Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Jak siĂŞ jest dobrym odkrywcÂą to kto wie W kaÂżdym razie musimy byc czujni
Czyli nie skoùczyliœy jeszcze analizowaÌ Joasi pod k¹tem odkrycia potencjalnych z³ó¿ czegoœ noewgo :lol2:
jeeezu teraz nie wiem po czyjej stanac stronie Powiem tak;grzywka to nie jest to co chciaÂłbym widzieĂŚ na Jej gÂłowie
Wobec tego, ja pragnĂŞ tylko zauwaÂżyĂŚ, Âże w swoim stwierdzeniu, ktĂłre brzmiaÂło tak:
mo¿e jeszcze nas czymœ zaskoczy Mo¿e jak¹œ grzyw¹
Nie wyraziÂłem Âżadnego optymizmu zwiÂązanego z potencjalnÂą grzywkÂą Joasi :spiewa:
Do tego ryjek, ktĂłry postawiÂłem po tamtym zdaniu, nie wskazuje na mĂłj zachwyt 8)
ZwykÂła grzywka, a ile emocji potrafi wzbudziĂŚ :spiewa: :spiewa: :uhh:
A kiedy ten bal sie odbywa Ja sobie wyobraÂżam Tak jak epsztajnek,w czerwonej,ale czarna teÂż by byÂła mile widziana
Chyba jakoÂś zimÂą- w lutym? W internecie sÂą zdjĂŞcia z tego balu, ale Joasi nie dostrzegÂłem :nie: W ogĂłle z tvn24 widziaÂłem tylko Beate Tadle, a z pewnoÂściÂą byÂło tam wiĂŞcej osĂłb :aniol: MoÂże Joasia wtedy prowadziÂła wieczorne serwisy :rozglada: ;(
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Bal dziennikarzy odbywa siê w karnawale , czyli styczeù , ewentualnie luty. No co¿, z regu³y mo¿na natkn¹Ì siê na zdjêcia osób o statusie "gwiazdy", a nasza Joasia , jak narazie jest gwiazd¹ tylko dla nas :(
Przed chwilÂą zrobiÂłem retrospekcjĂŞ - Joasia w spĂłdnicy jest na stronie 172 :)
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

W swoim archiwum znalazÂłem JoasiĂŞ z 2005 roku.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
maxxx

Post autor: maxxx »

kamilo pisze:W swoim archiwum znalazÂłem JoasiĂŞ z 2005 roku.
Jak zobaczyÂłem,Âże napisaÂłeÂś tutaj post to pomyÂślaÂłem,Âże moÂże Joasia sie pojawiÂła o 18 :shock: :aniol: Ale delikatne rozczarowanie zrekompensowaÂły mi te piekne capsy :aniol: No i co zmieniÂła siĂŞ Joasia od wtedy :tanczy:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Joasia szczegĂłlnie piĂŞknie wyglÂąda na tych trzech capsach gdzie jest w terenie :tanczy:
PiĂŞkny pÂłaszczyk, elegancka apaszka :D
No i fryzurka wÂłaÂśnie w takim stylu, w jakim chciaÂłbym widzieĂŚ Joasie :P
maxxx

Na tym drugim w pÂłaszczyku taka powaÂżna :P JuÂż aura jest taka pÂłaszczykowa ,tymbardziej szkoda,Âże nie mamy wiekszej moÂżliwoÂści sprawdziĂŚ czy ma jakiÂś nowy model ;(
arczi pisze:No i fryzurka wÂłaÂśnie w takim stylu, w jakim chciaÂłbym widzieĂŚ Joasie
Magia wÂłosĂłw na ramieniu :aniol: Ale nie w przypadku kaÂżdego sie sprawdza ta opcja :nie:
P.S Ma ktoÂś capsy z dzisiejszego 'PzP'?W ogĂłle odbyÂł siĂŞ :uhh: ?.
epsztajnek

P.S Ma ktoÂś capsy z dzisiejszego 'PzP'?W ogĂłle odbyÂł siĂŞ :uhh: ?.
Wracam z towarzyskiej imprezy , w³¹czam nagrywarkê i co widzê... :?:
Kampania wyborcza ... :twisted: :twisted: :twisted:
maxxx

epsztajnek pisze:Wracam z towarzyskiej imprezy , w³¹czam nagrywarkê i co widzê...
Kampania wyborcza ...
To lepiej nie wklejaj tych gÂąb :? Kto by to nie byÂł :stop: To wynika,Âże nagrali to na darmo.Bo przecieÂż w poniedziaÂłek tego nie odtworzÂą :cicho:
epsztajnek

