂładkÂą do kolekcji
epsztajnek'owi dziêkujê w swoim imieniu oczywiœcie za szczodroœÌ :*
Czekam niecierpliwie i z nadziejÂą na otwarcie TVN Espaniola
Teraz zapewne urlop juÂż z gĂłrki pĂŞdzi 

DÂżastina - moÂże wymienimy siĂŞ przepisami na plyndze?

obiobieÂżyÂświat pisze:..'mamuÂśka'marcinkowsky pisze:MyÂślĂŞ , Âże po prostu jako kobieta zawsze myÂśli o wszystkim :* !! Potrzeba nam tu takiej ..... nie chciaÂłbym napisaĂŚ mamuÂśki -bo zaraz pewnie oberwĂŞ po gÂłowie :hmm: !! Ale na pewno potrzebujemy kogoÂś kto nam bĂŞdzie przypominaÂł o waÂżnych sprawach i niektĂłre rzeczy uÂświadamiaÂł![]()
:devil:
..no nie wiem jak chcesz usun¹Ì swojego posta zanim Funcky go zobaczy - bo zedytowaÌ to ju¿ nie mo¿esz :devil:
..to daj znaĂŚ - to ja usunĂŞ posta :devil:![]()

Filmiki siĂŞ ÂładujÂą :tanczy: Na pewno bĂŞdÂą ÂświetnÂą pamiÂątkÂą i dokÂładkÂą do kolekcji

Ja pójdê na ca³oœÌ, jako eks-fanka turnieju ,,IdŸ na ca³oœÌ''marcinkowsky pisze:epsztajnek pisze:Przysz³a mi do g³owy myœl, przyznajê, bardzo brzydka i egoistyczna :ban:
Uhhhjjj :hmm: !! Nawet bardzo egoistyczna :hmm: !! Ale tvn24 do tego nas przyzwyczai³a , ¿e jedynie takie czarne tragiczne wydarzenia s¹ w stanie ich ''przyci¹gn¹Ì'' :? !!
A nie moÂżna by tak raz chociaÂż dla odmiany karnawaÂł w Rio transmitowaĂŚ??
Zostaje jeszcze do wyboru Sylwester w Hiszpanii!!

Czekam niecierpliwie i z nadziejÂą na otwarcie TVN Espaniola

Na pewno do spotkania z Agatk¹ mamy ju¿ bli¿ej ni¿ dalej}{ypnosea pisze:Nie wiecie jak d³ugo jeszcze bêdê musia³a krzyczeÌ têsknocie "precz"? Kiedy w koùcu bêdê mog³a zacz¹Ì b³agaÌ Agatê "prowadŸ"?![]()

Im driving home for christmas
Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:

-
- Stały bywalec
:o To Wy wszyskie takie kuchareczkiFunckyrella pisze:Widzê, ¿e Was d³u¿ej ni¿ na godzinê, to nie ma co zostawiaÌ, póŸniej trudno nadgoniÌ![]()
DÂżastina - moÂże wymienimy siĂŞ przepisami na plyndze?MoÂże Agatka teÂż nam coÂś szepnie?
![]()

Uuuuffff.....Funckyrella pisze:obiNie rozumiem o co caÂła afera?
Takiego komplementu jak marcinkowsky chyba jeszcze nikt w mojÂą stronĂŞ nie wystosowaÂł :* Ech, starzejĂŞ siĂŞ :devil: KiedyÂś zlinczowaÂłabym za podobne okreÂślenie :devil:

Bingo :tanczy: !! Lepszego pomys³u chyba nikt ju¿ nie przedstawiFunckyrella pisze:Ja pójdê na ca³oœÌ, jako eks-fanka turnieju ,,IdŸ na ca³oœÌ''![]()
Czekam niecierpliwie i z nadziejÂą na otwarcie TVN Espaniola![]()

