Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

king_kocur
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: king_kocur »

Jest jeszcze jedna mo¿liwoœÌ - hakerzy :] Nie bêdê wyjaœnia³, bo chyba wszyscy wiedz¹, na czym polega ich dzia³alnoœÌ i do czego ich umiejêtnoœci mog³y zostaÌ wykorzystane ;)
epsztajnek pisze:ZasadniczÂą kwestiÂą jest: kto wogĂłle UPUBLICZNIÂŁ te materiaÂły w SIECI PUBLICZNEJ. I tu podejrzenie pada na "obĂłz" Agaty :(
To mnie dziwi, tym bardziej, Âże moÂżna byÂło nadaĂŚ mu status ''Private'' :mhm:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

king_kocur pisze:Jest jeszcze jedna mo¿liwoœÌ - hakerzy :] Nie bêdê wyjaœnia³, bo chyba wszyscy wiedz¹, na czym polega ich dzia³alnoœÌ i do czego ich umiejêtnoœci mog³y zostaÌ wykorzystane ;)
:shock: :shock: Ale kto byÂłby zdolny do takiego ÂświĂąstwa :shock: :shock: ???

Chyba tylko wrĂłg Agatki -a trudno uwierzyĂŚ , Âżeby mogÂła mieĂŚ jakichÂś wrogĂłw :rozglada: ??
king_kocur pisze:
epsztajnek pisze:ZasadniczÂą kwestiÂą jest: kto wogĂłle UPUBLICZNIÂŁ te materiaÂły w SIECI PUBLICZNEJ. I tu podejrzenie pada na "obĂłz" Agaty :(
To mnie dziwi, tym bardziej, Âże moÂżna byÂło nadaĂŚ mu status ''Private'' :mhm:
Sprawiacie , Âże z kaÂżdym kolejnym wpisem coraz mniej rozumiem :hmm: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Jakbym powiedziaÂł , Âże wszystko w tej ''aferze' jest dla mnie jasne , to byÂście mi uwierzyli :mhm:
Kto wie... :mhm: ..... moÂże masz zdolnoÂści jasnowidzenia :lol2:
A w tej caÂłej "aferze" tylko jedna rzecz jest jasna: Agatka potrafi sÂłodko .... o przepraszam was bardzo, mieliÂśmy powstrzymaĂŚ siĂŞ od komentarzy :xx: :grozi:
king_kocur
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: king_kocur »

marcinkowsky pisze: :shock: :shock: Ale kto byÂłby zdolny do takiego ÂświĂąstwa :shock: :shock: ???

Chyba tylko wrĂłg Agatki -a trudno uwierzyĂŚ , Âżeby mogÂła mieĂŚ jakichÂś wrogĂłw :rozglada: ??
CzÂłowiek to niestety niedkonaÂła maszyna z uchybieniami :/
marcinkowsky pisze: Sprawiacie , Âże z kaÂżdym kolejnym wpisem coraz mniej rozumiem :hmm: !!
Tak jak wiêkszoœÌ, próbujê wiele rzeczy zrozumieÌ ;)

I jednÂą z nich jest ta, dlaczego Agata prywatnie ubiera siĂŞ z gustem, a zawodowo tego gustu jest jakby mniej :mhm: :spiewa:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:
Jakbym powiedziaÂł , Âże wszystko w tej ''aferze' jest dla mnie jasne , to byÂście mi uwierzyli :mhm:
Kto wie... :mhm: ..... moÂże masz zdolnoÂści jasnowidzenia :lol2:
ÂŻe niby ja :o ?? Nie , nie -to byÂła fucha Blacka -on byÂł zawsze naszym prorokiem ;)

epsztajnek pisze:A w tej caÂłej "aferze" tylko jedna rzecz jest jasna: Agatka potrafi sÂłodko .... o przepraszam was bardzo, mieliÂśmy powstrzymaĂŚ siĂŞ od komentarzy :xx: :grozi:
king_kocur pisze:I jednÂą z nich jest ta, dlaczego Agata prywatnie ubiera siĂŞ z gustem, a zawodowo tego gustu jest jakby mniej :mhm: :spiewa:
WypikowaĂŚ , ocenzurowaĂŚ :ban: !! WyrzuciĂŚ z pamiĂŞci :ban: !! :szalony: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

Nie urzÂądzajcie igrzysk! :evil: :evil:

Jestem zdruzgotana tym co zobaczyÂłam ;(
epsztajnek

WyrzuciĂŚ z pamiĂŞci
Nie... tego rozkazu twoja i moja pamiĂŞĂŚ nie posÂłucha... :<
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Wiem , Âże ani twoja ani moja teÂż ani niczyja inna , ale napisaÂłem zaproponowaÂłem dla formalnoÂści :neutral: !!

