Agata Wolna
Moderator: Łukasz
-
- Fan Forum
Mo¿e, kiedy ta piêkna, acz tajemnicza do bólu dama zrozumie, ¿e nie mówi tylko i wy³¹cznie do urz¹dzenia zwanego kamer¹, a do ... na razie tysiêcy ludzi, którzy siedz¹ przed telewizorami i chcieliby dowiedzieÌ siê czegoœ na jej temat, to wrócê i znów uwierzê w sens mojej misji 

(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
... ostatnie chwile na forum?
-
- Stały bywalec
Mi³o by³o Ciê poznaÌBlack Jack '62 pisze:Mo¿e, kiedy ta piêkna, acz tajemnicza do bólu dama zrozumie, ¿e nie mówi tylko i wy³¹cznie do urz¹dzenia zwanego kamer¹, a do ... na razie tysiêcy ludzi, którzy siedz¹ przed telewizorami i chcieliby dowiedzieÌ siê czegoœ na jej temat, to wrócê i znów uwierzê w sens mojej misji

NaprawdĂŞ nigdy CiĂŞ Black nie zapomnĂŞ

Twoje znikniĂŞcie, to wiĂŞcej niÂż sÂłowa...
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
-
- Stały bywalec
Ale -jeœli takie kryteria powrotu obra³eœ to oznacza , ¿e ju¿ siê nigdy nie spotkamyBlack Jack '62 pisze:Mo¿e, kiedy ta piêkna, acz tajemnicza do bólu dama zrozumie, ¿e nie mówi tylko i wy³¹cznie do urz¹dzenia zwanego kamer¹, a do ... na razie tysiêcy ludzi, którzy siedz¹ przed telewizorami i chcieliby dowiedzieÌ siê czegoœ na jej temat, to wrócê i znów uwierzê w sens mojej misji

A tym avatarze , to czemu my tacy czerwoni jesteÂśmy :mhm: ??
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma
!!

KtoÂś tu cierpi na maniĂŞ biograficznÂą :rozglada: PamiĂŞtam, Âże kiedy PaweÂł mu nie odpisaÂł w podobnej sprawie, to teÂż bardzo siĂŞ miotaÂł :rozglada:Alchemik pisze:Jak Ty to sobie wyobraÂżasz?Black Jack '62 pisze:Ja bym wolaÂł, Âżeby w tym momencie odpisaÂła mi i przesÂłaÂła biografiĂŞAlchemik pisze:I to jeszcze w momencie najwiĂŞkszego uniesieniaBlack Jack '62 pisze:Ale lepiej juÂż sobie pĂłjdĂŞ, bo bĂłg wie czym bĂŞdziecie mnie prĂłbowali tu zatrzymaĂŚ ... i Âżebym wrĂłciÂł?![]()
Zaraz moÂże napiszecie, Âże Agatka na pewno, kiedy kocha siĂŞ ze swoim chÂłopakiem, to myÂśli o mnie?![]()
:szalony: Tak bardzo zaleÂży ci na tej biografii, Âże...?
Bardziej nawet niÂż... :>
![]()
Black, co z TobÂą?
Nie ÂżaÂłuj im :rozglada: Niech sobie pouÂżywajÂą publicznie :rozglada: ostatni raz :uhh:marcinkowsky pisze:
ChÂłopcy :> ?? Czy ta dyskusja nie wydostaÂła siĂŞ z Waszych prywatnych skrzynek :> ?? :devil:
ZapomniaÂłeÂś? :o Dlatego Âże Agatka nic o sobie nie chciaÂła mu napisaĂŚ :rozglada:marcinkowsky pisze:Ojjhhh -dlaczegoWiĂŞc jednak?Pa!??
TeÂż siĂŞ nad tym zastanawiam :mhm: :mhm: :mhm: KtoÂś tam kiedyÂś wspomniaÂł, Âże mam indiaĂąski typ urody, ale nie sÂądziÂłam, Âże aÂż do tego stopnia :rozglada:marcinkowsky pisze:
A tym avatarze , to czemu my tacy czerwoni jesteÂśmy :mhm: ??
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. 

