Czasami dochodzĂŞ do wniosku , Âże Âłatwiej jest pisaĂŚ , kiedy Agatki nie ma

!! bo kiedy siĂŞ pojawia , to czÂłowiek z wraÂżenia aÂż zaniemawia

!! Poza tym jak trwa poranek z ni¹, to nawet nie ma czasu , ¿eby te wszystkie doznania przetrawiÌ , je uporz¹dkowaÌ i póŸniej opisaÌ :szalony: !!
obieÂżyÂświat pisze:king_kocur pisze:A Wy czym szkodzicie?
..no nie udawaj Âże nie wiesz o czym piszĂŞ

Ja siebie za najgorszego fana wcale nie uwaÂżam :nie: !! I proszĂŞ tu mnie i moich zasÂług nie deprecjonowaĂŚ :ban: !!
obie¿yœwiat pisze:king_kocur pisze:Mo¿e byÌ tak: o 18stej gdzieœ na jednej z pó³kul kuli ziemskiej ma miejsce ta, czy inna tragedia i polityka idzie w odstawkê.
WyobraÂżacie sobie to?
..hm :mhm:
..no wolaÂłbym Âżeby Âżadna tragedia siĂŞ nie wydarzyÂła

..ale wiem do czego pijesz
..czy sobie wyobraÂżam

..no pewnie Âże tak

A teraz szukamy goryczy w czymœ co mo¿e nigdy nie nast¹pi -jedyny w swoim rdzaju sposób myœlenia na przysz³oœÌ

!! Tak poza tym , to myslĂŞ , Âże wiĂŞkszej tragedii od tej kampanii to chyba w najbliÂższym czasie nie bĂŞdziemy Âświadkami

!!
Alchemik pisze:obieÂżyÂświat pisze:marcinkowsky pisze:CoÂś mi dzisiaj nic nie idzie -i nie tylko chodzi o forum :devil: !!
StÂłukÂłem podczas parzenia kawy-szatana mĂłj ulubiony kubek

!! Zaspa³em na Poranek -no ale to akurat nie wpêdza mnie w szczególne z³y nastrój -bo po w³¹czeniu telewizora i tak siê rozczarowa³em :?
..tak mi przykro - z powodu kubka
..jak chcesz to oddam Ci jeden z mojej kolekcji kubkĂłw firmowych

..mam dwa kubki takie fajne ktĂłre kiedyÂś wygraÂłem w jednym z plebiscytĂłw radiowej 'TrĂłjki'
..sÂą takie wdziĂŞczne - bardzo Âłatwo je pokochaĂŚ :racja:
Ja, odkÂąd straciÂłem mĂłj ulubiony samochĂłd, przestaÂłem przywiÂązywaĂŚ siĂŞ i przestaÂłem obdarowywaĂŚ przedmioty uczuciami
Za propozycjĂŞ kubka dziĂŞkujĂŞ i czekam rychÂło mi go dasz

!!
Co do przywiÂązywania siĂŞ do przedmiotĂłw , to ja juÂż tak niestety mam i nie pierwszy raz sÂłyszĂŞ , Âże za maÂło we mnie duchowoÂści -nic tylko materialista :devil: !!
Dlatego chcĂŞ namacalnie przekonaĂŚ siĂŞ -duchowo teÂż , Âże Agatka dzisiaj bĂŞdzie w telewizji

!! :devil: