Moderator: Łukasz
Ja tylko nawi¹¿ê do wybielania czarnych charakterów. Otó¿ np. wybielony Jaroszy znowu krêci i chyba pierze drudne pieni¹dze w fundacji. Zajê³a sie tym ju¿ policja wiêc jak widzisz...bambi pisze:napisa³am ¿e wprowadzanie nowych aktorów jest bez sensu, nowy facet marty moze za rok oka¿e sie psycholem i trtzeba bêdzie jej zmieniÌ, co z tego ze wprowadzaja nowe postacie i jakieœ nieprawdopodobne historyjki, jakies w¹tki sensacyjne z radomsk¹, to nie jest film sensacyjny, wystêpuja te¿ nag³e wybuchy wielkiej mi³osci(Goœka i Stefan) i uczuc macierzyùskich czy raczej ojcowski (Marek i jego przysz³a córeczka). Kiedyœ by³y jakies czarne postacie a teraz kazda czarna postac musi byÌ wybielona, nie mogê ogladac tego filmu ze wzgledu na wystepujace w nim kobiety, które sa zaprzeczeniem prawdziwych kobiet, nie znosze wrêcz Teresy i g³upiej Goœki. Tradycyjnie w tym serialu jest tak najpierw troche zametu potem stabilizacja potem znowu trzeba zamacic itd mnie to juz cholernie znudzi³o. Ten serial to zwyk³a papka od której chce sie rzygaÌArO pisze:Mnie jakoœ nie nudzi i w¹tków nowych jest mnóstwo. Nowy facet Marty, przeœladuj¹ca j¹ Radomska, Jacek j¹ zdradza³, Stefan I Marek otwieraj¹ pub, Hanka i Marek (chyba) adoptuj¹ dziecko. Coœ nie uwa¿nie ogl¹dasz bo tych w¹tków przed rokiem nie by³o.bambi pisze:ja te¿ wybieram ogniwo, kiedyœ oglada³am m jak mi³oœÌ, jeszcze rok temu by³ dla mnie ciekawy, ale teraz juz sie nudzi, ile mozna ci¹gn¹Ì te same w¹tki, mozna wprowadzac nowych aktorów, ale to robi sie coraz bardziej bez sensu, wczoraj obejrza³am powtórke mjm o 16, ale raczej mnie nie zaciekawi³, ciagle te same rozmowy, marta tak samo biedna i niezdecydowana, goœka i stefan, te ich rozmowy o mi³oœci flaki z olejem, rzygaÌ sie chce![]()
ArO pisze:
ZresztÂą ja nie musze Cie przekonywaĂŚ bo skoro wolisz np. "Na WspĂłlnej" z MandarynkÂą to nie ma o czym gadaĂŚ.[/color][/b]
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość