Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

ÂŚmiem twierdziĂŚ,Âże chyba najwiĂŞcej w caÂłej zaÂłodze ChoĂŚ i tak teraz trochĂŞ mniej jak dawniej.Mi siĂŞ to podoba-no na blue boxie to moÂże za kolorowe jest tylko
Asia ma takÂą maniĂŞ, Âżeby jej usta Âładnie wyglÂądaÂły :tanczy:
Ale na bÂłyszczykach, to ja siĂŞ za bardzo nie znam :nie: A kiedy JoaÂś ostatni raz siedziaÂł na blue boxie :shock: Chyba jak Dagmara we Francji byÂła :shock:
JuÂż moÂżna siĂŞ pomaÂłu pokusiĂŚ o stwierdzenie,Âże jest wyeliminowana z reporterowania a szkoda Inna sprawa,Âże moÂże wrĂłciĂŚ-tez nie ma co tak rozpaczaĂŚ.
TeÂż normowany czas pracy jest dobry o tyle,Âże przed chwilÂą wrĂłciÂłem i wiem,Âże nic nie straciÂłem jeÂśli chodzi o Joasie
Z reporterowaniem to jest juÂż pewne :stop: Przynajmniej dopĂłki tvn24 nie zdecyduje siĂŞ na kolejne zmiany ;(
Ja bym wolaÂł, Âżeby Asia jednak powrĂłciÂła do serwisĂłw wieczornych :rydzyk:
Teraz to tylko Dpd, no chyba Âże w weekendy by nas zaszczycaÂła :P
Ale teraz to tam Krzysztof i Kacper rzÂądzÂą :P
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Asia ma takÂą maniĂŞ, Âżeby jej usta Âładnie wyglÂądaÂły
I do tego dziubeczki-czyli jakaÂś mania faktycznie jest :P

A to z dziÂś :P Dzis taka uÂśmiechnieta-cudna :aniol: :arrow:

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Asia ma takie radosne oczy ostatnio :aniol:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Joasia bardzo ³adnie dziœ wygl¹da³a w PzP (to jest jakaœ nowoœÌ :rozglada: ) :tanczy:
DziÂś zapowiadaÂła materiaÂły dosyĂŚ energicznie :P Chyba ma zapaÂł do pracy :devil:
Marynareczka z rêkawkami 3/4 jak zwykle zdaje egzamin :D Nie przyjrza³em siê co by³o od pasa w dó³ :rozglada:

Jak dla mnie tylko powinna wÂłosy prostowaĂŚ, bo siĂŞ tak dziwnie zawijajÂą :spiewa:
Ja jednak wolĂŞ takie proste :rozglada: I nie powinny byĂŚ ÂściĂŞte tak rĂłwniutko :nie:
MogÂłaby troche postrzĂŞpiĂŚ :aniol: A tak w ogĂłle, czemu JoaÂś przestaÂł zaczesywaĂŚ wÂłoski za prawe ucho :?: Dawniej to byÂła podstawa :devil:

Joasia dziÂś w dobrym humorze :P PrzejĂŞta i wzruszona po materiale o chÂłopcu, ktĂłry spotkaÂł siĂŞ ze swoim dawcÂą :roll: Ale byÂło bardzo duÂżo uÂśmiechĂłw, szczegĂłlnie ten promienny na sam koniec programu :tanczy:

I znĂłw powiedziaÂła, Âże 'warto ich oglÂądaĂŚ'- co racja to racja ;)
No to Joasia nam siĂŞ jutro objawi o 17:10, szkoda Âże nie bĂŞdzie jej w DnÂŻ ;(
maxxx

Nie przyjrza³em siê co by³o od pasa w dó³
Nie trudno zgadn¹Ì :aniol: Tu taka wa¿na debata a my debatujemy o .. :devil:
Ja jednak wolĂŞ takie proste I nie powinny byĂŚ ÂściĂŞte tak rĂłwniutko
MogÂłaby troche postrzĂŞpiĂŚ
Ja sie nie bawie bo napisaÂłeÂś wszystko co mysle! :D

Nie mam nic do dodania :nie: OczywiÂście rĂłwniez zauwaÂżyÂłem promienny uÂśmiech-dawno takiego nie byÂło-chyba miaÂła dobry humorek :tanczy: MoÂże dlatego,Âże ma wolny weekend :D
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Nie trudno zgadn¹Ì Tu taka wa¿na debata a my debatujemy o ..
Zapewne zwyk³e spodnie marynarkowe :spiewa: No có¿...
SÂą sprawy waÂżniejsze niÂż jakaÂś debata :devil: Np. Joasiowe wdzianka :P
Ja sie nie bawie bo napisaÂłeÂś wszystko co mysle!
JuÂż przez te kilka miesiĂŞcy na forum potrafimy siĂŞ tu wszyscy praktycznie bez sÂłow porozumiewaĂŚ :P A temat wÂłosĂłw to juÂż chyba mamy w maÂłym palcu :devil:
I Joasia chyba zapuszcza wÂłosy, by zrealizowaĂŚ nasze marzenia :rydzyk:
Nie mam nic do dodania OczywiÂście rĂłwniez zauwaÂżyÂłem promienny uÂśmiech-dawno takiego nie byÂło-chyba miaÂła dobry humorek MoÂże dlatego,Âże ma wolny weekend
Pewnie specjalnie poprosiÂła Âżeby zrobiĂŚ 5 wydaĂŚ PzP i mieĂŚ wolny weekend :cicho:
Mo¿e siê umówi³a z kole¿ankami na wyprawe po sklepach :D W koùcu musi znaleŸÌ spódniczke :cicho:
No w kaÂżdym razie JoasiÂątko nie jest smutasem, dlatego i ja siĂŞ cieszĂŞ :tanczy:
maxxx

Zapewne zwyk³e spodnie marynarkowe No có¿...
SÂą sprawy waÂżniejsze niÂż jakaÂś debata Np. Joasiowe wdzianka
Zapewne spodnie :tanczy: A moÂże to ,Âże Joasia ma same spodnie to tez jakiÂś ukÂład :shock:
JuÂż przez te kilka miesiĂŞcy na forum potrafimy siĂŞ tu wszyscy praktycznie bez sÂłow porozumiewaĂŚ A temat wÂłosĂłw to juÂż chyba mamy w maÂłym palcu
I Joasia chyba zapuszcza wÂłosy, by zrealizowaĂŚ nasze marzenia
MoÂżemy wysyÂłaĂŚ juz puste posty 8) WÂątpie,Âże dla Nas to robi-no ale nie wnikam,tylko podziwiam :aniol:
Mo¿e siê umówi³a z kole¿ankami na wyprawe po sklepach W koùcu musi znaleŸÌ spódniczke
No w kaÂżdym razie JoasiÂątko nie jest smutasem, dlatego i ja siĂŞ cieszĂŞ
No nie jest smutasem-czasami tylko smutaskowe miny robi :uhh:
To juÂż Jej dzieĂą zaplanowaleÂś :tanczy: Czy przyjda efekty?Poczekamy zobaczymy :P
To bĂŞdzie weekend obfitujÂący w nikÂły udziaÂł Joasi :(
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Zapewne spodnie :tanczy: A moÂże to ,Âże Joasia ma same spodnie to tez jakiÂś ukÂład :shock:
I ju¿ siê mylisz... :grozi: Joasia , co prawda jeden, jedyny raz , ale pojawi³a siê w letniej spódnicy ( nawet wkleja³em materia³ dowodowy, trzeba siê cofn¹Ì i odszukaÌ ). Z drugiej strony Joasia kilkakrotnie zaprezentowa³a swoje nózie w "rybaczkach" udowadniaj¹c, ¿e matka natura i pod tym wzglêdem nie posk¹pi³a jej darów , i z powodzeniem mo¿e chodziÌ w spódnicach. A wiêc fakt, ¿e Joanna z uporem chodzi w spodniach nale¿y uznaÌ za uk³ad przeciwko nam. :ban:
MoÂżemy wysyÂłaĂŚ juz puste posty 8)
Chyba niedÂługo zacznĂŞ to robiĂŚ .... :>
I Joasia chyba zapuszcza wÂłosy, by zrealizowaĂŚ nasze marzenia :rydzyk:
i godnie zaprezentowaĂŚ siĂŞ na WigiliĂŞ w wiadomej marynarce, do ktĂłrej pasujÂą tylko jasne wÂłosy na ramionach :tanczy:
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
t
Początkujący
Początkujący

Post autor: t »

a kto tam w tle za stoÂłem siedzi jako gospodarz magazynu 17.30?
epsztajnek

t pisze:a kto tam w tle za stoÂłem siedzi jako gospodarz magazynu 17.30?
P.Marciniak
t
Początkujący
Początkujący

