Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

epsztajnek pisze:
notka - jesteÂś genialna!
:brawa: :brawa: :brawa:
Kiedy wczoraj oglÂądaÂłem AgatĂŞ, pierwsze skojarzenie jakie przyszÂło do gÂłowy - "Doktor Quinn"
(ta fryzura !) tylko romantycznego XIXwiecznego kapelusza jej brakowaÂło :tanczy: :tanczy:
..ale dr. Quinn miaÂła warkocz tak z boku rzucony :lol:
Alchemik pisze:No i tego indiaĂąskiego dÂługowÂłosego dzikusa u boku :lol: :lol: :lol:
..ale Agatka samotna nie byÂła.. i nie jest :D
marcinkowsky pisze:moÂże faktycznie przystopujmy :stop: !!
..ja juÂż bodaj wczoraj wyhamowaÂłem z piskiem opon :stop:
..ale ktoœ tu znowu zacz¹³ szar¿owaÌ :spiewa:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
king_kocur
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: king_kocur »

Alchemik pisze:No i tego indiaĂąskiego dÂługowÂłosego dzikusa u boku :lol: :lol: :lol:
/.../XIXwiecznego/.../
W studio rodem z XXI wieku w XIX wiecznym stroju :spiewa:

Ale nam siĂŞ nawyrabiaÂło :D WiedziaÂłem, Âże gdzieÂśtu jest jakiÂś konflikt - zupeÂłnie jak konflikt romantykĂłw z klasykami i klasykĂłw z romantykami :lol: :lol:
Mieszanka stylu mody ulicznej z elementami etno, folku, stylu business oraz casual plus ta wybuchowa mieszanka kolorĂłw :hmm: Ja jestem zdecydowanie klasykiem :)

Jedyn¹ awangard¹, któr¹ by³bym w stanie prze³kn¹Ì s¹ stroje z owoców i warzyw - widzia³em na jednym z pokazów :P Bardzo smacznie wygl¹da³a ca³oœÌ - mam na myœli owoc w po³¹czeniu z kobiecym cia³em :P
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

king_kocur pisze:Mieszanka stylu mody ulicznej z elementami etno, folku, stylu business oraz casual plus ta wybuchowa mieszanka kolorĂłw :hmm: Ja jestem zdecydowanie klasykiem :)
..to Agatka tutaj miaÂła to wszystko na sobie :?: :shock: :lol:

Obrazek

..ja kompletnie siĂŞ na tym nie znam :lol:

..a jeszcze jedno chciaÂłem napisaĂŚ apropos ujĂŞĂŚz tej kamery :D
..Âże fajnie ma ten techniczny ktĂłry moÂże padaĂŚ do stĂłp Agatki kiedy jÂą do serwisĂłw przygotowujÂą :lol2:
king_kocur pisze:Jedyn¹ awangard¹, któr¹ by³bym w stanie prze³kn¹Ì s¹ stroje z owoców i warzyw - widzia³em na jednym z pokazów :P Bardzo smacznie wygl¹da³a ca³oœÌ - mam na myœli owoc w po³¹czeniu z kobiecym cia³em :P
..narobiÂłeÂś - myÂślĂŞ nam wszystkim - apetytu na AgatkĂŞ w ten sposĂłb ubranÂą w serwisie :lol:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Alchemik pisze:
marcinkowsky pisze:Ja tylko na chwilĂŞ.......
O :) Przynajmniej ten pilny studencik :) TÂłumaczy siĂŞ zawczasu :lol:
Albo boi kontaktu z moim pedagogicznym wpÂływem :devil:
Przez ten poÂśpiech jednak wiele tracisz :spiewa:
:shock: :shock: :shock: :shock:
O kurwa jego maÌ :shock: ??!!!! :shock: -pozwolicie , ¿e siê tak wyra¿ê :shock: ?? :shock:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:
Alchemik pisze:Przez ten poÂśpiech jednak wiele tracisz :spiewa:
O kurwa jego maÌ :shock: ??!!!! :shock: -pozwolicie , ¿e siê tak wyra¿ê :shock: ?? :shock:
..a czemu tak nieÂładnie siĂŞ wyraÂżasz :>

