Beata Tadla
Moderator: Łukasz
-
- Fanatyk :)
-
- Początkujący
- Kontakt:
No i szykuje siê kolejna WIELKA gwiazda TVN. Beata Tadla na tle Faktów wygl¹da³a wspaniale. Mam wra¿enie, ¿e przez ostatnie pó³ roku marnowa³a siê prowadz¹c serwisy informacyjne.
Duet Tadli z Piotrem Marciniakiem jest duÂżo lepszy od Anity i Grzegorza - jest mniej zbĂŞdnych i w dodatku sztucznych ze strony Grzegorza pogawĂŞdek prezenterĂłw, a za to powaÂżne prowadzenie jednego z najlepszych na Âświecie programĂłw informacyjnych. Po prostu BOMBA
Beata widaĂŚ, Âże siĂŞ nieco stresowaÂła, ale w jej przypadku stres byÂł mobilizujÂący. PeÂłna rzyleta wszystko OK.
Duet Tadli z Piotrem Marciniakiem jest duÂżo lepszy od Anity i Grzegorza - jest mniej zbĂŞdnych i w dodatku sztucznych ze strony Grzegorza pogawĂŞdek prezenterĂłw, a za to powaÂżne prowadzenie jednego z najlepszych na Âświecie programĂłw informacyjnych. Po prostu BOMBA

Beata widaĂŚ, Âże siĂŞ nieco stresowaÂła, ale w jej przypadku stres byÂł mobilizujÂący. PeÂłna rzyleta wszystko OK.
Kamil Durczok, Justyna Pochanke, Anita Werner i Grzegorz Kajdanowicz oraz Beata Tadla i Piotr Marciniak
Fakty - codziennie o 19:00 w TVN
Fakty - codziennie o 19:00 w TVN
wyj¹³eœ mi te s³owa spod klawiaturycfc_champion pisze: Duet Tadli z Piotrem Marciniakiem jest du¿o lepszy od Anity i Grzegorza - jest mniej zbêdnych i w dodatku sztucznych ze strony Grzegorza pogawêdek prezenterów, a za to powa¿ne prowadzenie jednego z najlepszych na œwiecie programów informacyjnych. Po prostu BOMBA![]()
Ta para ma same plusy, a juÂż mega plus za zminimalizowanie tych bezsensownych pogawĂŞdek jak w przypadku Anity i Grzegorza.
Jestem bardzo mile zaskoczony :tanczy: :brawa: . Czekam jutro.
-
- Czasem tu wpada
Debiut rzeczywiÂście bardzo udany, pierwsze trzy materiaÂły Beata zapowiadaÂła sama, Marciniak przedstawiÂł tylko wynik sondaÂżu. WidaĂŚ byÂło, Âże jest bardzo zdenerwowana, ale wcale siĂŞ nie dziwĂŞ - w koĂącu ponad 4 mln.
Z niecierpliwoÂściÂą czekam na dzisiejsze wydanie. 

nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.