Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Nie bÂądÂź taki pewny A spodziewaÂłeÂś siĂŞ Joasi w piÂątek w DnÂŻ
MoÂże wyskoczy niespodziewanie, ale wÂątpiĂŞ
Nie spodziewaÂłem siĂŞ :aniol: Ale juz wiemy,Âże dziÂś nie wyskoczy :( -ale dajmy Jej odpoczaĂŚ troche :aniol: Jutro to magazyn pewny;bo Porada sporo pracowaÂł ostatnio.
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: sybic »

Jestem tu pierwszy raz i... o jejku, ale dÂługi watek...
O co tu chodzi?
Czy ktoœ podj¹³ by siê streszczenia tego w¹tku i w kilku zdaniach wy³uszczy³by mi samo sedno?
Czy omawiana tutaj postaĂŚ jest lubiana, kontrowersyjna?
MoÂże jeszcze coÂś innego?
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

sybic pisze:Jestem tu pierwszy raz i... o jejku, ale dÂługi watek...
O co tu chodzi?
Czy ktoœ podj¹³ by siê streszczenia tego w¹tku i w kilku zdaniach wy³uszczy³by mi samo sedno?
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Sybic, to ty :?: :?:
Bywalec tego forum od dwóch lat, sta³y dostarczyciel capsów do ró¿nych w¹tków :?: :?:
ZadaÂłeÂś takie pytanie, jakbyÂś nigdy nie widziaÂł Joanny na ekranie TVN24 :hmm: :ech:
No, ale skoro pytasz: na pocz¹tku w¹tku wypowiedzi by³y kontrowersyjne, ale doœÌ szybko aktywne pozosta³y osoby po prostu uwielbiaj¹ce Joannê. Owszem , krytykujemy Joannê, kiedy na to zas³u¿y, pozwalamy sobie na ¿arty z niej, jeden z kolegów do dziœ nie mo¿e wybaczyÌ Joannie braku odpowiedzi na maila z ¿yczeniami wigilijnymi, ale wszystko to okraszone jest wielk¹ sympati¹ i uwielbieniem Joanny- jej reporterskiego talentu i niebanalnej urody :brawa: :brawa: :brawa:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

O co tu chodzi?
Ja to nie potrafiĂŞ tak po prostu streÂściĂŚ Joasi :rozglada:
Nawet bym nie chciaÂł siĂŞ podejmowac takiego zadania :devil:
Sybic, to ty
Bywalec tego forum od dwóch lat, sta³y dostarczyciel capsów do ró¿nych w¹tków
ZadaÂłeÂś takie pytanie, jakbyÂś nigdy nie widziaÂł Joanny na ekranie TVN24
No, ale skoro pytasz: na pocz¹tku w¹tku wypowiedzi by³y kontrowersyjne, ale doœÌ szybko aktywne pozosta³y osoby po prostu uwielbiaj¹ce Joannê. Owszem , krytykujemy Joannê, kiedy na to zas³u¿y, pozwalamy sobie na ¿arty z niej, jeden z kolegów do dziœ nie mo¿e wybaczyÌ Joannie braku odpowiedzi na maila z ¿yczeniami wigilijnymi, ale wszystko to okraszone jest wielk¹ sympati¹ i uwielbieniem Joanny- jej reporterskiego talentu i niebanalnej urody
Nic dodaÌ, nic uj¹Ì :tanczy:
Joasia zawsze dostanie porcjĂŞ krytyki jak zasÂłuÂży- nie jesteÂśmy jakoÂś Âślepo w niÂą zapatrzeni :nie:
No i jej wielki minus- niechĂŞĂŚ utrzymywania kontaktu mailowego z widzami ;( ;(
Ale Joasie akceptuje siĂŞ takÂą, jakÂą jest :devil:
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: sybic »

epsztajnek pisze:ZadaÂłeÂś takie pytanie, jakbyÂś nigdy nie widziaÂł Joanny na ekranie TVN24
OczywiÂście widziaÂłem, ale do wÂątku, no wstyd siĂŞ przyznaĂŚ, nie zajrzaÂłem...
Dopiero teraz bĂŞdĂŞ nadrabiaÂł zalegÂłoÂści. DziĂŞki za streszczenie :)
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

sybic pisze: Dopiero teraz bĂŞdĂŞ nadrabiaÂł zalegÂłoÂści. DziĂŞki za streszczenie :)
Welcome to the wÂątek :D
BĂŞdzie co nadrabiaĂŚ, zapowiada siĂŞ na dÂłuuuuuuuuga lekturkĂŞ. Ale nie b ĂŞdziesz siĂŞ nudziĂŚ, a momenty byÂły i dziaÂło siĂŞ sporo czasami- szczegĂłlnie gdy Asia nie odpisywaÂła chÂłopakom na maile :devil: Trzeba byÂło czasami na co niektĂłrych zimne kubeÂłki wody wylewaĂŚ! Ale bez tych "zwrotĂłw akcji" ten wÂątek nie byÂłby tak fascynujÂący... :D
maxxx

Co to ja widzê jakis wieczorek sentymentalny :D Ale czasami warto cofn¹Ì siê wstecz jak to mówi pewien polityk z pewnej partii :spiewa: A jest co wspominaÌ-mo¿e jakiœ skandalów nie by³o,ale jest to mówi¹c nieskromnie chyba fajny Joasiowy pamiêtnik :aniol:
MoÂżna sobie zaglÂądnaĂŚ co robiÂła danego dnia,bo rzadko bez echa przeszedÂł jakiÂś Jej wystep.A nawet jak nie wystĂŞpowaÂła to teÂż byÂło o czym mĂłwiĂŚ :tanczy:

OgĂłlnie wÂątek jest naÂładowany emocjami w wiĂŞkszoÂści+do tego solidna praca szczegĂłlnie epsztajnka(trzeba pochwaliĂŚ,nawet jeÂśli to przyjemna robota :D )i reszty bandy :spiewa:

A Nika najczĂŞÂściej pojawia siĂŞ w newralgicznych momentach 8) :aniol: :aniol:
Wystarczy tego pijaru :tanczy:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

WÂłaÂśnie sobie powspominaÂłam przed chwilÂą pierwsze 20 stron :lol: I wiecie co, tam na poczÂątku to nawet specjalnie jakis uÂżytkownik zalogowaÂł siĂŞ pod nickiem "Fan J.KryĂąskiej" czy jakoÂś tak. No widzicie to siĂŞ nazywa oddanie idolowi w 100% :D
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Nika pisze:I wiecie co, tam na poczÂątku to nawet specjalnie jakis uÂżytkownik zalogowaÂł siĂŞ pod nickiem "Fan J.KryĂąskiej" czy jakoÂś tak. No widzicie to siĂŞ nazywa oddanie idolowi w 100% :D
A co to za fan, co tak szybko znika z wÂątku :>
PrawdĂŞ mĂłwiÂąc, gdyby nie dyskusje ( nie zawsze logiczne :cicho: ) Adama z Maxxxem , ten wÂątek dawno by umarÂł ÂśmierciÂą naturalnÂą :devil:
maxxx

epsztajnek pisze:PrawdĂŞ mĂłwiÂąc, gdyby nie dyskusje ( nie zawsze logiczne ) Adama z Maxxxem , ten wÂątek dawno by umarÂł ÂśmierciÂą naturalnÂą
Na usprawiedliwienie dodam,Âże nie da siĂŞ tak do koĂąca logicznie rozmawiaĂŚ o Joasi ;)
Poza tym adam to specyficzny goœÌ-swoj¹ drog¹ gdzie on jest :shock:

Powiedzmy,Âże jestem takim maÂłym budowniczym III R....znaczy siĂŞ wÂątku :spiewa:
KaÂżdy dokÂłada jakaÂś cegieÂłke :tanczy: Ale tak patrzyÂłem to na poczÂątku potrafiÂła byĂŚ tu cisza okoÂło 4 miesiÂące :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Mi czĂŞsto zarzuca siĂŞ, Âże zaniedbujĂŞ wÂątek. To nie jest tak do koĂąca, zazwyczaj wyglÂąda to tak, Âże wchodze na forum, a tam juÂż przez parĂŞ godzin "natrzaskane" 5 stron wÂątku :lol: ,Âżeby to przeczytaĂŚ, zanalizowaĂŚ i daĂŚ ciekawe riposty to potrzeba jakiejÂś godziny, a gdzie inne wÂątki i czas na inne rzeczy?! :D A poza tym wychodzĂŞ z zaÂłoÂżenia, Âże po pierwsze wszystko co ciekawe zazwyczaj juÂż i tak mĂłwiÂą to moi przedmĂłwcy, czyli tutaj dzielnie rozpisujÂący siĂŞ chÂłopacy, a po drugie to nie ma sensu pisaĂŚ jak nie mam czegoÂś sensownego do powiedzenia. TakÂże chÂłopaki gÂłowa do gĂłry ja o Asi, wÂątku i o Was nie zapominam, czytam na tyle ile dajĂŞ rady (mam czasu) i jeÂżeli nic nie piszĂŞ tu na na pewno jestem z Wami sercem i duchem. :lol:
maxxx

:tanczy: :tanczy: :tanczy:

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Och, wspomnieù czar :tanczy: Oj, by³y momenty, by³y :D Ja szczególnir pamiêtam te, kiedy debiutowa³em we w¹tku :cicho: Zaczê³o siê od 'uprzejmoœci' Joasi i Jaros³awa wymienianych podczas Poranków :devil: PóŸniej ten d³uuugi 23 dniowy urlop Joasi :hmm:
Ale wene to my wtedy mieliœmy :devil: Pamiêtam, ¿e jak wieczorem wy³¹cza³em kompa i logowa³em siê tu z samego rana, to mia³em ze 3 strony do nadrobienia :hmm:

TeÂż mnie dziwi ta przerwa w postowaniu w Joasiowym wÂątku na poczÂątku :hmm:
JakoÂś nikt nie miaÂł nic ciekawego do napisania o Joasi ;( ;( No ale teraz to jest sporo rÂąk do pisania, gorzej, Âże Bohaterka postanowiÂła siĂŞ mniej pokazywaĂŚ ;( ;(

WidzĂŞ, Âże JoaÂś dziÂś w PzP :tanczy: Niestety nie widziaÂłem ;( ;(
Ale capsiÂątka dajÂą mi namiastke Joasi :lol2: Czy obyÂło siĂŞ bez przeszkĂłd :?:
Prezencja jak widzĂŞ Âładna, wÂłoski takie bÂłyszczÂące :D Ale wg mnie powinna przyciamniĂŚ kolor- tak jak ma Pati Redo :cicho:
maxxx

Ja szczegĂłlnir pamiĂŞtam te, kiedy debiutowaÂłem we wÂątku
Ja tez pamiêtam swój debiut :D Pamietam,¿e chyba napisa³em co w jakimœ tam imienniku oznacza imie Joanna i czym siê owe posiadaczki charakteryzuj¹ :devil: No co trzeba by³o zab³ysn¹Ì jakoœ :devil:
WaÂżne,Âże od poczÂątku byÂłem na Tak :tanczy: Tylko tak najpierw aÂż tak tego nie pokazywaÂłem :aniol:
PóŸniej ten d³uuugi 23 dniowy urlop Joasi
Ale wene to my wtedy mieliœmy Pamiêtam, ¿e jak wieczorem wy³¹cza³em kompa i logowa³em siê tu z samego rana, to mia³em ze 3 strony do nadrobienia
Wtedy jeszcze czasu byÂło wiecej :roll: To chyba byÂło najdziwniejsze,Âże najwiĂŞcej postĂłw byÂło jak Jej nie byÂło :shock: KilkanaÂście stron a tu nawet zdjĂŞcia nie byÂło-tylko coÂś na wskroÂś komixu :devil:
JakoÂś nikt nie miaÂł nic ciekawego do napisania o Joasi No ale teraz to jest sporo rÂąk do pisania, gorzej, Âże Bohaterka postanowiÂła siĂŞ mniej pokazywaĂŚ
Wtedy to byÂł raj,praktycznie codziennie Joasia byÂła w innej reporterskiej sytuacji,czĂŞsto poza Sejmem :aniol:

Czy obyÂło siĂŞ bez przeszkĂłd
Jak najbardziej,nawet Tusk skoĂączyÂł na czas konferencje :tanczy: I Bilans byÂł.
Prezencja jak widzĂŞ Âładna, wÂłoski takie bÂłyszczÂące Ale wg mnie powinna przyciamniĂŚ kolor- tak jak ma Pati Redo
Ja juz nie pamiĂŞtam jaki Pati Redo miaÂła :hmm: Tak dawno nie widzialem Jej.
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Ja tez pamiêtam swój debiut Pamietam,¿e chyba napisa³em co w jakimœ tam imienniku oznacza imie Joanna i czym siê owe posiadaczki charakteryzuj¹ No co trzeba by³o zab³ysn¹Ì jakoœ
WaÂżne,Âże od poczÂątku byÂłem na Tak Tylko tak najpierw aÂż tak tego nie pokazywaÂłem
I czym posiadaczki takiego imienia siĂŞ charakteryzujÂą :D
Bo ja znam kilka AÂś i wszystkie sÂą krejzolki :devil:
Joasia K chyba teÂż taka szalona jest :D :D
Wtedy jeszcze czasu byÂło wiecej To chyba byÂło najdziwniejsze,Âże najwiĂŞcej postĂłw byÂło jak Jej nie byÂło KilkanaÂście stron a tu nawet zdjĂŞcia nie byÂło-tylko coÂś na wskroÂś komixu
Przy Âżyciu utrzymywaÂły nas filmiki epsztajnka :) :aniol:
Ale i tak jakoÂś przetrwaliÂśmy ten czas, a jak nam siĂŞ szefostwo odwdziĂŞczyÂło ;( ;(
Jak najbardziej,nawet Tusk skoĂączyÂł na czas konferencje I Bilans byÂł.
WidzĂŞ, Âże politycy robiÂą postĂŞpy :devil: WiedzÂą, kiedy robiĂŚ konferencje, Âżeby nie wchodziĂŚ w droge dziennikarskim Gwiazdom :devil:
Ja juz nie pamiĂŞtam jaki Pati Redo miaÂła Tak dawno nie widzialem Jej.
Ja teÂż :hmm: Ale jak JÂą ostatnio widziaÂłem to miaÂła takie zÂłote, jasny brÂąz :hyh: Nie wiem jak to okreÂśliĂŚ :rozglada:
ODPOWIEDZ