A jak w grê wchodz¹ 3 tygodnie urlopu , to wcale jeszcze nie jest z górki :rozglada: !!Funckyrella pisze:Na pewno do spotkania z Agatk¹ mamy ju¿ bli¿ej ni¿ dalej}{ypnosea pisze:Nie wiecie jak d³ugo jeszcze bêdê musia³a krzyczeÌ têsknocie "precz"? Kiedy w koùcu bêdê mog³a zacz¹Ì b³agaÌ Agatê "prowadŸ"?![]()
Teraz zapewne urlop juÂż z gĂłrki pĂŞdzi
Przepraszam za dozĂŞ pesymizmu :rozglada: !! Bardzo mnie to drĂŞczy i musiaÂłem zasiaĂŚ w Was teÂż :devil: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma
!!

-
- Fan Forum
..za chwilê chyba oszalejê :szalony:marcinkowsky pisze::o To Wy wszyskie takie kuchareczkiFunckyrella pisze:Widzê, ¿e Was d³u¿ej ni¿ na godzinê, to nie ma co zostawiaÌ, póŸniej trudno nadgoniÌ![]()
DÂżastina - moÂże wymienimy siĂŞ przepisami na plyndze?MoÂże Agatka teÂż nam coÂś szepnie?
![]()
??
![]()
Prawdziwe skarby mamy na forum
!! UjawniajÂą siĂŞ powoli z talentami :tanczy: !! WystosowujĂŞ podobnÂą proÂśbĂŞ co do DÂżastiny -do wszystkich paĂą potrafiÂących robiĂŚ plyndze
!!
..takiego mi dziewczyny narobiÂły apetytu :szalony:
..no i jak Agatka zaraz nie wrĂłci to ona nie jest rodowita Wielkopolanka

..wÂłaÂściwie to moÂże plyndze juÂż jej siĂŞ z tej okazji przejadÂły

..kabelmarcinkowsky pisze:Uuuuffff.....!! Myœla³em , ¿e siê obrazisz :rozglada: A ten..... obi nie chcia³ posta usun¹Ì
!! Taki z niego dobry kolega :devil:

..d³ugo myœla³em i faktycznie nic lepszego do g³owy nie przychodzimarcinkowsky pisze:Bingo :tanczy: !! Lepszego pomys³u chyba nikt ju¿ nie przedstawiFunckyrella pisze:Ja pójdê na ca³oœÌ, jako eks-fanka turnieju ,,IdŸ na ca³oœÌ''![]()
Czekam niecierpliwie i z nadziejÂą na otwarcie TVN Espaniola![]()
!! :*

..Âżadnym innym sposobem lepiej byÂśmy nie sprawdzili czy Agatka wÂłada hiszpaĂąskim

..juÂż ten serwis sÂłyszĂŞ i widzĂŞ :szalony:
..ale nie potrafiĂŞ powtĂłrzyĂŚ i opisaĂŚ

..od wtorku 18. wrzeÂśnia minĂŞÂło.. :mhm:marcinkowsky pisze:A jak w grĂŞ wchodzÂą 3 tygodnie urlopu , to wcale jeszcze nie jest z gĂłrki :rozglada: !!
Przepraszam za dozĂŞ pesymizmu :rozglada: !! Bardzo mnie to drĂŞczy i musiaÂłem zasiaĂŚ w Was teÂż :devil: !!
..dokÂładnie 10 dni - :o my juÂż 10 dni bez Agatki Âżyjemy :o
..tydzieĂą ma 7 dni

..wiĂŞc 3 tygodnie to byÂłoby 21 dni

..21 podzieliÌ na pó³ to wyjdzie 10,5 dnia :rozglada:
..czyli dopiero jutro bylibyœmy na pó³metku :rozglada:
..a Âżyjemy dziĂŞki wspominkowym filmikom nam siĂŞ to udaje

..mam nadziejê ¿e jeszcze ktoœ gdzieœ coœ ma dysku na najbli¿sze 10 i pó³ dnia

..filmiki obejrzane

..uhonorowane brawami - z dumy

..poÂświĂŞcone Âłzami - wzruszenia i szczĂŞÂścia

..stĂłpki obejrzane

..no i co - teraz liczymy dalej dni nieobecnoÂści :spiewa:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
-
- Fanatyk :)
No, chyba Âżeby wystÂąpiÂły jakieÂś problemy techniczne..juÂż ten serwis sÂłyszĂŞ i widzĂŞ :szalony:
i Agata zacytowaÂłaby tajemniczego Don Pedro z Krainy DeszczowcĂłw
"Carrrrambaaaa".....
albo mogÂła by swobodnie odmieniaĂŚ przez wszystkie przypadki pewne sÂłowo, ktĂłre w jĂŞzykach romaĂąskich ( i nie tylko ) znaczy "krzywy"
-
- Stały bywalec
Pêdzicie jak expressFunckyrella pisze:Widzê, ¿e Was d³u¿ej ni¿ na godzinê, to nie ma co zostawiaÌ, póŸniej trudno nadgoniÌ![]()

Niew¹tpliw¹ przyjemnoœÌ obejrzenia filmików umieszczonych tu, dziêki uprzejmoœci niektórych userów, zostawiÌ sobie muszê niestety na jutro. Zaœ przyjemnoœÌ napisania s³ów kilka o tych filmach na inn¹ okazjê, byÌ mo¿e, ¿e na pojutrze

DawkujĂŞ sobie przyjemnoÂści

...napisaÂła ironicznieFunckyrella pisze:Ech, starzejĂŞ siĂŞ :devil:

Có¿ poza tym chcia³em napisaÌ :mhm: Zupe³nie jak Wy czekam i odliczam dni do powrotu Agatty - têskniê niemi³osiernie :szalony: Zupe³nie jak wiêkszoœÌ czekam na otwarcie nowej stacji

Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
-
- Fan Forum
..gorzej jak u¿ywa bardziej dosadnych s³ów :spiewa:epsztajnek pisze:No, chyba ¿eby wyst¹pi³y jakieœ problemy techniczne..ju¿ ten serwis s³yszê i widzê :szalony:
"Carrrrambaaaa".....
..przecieÂż obcokrajowcy najprĂŞdzej i najÂłatwiej zapamiĂŞtujÂą o takie przekleĂąstwa

..nie chciaÂłem juÂż pisaĂŚ Âże najchĂŞtniej

..co do tych problemĂłw technicznych to nie o nie chodziÂło a o nadmiar wraÂżeĂą i ani me ani be po hiszpaĂąsku jeÂśli o mnie chodzi :devil:
..oglÂądaÂłem kilka odcinkĂłw tych latynoskich telenowel ale tego sÂłowa nie umiaÂłbym przetÂłumaczyĂŚ :mhm: :devil:epsztajnek pisze:albo mogÂła by swobodnie odmieniaĂŚ przez wszystkie przypadki pewne sÂłowo, ktĂłre w jĂŞzykach romaĂąskich ( i nie tylko ) znaczy "krzywy"
..na dÂłuÂżej starczajÂąAlchemik pisze:DawkujĂŞ sobie przyjemnoÂści![]()

..to teÂż moÂże byĂŚ sposĂłb na tĂŞsknotĂŞ :tanczy:
..radość :jupi:
-
- Stały bywalec
Bardzo interesuj¹co rozwija siê strona dyskusji -strona, która pokazuje jak mo¿na sprawdziÌ czy Agatka zna hiszpaùski :devil: !! Czy naprawdê nie ma prostszego sposobu , ¿eby siê o tym przekonaÌ :devil: ??obie¿yœwiat pisze:..gorzej jak u¿ywa bardziej dosadnych s³ów :spiewa:epsztajnek pisze:No, chyba ¿eby wyst¹pi³y jakieœ problemy techniczne
"Carrrrambaaaa".....
..przecieÂż obcokrajowcy najprĂŞdzej i najÂłatwiej zapamiĂŞtujÂą o takie przekleĂąstwa![]()
..nie chciaÂłem juÂż pisaĂŚ Âże najchĂŞtniejx:
![]()
..co do tych problemĂłw technicznych to nie o nie chodziÂło a o nadmiar wraÂżeĂą i ani me ani be po hiszpaĂąsku jeÂśli o mnie chodzi :devil:
Albo jesteÂśmy niekumaci albo epsztajnek zapodaÂł nam cholernie trudny do rozwiÂązania kalamburobieÂżyÂświat pisze:..oglÂądaÂłem kilka odcinkĂłw tych latynoskich telenowel ale tego sÂłowa nie umiaÂłbym przetÂłumaczyĂŚ :mhm: :devil:epsztajnek pisze:albo mogÂła by swobodnie odmieniaĂŚ przez wszystkie przypadki pewne sÂłowo, ktĂłre w jĂŞzykach romaĂąskich ( i nie tylko ) znaczy "krzywy"

Alchemik poÂżywa siĂŞ z gracjÂą -kĂŞsami i powolutku -nie tak jak my rzuciliÂśmy siĂŞ jak stado wygÂłodniaÂłych ...... juÂż nie bĂŞdĂŞ koĂączyÂł :hyh: !!obieÂżyÂświat pisze:..na dÂłuÂżej starczajÂąAlchemik pisze:DawkujĂŞ sobie przyjemnoÂści![]()
![]()
..to teÂż moÂże byĂŚ sposĂłb na tĂŞsknotĂŞ :tanczy:

!!

Tu siê zgodzêAlchemik pisze:Pêdzicie jak expressFunckyrella pisze:Widzê, ¿e Was d³u¿ej ni¿ na godzinê, to nie ma co zostawiaÌ, póŸniej trudno nadgoniÌ![]()
TrochĂŞ czasu trzeba poÂświĂŞciĂŚ aby nadrobiĂŚ naklikane strony

A to zdanie, przyznaĂŚ muszĂŞ, szalenie mnie zaintrygowaÂło :o :rozglada:Alchemik pisze:JuÂż siĂŞ nie mogĂŞ poÂłapaĂŚ w ktĂłrym miejscu byÂłam ostatnio... o! znalazÂłem![]()
Ja w kuchni improwizujĂŞFunckyrella pisze: DÂżastina - moÂże wymienimy siĂŞ przepisami na plyndze?MoÂże Agatka teÂż nam coÂś szepnie?

Jeœli nie boicie siê zaryzykowaÌ :rozglada: podajcie tylko czas i miejsceAlchemik pisze:I zupe³nie jak wiêkszoœÌ ju¿ wêszê, kiedy i gdzie dziewczyny zaserwuj¹ nam plyndze

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. 

-
- Stały bywalec
Ejjhh tam , wcale nie tak prêdkoD¿astina pisze:Tu siê zgodzêAlchemik pisze:Pêdzicie jak expressFunckyrella pisze:Widzê, ¿e Was d³u¿ej ni¿ na godzinê, to nie ma co zostawiaÌ, póŸniej trudno nadgoniÌ![]()
TrochĂŞ czasu trzeba poÂświĂŞciĂŚ aby nadrobiĂŚ naklikane strony
![]()

DÂżastina pisze:A to zdanie, przyznaĂŚ muszĂŞ, szalenie mnie zaintrygowaÂło :o :rozglada:Alchemik pisze:JuÂż siĂŞ nie mogĂŞ poÂłapaĂŚ w ktĂłrym miejscu byÂłam ostatnio... o! znalazÂłem![]()

To tym lepiejDÂżastina pisze:Ja w kuchni improwizujĂŞFunckyrella pisze: DÂżastina - moÂże wymienimy siĂŞ przepisami na plyndze?MoÂże Agatka teÂż nam coÂś szepnie?
![]()

!!