-
- Stały bywalec
WiedziaÂłam, Âże tak bĂŞdzie :? No normalnie jakby siĂŞ z ÂłaĂącucha urwali :devil: Skoro tak bardzo za sobÂą tĂŞskniliÂście, tak dobrze siĂŞ rozumiecie i nie moÂżecie juÂż tutaj dawaĂŚ upustu swojej wzajemnej adoracji, to moÂże pomyÂślcie o kupnie dziaÂłeczek i zamieszaniu w swoim sÂąsiedztwie?Alchemik pisze:I to jeszcze w momencie najwiĂŞkszego uniesieniaBlack Jack '62 pisze:Ale lepiej juÂż sobie pĂłjdĂŞ, bo bĂłg wie czym bĂŞdziecie mnie prĂłbowali tu zatrzymaĂŚ ... i Âżebym wrĂłciÂł?![]()
Zaraz moÂże napiszecie, Âże Agatka na pewno, kiedy kocha siĂŞ ze swoim chÂłopakiem, to myÂśli o mnie?![]()
Nie moÂżesz tego w stu procentach wykluczyĂŚ
![]()

AlAlchemik pisze:KaÂżda kobieta ma swoje erotyczne fantazje, do ktĂłrych niekoniecznie skÂłonna jest siĂŞ przyznawaĂŚ :devil: Co z tego, Âże obcy, skÂąd moÂżesz wiedzieĂŚ, czy jesteÂś, czy nie jesteÂś dla niej atrakcyjny seksualnie?

Ale sk¹d u licha mu siê to wziê³o :mhm: O genetycznym odziedziczeniu raczej mowy byÌ nie mo¿e, bo Ksiêga historii naszego rodu pisze siê od 100 lat i napisaÌ siê nie mo¿e...... :mhm: Zaraz! :o Czy ja wychwyci³am jak¹œ analogiê? :devil:D¿astina pisze:Ktoœ tu cierpi na maniê biograficzn¹ :rozglada: Pamiêtam, ¿e kiedy Pawe³ mu nie odpisa³ w podobnej sprawie, to te¿ bardzo siê miota³ :rozglada:
ZostawiÂł nas pan Black z tyloma niewiadomymi :devil:DÂżastina pisze:TeÂż siĂŞ nad tym zastanawiam :mhm: :mhm: :mhm: KtoÂś tam kiedyÂś wspomniaÂł, Âże mam indiaĂąski typ urody, ale nie sÂądziÂłam, Âże aÂż do tego stopnia :rozglada:
Im driving home for christmas
Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:

-
- Stały bywalec
ÂŚwietny pomysÂł! :o I ani ja, ani Black nie musielibyÂśmy sobie wirtualnie piw przez komunikator internetowy stawiaĂŚ!Funckyrella pisze:WiedziaÂłam, Âże tak bĂŞdzie :? No normalnie jakby siĂŞ z ÂłaĂącucha urwali :devil: Skoro tak bardzo za sobÂą tĂŞskniliÂście, tak dobrze siĂŞ rozumiecie i nie moÂżecie juÂż tutaj dawaĂŚ upustu swojej wzajemnej adoracji, to moÂże pomyÂślcie o kupnie dziaÂłeczek i zamieszaniu w swoim sÂąsiedztwie?![]()

Mam tak¹ przypad³oœÌ, ¿e po po¿egnaniach nie mam co zrobiÌ z rêkoma, wiêc z³apa³am za klawiaturê, a dalej, to ju¿ wszystko widaÌ

Istne szaleĂąstwo. ZaraÂźliwe

Black juÂż tÂłumaczyÂł, Âże czasami ludzkie zachowanie, to wiĂŞcej niÂż sÂłowa :devil:Funcky pisze:AlMusisz chyba powaÂżnie porozmawiaĂŚ z ÂżonÂą
No, chyba Âże juÂż jesteÂś po szczerej rozmowie?
![]()
Black jest typem... macho - nie, ni eto chcia³em napisaÌ :devil: on nie lubi staÌ w miejscu i lubi wyzwaniaFuncky pisze:Ale sk¹d u licha mu siê to wziê³o :mhm: O genetycznym odziedziczeniu raczej mowy byÌ nie mo¿e, bo Ksiêga historii naszego rodu pisze siê od 100 lat i napisaÌ siê nie mo¿e...... :mhm: Zaraz! :o Czy ja wychwyci³am jak¹œ analogiê? :devil:D¿astina pisze:Ktoœ tu cierpi na maniê biograficzn¹ :rozglada: Pamiêtam, ¿e kiedy Pawe³ mu nie odpisa³ w podobnej sprawie, to te¿ bardzo siê miota³ :rozglada:

On te¿ kiedyœ by³ tak jak i my ''czerwony'' - jednolitoœÌ (nie myliÌ z jedn¹ litoœci¹ :devil: )Funcky pisze:Zostawi³ nas pan Black z tyloma niewiadomymi :devil:D¿astina pisze:Te¿ siê nad tym zastanawiam :mhm: :mhm: :mhm: Ktoœ tam kiedyœ wspomnia³, ¿e mam indiaùski typ urody, ale nie s¹dzi³am, ¿e a¿ do tego stopnia :rozglada:

PS CzyÂżbyÂśmy tylko my nie podlegali dziÂś inauguracji? :devil: Taki tu dziÂś spokĂłj

Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
MÂłodzieÂż skupiona w tym wÂątku siĂŞ edukuje albo :mhm: z powodu problemĂłw technicznych (czyt. ÂżenujÂącego braku dostĂŞpu :devil: ) dostaĂŚ siĂŞ tu nie mogÂła :devil:
Nie wiem jak inni, ale ja to chyba niedÂługo zapomnĂŞ jak to jest, kiedy Agatka serwis prowadzi
albo nadaje relacjĂŞ 
Nie wiem jak inni, ale ja to chyba niedÂługo zapomnĂŞ jak to jest, kiedy Agatka serwis prowadzi

-
- Stały bywalec
I DÂżastina mogÂłabyÂś byĂŚ mojÂą rzeczniczkÂą -pamiĂŞtajcie dziewczyny , Âże jak bĂŞdĂŞ coÂś planowaÂł , rozkrĂŞcenie jakiegoÂś interesu albo start w wyborach to zgÂłoszĂŞ siĂŞ do Was
JeÂśli o problemy techniczne idzie , to faktycznie jak dalej tak pĂłjdÂą to i ja chcÂą nie chcÂą bendem musiaÂł z forum siĂŞ poÂżegnaĂŚ , a Âżeby byÂło mniej drastycznie to napiszĂŞ , Âże wyglÂąda na to , Âże forum po prostu sobie nie Âżyczy mojej obecnoÂści
!!
Ojjhhh
!! JeÂśli o mnie pytasz , to mnie nic juÂż nie jest w stanie zgorszyĂŚ :devil: !! Tylko ÂżaÂłowaĂŚ , Âże juÂż nie bĂŞdzie podobnych dyskusji :devil: ! !
!!!!!!!

JeÂśli o problemy techniczne idzie , to faktycznie jak dalej tak pĂłjdÂą to i ja chcÂą nie chcÂą bendem musiaÂł z forum siĂŞ poÂżegnaĂŚ , a Âżeby byÂło mniej drastycznie to napiszĂŞ , Âże wyglÂąda na to , Âże forum po prostu sobie nie Âżyczy mojej obecnoÂści

Alchemik pisze:Istne szaleĂąstwo. ZaraÂźliwePomiĂŞdzy normalnoÂściÂą a szaleĂąstwem jest cieniutka, prawie niewidzialna granica
Ka¿de szaleùstwo niestety ma swoje granice... Wytrzyma³oœÌ ludzka tak¿e :spiewa: Mam nadziejê, ¿e nikogo nie zgorszyliœmy, co wiêcej nie uraziliœmy :rozglada:
Ojjhhh

Jak w sobotĂŞ rano z nami siĂŞ nie przywita Agatka , to ogÂłaszamy ÂżaÂłobĂŞ narodowÂą do odwoÂłaniaNie wiem jak inni, ale ja to chyba niedÂługo zapomnĂŞ jak to jest, kiedy Agatka serwis prowadzialbo nadaje relacjĂŞ

Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma
!!

