:o Ch³opaki skorzysta³y z chwilowego braku nadzoru mojego i takie tu rzeczy wypisywali póŸn¹ por¹? :o Gorsz¹ce, niecenzuralne - nieprzyzwoite na szczêœcie pewnie zostawili sobie na prywatn¹ dyskusjê? :devil: :devil: :devil:
Jestem z Was dumny, Âże potrafiliÂście siĂŞ powstrzymaĂŚ od publicznych komentarzy
epsztajnek pisze:ÂŻyjÂą jeszcze , czy juÂż nie :rozglada:
Czy masz moÂże na myÂśli srogÂą zemstĂŞ Agaty na co niektĂłrych swoich znajomkach za zdradĂŞ prywatnoÂści ? :devil:
Ja bym siĂŞ z tego nie ÂśmiaÂł, poniewaÂż sprawa moÂże byĂŚ bardzo powaÂżna :] Istnieje duÂże prawdopodobieĂąstwo, Âże ktoÂś z otoczenia Agatty mocno naduÂżyÂł jej zaufania :rozglada: A nie ma chyba gorszego uczucia od doÂświadczenia uczucia zdrady
Wprawdzie filmy pokazujÂą coÂś wspaniaÂłego, coÂś piĂŞknego - wielkie uczucie miÂłoÂści, ale wiem, Âże niedobrze siĂŞ staÂło, Âże filmy te dostaÂły siĂŞ na forum publiczne i wiĂŞkszoÂści przypadkĂłw w niepowoÂłane rĂŞce
Daleki jestem od popierania takich metod zdradzania szczegó³ów z prywatnego ¿ycia ludzi, zw³aszcza tych, którzy wiemy, ¿e sobie tego kategorycznie nie ¿ycz¹
Ale staÂło siĂŞ i siĂŞ nieodstanie
SmucÂą mnie jednakÂże konsekwencje tego czynu, ktĂłre spÂłynÂą zapewne niestety teÂż na nas fanĂłw - Bogu ducha winnych... szczerych i majÂących na wzglĂŞdzie dobro Agatty
.a dzis Aty nie ma w pracy - znowu

To dziwne, poniewaÂż myÂślaÂłem, Âże w momencie, kiedy wrĂłci z urlopu nie bĂŞdzie opuszczaÂła anteny :mhm: