Moderator: Łukasz
A teraz sejm z Super StacjiobieÂżyÂświat pisze:..a ja PawÂła widziaÂłem w Superstacji![]()
..krĂŞciÂł siĂŞ koÂło i zagadywaÂł do dziennikarzy tej stacji
..chodzi o tÂą aferĂŞ i protest Superstacji przeciwko prĂłbom zmonopolizowania debaty publicznej przez TVN 24 i o jakieÂś tam ograniczanie przez TVN 24 konstytucyjnego prawa obywateli do informacji![]()
..PaweÂł jest pokazywany na SS jako wrĂłg
Ja teÂż, ja teÂżobieÂżyÂświat pisze:..a ja PawÂła widziaÂłem w Superstacji![]()
Ale bardzo sympatyczny..PaweÂł jest pokazywany na SS jako wrĂłg
Obejrza³am tê relacjê dziœ ranonot that kind pisze: Pawe³ by³ jeszcze o 23.30 i mówi³ o meczu, ale capsy póŸniej
Czekamy zatem :tanczy:not that kind pisze:ale capsy póŸniej
Dobra z Ciebie kobieta nie pozostaÂłaÂś obojĂŞtna na moje proÂśbynot that kind pisze:
Film z fragmentem materiaÂłu z Super Stacji - oczywiÂście fragmentem wiadomym
Jak Ty mogÂłaÂś bez tego ÂżyĂŚ :devil:Funckyrella pisze:Na poczÂątek chciaÂłam coÂś zauwaÂżyĂŚ, mianowicie to, Âże od czasu, kiedy byÂłam tu ostatni raz - a od tego czasu nie oglÂądaÂłam TVN24
Jaki z niego okrutnik :rozglada:Funckyrella pisze:PaweÂł byÂł bardzo czĂŞstoJaki z tego wniosek?
PaweÂł ukrywa siĂŞ przede mnÂą
Moja siostra po tej akcji twierdzi, Âże PaweÂł robi wiĂŞkszÂą karierĂŞ jako reporterFunckyrella pisze:Bardzo duÂże wraÂżenie na mnie robi to, Âże PaweÂł wplÂątaÂł siĂŞ w aferĂŞ z Super stacjÂą![]()
:o ÂŻe co? To juÂż o trzynastej byÂł? Nie widziaÂłam :uhh:Funckyrella pisze:Dzisiaj widziaÂłam tylko jaka do tej pory tylko dwie relacjeTĂŞ przed 13-stÂą
Madzia chcia³a go zapytaÌ o wra¿enia po konwencji PO, ale on nie mia³ najmniejszej ochoty opowiadaÌ :mhm: takie to do niego niepodobne :rozglada: Chyba ¿e Ci panowie, których by³o widaÌ w kolejnych relacjach - krz¹taj¹cych siê za Paw³em i robi¹cych porz¹dki, coœ nakombinowali na ³¹czach :rozglada:Funckyrella pisze:Mog³a byÌ jeszcze o 15-stej, ale niestety by³y techniczne problemy
I widzisz nic siĂŞ zÂłego nie staÂło, caÂłkiem sporo tych relacji byÂło :tanczy:Funckyrella pisze:Czekamy dalej.....x:
WÂłaÂściwie, to moÂże nie powinnam tego pisaĂŚ :devil:
NiezupeÂłnienot that kind pisze:Wszystko to, co mam![]()
W goÂścinie u konkurencji byÂłam :rozglada:A co siĂŞ robiÂło o 13-stej? :devil:
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 23 gości