Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

DziĂŞki :D
stajlus pisze:ProszĂŞ :D :D :D
Zdecydowanie Tomaszewska ;)
A wiêc przedwczesna by³a nasza radoœÌ ;( ??!! RadoœÌ wrêcz weselna :lol2: ?? !! :lol:

no nic, trudno -czekamy nadal :D

Ale ja nadal nie wiem skÂąd byÂła ta rozmowa :D ?? Z Poznania , czy moÂże z Warszawy :D ??

Ciekawe jak i... :xx: :devil:
Ojjjhhh Al -Ty sproÂśny jesteÂś , czy mi siĂŞ tylko wydaje :devil: ??
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: stajlus »

W Kaliszu byÂła :D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

W Kaliszu :shock: ??!! A ile byÂło relacji w ciÂągu dnia, jakbyÂś jeszcze byÂł Âłaskaw powiedzieĂŚ :) ?? :D
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: stajlus »

Tylko ta jedna jak do tej pory.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

stajlus pisze:Tylko ta jedna jak do tej pory.
Jedna tylko :hyh: ??

Ca³y tvn24 :? !! Ka¿¹ jechaÌ w drugi koniec województwa , ¿eby pozwoliÌ nadaÌ jedn¹ relacjê :hmm: !! :twisted:

Ejjjhhh :P !! Agatka wrĂłciÂła :D Ciekawi mnie , czy teraz Blackowi Âłatwo bĂŞdzie tak.... milczeĂŚ :lol: ?? Jak jej nie byÂło , t obyÂło Âłatwiej , a teraz ....... :spiewa: !!
king_kocur
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Ten kr¹¿ek, z³oty kr¹¿ek...

Post autor: king_kocur »

marcinkowsky pisze:
stajlus pisze:ProszĂŞ :D :D :D
Zdecydowanie Tomaszewska ;)
A wiêc przedwczesna by³a nasza radoœÌ ;( ??!! RadoœÌ wrêcz weselna :lol2: ?? !! :lol:

no nic, trudno -czekamy nadal :D
WczeÂśniej nic na palcu nie widzieliÂśmy, dziÂś wprost przeciwnie :spiewa:

Obrazek

Wypada wysÂłaĂŚ Âżyczenia? :D Jak myÂślicie? :P
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Ten kr¹¿ek, z³oty kr¹¿ek...

king_kocur pisze:WczeÂśniej nic na palcu nie widzieliÂśmy, dziÂś wprost przeciwnie :spiewa:
:shock: :shock: Rzeczywiœcie :shock: :shock: !! A wiêc jednak :jupi: !! Wiêc jednak wysz³a za m¹¿ :jupi: !! Nasza Agatka wysz³a za m¹¿ :jupi: !!

I nie nawet zawiadomieĂą na Âślub nam nie wysÂłaÂła :uhh: !! :lol:

Nawet nie wiedzieliœmy , kiedy ³¹czyÌ siê z ni¹ w tym jak¿e radosnym dniu :uhh: !! Ejhhh -ja myœla³em codziennie , ¿e za m¹¿ wychodzi i w ka¿dej godzinie :lol: !!
king_kocur pisze:Wypada wysÂłaĂŚ Âżyczenia? :D Jak myÂślicie? :P
Wiesz...... :neutral: ?? Nie wiem :lol: ??

Ale chociaÂż tutaj wykrzyczĂŞ: wszystkiego najlepszego :tanczy: !! :* :*

Tylko dlaczego nie zmieniÂła nazwiska :rozglada: ??
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..Agatka wysz³a za m¹¿ :o :?:
..Agatka wrĂłciÂła :o :?:

..nie za duÂżo tych newsĂłw jak na powrĂłt po ciĂŞÂżkim dniu nauki :?: :szalony: :tanczy:

:shock: :shock: Rzeczywiœcie :shock: :shock: !! A wiêc jednak :jupi: !! Wiêc jednak wysz³a za m¹¿ :jupi: !! Nasza Agatka wysz³a za m¹¿ :jupi: !!
..plotki siĂŞ szybko roznoszÂą :lol:

..a ta na dodatek okazaÂła siĂŞ prawdziwa :tanczy:

..wspaniale :jupi:
..no wiĂŞc moÂże jednak to tylko pierÂścionek zarĂŞczynowy :rozglada:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

marcinkowsky pisze:
king_kocur pisze:WczeÂśniej nic na palcu nie widzieliÂśmy, dziÂś wprost przeciwnie :spiewa:
O jasna cholera :o Trudno oczom nie wierzyĂŚ :lol2: Agatta wzbogaciÂła siĂŞ o ''coÂś'' krÂągÂłego na serdecznym palcu prawej dÂłoni, palcu SÂłoĂąca :lol2: A ja myÂślaÂłem, Âże Agatta pĂłjdzie w Âślad za modÂą anglosaskÂą i obrÂączkĂŞ nosiĂŚ bĂŞdzie na prawej dÂłoni, a ona takÂą patriotkÂą siĂŞ okazaÂła :lol2: Co do niezmienienia nazwiska... na pewno chce trzymaĂŚ nazwisko swojego mĂŞÂża w tajemnicy :lol: Jak wszystko, co ma z niÂą ÂścisÂły zwiÂązek :lol:
marcinkowsky pisze:I nie nawet zawiadomieĂą na Âślub nam nie wysÂłaÂła :uhh: !! :lol:

Nawet nie wiedzieliœmy , kiedy ³¹czyÌ siê z ni¹ w tym jak¿e radosnym dniu :uhh: !! Ejhhh -ja myœla³em codziennie , ¿e za m¹¿ wychodzi i w ka¿dej godzinie :lol: !!
MogÂła jednak poczekaĂŚ ten rok, aÂż stanie siĂŞ gwiazdÂą, bo wtedy moÂże byÂśmy jakieÂś zdjĂŞcia z uroczystoÂści zobaczyli w gazetach :)
marcinkowsky pisze:
king_kocur pisze:Wypada wysÂłaĂŚ Âżyczenia? :D Jak myÂślicie? :P
Wiesz...... :neutral: ?? Nie wiem :lol: ??

Ale chociaÂż tutaj wykrzyczĂŞ: wszystkiego najlepszego :tanczy: !! :* :*
Do³¹czam do ¿yczeù :lol2:

Ech :D Black, tak czy owak, musia³by - chc¹c pozostaÌ wiernym swoim zasadom, odejœÌ z forum ;) Lepiej, ¿e powodem odejœcia by³a pora¿ka ''wywiadowcza'', a nie za m¹¿ wyjœcie Agatty :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obie¿yœwiat pisze:..Agatka wysz³a za m¹¿ :o :?:
..Agatka wrĂłciÂła :o :?:

..nie za duÂżo tych newsĂłw jak na powrĂłt po ciĂŞÂżkim dniu nauki :?: :szalony: :tanczy:
Ja siĂŞ od tych newsĂłw zagotowaÂłem :lol2: !! :red: !! Nie wiem jak ty :lol2: ?? :lol:

..no wiĂŞc moÂże jednak to tylko pierÂścionek zarĂŞczynowy :rozglada:
Trzeba to bĂŞdzie jeszcze zweryfikowaĂŚ :lol2: !! Tylko jak :mhm: ?? :devil:
MogÂła jednak poczekaĂŚ ten rok, aÂż stanie siĂŞ gwiazdÂą, bo wtedy moÂże byÂśmy jakieÂś zdjĂŞcia z uroczystoÂści zobaczyli w gazetach :)
Jak byÂła Agatka na miodowym to wyjÂątkowo maÂło widokowych fotek przywiozÂła :lol2: !! W ogĂłle maÂło fotek :devil: !!

no , ale ze Âślubu to tak :) !! :aniol:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

marcinkowsky pisze:Ja siĂŞ od tych newsĂłw zagotowaÂłem :lol2: !! :red: !! Nie wiem jak ty :lol2: ?? :lol:
Mi co najmniej poprawiÂły nastrĂłj :lol2: Nie spodziewaÂłem siĂŞ akurat dzisiaj takiego obrotu sprawy, ale jestem z niego szalenie zadowolony :lol2:
Trzeba to bĂŞdzie jeszcze zweryfikowaĂŚ :lol2: !! Tylko jak :mhm: ?? :devil:
ProponujĂŞ uderzyĂŚ w bezpoÂśrednie ÂźrĂłdÂło informacji :hahaha:
Jak byÂła Agatka na miodowym to wyjÂątkowo maÂło widokowych fotek przywiozÂła :lol2: !! W ogĂłle maÂło fotek :devil: !!

no , ale ze Âślubu to tak :) !! :aniol:
Ach :) Chcia³bym zobaczyÌ Agattê w bieli :) Z welonem :) Ach... :D Na œlubie nie móg³bym byÌ, poniewa¿ zawsze, gdy s³yszê s³owa przysiêgi ma³¿eùskiej: ''/.../œlubujê Ci mi³oœÌ, wiernoœÌ, uczciwoœÌ ma³¿eùsk¹ oraz, ¿e Ciê nie opuszczê a¿ do œmierci/.../'', zaczynam p³akaÌ jak przy obieraniu cebuli :lol2:

