Moderator: Łukasz
Od samego rana do 14:30 moÂżna staĂŚ przed siedzibÂą MON i relacje nadawaĂŚkamilo pisze:PaweÂł dziÂś od samego rana zajmuje siĂŞ sprawÂą polskich wojsk w Iraku
Ale na jego nieobecnoœÌ za sto³em prezenterskim i owszem :uhh:not that kind pisze:Teraz, w obliczu dy¿urów Paw³a dzieù po dniu, chyba ¿adna fanka i ¿aden fan nie ma prawa narzekaÌ :tanczy:
Prawdziwych przyjaciĂłl poznajemy wtedy, gdy relacjĂŞ ulubionego pana z tv przegapimyobieÂżyÂświat pisze:..ja widziaÂłemDÂżastina pisze::o ÂŻe co? To juÂż o trzynastej byÂł? Nie widziaÂłam :uhh:Funckyrella pisze:Dzisiaj widziaÂłam tylko jaka do tej pory tylko dwie relacjeTĂŞ przed 13-stÂą
![]()
..odpowiednio![]()
..nie ma za coDÂżastina pisze: Prawdziwych przyjaciĂłl poznajemy wtedy, gdy relacjĂŞ ulubionego pana z tv przegapimyDziĂŞki bardzo obi :*
To nic, najwa¿niejsze, ¿e by³ i nadawa³ :tanczy: Nareszcie tvn24 zdecydowa³a siê zaserwowaÌ coœ dobrego :tanczy: G³ód powoli zaczyna³ mi doskwieraÌ :rozglada: Na koniec dn¿ Kacperek uraczy³ nas takim wspania³ym k¹skiemnot that kind pisze:Ale elitarnie Pawe³ dziœ siê pojawi³ - na jedn¹ relacjê :spiewa:
Nikt nie chce ze mnÂą rozmawiaĂŚ to sama sobie opowiem o tym, co sÂłyszaÂłam w dzisiejszym PorankuDÂżastina pisze:Mam nadziejĂŞ, Âże ta dzisiejsza relacja, to preludium do wielu wspaniaÂłych relacji, w PawÂła wykonaniu, w trakcie wieczoru wyborczego![]()
KuÂźniara proÂśba o to, aby PaweÂł zapowiedziaÂł jeden z porankowych serwisĂłw teÂż siĂŞ w to wpisywaÂła? :mhm: Pewnie myÂślÂą, Âże tym posuniĂŞciem sprawiÂą, Âże wybaczĂŞ im tĂŞ degradacjĂŞ :nie: Nic z tego :devil:epsztajnek pisze:No proszĂŞ, Redaktor ÂŁukasik w LondynieCzy to na otarcie Âłez za odebranie dyÂżurĂłw prezenterskich
![]()
Kiedy sobie przypomnê drug¹ turê wyborów prezydenckich, sprzed dwóch i Paw³a rolê w nich, to powiedzia³abym, ¿e nawet bardzo go docenili :rozglada: Wówczas nadali tylko jedn¹ relacjê, w³aœciwie rozmowê z podró¿nymi, których pan redaktor, na Dworcu Centralnym o wra¿enia po og³oszeniu wyników pyta³ :rozglada: Dziœ jest du¿o lepiej :tanczy: Czy to w kraju, czy poza jego granicami tak samo profesjonalny i przygotowany do omawiania tematu, którym siê zajmuje :tanczy: Nastawia³am siê na relacje w wieczorze wyborczym, ale oczywiœcie nie mam nic przeciwko temu, ¿e ju¿ o Poranku by³ynot that kind pisze:Powiedzmy, ¿e trochê go docenili![]()
DosyĂŚ juÂż tego pobytu na obczyÂźnie :plus: Czas wracaĂŚ, panie redaktorze :plus: Ojczyzna czeka.not that kind pisze:Z Londynu to chyba na tyle![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 22 gości