Po czym lepiej niÂż po capsach widaĂŚ lepiej, Âże relacji byÂło wczoraj... kilka
Ale to kilka w odniesieniu do ostatnich ubogich w SylwiĂŞ w Tvn24 tygodni oznacza bardzo duÂżo
I w ten oto sposĂłb Sylwia doprowadziÂła do finaÂłu sprawĂŞ rzekomej filipiĂąskiej dolegliwoÂści byÂłego prezydenta :devil:
WczeÂśniej jednak oczywiÂście nadawaÂła relacje nawiÂązujÂące rĂłwnieÂż do polityki i programu LiD-u
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
epsztajnek pisze:... coraz ciekawsze "linki" od nowicjuszy na tym forum zaczynajÂą siĂŞ pojawiaĂŚ.... :>
:o A toÂż zdjĂŞcie skÂądÂże znowu siĂŞ wziĂŞÂło :o
Ni stÂąd, ni zowÂąd? :o
Dlaczego ja nigdy nie trafiam w nieciarskich wyszukiwarkach na podobne kÂąski?
Nie wiemy, czy Sylwia jest osob¹ skrojon¹ na wzór tajemniczej Agatty, wiêc nie wiem, czy nie ¿yczy sobie by komentowaÌ jej ¿ycie prywatne, zatem pozwolê sobie zauwa¿yÌ: có¿ za szczêœliwa para
Wie ktoœ, czy m¹¿, narzeczony, ch³opak?
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
PrzypomniaÂło mi siĂŞ teraz to znane powiedzenie, Âże "wszyscy jesteÂśmy anioÂłami, ale z jednym skrzydÂłem i aby polecieĂŚ potrzebujemy kogoÂś drugiego do pomocy". To zdjĂŞcie zdaje siĂŞ potwierdzaĂŚ tÂą tezĂŞ i widaĂŚ, Âże Sylwia z tym 'drugim skrzydÂłem' wyglÂąda... jak anioÂł wÂłaÂśnie
RodzeĂąstwo :mhm: Nie wydaje mi siĂŞ ZdajĂŞ siĂŞ na swĂłj instynkt
Karpiùski - a któ¿ to taki :>
Jak na status ''ulubionej'' dziennikarki, o ktĂłrym piszesz, to stosunkowo rzadko zaglÂądasz do wÂątku :>
Teraz jednakÂże okazja do odwiedzin natrafiÂła siĂŞ przednia
obieÂżyÂświat pisze:..a teraz chyba sprostowanie :mhm:
Zarost Was zmyliÂł
No na tych fotkach to rzeczywiœcie wygl¹da zupe³nie inaczej, ale ja wiem, ¿e on by³ kiedyœ siatkarzem - mówi³ w Poranku, po tym jak Polacy zostali wicemistrzami, a siatkarze maj¹ ok. 2 m wzrostu A ten pan ze zdjêcia jest od Sylwii du¿o wy¿szy, a Sylwia jest przecie¿ doœÌ wysoka, prawda?
nie upieram siĂŞ, Âże to Piotr KarpiĂąski z TVN Sport, ale tak mi siĂŞ wydaje, Âże to on
No na tych fotkach to rzeczywiœcie wygl¹da zupe³nie inaczej, ale ja wiem, ¿e on by³ kiedyœ siatkarzem - mówi³ w Poranku, po tym jak Polacy zostali wicemistrzami, a siatkarze maj¹ ok. 2 m wzrostu A ten pan ze zdjêcia jest od Sylwii du¿o wy¿szy, a Sylwia jest przecie¿ doœÌ wysoka, prawda?
O To ciekawe fakty nam podajesz :o Ja w ogĂłle o istnieniu tego mĂŞÂżczyzny nie wiedziaÂłem :o Dowiaduje siĂŞ dopiero z tego forum
Teraz moÂże zwrĂłcĂŞ na niego uwagĂŞ
A ja zaczynam siĂŞ coraz bardziej zastanawiaĂŚ :> :mhm: WidziaÂłem tego pana w serwisie sportowym i faktycznie wydaÂł mi siĂŞ podobny do tego ze zdjĂŞcia :mhm:
DziÂś niestety nie ma dla mnie Tvn24 oferty, ktĂłra by mnie zatrzymaĂŚ mogÂła przed telewizorem, wiĂŞc znikam