..ejj :uau:
..staÂło ci siĂŞ coÂś :grymas:
..dobrze siĂŞ czujesz :rozglada:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:
marcinkowsky pisze:
Alchemik pisze:Przez ten poÂśpiech jednak wiele tracisz :spiewa:
..a czemu tak nieÂładnie siĂŞ wyraÂżasz :>
Tak mi siê tylko napis¹³o :aniol: !!
..ejj :uau:
..staÂło ci siĂŞ coÂś :grymas:
Co :> ?? Nie , nie nic , nic :lol2: !! Wszystko w najlepszym porzÂądku :lol2: !! to znaczy u mnie w porzÂądku -nie wiem jak z innymi userami -zwÂłaszcza tymi z nowicjatu :spiewa: ??
ÂŻyjÂą jeszcze , czy juÂż nie :rozglada:
..dobrze siĂŞ czujesz :rozglada:
Nawet bardzo dobrze :lol2: !!

Co ja chciaÂłem napisaĂŚ ..... :roll: ?? Ahjaaaa :lol2: !! ChciaÂłem napisaĂŚ , Âże moim zdaniem ta Agatki bluzka wyglÂąda jak wypoÂżyczona z muzeum baroku :devil:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze: Co :> ?? Nie , nie nic , nic :lol2: !! Wszystko w najlepszym porzÂądku :lol2: !!
..nie wierzĂŞ :lol2:
marcinkowsky pisze:to znaczy u mnie w porzÂądku -nie wiem jak z innymi userami -zwÂłaszcza tymi z nowicjatu :spiewa: ??
..ja bym srogo takich karaÂł :twisted:
Co ja chciaÂłem napisaĂŚ ..... :roll: ?? Ahjaaaa :lol2: !! ChciaÂłem napisaĂŚ , Âże moim zdaniem ta Agatki bluzka wyglÂąda jak wypoÂżyczona z muzeum baroku :devil:
..czyli tak jak myÂślaÂłem :lol2:
..to ta bluzka wywoÂłaÂła w tobie takie a nie inne emocje :lol:
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Czy masz moÂże na myÂśli srogÂą zemstĂŞ Agaty na co niektĂłrych swoich znajomkach za zdradĂŞ prywatnoÂści ? :devil:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

epsztajnek pisze:
Czy masz moÂże na myÂśli srogÂą zemstĂŞ Agaty na co niektĂłrych swoich znajomkach za zdradĂŞ prywatnoÂści ? :devil:
..ja myÂślĂŞ Âże jeÂśli wszytko odbyÂło siĂŞ bez wiedzy Agatki - a mam powaÂżne podstawy by tak twierdziĂŚ..znajÂąc jej obsesyjne wrĂŞcz chĂŞci do chronienia prywatnoÂści - to Agatka powinna przesiaĂŚ swoich znajomych przez sito :]
..i to gĂŞste :]

..tak myÂślĂŞ ;)
..ale to moja subiektywna opinia ;)

.a dzis Aty nie ma w pracy - znowu ;(
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

:o Ch³opaki skorzysta³y z chwilowego braku nadzoru mojego i takie tu rzeczy wypisywali póŸn¹ por¹? :o Gorsz¹ce, niecenzuralne - nieprzyzwoite na szczêœcie pewnie zostawili sobie na prywatn¹ dyskusjê? :devil: :devil: :devil:

Jestem z Was dumny, Âże potrafiliÂście siĂŞ powstrzymaĂŚ od publicznych komentarzy :)
epsztajnek pisze:
Ja bym siĂŞ z tego nie ÂśmiaÂł, poniewaÂż sprawa moÂże byĂŚ bardzo powaÂżna :] Istnieje duÂże prawdopodobieĂąstwo, Âże ktoÂś z otoczenia Agatty mocno naduÂżyÂł jej zaufania :rozglada: A nie ma chyba gorszego uczucia od doÂświadczenia uczucia zdrady ;(
Wprawdzie filmy pokazujÂą coÂś wspaniaÂłego, coÂś piĂŞknego - wielkie uczucie miÂłoÂści, ale wiem, Âże niedobrze siĂŞ staÂło, Âże filmy te dostaÂły siĂŞ na forum publiczne i wiĂŞkszoÂści przypadkĂłw w niepowoÂłane rĂŞce :twisted:
Daleki jestem od popierania takich metod zdradzania szczegó³ów z prywatnego ¿ycia ludzi, zw³aszcza tych, którzy wiemy, ¿e sobie tego kategorycznie nie ¿ycz¹ :twisted:
Ale staÂło siĂŞ i siĂŞ nieodstanie ;(
SmucÂą mnie jednakÂże konsekwencje tego czynu, ktĂłre spÂłynÂą zapewne niestety teÂż na nas fanĂłw - Bogu ducha winnych... szczerych i majÂących na wzglĂŞdzie dobro Agatty ;(
To dziwne, poniewaÂż myÂślaÂłem, Âże w momencie, kiedy wrĂłci z urlopu nie bĂŞdzie opuszczaÂła anteny :mhm:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