To wynika,Âże nagrali to na darmo.Bo przecieÂż w poniedziaÂłek tego nie odtworzÂą :cicho:
Akurat w soboty puszczaj¹ fragmenty wybrane z tygodnia, nowych materia³ów nie ma.... ciekawe tylko jak Królewna siê dziœ chcia³a nam zaprezentowaÌ ;(
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Na tym drugim w pÂłaszczyku taka powaÂżna JuÂż aura jest taka pÂłaszczykowa ,tymbardziej szkoda,Âże nie mamy wiekszej moÂżliwoÂści sprawdziĂŚ czy ma jakiÂś nowy model
Joasi jak nikomu jest dobrze w tych pÂłaszczykach :tanczy:
Dobrze, Âże juÂż nie nosi tej kurtki firmowej tvn24 :roll:
A nie powiem, chciaÂłbym zobazyĂŚ Joasie marznÂącÂą pod PaÂłacem Prezydenckim np. :devil:
w³¹czam nagrywarkê i co widzê...
Kampania wyborcza ...
Tak myœla³em :spiewa: Bo jak w³¹czy³em o 17:25 to ju¿ Szk³o lecia³o :rozglada:
A Joasia na pewno przygotowaÂła dla nas jakieÂś nowe marynareczki ;(
No to poczekajmy jeszcze jednÂą dobe, zobaczymy czy siĂŞ w PzP pojawi :rozglada:
Niech siĂŞ juÂż te kampanie skoĂączÂą, bo Joasia na tym cierpi ;(
To wynika,Âże nagrali to na darmo.Bo przecieÂż w poniedziaÂłek tego nie odtworzÂą
Mogliby dac w niedziele w ciÂągu dnia :spiewa: W koĂącu puszczajÂą wtedy powtĂłrki wszystkich magazynĂłw z soboty :spiewa: A szkoda, Âżeby siĂŞ praca Joasi marnowaÂła :rozglada: Poza tym jak ktoÂś nie moÂże oglÂądaĂŚ PzP w ciÂągu tygodnia, to w soboty lecÂą te najciekawsze materiaÂły :uhh:
maxxx

arczi pisze:Joasi jak nikomu jest dobrze w tych pÂłaszczykach
Dobrze, Âże juÂż nie nosi tej kurtki firmowej tvn24
A nie powiem, chciaÂłbym zobazyĂŚ Joasie marznÂącÂą pod PaÂłacem Prezydenckim np
Dzis Sylwia Walendowska miaÂła pÂłaszczyk ale czerwony,w jodeÂłke to chyba tylko Joasia miewaÂła :tanczy:
A kurtke firmowÂą to miaÂł ostatnio Krzysiek SkĂłrzyĂąski-od czasu do czasu inni siĂŞ w niej pojawiajÂą jeszcze :spiewa:
MarznÂąca Joasia w tym roku prawdopodobna jak to ,Âże nie bĂŞdzie zimÂą mrozu wcale :uhh:
No to poczekajmy jeszcze jednÂą dobe, zobaczymy czy siĂŞ w PzP pojawi
Niech siĂŞ juÂż te kampanie skoĂączÂą, bo Joasia na tym cierpi
Pewnie siĂŞ pojawi :aniol: Kampania jeszcze tydzieĂą-pewnie z jedno 'PzP' jeszcze strÂąci ta kampania :hmm: Ciekawe czy wybory coÂś zmieniÂą dla Joasi :shock:
A szkoda, Âżeby siĂŞ praca Joasi marnowaÂła Poza tym jak ktoÂś nie moÂże oglÂądaĂŚ PzP w ciÂągu tygodnia, to w soboty lecÂą te najciekawsze materiaÂły
MogÂłyby ale nie polecÂą :nie: TakÂże zmarnowaÂła pewnie z godzinĂŞ-ale co zrobiĂŚ-zdarza siĂŞ.
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Dzis Sylwia Walendowska miaÂła pÂłaszczyk ale czerwony,w jodeÂłke to chyba tylko Joasia miewaÂła
WidziaÂłem, bardzo mi siĂŞ ten pÂłaszczyk podobaÂł :D Sylwia chyba teÂż nie ma zamiaru zakÂładaĂŚ tych wielkich puchowych kurtek :lol:
RzeczywiÂście nie widziaÂłem nikogo w takim pÂłaszczyku w jodeÂłke jeszcze :nie:
Pewnie to taka siemiatycka moda :P
A kurtke firmowÂą to miaÂł ostatnio Krzysiek SkĂłrzyĂąski-od czasu do czasu inni siĂŞ w niej pojawiajÂą jeszcze
Fajne majÂą te kurtki- widaĂŚ, Âże ciepÂłe :lol: WiĂŞc nikt w nich za bardzo nie zmarznie :nie:
NajczĂŞÂściej to panowie siĂŞ w nich pokazujÂą jak w terenie sÂą, panie chyba zaczynajÂą wybrzydzaĂŚ :devil:
MarznÂąca Joasia w tym roku prawdopodobna jak to ,Âże nie bĂŞdzie zimÂą mrozu wcale
No niestety ;( Ale moÂże bĂŞdÂą potrzebowali wsparcia podczas wyborĂłw i Joasie wyÂślÂą do jakiegoÂś sztabu :rydzyk: :rydzyk: To chociaÂż tyle :uhh:
MogÂłaby Joasia czasem teÂż PzP spoza studia prowadziĂŚ :tanczy: Tak jak Arczi Zakrzewski :lol:
Pewnie siĂŞ pojawi Kampania jeszcze tydzieĂą-pewnie z jedno 'PzP' jeszcze strÂąci ta kampania Ciekawe czy wybory coÂś zmieniÂą dla Joasi
W tym tygodniu to pewnie bĂŞdzie caÂła kupa tych konwencji i konferencji, i moÂże sobie je bĂŞdÂą robiĂŚ jeszcze o 17:10 :evil: :evil:
Ale zawsze moÂżna o Poranku popatrzeĂŚ chociaÂż na Joasie przygotowujÂącÂą magazyn :devil:
MogÂłyby ale nie polecÂą TakÂże zmarnowaÂła pewnie z godzinĂŞ-ale co zrobiĂŚ-zdarza siĂŞ.
MoÂże jej dadzÂą chociaÂż pÂłytke z tym wydaniem na pamiÂątkĂŞ :spiewa: :spiewa:
maxxx