Post autor: t »

ah, po lewej gospodarz, a ja myÂślaÂłem, Âże z tymi wÂłosami dÂługimi w jasnej marynarce :D
epsztajnek

t pisze:ah, po lewej gospodarz, a ja myÂślaÂłem, Âże z tymi wÂłosami dÂługimi w jasnej marynarce :D
Z tymi wÂłosami to Nelcia R. :devil:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

MoÂżemy wysyÂłaĂŚ juz puste posty WÂątpie,Âże dla Nas to robi-no ale nie wnikam,tylko podziwiam
MyÂślicie, Âże juÂż nic nowego w Joasi nie moÂżna odkryĂŚ ;( ;(
W koùcu od kiedy pojawi³a siê w tvn24 przesz³a wiele zmian, mo¿e jeszcze nas czymœ zaskoczy :rydzyk: :cicho: Mo¿e jak¹œ grzyw¹ :uhh:
To juÂż Jej dzieĂą zaplanowaleÂś Czy przyjda efekty?Poczekamy zobaczymy
To bĂŞdzie weekend obfitujÂący w nikÂły udziaÂł Joasi
Ja to jak matka maÂłej Joasi jestem :P Staram siĂŞ jej fajnie zapeÂłniĂŚ czas wolny :devil:
W weekend zaciskamy zĂŞby i przeczekujemy do poniedziaÂłku ;(
Ale przed nami jeszcze dziseijsze PzP :jupi: Wczoraj Aœka w marynarce ró¿owej, ciekawe jak nam siê dziœ zaprezentuje 8)
Joasia , co prawda jeden, jedyny raz , ale pojawi³a siê w letniej spódnicy ( nawet wkleja³em materia³ dowodowy, trzeba siê cofn¹Ì i odszukaÌ ).
PamiĂŞtam :D To byÂło zaraz po powrocie z urlopu :tanczy:
Adam nie mog³ siê dopatrzeÌ tej spódnicy to mu zrobiliœcie opis jak ma do niej trafiÌ, je¿d¿¹c d³ugopisem po monitorze :devil:
A spĂłdnica byÂła bardzo Âładna- taka zwiewna, biaÂła o ile pamiĂŞtam :P
Z drugiej strony Joasia kilkakrotnie zaprezentowaÂła swoje nĂłzie w "rybaczkach" udowadniajÂąc, Âże matka natura i pod tym wzglĂŞdem nie poskÂąpiÂła jej darĂłw , i z powodzeniem moÂże chodziĂŚ w spĂłdnicach. A wiĂŞc fakt, Âże Joanna z uporem chodzi w spodniach naleÂży uznaĂŚ za ukÂład przeciwko nam.
JuÂż teraz rzadziej siĂŞ w rybaczkach pojawia, kiedyÂś chociaÂż tym nas raczyÂła :roll:
Ale nam jeszcze pokaÂże siĂŞ w innych odjechanych strojach :devil:
Ciekawe czy Joasia chodzi na coroczny bal dziennikarzy :mhm: WyobraÂżacie sobie AsiĂŞ w dÂługiej, wieczorowej sukni bez ramiÂączek :D :aniol:
Chyba niedÂługo zacznĂŞ to robiĂŚ ....

Ty masz misjĂŞ wklejania tu capsiÂątek :D
No chyba Âże Asia przestanie siĂŞ i w PzP pojawiaĂŚ ;(
i godnie zaprezentowaĂŚ siĂŞ na WigiliĂŞ w wiadomej marynarce, do ktĂłrej pasujÂą tylko jasne wÂłosy na ramionach
MogÂłaby sobie strzĂŞliĂŚ takÂą fryzurke jakÂą wtedy miaÂła :tanczy:
Pamiêtam jak z goœÌmi w studio rozmawia³a o zwyczajach œwi¹tecznych :P
Z jakimÂś murzynkiem teÂż rozmawiaÂła, pewnie jÂą interesujÂą egzotyczne zwyczaje spĂŞdzania BoÂżego Narodzenia :aniol:
Z tymi wÂłosami to Nelcia R.
Najlepsza byÂła, jak zaÂłoÂżyÂła beret :devil: Ale nie byÂł to beret 'meherowy' :devil:
epsztajnek

Mo¿e jak¹œ grzyw¹
Wypluj to sÂłowo :!: :twisted:
Mnie do dziÂś skrĂŞcajÂą siĂŞ jelita na wspomnienie, jak tragicznie prezentowaÂła siĂŞ piĂŞkna Anna J. w blond grzywie :ban:
Zreszt¹ znów odeœlê do strony 19. Co prawda uwielbiam to zdjêcie z telewizora , bo oddaje to, co w Joasi najpiêkniejsze - jej nieziemskie ócz b³êkity ;) - ale grzywa na nim - fatalna :ban:
WyobraÂżacie sobie AsiĂŞ w dÂługiej, wieczorowej sukni bez ramiÂączek :D :aniol:
Nie wiem dlaczego, ale w mojej wyobraÂźni Joasia na balu wystĂŞpuje zawsze w czerwonej sukni - oczywiÂście bez ramiÂączek :lol2: :lol2:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Mnie do dziÂś skrĂŞcajÂą siĂŞ jelita na wspomnienie, jak tragicznie prezentowaÂła siĂŞ piĂŞkna Anna J. w blond grzywie
Ania J. rzeczywiÂście wyglÂądaÂła niekorzystnie w tej grzywie blond :x
Zreszt¹ znów odeœlê do strony 19. Co prawda uwielbiam to zdjêcie z telewizora , bo oddaje to, co w Joasi najpiêkniejsze - jej nieziemskie ócz b³êkity - ale grzywa na nim - fatalna
WÂłaÂśnie jakoÂże JoaÂś kiedyÂś nosiÂł grzywke pomyÂślaÂłem o powrocie do niej :P
Dlaczego nie miaÂłaby zrobiĂŚ sobie takiej eleganckiej grzywy, np. jakÂą ma Beata Tadla, a przynajmniej miaÂła do czesu kiedy znĂłw nie zaczĂŞÂła robiĂŚ sobie wichury na gÂłowie :devil:
ZresztÂą- wszystko zaleÂży od Joasi i jej fryzjera :lol2:
Nie wiem dlaczego, ale w mojej wyobraÂźni Joasia na balu wystĂŞpuje zawsze w czerwonej sukni - oczywiÂście bez ramiÂączek
Ja bym jÂą jeszcze widziaÂł w takiej czarnej :tanczy:
maxxx

arczi pisze:MyÂślicie, Âże juÂż nic nowego w Joasi nie moÂżna odkryĂŚ
Jak siĂŞ jest dobrym odkrywcÂą to kto wie :D W kaÂżdym razie musimy byc czujni :tanczy:
Mo¿e jak¹œ grzyw¹
epsztajnek pisze:Wypluj to sÂłowo
jeeezu teraz nie wiem po czyjej stanac stronie :shock: Powiem tak;grzywka to nie jest to co chciaÂłbym widzieĂŚ na Jej gÂłowie :lol:
arczi pisze:PamiĂŞtam To byÂło zaraz po powrocie z urlopu
Adam nie mog³ siê dopatrzeÌ tej spódnicy to mu zrobiliœcie opis jak ma do niej trafiÌ, je¿d¿¹c d³ugopisem po monitorze
A spĂłdnica byÂła bardzo Âładna- taka zwiewna, biaÂła o ile pamiĂŞtam
No epsztajnek pokazaÂł mu linie ud-jakoÂś tak to byÂło :D Ale to waÂżne wydarzenie-przeszÂło do historii tego wÂątku :P
arczi pisze:Ciekawe czy Joasia chodzi na coroczny bal dziennikarzy WyobraÂżacie sobie AsiĂŞ w dÂługiej, wieczorowej sukni bez ramiÂączek
A kiedy ten bal sie odbywa :mhm: Ja sobie wyobraÂżam :D Tak jak epsztajnek,w czerwonej,ale czarna teÂż by byÂła mile widziana :P
No chyba Âże Asia przestanie siĂŞ i w PzP pojawiaĂŚ
PojechaÂł :grozi: :D
Pamiêtam jak z goœÌmi w studio rozmawia³a o zwyczajach œwi¹tecznych
TeÂż to pamiĂŞtam-nawet ostatnio trafiÂłem w tym wÂątku na te ujĂŞcia przez przypadek :tanczy:
epsztajnek pisze: bo oddaje to, co w Joasi najpiêkniejsze - jej nieziemskie ócz b³êkity - ale grzywa na nim - fatalna

Faktycznie ten b³êkit musi byÌ nieziemski skoro tak sie rzuca akurat na tym niewyraŸnym ujêciu :tanczy:
ODPOWIEDZ