A ja wczoraj niczego nie Âświadoma, wrzuciÂłam tylko capsy, nie cofajÂąc siĂŞ w lekturze o te kilka kartek wÂątku, do miejsca, w ktĂłrym ktoÂś takiego sensacyjnego newsa sprzedaÂł :rozglada:

News taki sensacyjny i zrobiÂł na mnie takie piorunujÂące wraÂżenie, Âże aÂż sama nie wiem, co o tym wszystkim myÂśleĂŚ :rozglada:

No, ale na pewno mogĂŞ Agacie pogratulowaĂŚ ''udanego'' faceta :lol2:
MogĂŞ, czy nie mogĂŞ :rozglada:
:D
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

not that kind pisze:A ja wczoraj niczego nie Âświadoma, wrzuciÂłam tylko capsy, nie cofajÂąc siĂŞ w lekturze o te kilka kartek wÂątku, do miejsca, w ktĂłrym ktoÂś takiego sensacyjnego newsa sprzedaÂł :rozglada:
StaraÂłem siĂŞ jak mogÂłem, by jak najprĂŞdzej i jak najdalej odskoczyĂŚ od ''tego'' newralgicznego punktu, Âżeby moÂże przeszedÂł niezauwaÂżonym, ale nie udaÂło siĂŞ ;(
not that kind pisze:News taki sensacyjny i zrobiÂł na mnie takie piorunujÂące wraÂżenie, Âże aÂż sama nie wiem, co o tym wszystkim myÂśleĂŚ :rozglada:
Mimo, Âże przekaz bardzo czytelny i wyrazisty, to intencje, ktĂłre kierowaÂły ''linkonoszem'' bardzo mgliste :mhm:
not that kind pisze:No, ale na pewno mogĂŞ Agacie pogratulowaĂŚ ''udanego'' faceta :lol2:
MogĂŞ, czy nie mogĂŞ :rozglada:
MoÂże w mailu? :devil:
ÂŻartowaÂłem :devil: :rozglada:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze: :o Ch³opaki skorzysta³y z chwilowego braku nadzoru mojego i takie tu rzeczy wypisywali póŸn¹ por¹? :o Gorsz¹ce, niecenzuralne - nieprzyzwoite na szczêœcie pewnie zostawili sobie na prywatn¹ dyskusjê? :devil: :devil: :devil:
Nic nie komentowali -nawet w pw :szalony: !! :klamca:
Jestem z Was dumny, Âże potrafiliÂście siĂŞ powstrzymaĂŚ od publicznych komentarzy :)
My z Ciebie teÂż , ze jako jedyny z nas mĂŞÂżczyzn od poczÂątku do koĂąca zachowaÂłeÂś zdrowy rozsÂądek :) !!
Alchemik pisze:
epsztajnek pisze:
Ja bym siĂŞ z tego nie ÂśmiaÂł, poniewaÂż sprawa moÂże byĂŚ bardzo powaÂżna :] Istnieje duÂże prawdopodobieĂąstwo, Âże ktoÂś z otoczenia Agatty mocno naduÂżyÂł jej zaufania :rozglada: A nie ma chyba gorszego uczucia od doÂświadczenia uczucia zdrady ;(
Wprawdzie filmy pokazujÂą coÂś wspaniaÂłego, coÂś piĂŞknego - wielkie uczucie miÂłoÂści, ale wiem, Âże niedobrze siĂŞ staÂło, Âże filmy te dostaÂły siĂŞ na forum publiczne i wiĂŞkszoÂści przypadkĂłw w niepowoÂłane rĂŞce :twisted:
Szczêœcie i mi³oœÌ dos³ownie kipi¹ z tych nagraù :tanczy: :xx:
Nasze rĂŞce teÂż sÂą ''niepowoÂłane'' :rozglada: ??