Towarzystwo! :lol2: Kiedy oblewamy fakt (prawdopodobnego) za m¹¿ wyjœcia Agatty? :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Alchemik pisze:Towarzystwo! :lol2: Kiedy oblewamy fakt (prawdopodobnego) za m¹¿ wyjœcia Agatty? :lol2:
MoÂże wtedy, gdy bĂŞdziemy juÂż tego w 100% pewni? :D Nie zaszkodzi jednak na wszelki wypadek ÂżyczyĂŚ Agacie i jej wybrankowi wszystkiego co najlepsze na nowej drodze Âżycia! :lol2:
No, no :D TrochĂŞ mnie nie byÂło, a tyle siĂŞ nawyrabiaÂło :lol:

Capsy z rozmowy :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

A sÂłyszeliÂście AgatĂŞ podczas konferencji LiD-u w Kaliszu? :D Agata zaliczyÂła utarczkĂŞ sÂłownÂą ze SzmajdziĂąskim :D ZadawaÂła teÂż pytanie KwaÂśniewskiemu :D DÂżastina moÂże Wam wiĂŞcej napisze - ja wiem o caÂłej ''aferze'' od niej wÂłaÂśnie :D
Black byÂłby z Agaty dumny - Agata zezÂłoÂściÂła pytaniem komucha :lol2: A moÂże byÂł dumny..? ;)
:D
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:MoÂże wtedy, gdy bĂŞdziemy juÂż tego w 100% pewni? :D Nie zaszkodzi jednak na wszelki wypadek ÂżyczyĂŚ Agacie i jej wybrankowi wszystkiego co najlepsze na nowej drodze Âżycia! :lol2:
Skoro mo¿na sk³adaÌ ¿yczenia - tak na wszelki wypadek, to i wznieœÌ toast i wypiÌ za zdrowie Paùstwa M³odych nie zaszkodzi - te¿ na wszelki wypadek :lol2: A jeœli œlubu nie by³o, to mo¿na przypuszczaÌ, ¿e by³y zarêczyny :lol2: Poniewa¿ na Twoich capsach - notko - kr¹¿ek wygl¹da bardziej jak pierœcionek... a mo¿e byÌ, ¿e zarêczynowy :lol2:
not that kind pisze:A sÂłyszeliÂście AgatĂŞ podczas konferencji LiD-u w Kaliszu? :D Agata zaliczyÂła utarczkĂŞ sÂłownÂą ze SzmajdziĂąskim :D ZadawaÂła teÂż pytanie KwaÂśniewskiemu :D DÂżastina moÂże Wam wiĂŞcej napisze - ja wiem o caÂłej ''aferze'' od niej wÂłaÂśnie :D
Black byÂłby z Agaty dumny - Agata zezÂłoÂściÂła pytaniem komucha :lol2: A moÂże byÂł dumny..? ;)
:o Gdybym wiedziaÂł, Âże konferencjĂŞ nadajÂą z Kalisza oglÂądaÂłbym ;(
Proszê o szczegó³y, proszê :rydzyk:
epsztajnek
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

:mhm: zdjêcia not tylko pog³êbi³y w¹tpliwoœci - owe z³ote kó³ko na palcu ma wyraŸne naciêcie - co wskazywa³o by na pierœcionek. Ale równie dobrze mo¿e to byÌ odbijaj¹cy siê cieù... I b¹dŸ tu m¹dry .... :hmm:
Al, czy ty p³aczesz na œlubach ze wzruszenia, czy ze wspó³czucia ? :devil:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze: :mhm: zdjêcia not tylko pog³êbi³y w¹tpliwoœci - owe z³ote kó³ko na palcu ma wyraŸne naciêcie - co wskazywa³o by na pierœcionek. Ale równie dobrze mo¿e to byÌ odbijaj¹cy siê cieù... I b¹dŸ tu m¹dry .... :hmm:
BiorÂąc pod uwagĂŞ dwa fakty:
- Agatta nigdy wczeÂśniej nie miaÂła podobnej... umĂłwmy siĂŞ - ozdoby;
- nie zmieniÂła nazwiska...
...moÂżna wnioskowaĂŚ, Âże to jednak pierÂścionek :mhm:
epsztajnek pisze:Al, czy ty p³aczesz na œlubach ze wzruszenia, czy ze wspó³czucia ? :devil:
Sam kiedyÂś wypowiadaÂłem te sÂłowa i wiem jaki to ciĂŞÂżar nosiĂŚ je na sercu :devil:
Wspó³czucie :D

ÂŻartowaÂłem :lol: :*
ODPOWIEDZ