Nie mogÂłaÂś Joanno z dyÂżurem prezenterskim poczekaĂŚ do jutra....
Wczoraj w PzP mĂłwiÂła "Zapraszam na jutro" wiĂŞc.... zobaczymy....
Moderator: Łukasz
Miejmy nadzieje, Âże jutro teÂż bĂŞdzie :rydzyk: :rydzyk:Auuuu
Nie mogÂłaÂś Joanno z dyÂżurem prezenterskim poczekaĂŚ do jutra....
Wtedy nawet capsów byœ nie mia³ :spiewa: :spiewa:A coœ ostatnio narzekaliœmy,¿e jest przewidywalna-no to sie wkurzy³a-rownie dobrze mog³aby sie pojawic o 3:30 w nocy-dziœ tak siê sk³ada,¿e dla mnie to nie mia³oby ró¿nicy
Niech chroni, bo jeszcze jej siÂądzie i bĂŞdziemy musieli wysÂłuchiwaĂŚ Joasiowego warczenia w gardle :uhh:Joasia chroni swojÂą grdykĂŞ ( ... ja to mam grdykĂŞ .... )
Ty to potrafisz pocieszyc czÂłowiekaarczi pisze:Wtedy nawet capsĂłw byÂś nie miaÂł
RĂłwnieÂż nie miaÂłem takiej okazjiPo 15 zdaje siĂŞ Joasie zastÂąpiÂł Piotr JacoĂą Joasia ostatnio jest w pracy jak jej siĂŞ chce Kto dziÂś prowadziÂł PzP, bo nie miaÂłem okazji oglÂądaĂŚ
PrzecieÂż Joasia po zamierzchÂłych juz czasach reporterskich ma zaprawiony gardzioÂłek w niekorzystnych warunkach pogodowych :aniol: A w studio raczej nie cierpiÂą zimna :spiewa:Niech chroni, bo jeszcze jej siÂądzie i bĂŞdziemy musieli wysÂłuchiwaĂŚ Joasiowego warczenia w gardle
Mo¿e po prostu jej palec spuch³ i nie uda³o siê wcisn¹Ì bi¿uterii na palca :hmm:I ciekawostka: na lewej d³oni nie by³o dziœ ¿adnej bi¿uterii. Przypadek, czy nie
Gratulacje dla Joasi :brawa: :tanczy:arczi pisze:I maÂły rekordzik znĂłw Joasia zwansowaÂła na podium w rankingu najczĂŞÂściej wyÂświetlanych tematĂłw
WyprzedziÂła Justyne Pochanke
PrzebraÂła marynarke na jaÂśniejszÂą,ale golfik pozostaÂł-na szczĂŞÂściearczi pisze:A zachwilkĂŞ sobotnie PzP czyli Joasia w golfiku
No chyba, Âże wczoraj siĂŞ przebraÂła do nagrania
DziÂś teÂż :cicho: :spiewa:arczi pisze:I uwaga- wÂłosy wydajÂą siĂŞ byĂŚ coraz dÂłuÂżesze
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Google [Bot] i 24 gości