RzeczywiÂście nie widziaÂłem nikogo w takim pÂłaszczyku w jodeÂłke jeszcze
Pewnie to taka siemiatycka moda
Nigdy nie widziaÂłes nigdzie :shock: No wiem wiem :aniol: W tvn24 :D
Dawniej chyba takie pÂłaszczyki byÂły czĂŞÂściej spotykane na ulicach-oczywiÂście nie sugeruje,Âże to nie modne juÂż bo pÂłaszczyki sÂą ponadczasowe ;)
Fajne majÂą te kurtki- widaĂŚ, Âże ciepÂłe WiĂŞc nikt w nich za bardzo nie zmarznie
NajczĂŞÂściej to panowie siĂŞ w nich pokazujÂą jak w terenie sÂą, panie chyba zaczynajÂą wybrzydzaĂŚ
CoÂś w tym jest :D .Ostatnio to chyba widziaÂłem jak reporterka miaÂła mĂłwiÂąca o skutkach powodzi,chodzÂąca po takim bÂłocku :hmm: Dobrobyt w tym tvnie :tanczy:
Ciekawe czy maja firmowe szaliki,rĂŞkawiczki :aniol: .
MogÂłaby Joasia czasem teÂż PzP spoza studia prowadziĂŚ Tak jak Arczi Zakrzewski
Joasia to takich warunkĂłw pracy by nie przyjĂŞÂła :grozi: :lol2:
Ale zawsze moÂżna o Poranku popatrzeĂŚ chociaÂż na Joasie przygotowujÂącÂą magazyn
Szczyt desperacji :devil: JeÂśli to robie to tylko przypadkiem oglÂądajÂąc serwisy poranne :aniol: :klamca:
MoÂże jej dadzÂą chociaÂż pÂłytke z tym wydaniem na pamiÂątkĂŞ
MoÂże ale poddaleÂś mi myÂśl :lol2: Ciekawe czy ona sobie nagrywa swoje wystĂŞpy;albo ktoÂś Jej :D I ciekawe czy lubi siebie oglÂądaĂŚ :lol2:
lukaszo
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: lukaszo »

NawiÂązujÂąc do nagrywania :) ZnalazÂłem fajny filmik poÂświĂŞcony Joannie KryĂąskiej polecam http://pl.youtube.com/watch?v=cCntok2hHP4
TVN - programowo najlepsza
epsztajnek

lukaszo pisze:NawiÂązujÂąc do nagrywania :) ZnalazÂłem fajny filmik poÂświĂŞcony Joannie KryĂąskiej polecam http://pl.youtube.com/watch?v=cCntok2hHP4
Panie Kolego, Ameryki ÂżeÂś Pan nie odkryÂł :devil: :devil:
Ten filmik to moja robota ( znaczy siê mój monta¿; na youtube materia³ umieœci³ jakiœ anonimowy goœÌ ) :mhm:
ODPOWIEDZ