}{ypnosea pisze:Nie urzÂądzajcie igrzysk! :evil: :evil:
Nie wiem , czy nie zauwaÂżyÂłaÂś , Âże nie urzÂądzamy :evil: ??
}{ypnosea pisze:Jestem zdruzgotana tym co zobaczyÂłam ;(
A nie tym , Âże to zobaczyÂłaÂś :o ?? :evil:

Potrafisz myÂśleĂŚ tylko o sobie :x ??
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

}{ypnosea pisze:Nie urzÂądzajcie igrzysk! :evil: :evil:

Jestem zdruzgotana tym co zobaczyÂłam ;(
..no tak :lol:

..z Twojego punktu widzenia to co siĂŞ okazaÂło to najwiĂŞksza dla ciebie tragedia :xx:
marcinkowsky pisze:
king_kocur pisze:Jest jeszcze jedna mo¿liwoœÌ - hakerzy :] Nie bêdê wyjaœnia³, bo chyba wszyscy wiedz¹, na czym polega ich dzia³alnoœÌ i do czego ich umiejêtnoœci mog³y zostaÌ wykorzystane ;)
:shock: :shock: Ale kto byÂłby zdolny do takiego ÂświĂąstwa :shock: :shock: ???
..pewnie nigdy siĂŞ tego nie dowiemy - bo skÂąd niby :rozglada:

..chyba ¿e wynajmiemy detektywa Rutkowskiego ¿eby wyjaœni³ sprawê i wymierzy³ sprawiedliwoœÌ :twisted:

..chociaÂż mam nadziejĂŞ Âże tego kto zdradziÂł ten link bĂŞdÂą tak drĂŞczyÂły wyrzuty sumienia jak mnie kiedy posÂłaÂłem kiedyÂś te pamiĂŞtne fotki Agatki ;(
..nie s¹dzi³em ¿e ktoœ jeszcze pope³ni tu kiedyœ podobny b³¹d ;(
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

MyÂślĂŞ, Âże tych dwu szaleĂąstw: Twojego i tego... ostatniego nie wiadomo czyjego ;) nie moÂżna porĂłwnywaĂŚ :spiewa: Twoje chyba nie byÂło tak wielkim zÂłem - mimo wszystko :rozglada: Ale ÂżyczĂŞ temu komuÂś, Âżeby go zjadÂły wyrzuty sumienia za czyn, ktĂłrego dokonaÂł :twisted:
Nie zabraniajcie mi mieĂŚ nadziei, Âże tak wÂłaÂśnie jest :devil:
marcinkowsky pisze:Wiem , Âże ani twoja ani moja teÂż ani niczyja inna , ale napisaÂłem zaproponowaÂłem dla formalnoÂści :neutral: !!
MoÂżna stawiaĂŚ nam wielkie wymagania, moÂżemy sprostaĂŚ wiĂŞkszoÂści, ale na pewno nie wszystkim ;) Kasacji wspomnieĂŚ nikt nam nie moÂże nakazaĂŚ :nie: :D

marcinkowsky pisze:
}{ypnosea pisze:Jestem zdruzgotana tym co zobaczyÂłam ;(
A nie tym , Âże to zobaczyÂłaÂś :o ?? :evil:

Potrafisz myÂśleĂŚ tylko o sobie :x ??
Widzisz marcinkowsky, nie kaÂżdy potrafi byĂŚ tak szlachetny jak my ;)

A teraz pytanie za 100 punktĂłw :]
Kto dziÂś bĂŞdzie czyhaÂł na AgattĂŞ? :D
Mnie od... od tego mniej wiĂŞcej momentu nie ma w domu i tak zostanie niestety do wieczora...
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
epsztajnek

Jeszcze moje sÂłowo do ubiegÂłotygodniowej dyskusji:
- wczoraj w "dzieĂą po dniu" ÂświeÂży materiaÂł reporterski zaprezentowaÂła Brygida Grysiak - wÂłaÂśnie GRYSIAK. SumujÂąc to z "wczeÂśniejszymi" przypadkami - MagdalenÂą Hykawy i AnnÂą KalczyĂąskÂą naleÂży jasno powiedzieĂŚ - coby nie zmieniÂło siĂŞ w Âżyciu prywatnym Agaty nie naleÂży liczyĂŚ na zmianĂŞ nazwiska. Po prostu "Agata Tomaszewska" to juÂż renomowana marka ze znakiem jakoÂści "Q" :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:MyÂślĂŞ, Âże tych dwu szaleĂąstw: Twojego i tego... ostatniego nie wiadomo czyjego ;) nie moÂżna porĂłwnywaĂŚ :spiewa: Twoje chyba nie byÂło tak wielkim zÂłem - mimo wszystko :rozglada: Ale ÂżyczĂŞ temu komuÂś, Âżeby go zjadÂły wyrzuty sumienia za czyn, ktĂłrego dokonaÂł :twisted:
Nie zabraniajcie mi mieĂŚ nadziei, Âże tak wÂłaÂśnie jest :devil:
..ja teÂż nie mam w zwyczaju Âźle ÂżyczyĂŚ ludziom - udrĂŞka to nic przyjemnego - ale biorÂąc pod uwagĂŞ to Âże moÂże chodziĂŚ o zranienie uczuĂŚ Agatki - to ÂżyczĂŞ piekielnie mocnych wyrzutĂłw sumienia :evil:
Alchemik pisze:A teraz pytanie za 100 punktĂłw :]
Kto dziÂś bĂŞdzie czyhaÂł na AgattĂŞ? :D
Mnie od... od tego mniej wiĂŞcej momentu nie ma w domu i tak zostanie niestety do wieczora...
..epsztajnek byÂł po Tobie i nic nie napisaÂł o ewentualnym pojawieniu wiĂŞc chyba nie ma Agatki dzis :rozglada:
epsztajnek pisze:coby nie zmieniÂło siĂŞ w Âżyciu prywatnym Agaty nie naleÂży liczyĂŚ na zmianĂŞ nazwiska. Po prostu "Agata Tomaszewska" to juÂż renomowana marka ze znakiem jakoÂści "Q" :lol2:
..to Brygida juÂż wrĂłciÂła i nie zmieniÂła nazwiska :o :?:
..no to faktycznie mo¿emy ca³y czas przypuszczaÌ ¿e i Agatka mog³a za m¹¿ wychodziÌ :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Nie ma Agatki :rozglada: ?? Nie ma Âżadnej nowej ''afery taÂśmowej'' :rozglada: ??

Czyli , Âże wiemy tyle , ile wiedzieliÂśmy do tej pory :rozglada: ?? :neutral:

To ja spadam na dworek ÂłapaĂŚ ostatnie podobno tej jesieni promienie sÂłoneczne :lol2: !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:Nie ma Agatki :rozglada: ?? Nie ma Âżadnej nowej ''afery taÂśmowej'' :rozglada: ??
..nie ma :rozglada:

..ale widzĂŞ Âże i ty przed kaÂżdorazowym zaglÂądniĂŞciem tutaj spodziewasz siĂŞ odnalezienia kolejnej poraÂżajÂącej bomby :lol:

..na szczĂŞÂście nam oszczĂŞdzajÂą kolejnych silnych wraÂżeĂą :red: :rydzyk: :lol:
Czyli , Âże wiemy tyle , ile wiedzieliÂśmy do tej pory :rozglada: ?? :neutral:
..dokÂładnie tak - dokÂładnie tyle :]

..Agatki w pracy - przynajmniej na wizji - nie widaĂŚ ;(

..w kontekÂście wÂątkĂłw troszeczkĂŞ bardziej prywatnych teÂż nic siĂŞ nie wyjaÂśniÂło :rozglada:

..ale nie poddajemy siĂŞ :lol2:

..jak nie dzis to jutro nastanie.. :> ..lepsze jurto :mhm:

..coÂś nakrĂŞciÂłem :lol:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Jest Agatta w GnieÂźnie :jupi:

Ale to tyle radoÂści, poniewaÂż relacjĂŞ miaÂła bardzo wzruszajÂącÂą i poruszajÂącÂą ;( MĂłwiÂła o akcji ''stop przemocy w rodzinie'' :(
Nic dziwnego, ¿e j¹ sprawa przemocy porusza, kiedy w jej ¿yciu pe³no jest wokó³ mi³oœci :)

Czy nie wydaje wam siĂŞ teraz byĂŚ troszkĂŞ innÂą? :lol2: Teraz..., kiedy.... ? :lol2:
A, niewaÂżne :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
ODPOWIEDZ