powinna byĂŚ taka sesja typujĂŞ 'GalĂŞ' albo 'VivĂŞ' bo to takie o vipach pisemka.
Joasi nie byÂło,bo byÂły osoby,ktĂłre najczĂŞÂściej siĂŞ pojawiajÂą,bo wiesz...kogo obchodzÂą 'jakieÂś' reporterki,dla masowych gazetek liczÂą siĂŞ znane twarze,do ktĂłrych okazaÂło siĂŞ,Âże zalicza siĂŞ Kalcza i Ania Jot.-nie mam nic przeciwko tej ostatniej
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
nie wiem czy mnie dobrze zrozumiaÂłeÂś,bo miaÂłem na myÂśli,Âże takie kolorowe gazetki skupiajÂą siĂŞ na znanych twarzach,a prawdziwe skarby olewajÂą,ot szoÂłbiznes.
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
nie wiem czy mnie dobrze zrozumiaÂłeÂś,bo miaÂłem na myÂśli,Âże takie kolorowe gazetki skupiajÂą siĂŞ na znanych twarzach,a prawdziwe skarby olewajÂą,ot szoÂłbiznes.
Tak wÂłaÂśnie zrozumiaÂłem :tanczy:
I jestem troche zÂły, Âże liczy siĂŞ jakaÂś Doda czy gÂłupi WiÂśniewski a nie wartoÂściowi ludzie.
No ale có¿. W Polsce ludzie ju¿ tacy s¹. Z reszt¹ nie tylko tu. Tak jest na ca³ym œwiecie
my potrafimy doceniĂŚ prawdziwe pereÂłki ale TVN24 teÂż tÂą pereÂłeczkĂŞ doceniÂło,bo skoro jest reporterkÂą i prezenterkÂą na portalu tvn24 nieÂźle po niej jadÂą,bo chodzi o gÂłos o intonacje o to i tamto a ja i tak nie wiem co jest nie-tak z jej gÂłosem i akcentami,czepialstwu nie!Kryni - tak
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
A teraz mĂłwisz o Joasi czy o Magdzie. Bo zaraz zaczniemy myliĂŚ wÂątki :devil:
No ja dodam, Âże Magda jest pereÂłkÂą tvn24 i szkoda, Âże wraca dopiero w paÂździerniku
W Telewizji Polskiej trwaj¹ tajne castingi na prezenterów g³ównego wydania "Wiadomoœci", programu informacyjnego telewizyjnej Jedynki - pisze Super Express.
WedÂług Super Expressu, na prĂłbach kamerowych pojawili siĂŞ m.in.: Jarek Kulczycki z Polsatu, Magda Sakowska z TVN24 oraz reporter "WiadomoÂści" Marcin SzczepaĂąski. Jednak dyrekcja Jedynki nie byÂła zachwycona przesÂłuchaniami. Ten ostatni zrobiÂłnajwieksze wraÂżenie i poprowadzi popoÂłudniowe wydanie programu pod koniec sierpnia.
Miejmy nadziejĂŞ, Âże nie skoĂączy siĂŞ jak z Ziemcem kilka lat temu... :rozglada:
Zdaje siĂŞ, Âże juÂż na palcach jednej rĂŞki moÂżemy odliczaĂŚ do powrotu Magdy :tanczy: :tanczy:
Tylko chyba nie ma co liczyĂŚ, Âże pojawi siĂŞ w serwisach jeszcze
SÂłabo jej pÂłacili. Ostatnio staraÂła siĂŞ o pracĂŞ w TVP, ale teraz wszyscy poszli do Pulsu wiĂŞc i ona siĂŞ tam wybraÂła. MoÂże jednak zaoferujÂą jej wiĂŞksze pieniÂądze i jednak powrĂłci. MiaÂła siĂŞ pojawiĂŚ na poczÂątku paÂździernika, ale jak widaĂŚ... nadal jej nie ma.