-
- Stały bywalec
Tradycyjnie tylko Ci przyÂśpiewam, Âże o promocjĂŞ martwiĂŚ siĂŞ nie musisz :tanczy: Porozlepiamy na kaÂżdym sÂłupie (wysokiego napiĂŞcia) TwojÂą podobiznĂŞ :devil: Przepraszam, ale mam dziÂś wisielczy nastrĂłj, ktĂłrego nawet tutaj pozbyĂŚ siĂŞ nie mogĂŞ - ale dlaczego miaÂłbym siĂŞ go pozbyĂŚ, skoro ani to, co tu, ani to, co w matczynej stacji naszej bohaterki zastajĂŞ nie dodaje mi otuchy i nie pokrzepia :? Nie mam do Was - bynajmniej :stop: Âżadnych pretensji - gwoli wyjaÂśnienia i rozwiania ew. podejrzeĂą (jeÂśli siĂŞ zrodziÂłymarcinkowsky pisze:I DÂżastina mogÂłabyÂś byĂŚ mojÂą rzeczniczkÂą -pamiĂŞtajcie dziewczyny , Âże jak bĂŞdĂŞ coÂś planowaÂł , rozkrĂŞcenie jakiegoÂś interesu albo start w wyborach to zgÂłoszĂŞ siĂŞ do Was![]()

Nie Âżyczy, nie Âżyczy - od razu wszyscy sobie wszystkiego mieliby nie ÂżyczyĂŚ?JeÂśli o problemy techniczne idzie , to faktycznie jak dalej tak pĂłjdÂą to i ja chcÂą nie chcÂą bendem musiaÂł z forum siĂŞ poÂżegnaĂŚ , a Âżeby byÂło mniej drastycznie to napiszĂŞ , Âże wyglÂąda na to , Âże forum po prostu sobie nie Âżyczy mojej obecnoÂści!!

MyÂślĂŞ wiesz, Âże wiÂązanki ÂżaÂłobne zamawia siĂŞ z co najmniej dwudniowym wyprzedzeniem?marcinkowsky pisze:Jak w sobotĂŞ rano z nami siĂŞ nie przywita Agatka , to ogÂłaszamy ÂżaÂłobĂŞ narodowÂą do odwoÂłania!!!!!!!

-
- Stały bywalec
Tylko o dwa :> Oj, chyba o wiĂŞcej :devil: Ale mniejsza z tym, nie bĂŞdĂŞ wyrodnÂą kobietÂą, ktĂłra liczy Wam wypite piwkaAlchemik pisze:I ani ja, ani Black nie musielibyÂśmy sobie wirtualnie piw przez komunikator internetowy stawiaĂŚ!Wczoraj jednak przesunĂŞliÂśmy siĂŞ o dwa za daleko :/
![]()

Nie, tutaj nie :devil: A za innych wypowiadaĂŚ siĂŞ nie mogĂŞ :devil:Mam nadziejĂŞ, Âże nikogo nie zgorszyliÂśmy, co wiĂŞcej nie uraziliÂśmy :rozglada:
Apropos Blacka - prosiÂł bym Was pozdrowiÂłaBlack juÂż tÂłumaczyÂł, Âże czasami ludzkie zachowanie, to wiĂŞcej niÂż sÂłowa :devil:

PrzyozdĂłbmy avatary kirem :rozglada: No, moÂże na poczÂątek tylko zastanĂłwmy siĂŞ, w ktĂłrym miejscu go umieÂściĂŚ :rozglada:Alchemik pisze:MyÂślĂŞ wiesz, Âże wiÂązanki ÂżaÂłobne zamawia siĂŞ z co najmniej dwudniowym wyprzedzeniem?marcinkowsky pisze:Jak w sobotĂŞ rano z nami siĂŞ nie przywita Agatka , to ogÂłaszamy ÂżaÂłobĂŞ narodowÂą do odwoÂłania!!!!!!!
JeÂśli zaleÂży Ci na tym, aÂżeby zdobyĂŚ takÂą, za ktĂłrÂą nie bĂŞdziesz musiaÂł siĂŞ wstydziĂŚ?
Im driving home for christmas
Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:

-
- Fan Forum
..ehhh tak sobie czytam i wydaje mi siê ¿e dyskusja przez ostatnie dni nie mi¹³a siê lepiej
..¿a³ujê ¿e brak mi czasu na wtr¹cenie s³ówka - ale postaram siê kiedyœ odpracowaÌ
..tak dÂługo nie ma juÂż Agatki a wam mimo to weny nie brakuje
..myÂślicie Âże po tak dÂługim czasie nieobecnoÂści coÂś siĂŞ u Agatki zmieni
..pozdrowienia szybkie jak wiatr :*

..¿a³ujê ¿e brak mi czasu na wtr¹cenie s³ówka - ale postaram siê kiedyœ odpracowaÌ

..tak dÂługo nie ma juÂż Agatki a wam mimo to weny nie brakuje

..myÂślicie Âże po tak dÂługim czasie nieobecnoÂści coÂś siĂŞ u Agatki zmieni

..pozdrowienia szybkie jak wiatr :*
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
-
- Bywalec
A moÂże ona juÂż jest w pracy?obieÂżyÂświat pisze:..tak dÂługo nie ma juÂż Agatki a wam mimo to weny nie brakuje![]()
..myÂślicie Âże po tak dÂługim czasie nieobecnoÂści coÂś siĂŞ u Agatki zmieni![]()
![]()

A wszystko po to, by odci¹gn¹Ì od siebie wszystkie biograficzne roszczenia

-
- Stały bywalec
A wiêc jeœli dobrze wyliczam , to w czwartek powinienem siê zaopatrzyÌ , ¿eby nie iœÌ w kondukcie ¿a³obnym z wybrakowanym zielskiem :uhh: ??Alchemik pisze:Myœlê wiesz, ¿e wi¹zanki ¿a³obne zamawia siê z co najmniej dwudniowym wyprzedzeniem?marcinkowsky pisze:Jak w sobotê rano z nami siê nie przywita Agatka , to og³aszamy ¿a³obê narodow¹ do odwo³ania!!!!!!!
JeÂśli zaleÂży Ci na tym, aÂżeby zdobyĂŚ takÂą, za ktĂłrÂą nie bĂŞdziesz musiaÂł siĂŞ wstydziĂŚ?
not that kind pisze: A moÂże ona juÂż jest w pracy?Tylko tak siĂŞ zmieniÂła (dla niepoznaki), Âże jej nie poznajemy :o
A wszystko po to, by odci¹gn¹Ì od siebie wszystkie biograficzne roszczenia![]()

A moÂże po prostu siĂŞ przed nami ukrywa

ps dziĂŞkujĂŞ za wszystkie pozdrowienia :* i pozdrawiam rĂłwnieÂż :*
!!

-
- Bywalec
MoÂże zrobiÂła sobie operacjĂŞ plastycznÂą i teraz wyglÂąda jak ktoÂś z pracownikĂłw tvn24marcinkowsky pisze:![]()
SzokujÂące podejrzenia
!! A co mogÂła zmieniĂŚ , coÂś ewidentnego w wyglÂądzie , upodobniÂła siĂŞ do kogoÂś
??
![]()
A moÂże po prostu siĂŞ przed nami ukrywa??

:devil:
A nie chcesz siĂŞ wczeÂśniej dowiedzieĂŚ czy staĂŚ CiĂŞ na moje usÂługi?marcinkowsky pisze:I DÂżastina mogÂłabyÂś byĂŚ mojÂą rzeczniczkÂą -pamiĂŞtajcie dziewczyny , Âże jak bĂŞdĂŞ coÂś planowaÂł , rozkrĂŞcenie jakiegoÂś interesu albo start w wyborach to zgÂłoszĂŞ siĂŞ do Was

ÂŁadnie to tak siostrÂą siĂŞ wysÂługiwaĂŚ :> PozdrĂłw i ucaÂłuj go ode mnie :*Funckyrella pisze: Apropos Blacka - prosiÂł bym Was pozdrowiÂła![]()
A Agatka to niech wraca :plus: bo nawet moja mama zaczyna siĂŞ o niÂą dopytywaĂŚ :rozglada: