Bardzo fajny ten program. Najlepsze taùce to Diany z koleg¹ i Marii te¿ z koleg¹ . Super by³ te¿ jazz B³a¿eja i Natalii oraz taniec do muzyki z "Chicago". Jive nie przypomina³ absolutnie tego z "Taùca..." - w³aœnie to mi siê podoba, ca³kiem inne emocje w taùcu. Pierwsze wra¿enie dotycz¹ce studia nie by³o zbyt korzystne, ale póŸniej zobaczy³em ten balkonik, gdzie stali widzowie. Takie rozwi¹zanie by³o ju¿ w bodaj¿e "Shibuyi" . Prowadzenie takie sobie, jury tak¿e takie sobie, ale taùce i choreografia zrobi³a bardzo dobrze wra¿enie.
Nie podoba mi siê, ¿e miejsce, gdzie Kinga rozmawia z uczestnikami nie jest jakoœ wyró¿nione - w ogóle ta scena jest strasznie "p³aska". Ma³o te¿ jest tam nowoczesnoœci - te plazmy jakieœ takie ma³awe i tych ma³awych plazm ma³o jest te¿.
Moimi faworytkami sÂą Diana i Ida co prawda Ida nie miaÂła pierszego show jakiegoÂś specjalnego tzn zataĂączyÂła Âświetnie ale taniec nie byÂł ciekawy, a Diana super jive
Niestety teraz juÂż nie mam dostĂŞpu do telewizora, wiĂŞc nie oglÂądam You Can Dance. Dodam tylko, Âże mieli racjĂŞ wieszczÂący, Âże PirĂłg jest gejem . Podobno przyznaÂł to oficjalnie .
Program rewelacyjny pod kaÂżdym wzglĂŞdem. byÂło tyle dynamiki, energii i czadu, Âże mi same nogi taĂączyÂły pdo stoÂłem. Jakby puszczali go na poczÂątku weekendu to ludzie masowo by chyba wybiegali po nim z domu do dyskotek Nie mogĂŞ siĂŞ doczekac nastĂŞpnego odcinka, ale jeszcze bardziej czekam na sÂłupek oglÂądalnoÂści!
Program jest bardzo dobry , ale nie przesadzajmy , Âże jest to program najlepszy ostatnich 10 lat , a co do dynamiki programu to nie byÂło jest , aÂż tak duÂżo(przynajmniej w porĂłwnaniu z wersjÂą amerykaĂąskÂą)
Nika pisze:Nie mogĂŞ siĂŞ doczekac nastĂŞpnego odcinka, ale jeszcze bardziej czekam na sÂłupek oglÂądalnoÂści!
A proszĂŞ bardzo:
wirtualnemedia pisze:Pierwsze wydanie 'You can dance' na Âżywo zobaczyÂło 2,45 mln widzĂłw. Show miaÂło 22,32 proc. udziaÂłu w rynku i zapewniÂło TVN pozycjĂŞ lidera pasma.
Miêdzy 5 wrzeœnia a 3 paŸdziernika TVN pokazywa³a relacje z pierwszego etapu programu. Urywki z castingów i szkolenia w Pary¿u ogl¹da³o œrednio 2,77 mln widzów, przy udziale w rynku bliskim 22 proc. Kolejna czêœÌ formatu - cykl oœmiu programów na ¿ywo zosta³ zainaugurowany w œrodê 10 paŸdziernika.
Emitowane miĂŞdzy 21.30 a 23.10 pierwsze wydanie "You can Dance" na Âżywo zobaczyÂły 2,45 mln widzĂłw, dajÂąc kanaÂłowi 22,32 proc udziaÂłu w rynku, wynika z danych AGB Nielsen Media Research przygotowanych dla Wirtualnemedia.pl. Druga pozycja przypadÂła TVP1 (2,1 mln, 18,9 proc.), trzecia Polsatowi (1,8 mln, 16,4 proc. udziaÂłu). TVN z udziaÂłami rzĂŞdu 25,24 proc. byÂła takÂże liderem komercyjnej grupy 16- 49. Stacja jest zadowolona z uzyskanych raitingĂłw.
Grupa 4+ AMR SHR %
TVN 2448161 22,32%
TVP1 2065997 18,90%
Polsat 1792557 16,40%
TVP2 1709436 15,64%
Grupa 16-49 AMR SHR %
TVN 1406977 25,24%
Polsat 1225676 22,04%
TVP1 828170 14,89%
TVP2 755827 13,59%
Premiera widowiska na ¿ywo by³a tak¿e sprawdzianem dla produkuj¹cej format firmy Mastiff Media Polska. "You can Dance" jest bowiem dla niej jednym z najwiêkszych przedsiêwziêÌ w ostatnim czasie. Grzegorz Piekarski- Dyrektor Zarz¹dzaj¹cy Mastiff Media Polska wyra¿a zadowolenie z przebiegu premierowego odcinka live. - Od strony produkcyjnej wszystko przebieg³o zgodnie z planem- t³umaczy w rozmowie z nami. - Drobne b³êdy towarzysz¹ce ka¿demu debiutowi, mobilizuj¹ wy³¹cznie do dalszej pracy- dodaje.
W sumie dobrze, bo TVN jest liderem pasma i w grupie 4+ i w 16-49. ChoÌ ja liczy³em na minimum 3 mln. I program nadawany jest doœÌ póŸno, ale mo¿e z czasem jak siê jeszcze rozkrêci widownia wzroœnie.
Od jutra startuj¹ "Kulisy you can dance - po prostu taùcz!" na TVN Siedem. Przez pó³ godziny ( pocz¹tek o 18:40 ) prowadz¹c¹ - Agnieszka Wróblewska - zrelacjonuje przebieg przygotowaù do poszczególnych odcinków show oraz porozmawia z jego uczestnikami.
Jedynie mogĂŞ siĂŞ przyczepiĂŚ do tego, Âże przez parĂŞ minut bĂŞdzie w czasie "FaktĂłw".
pawell pisze:Od jutra startuj¹ "Kulisy you can dance - po prostu taùcz!" na TVN Siedem. Przez pó³ godziny ( pocz¹tek o 18:40 ) prowadz¹c¹ - Agnieszka Wróblewska - zrelacjonuje przebieg przygotowaù do poszczególnych odcinków show oraz porozmawia z jego uczestnikami.
DziĂŞki za info. Z chĂŞciÂą zajrzĂŞ na zakulisowe przygotowania finaÂłowej 16stki.
pawell pisze:Jedynie mogĂŞ siĂŞ przyczepiĂŚ do tego, Âże przez parĂŞ minut bĂŞdzie w czasie "FaktĂłw".
To Fakt! Tymbardziej, Âże jutro duet Anita-Grzegorz
pawell pisze:Jedynie mogĂŞ siĂŞ przyczepiĂŚ do tego, Âże przez parĂŞ minut bĂŞdzie w czasie "FaktĂłw". [/color]
To Fakt! Tymbardziej, Âże jutro duet Anita-Grzegorz
Damy radĂŞ, najwyÂżej trochĂŞ poskacze siĂŞ po kanaÂłach ( choĂŚ u mnie nie daleko, jedno od drugiego: TVN - nr 4., SiĂłdemka - 5. ).
Poza tym "You can dance - po prostu taùcz!" zdobywa coraz wiêksz¹ popularnoœÌ. Na Onecie na dole jest informacja o Hit 20 - najpopularniejsze tematy w Wyszukiwarce, YCDPPT wskoczy³o na 17. miejsce. Na ró¿nych forach o tym programie przybywa u¿ytkowników. A na YouTube jest taka sytuacja:
Mam tylko nadziejĂŞ, Âże nie skasujÂą tych filmĂłw. "Ten film wideo jest juÂż niedostĂŞpny z powodu otrzymania zgÂłoszenia o posiadaniu praw autorskich przez uÂżytkownika TVN S.A.. " :/
kamiiloo pisze:ja spodziewaÂłem sie troche lepszego studia, poza tym nawet wszystko ok tylko rusin stremowana
Ja uwaÂżam, Âże studio jest Âświetne. Jest dobrze zagospodarowane i nowoczesne. Podobne do innych edycji. Jedynie tyÂł studio (za publicznoÂściÂą) jest niezapeÂłniony. King rzeczywiÂście stremowana, ale nie wpÂłyneÂło to znaczÂąco na prowadzenie programu przez niÂą.
Gdyby tak to na oficjalnej stronie programu by³aby o tym informacja, jednak nic nie ma. Trzeba wejœÌ o 21 i zobaczyÌ.
Tak jak siê spodziewa³em wszystkie filmy z "You can dance - po prostu taùcz!" zniknê³y z YouTube. Ale pojawi³y siê na stronie show - na szczêœcie i dobrze, bo jest lepsza jakoœÌ i jest wiêcej tego.