Anita Werner
Moderator: Łukasz
There`s bacardi spirit in everyone
Czy moÂże mi ktos powiedziec czy w ogĂłle Anita teraz prowadzi jakieÂś serwisy? JeÂśli tak to w jakie dni i o ktĂłrej, dawno juÂż jej nie widziaÂłam (nie Âżebym siĂŞ stĂŞskniÂła ale jakos tak
) a nie mam niestety czasu, ¿eby odnaleŸÌ j¹ sama w TVN b¹dŸ TVN24. Przepraszam jeœli to pytanie jest moze co dla niektórych zbyt oczywiste :o

jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
To wyglÂąda to tak:
pn-wt-poranek-6.30-10.40
Âśr-robiÂła wywiad z Cimoszewiczem o godz.18.00
czw.-fakty popoÂłudniowe. Jutro nie wiem czy pracuje.
Ostatnio grafik Anitki jest bardzo ubogi i z tygodnia na tydzieù ma mniej pozycji. W poprzednim tygodniu pracowa³a tylko 3 dni w tym 2xporanek i raz fakty o 16.45 Bojê siê, ¿e pewnego dnia wogóle mo¿e jej zabrakn¹Ì w którymœ tygodniu bo ju¿ teraz jest tam ma³o miejsca dla niej.

pn-wt-poranek-6.30-10.40
Âśr-robiÂła wywiad z Cimoszewiczem o godz.18.00
czw.-fakty popoÂłudniowe. Jutro nie wiem czy pracuje.

Ostatnio grafik Anitki jest bardzo ubogi i z tygodnia na tydzieù ma mniej pozycji. W poprzednim tygodniu pracowa³a tylko 3 dni w tym 2xporanek i raz fakty o 16.45 Bojê siê, ¿e pewnego dnia wogóle mo¿e jej zabrakn¹Ì w którymœ tygodniu bo ju¿ teraz jest tam ma³o miejsca dla niej.
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
To dzisiaj mieliÂśmy kolejny slandal. To juÂż nawet Anitka nie prowadzi faktĂłw na antenie tvn tylko jakby serwis informacyjny na tvn24 trwajÂący 15 minut. To jest po prostu jakaÂś paranoja i mĂłwiĂŞ wam, Âże moÂże byĂŚ tylko gorzej. Tylko niech mi nikt nie tÂłumaczy, Âże mecz byÂł bo mecz mnie gĂłwno obchodzi.
Jeszcze jest jedno zagadkowe pytanie. Czemu wczoraj Pochanke zapowiedziaÂła fakty o 16.45 jak napewno wiedziaÂła, Âże wtedy jest mecz i to jest sytuacja jakby miaÂła zapowiadaĂŚ serwis informacyjny.
MogĂŞ siĂŞ zaÂłoÂżyĂŚ, Âże byÂło to zrobione specjalnie i byÂł to kolejny cios wymierzony w AnitkĂŞ.
Jeszcze jest jedno zagadkowe pytanie. Czemu wczoraj Pochanke zapowiedziaÂła fakty o 16.45 jak napewno wiedziaÂła, Âże wtedy jest mecz i to jest sytuacja jakby miaÂła zapowiadaĂŚ serwis informacyjny.
MogĂŞ siĂŞ zaÂłoÂżyĂŚ, Âże byÂło to zrobione specjalnie i byÂł to kolejny cios wymierzony w AnitkĂŞ.
JuÂż mnie to zaczyna wkurzaĂŚ bo co i raz podoba mi siĂŞ to ujĂŞcie to zaraz dajÂą mi jakieÂś inne.PS: Oni te "Fakty" nadajÂą codziennie z innym tÂłem.
Fakty sa na dwoch antenach i Pani Justyna nie zrobila nic zlego zapowiadajac ze bedzie prowadzic je P. Werner bo je prowadzila. wiec o co chozi? jeszcze jak powiesz ze zrobila to specjalnie to juz wogole chyba parskne smiechem... biedna Anita, no...
a tlo zmieniaja po proboja... to sie bedzie docierac z czasem...
a tlo zmieniaja po proboja... to sie bedzie docierac z czasem...