Ale tak wÂłaÂściwie , to pozostaje mieĂŚ nadziejĂŞ , Âże ten kto zapodaÂł informacjĂŞ nie jest Âżaden zdrajca z ''obozu'' Agatki -tyko ktoÂś maÂło waÂżny i usÂłyszaÂł o tych filmach z ....... piĂŞtnastych z kolei ust :rozglada:

Daleki jestem od popierania takich metod zdradzania szczegó³ów z prywatnego ¿ycia ludzi, zw³aszcza tych, którzy wiemy, ¿e sobie tego kategorycznie nie ¿ycz¹ :twisted:
Ale staÂło siĂŞ i siĂŞ nieodstanie ;(
SmucÂą mnie jednakÂże konsekwencje tego czynu, ktĂłre spÂłynÂą zapewne niestety teÂż na nas fanĂłw - Bogu ducha winnych... szczerych i majÂących na wzglĂŞdzie dobro Agatty ;(
Tak , ja bym w ¿yciu jej w ten sposób nie skrzywdzi³ :) !! Jestem ciekawy , czy wysz³a za m¹¿ , ale to chyba co innego -zreszt¹ diabli wiedz¹ :hmm: !!
Teraz to mam nadziejĂŞ , Âże Agatka tu nie zaglÂądaÂła nigdy i nigdy nie zajrzy :rydzyk: !!
Alchemik pisze:
To dziwne, poniewaÂż myÂślaÂłem, Âże w momencie, kiedy wrĂłci z urlopu nie bĂŞdzie opuszczaÂła anteny :mhm:
"Ata" :racja: !! ÂŻe o tym akurat siĂŞ dowiedzieliÂśmy to siĂŞ cieszĂŞ :lol2: !! :xx:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

My z Ciebie teÂż , ze jako jedyny z nas mĂŞÂżczyzn od poczÂątku do koĂąca zachowaÂłeÂś zdrowy rozsÂądek :) !!
Wiadomo.... Âżonaty.... :>
Ale tak wÂłaÂściwie , to pozostaje mieĂŚ nadziejĂŞ , Âże ten kto zapodaÂł informacjĂŞ nie jest Âżaden zdrajca z ''obozu'' Agatki -tyko ktoÂś maÂło waÂżny i usÂłyszaÂł o tych filmach z ....... piĂŞtnastych z kolei ust :rozglada:
Co do samego "linku" na tym forum, to masz 100% racji.
ZasadniczÂą kwestiÂą jest: kto wogĂłle UPUBLICZNIÂŁ te materiaÂły w SIECI PUBLICZNEJ. I tu podejrzenie pada na "obĂłz" Agaty :(
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:
Wiadomo.... Âżonaty.... :>
A ja wÂłaÂśnie sÂłyszaÂłem , Âże Âżonatym facetom odbija :mhm: ?? Jak widaĂŚ sÂą od reguÂły wyjÂątki :lol2: I nasz AluÂś do wyjÂątkĂłw naleÂży :racja: !!
epsztajnek pisze: Co do samego "linku" na tym forum, to masz 100% racji.
ZasadniczÂą kwestiÂą jest: kto wogĂłle UPUBLICZNIÂŁ te materiaÂły w SIECI PUBLICZNEJ. I tu podejrzenie pada na "obĂłz" Agaty :(
MoÂże nie przypuszczali , Âże ktokolwiek i kiedykolwiek w ten sposĂłb posÂłuÂży siĂŞ tym filmem , ktĂłry miaÂł chyba byĂŚ WalentynkÂą dla Agatki przesÂłanÂą drogÂą internetowÂą z wiadomo jakiego powodu :P !!
Jakbym powiedziaÂł , Âże wszystko w tej ''aferze' jest dla mnie jasne , to byÂście mi uwierzyli :mhm: ??
ODPOWIEDZ