-
- Stały bywalec
MoÂże chodziĂŚ o to, Âże pewna urocza mÂłoda dama parĂŞ dni temu uczyniÂła z niego Âżywego manekina, na ktĂłrym ĂŚwiczy sztukĂŞ makijaÂżu? :hahaha: MĂłwiÂłam Al, Âże tym samym schrzani ci psychikĂŞ :devil: Nie moÂżna tak ulegaĂŚ potomstwu :grozi:marcinkowsky pisze:DÂżastina pisze:A to zdanie, przyznaĂŚ muszĂŞ, szalenie mnie zaintrygowaÂło :o :rozglada:Alchemik pisze:JuÂż siĂŞ nie mogĂŞ poÂłapaĂŚ w ktĂłrym miejscu byÂłam ostatnio... o! znalazÂłem![]()
Al musi siĂŞ nam z tego wytÂłumaczyĂŚ
!! Pocz¹tkowo wzi¹³em to za literówkê , ale D¿astina uœwiadamiasz mi , ¿e w tej sprawie jest drugie dno :devil: !!
![]()

A ja wszystko przypalam, wiĂŞc sami wybierajciemarcinkowsky pisze:To tym lepiejDÂżastina pisze:Ja w kuchni improwizujĂŞ![]()
!! ZwÂłaszcza jeÂśli jesteÂś wirtuozkÂą
!!

Gwiazdy nowej to nie wybierzemy, ale frontmana moÂżemymarcinkowsky pisze:A odkÂąd nie ma wÂśrĂłd nas Agatki i naszego frontmana , duchowego przywĂłdcy i lidera , to tak jakbyÂśmy osÂłabli nawet trochĂŞ!!

Im driving home for christmas
Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:

-
- Bywalec
Ale, Âżeby od razu poskutkowaÂło takim rozdwojeniem jaÂźni?Funckyrella pisze:MoÂże chodziĂŚ o to, Âże pewna urocza mÂłoda dama parĂŞ dni temu uczyniÂła z niego Âżywego manekina, na ktĂłrym ĂŚwiczy sztukĂŞ makijaÂżu? :hahaha: MĂłwiÂłam Al, Âże tym samym schrzani ci psychikĂŞ :devil: Nie moÂżna tak ulegaĂŚ potomstwu :grozi:Alchemik pisze:JuÂż siĂŞ nie mogĂŞ poÂłapaĂŚ w ktĂłrym miejscu byÂłam ostatnio... o! znalazÂłem![]()
![]()

MoÂże Frontwoman?Funckyrella pisze:Gwiazdy nowej to nie wybierzemy, ale frontmana moÂżemymarcinkowsky pisze:A odkÂąd nie ma wÂśrĂłd nas Agatki i naszego frontmana , duchowego przywĂłdcy i lidera , to tak jakbyÂśmy osÂłabli nawet trochĂŞ!!

A Frotman z okazji powrotu Anity do g³ównych nie ma zamiaru siê zjawiÌ :>
-
- Stały bywalec
To siĂŞ nazywa prowokacja w nowoczesnym wydaniunot that kind pisze:Ale, Âżeby od razu poskutkowaÂło takim rozdwojeniem jaÂźni?Funckyrella pisze:MoÂże chodziĂŚ o to, Âże pewna urocza mÂłoda dama parĂŞ dni temu uczyniÂła z niego Âżywego manekina, na ktĂłrym ĂŚwiczy sztukĂŞ makijaÂżu? :hahaha: MĂłwiÂłam Al, Âże tym samym schrzani ci psychikĂŞ :devil: Nie moÂżna tak ulegaĂŚ potomstwu :grozi:Alchemik pisze:JuÂż siĂŞ nie mogĂŞ poÂłapaĂŚ w ktĂłrym miejscu byÂłam ostatnio... o! znalazÂłem![]()
![]()
![]()
![]()

W kaÂżdym bÂądÂź razie, jeszcze nie zamierzam zmieniaĂŚ znaczka w opisie profilu, tego, ktĂłry informuje o pÂłci usera :devil:
Przychylam siĂŞ do spostrzeÂżenianot that kind pisze:MoÂże Frontwoman?Funckyrella pisze:Gwiazdy nowej to nie wybierzemy, ale frontmana moÂżemymarcinkowsky pisze:A odkÂąd nie ma wÂśrĂłd nas Agatki i naszego frontmana , duchowego przywĂłdcy i lidera , to tak jakbyÂśmy osÂłabli nawet trochĂŞ!!

W³aœnie, bo czym¿e ona zawini³a... :>not that kind pisze:A Frotman z okazji powrotu Anity do g³ównych nie ma zamiaru siê zjawiÌ :>
Mia³em pisaÌ o filmach, ale ³¹cza Ci u mnie szwankuj¹ i mam problem z ich (filmów) za³adowaniem na dysk :/ Ale w g³owie mi œwita, i¿ nie raz, i nie dwa razy ju¿ o tych filmach tu pisa³em

Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
-
- Stały bywalec
No i wszystko jasneAlchemik pisze:To siĂŞ nazywa prowokacja w nowoczesnym wydaniunot that kind pisze:Ale, Âżeby od razu poskutkowaÂło takim rozdwojeniem jaÂźni?Funckyrella pisze:MoÂże chodziĂŚ o to, Âże pewna urocza mÂłoda dama parĂŞ dni temu uczyniÂła z niego Âżywego manekina, na ktĂłrym ĂŚwiczy sztukĂŞ makijaÂżu? :hahaha: MĂłwiÂłam Al, Âże tym samym schrzani ci psychikĂŞ :devil: Nie moÂżna tak ulegaĂŚ potomstwu :grozi:Alchemik pisze:JuÂż siĂŞ nie mogĂŞ poÂłapaĂŚ w ktĂłrym miejscu byÂłam ostatnio... o! znalazÂłem![]()
![]()
![]()
![]()
MyÂślaÂłem, Âże jedynÂą osobÂą, ktĂłra na to zareaguje, moÂże byĂŚ tylko }{ypnosea
Myœla³em, ¿e poza tym, prowokacja przejdzie niezauwa¿on¹, b¹dŸ potraktowana zostanie jak zwyk³a niewinna pomy³eczka :devil: Nie s¹dzi³em, i¿ prowokacj¹ wzbudzê tak¹ kontrowersjê :devil: Có¿, jak mawia³ Œ.+P. BJ, takie trudne czasy... :devil:
W kaÂżdym bÂądÂź razie, jeszcze nie zamierzam zmieniaĂŚ znaczka w opisie profilu, tego, ktĂłry informuje o pÂłci usera :devil:

Jedziesz po bandzie Al :devil: !! Nigdy nie podejrzewa³em ciê o sk³onnoœci i zapêdy do prowokowania opinii publicznej :devil: !! Ale cieszê siê, ¿e siê ods³aniasz -w koùcu dobrze, ¿ebyœmy przed wytypowaniem nowego frotmana wiêcej dowiedzieli siê o potencjalnych kandydatachAlchemik pisze:Przychylam siê do spostrze¿enianot that kind pisze:Mo¿e Frontwoman?Funckyrella pisze:Gwiazdy nowej to nie wybierzemy, ale frontmana mo¿emyDoœÌ rz¹dów mê¿czyzn
Dziewczyny - zgÂłaszajcie (uhh o maÂły wÂłos napisaÂłbym ''zgÂłaszajmy'' :uhh: :devil: ) kandydatury
![]()

wola walki -to teÂż pomocna na stanowisku lidera cechaAlchemik pisze:Mimo to, nie zamierzam siĂŞ poddawaĂŚ i bĂŞdĂŞ prĂłbowaÂł stawiĂŚ im czoÂła :devil:

Al -chyba robiĂŞ ci kampaniĂŞ

!!