To mnie dziwi, tym bardziej, Âże moÂżna byÂło nadaĂŚ mu status ''Private'' :mhm:epsztajnek pisze:ZasadniczÂą kwestiÂą jest: kto wogĂłle UPUBLICZNIÂŁ te materiaÂły w SIECI PUBLICZNEJ. I tu podejrzenie pada na "obĂłz" Agaty
Moderator: Łukasz
To mnie dziwi, tym bardziej, Âże moÂżna byÂło nadaĂŚ mu status ''Private'' :mhm:epsztajnek pisze:ZasadniczÂą kwestiÂą jest: kto wogĂłle UPUBLICZNIÂŁ te materiaÂły w SIECI PUBLICZNEJ. I tu podejrzenie pada na "obĂłz" Agaty
king_kocur pisze:Jest jeszcze jedna mo¿liwoœÌ - hakerzy :] Nie bêdê wyjaœnia³, bo chyba wszyscy wiedz¹, na czym polega ich dzia³alnoœÌ i do czego ich umiejêtnoœci mog³y zostaÌ wykorzystane
Sprawiacie , Âże z kaÂżdym kolejnym wpisem coraz mniej rozumiem :hmm: !!king_kocur pisze:To mnie dziwi, tym bardziej, Âże moÂżna byÂło nadaĂŚ mu status ''Private'' :mhm:epsztajnek pisze:ZasadniczÂą kwestiÂą jest: kto wogĂłle UPUBLICZNIÂŁ te materiaÂły w SIECI PUBLICZNEJ. I tu podejrzenie pada na "obĂłz" Agaty
Kto wie... :mhm: ..... moÂże masz zdolnoÂści jasnowidzeniaJakbym powiedziaÂł , Âże wszystko w tej ''aferze' jest dla mnie jasne , to byÂście mi uwierzyli :mhm:
CzÂłowiek to niestety niedkonaÂła maszyna z uchybieniami :/marcinkowsky pisze:![]()
Ale kto byÂłby zdolny do takiego ÂświĂąstwa
![]()
???
Chyba tylko wrĂłg Agatki -a trudno uwierzyĂŚ , Âżeby mogÂła mieĂŚ jakichÂś wrogĂłw :rozglada: ??
Tak jak wiêkszoœÌ, próbujê wiele rzeczy zrozumieÌmarcinkowsky pisze: Sprawiacie , ¿e z ka¿dym kolejnym wpisem coraz mniej rozumiem :hmm: !!
ÂŻe niby ja :o ?? Nie , nie -to byÂła fucha Blacka -on byÂł zawsze naszym prorokiemepsztajnek pisze:Kto wie... :mhm: ..... moÂże masz zdolnoÂści jasnowidzeniaJakbym powiedziaÂł , Âże wszystko w tej ''aferze' jest dla mnie jasne , to byÂście mi uwierzyli :mhm:![]()
epsztajnek pisze:A w tej caÂłej "aferze" tylko jedna rzecz jest jasna: Agatka potrafi sÂłodko .... o przepraszam was bardzo, mieliÂśmy powstrzymaĂŚ siĂŞ od komentarzyx: :grozi:
WypikowaĂŚ , ocenzurowaĂŚ :ban: !! WyrzuciĂŚ z pamiĂŞci :ban: !! :szalony: !!king_kocur pisze:I jednÂą z nich jest ta, dlaczego Agata prywatnie ubiera siĂŞ z gustem, a zawodowo tego gustu jest jakby mniej :mhm: :spiewa:
Nie wiem , czy nie zauwaÂżyÂłaÂś , Âże nie urzÂądzamy}{ypnosea pisze:Nie urzÂądzajcie igrzysk!![]()
![]()
A nie tym , Âże to zobaczyÂłaÂś :o ??}{ypnosea pisze:Jestem zdruzgotana tym co zobaczyÂłam
..no tak}{ypnosea pisze:Nie urzÂądzajcie igrzysk!![]()
![]()
Jestem zdruzgotana tym co zobaczyÂłam
..pewnie nigdy siê tego nie dowiemy - bo sk¹d niby :rozglada:marcinkowsky pisze:king_kocur pisze:Jest jeszcze jedna mo¿liwoœÌ - hakerzy :] Nie bêdê wyjaœnia³, bo chyba wszyscy wiedz¹, na czym polega ich dzia³alnoœÌ i do czego ich umiejêtnoœci mog³y zostaÌ wykorzystane![]()
Ale kto byÂłby zdolny do takiego ÂświĂąstwa
![]()
???
MoÂżna stawiaĂŚ nam wielkie wymagania, moÂżemy sprostaĂŚ wiĂŞkszoÂści, ale na pewno nie wszystkimmarcinkowsky pisze:Wiem , Âże ani twoja ani moja teÂż ani niczyja inna , ale napisaÂłem zaproponowaÂłem dla formalnoÂści!!
Widzisz marcinkowsky, nie kaÂżdy potrafi byĂŚ tak szlachetny jak mymarcinkowsky pisze:A nie tym , Âże to zobaczyÂłaÂś :o ??}{ypnosea pisze:Jestem zdruzgotana tym co zobaczyÂłam![]()
Potrafisz myÂśleĂŚ tylko o sobie??
..ja teÂż nie mam w zwyczaju Âźle ÂżyczyĂŚ ludziom - udrĂŞka to nic przyjemnego - ale biorÂąc pod uwagĂŞ to Âże moÂże chodziĂŚ o zranienie uczuĂŚ Agatki - to ÂżyczĂŞ piekielnie mocnych wyrzutĂłw sumieniaAlchemik pisze:MyÂślĂŞ, Âże tych dwu szaleĂąstw: Twojego i tego... ostatniego nie wiadomo czyjegonie moÂżna porĂłwnywaĂŚ :spiewa: Twoje chyba nie byÂło tak wielkim zÂłem - mimo wszystko :rozglada: Ale ÂżyczĂŞ temu komuÂś, Âżeby go zjadÂły wyrzuty sumienia za czyn, ktĂłrego dokonaÂł
![]()
Nie zabraniajcie mi mieĂŚ nadziei, Âże tak wÂłaÂśnie jest :devil:
..epsztajnek byÂł po Tobie i nic nie napisaÂł o ewentualnym pojawieniu wiĂŞc chyba nie ma Agatki dzis :rozglada:Alchemik pisze:A teraz pytanie za 100 punktĂłw :]
Kto dziÂś bĂŞdzie czyhaÂł na AgattĂŞ?![]()
Mnie od... od tego mniej wiĂŞcej momentu nie ma w domu i tak zostanie niestety do wieczora...
..to Brygida juÂż wrĂłciÂła i nie zmieniÂła nazwiska :oepsztajnek pisze:coby nie zmieniÂło siĂŞ w Âżyciu prywatnym Agaty nie naleÂży liczyĂŚ na zmianĂŞ nazwiska. Po prostu "Agata Tomaszewska" to juÂż renomowana marka ze znakiem jakoÂści "Q"
..nie ma :rozglada:marcinkowsky pisze:Nie ma Agatki :rozglada: ?? Nie ma Âżadnej nowej ''afery taÂśmowej'' :rozglada: ??
..dokÂładnie tak - dokÂładnie tyle :]Czyli , Âże wiemy tyle , ile wiedzieliÂśmy do tej pory :rozglada: ??![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Efcia, Google [Bot] i 16 gości