Magda Sakowska

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

CzytaÂłem gdzieÂś-nie pamiĂŞtam ÂźrĂłdÂła ale pisali,Âże ma wrĂłciĂŚ od paÂździernika
;( ;( ;( ;( ;(
na sesji zdjĂŞciowej szĂłstych urodzin TVN24 raczej jej nie bĂŞdzie

A w tym roku teÂż bĂŞdzie taka sesja :?:

adam, Joasi nie byÂło z tego co wiem.
A Ania ? ByÂła KalczyĂąska i JĂŞdrzejowska.
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

powinna byĂŚ taka sesja typujĂŞ 'GalĂŞ' albo 'VivĂŞ' bo to takie o vipach pisemka.
Joasi nie byÂło,bo byÂły osoby,ktĂłre najczĂŞÂściej siĂŞ pojawiajÂą,bo wiesz...kogo obchodzÂą 'jakieÂś' reporterki,dla masowych gazetek liczÂą siĂŞ znane twarze,do ktĂłrych okazaÂło siĂŞ,Âże zalicza siĂŞ Kalcza i Ania Jot.-nie mam nic przeciwko tej ostatniej ;)
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Joasi nie byÂło,bo byÂły osoby,ktĂłre najczĂŞÂściej siĂŞ pojawiajÂą,bo wiesz...kogo obchodzÂą 'jakieÂś' reporterki
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Na forum jest sporo skanĂłw z tego wydania Gali.
ByÂł jeszcze m.in Piotr Marciniak, Ryman, Brygida...
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

nie wiem czy mnie dobrze zrozumiaÂłeÂś,bo miaÂłem na myÂśli,Âże takie kolorowe gazetki skupiajÂą siĂŞ na znanych twarzach,a prawdziwe skarby olewajÂą,ot szoÂłbiznes.
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
arczi
Fan Forum
Fan Forum

nie wiem czy mnie dobrze zrozumiaÂłeÂś,bo miaÂłem na myÂśli,Âże takie kolorowe gazetki skupiajÂą siĂŞ na znanych twarzach,a prawdziwe skarby olewajÂą,ot szoÂłbiznes.
Tak wÂłaÂśnie zrozumiaÂłem :tanczy:
I jestem troche zÂły, Âże liczy siĂŞ jakaÂś Doda czy gÂłupi WiÂśniewski a nie wartoÂściowi ludzie.
No ale có¿. W Polsce ludzie ju¿ tacy s¹. Z reszt¹ nie tylko tu. Tak jest na ca³ym œwiecie ;(
maxxx
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Dlatego prĂŞdzej pokazujÂą np Durczoka,ktĂłry jest 3 najbardziej marketingowo wartoÂściowa twarzÂą niÂż inne mniej znane .. :spiewa:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

my potrafimy doceniĂŚ prawdziwe pereÂłki ;) ale TVN24 teÂż tÂą pereÂłeczkĂŞ doceniÂło,bo skoro jest reporterkÂą i prezenterkÂą :) na portalu tvn24 nieÂźle po niej jadÂą,bo chodzi o gÂłos o intonacje o to i tamto a ja i tak nie wiem co jest nie-tak z jej gÂłosem i akcentami,czepialstwu nie!Kryni - tak 8)
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
arczi
Fan Forum
Fan Forum

A teraz mĂłwisz o Joasi czy o Magdzie. Bo zaraz zaczniemy myliĂŚ wÂątki :devil:
No ja dodam, Âże Magda jest pereÂłkÂą tvn24 i szkoda, Âże wraca dopiero w paÂździerniku :(
Karolina
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Karolina »

za media2.pl:
W Telewizji Polskiej trwaj¹ tajne castingi na prezenterów g³ównego wydania "Wiadomoœci", programu informacyjnego telewizyjnej Jedynki - pisze Super Express.
WedÂług Super Expressu, na prĂłbach kamerowych pojawili siĂŞ m.in.: Jarek Kulczycki z Polsatu, Magda Sakowska z TVN24 oraz reporter "WiadomoÂści" Marcin SzczepaĂąski. Jednak dyrekcja Jedynki nie byÂła zachwycona przesÂłuchaniami. Ten ostatni zrobiÂłnajwieksze wraÂżenie i poprowadzi popoÂłudniowe wydanie programu pod koniec sierpnia.
Miejmy nadziejĂŞ, Âże nie skoĂączy siĂŞ jak z Ziemcem kilka lat temu... :rozglada:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Zdaje siĂŞ, Âże juÂż na palcach jednej rĂŞki moÂżemy odliczaĂŚ do powrotu Magdy :tanczy: :tanczy:
Tylko chyba nie ma co liczyĂŚ, Âże pojawi siĂŞ w serwisach jeszcze ;( ;(
fanmagdys
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: fanmagdys »

witam

Wiecie moze kiedy wroci p. Magda Sakowska.
Enceladus
Początkujący
Początkujący

Post autor: Enceladus »

Nie wrĂłci, bo poszÂła do TV Puls.
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Szkoda ;(
A skÂąd masz takie informacje?
Enceladus
Początkujący
Początkujący

Post autor: Enceladus »

SÂłabo jej pÂłacili. Ostatnio staraÂła siĂŞ o pracĂŞ w TVP, ale teraz wszyscy poszli do Pulsu wiĂŞc i ona siĂŞ tam wybraÂła. MoÂże jednak zaoferujÂą jej wiĂŞksze pieniÂądze i jednak powrĂłci. MiaÂła siĂŞ pojawiĂŚ na poczÂątku paÂździernika, ale jak widaĂŚ... nadal jej nie ma.
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: sybic »

Jak nie ma, jak jest!
ObrazekObrazek
ODPOWIEDZ