[TVP2] Koło Fortuny
Moderator: Łukasz
[TVP2] Koło Fortuny
jak podaje serwist media2.pl koÂło fortuny powraca do tvp
http://media2.pl/media/28369-kolo-fortu ... wizji.html
myÂślicie, ze ten program ma szanse byĂŚ hitem tvp? dla mnie to bĂŞdzie odgrzewany kotlet ale skoro jeszcze nie widziaÂłem jaka jakoÂśc teleturnieju zaserwuje tvp nie bede oceniaÂł
http://media2.pl/media/28369-kolo-fortu ... wizji.html
myÂślicie, ze ten program ma szanse byĂŚ hitem tvp? dla mnie to bĂŞdzie odgrzewany kotlet ale skoro jeszcze nie widziaÂłem jaka jakoÂśc teleturnieju zaserwuje tvp nie bede oceniaÂł
TVN innowacja i nowoczesność...
Moim zdaniem jest to dobry pomysÂł, bardzo dobrze wspominam KoÂło Fortuny.
Takie teleturnieje jak Familiada, czy 1 z 10 od tylu lat s¹ na antenie i maj¹ bardzo du¿¹
widowniê, wiêc tym bardziej po 10 latach powróci coœ co wiêkszoœÌ zna i Fani tego typu
teleturnieji na pewno bĂŞdÂą go oglÂądaĂŚ.
Takie teleturnieje jak Familiada, czy 1 z 10 od tylu lat s¹ na antenie i maj¹ bardzo du¿¹
widowniê, wiêc tym bardziej po 10 latach powróci coœ co wiêkszoœÌ zna i Fani tego typu
teleturnieji na pewno bĂŞdÂą go oglÂądaĂŚ.
''KoÂło fortuny'' poprowadzi Krzysztof Tyniec, ktĂłrego osobiÂście nie lubiĂŞ.
Ÿród³o: wirtualnemedia.plGospodarzem powracaj¹cego na antenê TVP2 teleturnieju 'Ko³o fortuny' zostanie aktor Krzysztof Tyniec - wynika z informacji Wirtualnemedia.pl. ZapewniÌ ma on programowi rozrywkow¹ formu³ê. Ca³y czas nie wiadomo natomiast, kto wcieli siê w rolê jego asystentki.
Krzysztof Tyniec ma ju¿ doœwiadczenie w prowadzeniu teleturniejów, by³ bowiem gospodarzem show "IdŸ na ca³oœÌ" w Polsacie. Znany jest tak¿e z prowadzenia gal piosenki biesiadnej w TVP oraz z "Kabaretu Olgi Lipiùskiej", w którym wystêpowa³ przez wiele lat.
Aktor ma w swoim dorobku wiele ról, g³ównie w produkcjach telewizyjnych. Zagra³ m. in. w "Pannach i wdowach", "Bo¿ej podszewce" czy "Daleko od noszy". Zajmuje siê tak¿e dubbingiem. Wiosn¹ tego roku zosta³ zwyciêzca pi¹tej edycji emitowanego w TVN "Taùca z gwiazdami".
Tyniec bĂŞdzie prowadziÂł ''KoÂło fortuny'', taĂączÂąc.
Ciekaw jestem, czy reaktywacja programu siê uda. Ja ''Ko³a fortuny'' nie pamiêtam, dlatego bêdzie to dla mnie jak zupe³na nowoœÌ. Zapowiada siê ciekawie, choÌ nie jestem pewien, czy ogl¹dalnoœÌ bêdzie wysoka.
Ÿród³o: dziennik.plKrzysztof Tyniec zapowiada, ¿e "Ko³o fortuny", które poprowadzi od paŸdziernika w TVP 2, bêdzie prawdziwym show. Laureat ostatniej edycji "Taùca z gwiazdami" nie wyklucza, ¿e bêdzie nawet taùczy³, by program mia³ wiêksz¹ ogl¹dalnoœÌ - pisze "Fakt". "Nie wykluczam, ¿e bêdê taùczy³, a na pewno zabawia³ widzów" - powiedzia³ "Faktowi" Krzysztof Tyniec.
Obok Tyùca - tak jak kiedyœ Wojciecha Pijanowskiego - pojawi siê urocza asystentka. Bêdzie ni¹ Marta Lewandowska. Jak dowiedzia³ siê "Fakt", wspó³prowadz¹ca pracuje w TVP i jest asystentk¹ dyrektora telewizyjnej Dwójki. Na casting zosta³a zaproszona, poniewa¿ jest bardzo podobna do dziewczyny, która wspó³prowadzi "Ko³o fortuny" we francuskiej telewizji.
Ciekaw jestem, czy reaktywacja programu siê uda. Ja ''Ko³a fortuny'' nie pamiêtam, dlatego bêdzie to dla mnie jak zupe³na nowoœÌ. Zapowiada siê ciekawie, choÌ nie jestem pewien, czy ogl¹dalnoœÌ bêdzie wysoka.
-
- Fanatyk :)
W ogĂłle to caÂłe TVP nie jest zbytnio odkrywcze - ÂściÂągajÂą z FaktĂłw, ÂściÂągajÂą z TaĂąca z Gwiazdami... nawet nazwa nie jest oryginalna - bez "na" byÂłoby lepiej.$ pisze:EDIT: tvp wymyÂśliÂła, Âżeby skopiowaĂŚ program taniec z gwiazdami - tyle Âżeby nie byÂło tak samo to gwizdy obijajÂą sie na lodzie. :tanczy:
A zgadniecie kto jest jednym z oceniajÂących? DODA!

To z DodÂą teÂż odkrywcze nie byÂło :devil:
Taniec na lodzie nie jest skopiowany bo tez jest na licencji choc chca zrobic z tanca na lodzie TzG, ale to nie ten temat wiec cos o kole fortuny:
ciesze sie ze program wraca - jestem bardzo ciekawy zposobu jego realizacji. Bardzo chcialem go zobaczyc dopoki sie nie dowiedzialem kto go prowadzi. osobiÂście nie lubiĂŞ Krzysztofa TyĂąca.
Taniec na lodzie nie jest skopiowany bo tez jest na licencji choc chca zrobic z tanca na lodzie TzG, ale to nie ten temat wiec cos o kole fortuny:
ciesze sie ze program wraca - jestem bardzo ciekawy zposobu jego realizacji. Bardzo chcialem go zobaczyc dopoki sie nie dowiedzialem kto go prowadzi. osobiÂście nie lubiĂŞ Krzysztofa TyĂąca.
Program bĂŞdzie mogli oglÂądaĂŚ juÂż w najbliÂższy poniedziaÂłek o 19.00 (ÂźrĂłdÂło: dziennikarze.info)
Czy juÂż wiadomo jakie bĂŞdÂą nagrody? SamochĂłd?
[ Dodano: Czw PaÂź 25, 2007 10:05 am ]
ZnalazÂłem fragmenty ''KoÂła fortuny''.
Kolo fortuny z 1993 roku
KoÂło fortuny - Polozen Caro

Czy juÂż wiadomo jakie bĂŞdÂą nagrody? SamochĂłd?
[ Dodano: Czw PaÂź 25, 2007 10:05 am ]
ZnalazÂłem fragmenty ''KoÂła fortuny''.
Kolo fortuny z 1993 roku
KoÂło fortuny - Polozen Caro