DokÂładnie to samo miaÂłem na mysli -i na pewno nie byÂło to nic zÂłegoobieÂżyÂświat pisze:..ja nigdy nikomu takiego prawa nie odbieraÂłem :uwaga:Alchemik pisze:Chyba nie chcesz mi zarzuciĂŚ, Âże robiĂŞ to w nieumiejĂŞtny sposĂłb?JeÂśli zrodziÂły siĂŞ w Twojej gÂłowie jakieÂś lĂŞki i niepokoje, to szybciutko proszĂŞ mi siĂŞ ich pozbyĂŚ i nie odbieraĂŚ mi tu nikomu prawa do prywatnego szczĂŞÂścia
![]()
..a juÂż tym bardziej Agatce :*
..ale tak juÂż od 3. tygodni Agatka moÂże non stop przebywa w towarzystwie jednego jedynego - to normalne Âże w koĂącu mogÂą siĂŞ sobÂą znudziĂŚ :spiewa:

A teraz mogli by juÂż przestaĂŚ nadrabiaĂŚ zalegÂłoÂści i wrĂłciĂŚ do codziennoÂścinot that kind pisze:Ale tak na dobrÂą sprawĂŞ, to Agata duÂżo ostatnimi czasy pracowaÂła, wiĂŞc Ci dwoje, o ktĂłrych caÂły czas tak intensywnie myÂślimyobieÂżyÂświat pisze:..ale tak juÂż od 3. tygodni Agatka moÂże non stop przebywa w towarzystwie jednego jedynego - to normalne Âże w koĂącu mogÂą siĂŞ sobÂą znudziĂŚ :spiewa:
..notka ma racjĂŞ piszÂąc Âże:mieli prawo tĂŞskniĂŚ przez ten pracowity Agatkowy czas do siebie, a teraz...
![]()

Ona jak maÂło kto potrafi wszystko trzymaĂŚ w najwiĂŞkszej tajemnicynot that kind pisze:Na jakÂą resztĂŞ?obieÂżyÂświat pisze:..niech juÂż siĂŞ wszystko wyjaÂśni :ban:
..a najbardziej to kiedy wrĂłci Agatka :rozglada:
..reszta mnie na razie nie obchodzi![]()
..na resztĂŞ przyjdzie czas potemMyÂślisz, Âże Agata ma w planach zmieniĂŚ nazwisko?
To nie jest przecieÂż konieczny ''zabieg''
JeÂśli nie zmieni, to jak masz zamiar dowiedzieĂŚ siĂŞ, czy zmieniÂła stan cywilny podczas tej dÂługiej nieobecnoÂści?
Na twarzy raczej nie bĂŞdzie miaÂła napisane, ani z oczu nie wyczytasz jej napisu: JUST MARRIED!!!

Tego , Âże wkrĂłtce awansuje nie pokazaÂła i nie daÂła po sobie poznaĂŚ , Âże na przykÂład moÂże to jÂą cieszyĂŚ :rozglada: !! Agata -wielka tajemnica :cicho: