[TVN] You Can Dance - Po prostu tańcz!

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: r_r16 »

Jestem pod wielkim wraÂżeniem startu programu - wspaniaÂły ukÂład i wspaniaÂłe wejÂście Kingi!
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

Strasznie podobaÂło mi siĂŞ mambo wykonane wczoraj przez DianĂŞ ( jaka metamorfoza :o piĂŞknie wyglÂądaÂła :brawa: ) i Macieja. To byÂł bezapelacyjnie najlepszy taniec. Nie mogĂŞ siĂŞ juÂż doczekaĂŚ, aÂż ktoÂś do neta da. :P

Co do startu programu to popieram. O wiele lepszy taniec caÂłej 14. taki bardziej energetyczny. ;)
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Wczorajszy odcinek byÂł Âświetny! Lepszy od tego z przed tygodnia.
Greg Haus
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Greg Haus »

Wczorajszy odcinek udany. Szkoda tylko, Âże co tydzieĂą odpadajÂą, aÂż 2 osoby. Kinga juÂż mniej stremowana. PirĂłg staje siĂŞ bardziej ostrÂą wersjÂą PavlowiĂŚ.
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Greg Haus pisze:PirĂłg staje siĂŞ bardziej ostrÂą wersjÂą PavlowiĂŚ.
I dobrze, bo w pierwszym odcinku za bardzo sÂłodzili.
pawell

Przecie¿ sam przy ocenianiu pierwszej pary powiedzia³, ¿e "dzieù dziecka" po 1. odcinku ju¿ min¹³. :) To lepiej, bo wolê krytykê ni¿ ci¹g³e s³odzenie. W "You can dance - po prostu taùcz!" tak¹ rolê ma Weronika Marczuk - Pazura, czyli Beata Tyszkiewicz & Zbigniew Wodecki "YCD"...
Ostatnio zmieniony czwartek 18 paź 2007, 18:47 przez pawell, łącznie zmieniany 1 raz.
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

DokÂładnie! DzieĂą dziecka siĂŞ skoĂączyÂł i bardzo dobrze. Ja rĂłwnieÂż wolĂŞ krytykĂŞ niÂż ciÂągÂłe sÂłodzenie.
Elek
Początkujący
Początkujący

Post autor: Elek »

Dla mnie ten program jest naprawde zawalisty i tylko zyje z mysla ze w srody kolejny odcinek na nic wiecej juz w tv nie czekam nawet taniec z gwiazdami nie jest juz taki ciekawe.. glowna zaleta tego programu w odroznieniu od TzG jest to ze puszczane sa same hty i oby tak dalej.. moi znajomi ogladaja to tez glownie dla muzyki, czasami nawet nie lubiac tanca, wspaniale widowisko i tyle.. w TzG coraz mniej hitĂłw wiekszosc przynudza
ktos
Bywalec
Bywalec

Post autor: ktos »

Mam pytanie gdzie moÂżna obejrzec wszystkie wystĂŞpy np z ostatniego odcinka ?? na you Tube juÂż ich nie ma a na stronie oficjalnej nie znalazÂłem ;)
pawell

To trzeba szukaÌ dok³adniej, bo na oficjalnej stronie programu s¹ wszystkie wystêpy. :D Jak jesteœ na g³ównej stronie to tam jest "7 ODCINEK 'LIVE" - DIANA I MACIEK" itd. Lub wejdŸ w zak³adkê OGL¥DAJ i w FILMACH jest 7 ODCINEK - NAJLEPSZE KAWA£KI :arrow: http://youcandance.onet.pl/multimedia.html
Greg Haus
Stały bywalec
Stały bywalec

DziÂś podczas powtĂłrki YCD nigdzie nie pisaÂło, Âże to powtĂłrka nawet gdy podawali numery sms'Ăłw. TrochĂŞ niewporzÂądku. OczywiÂście wÂątpiĂŞ by duÂżo osĂłb gÂłosowaÂło dzisiaj, ale powinni napisaĂŚ coÂś o tym...
pawell

DziÂś nie zataĂączy RafaÂł ( "Tito" ) Kryla, a to z powodu grypy. Jego partnerka - Ida zataĂączy z kimÂś innym. ;)
Greg Haus
Stały bywalec
Stały bywalec

pawell pisze:DziÂś nie zataĂączy RafaÂł ( "Tito" ) Kryla, a to z powodu grypy. Jego partnerka - Ida zataĂączy z kimÂś innym. ;)
Czyli przechodzi automatycznie do nastĂŞpnego programu?
Ptr15
Bywalec
Bywalec

Post autor: Ptr15 »

OglÂądaÂłem ostatnio kulisy You Can Dance na TVN Siedem i RafaÂł juÂż przed ostatnim odcinkiem miaÂł gorÂączke wiĂŞc teraz pewnie rozÂłoÂżyÂło go porzÂądnie. Szkoda, Âże nie wystÂąpi bo dobrze taĂączy (jak z resztÂą wszyscy ktĂłrzy sÂą w programie :D).
Memory
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Memory »

strasznie mi siĂŞ nie podoba jak prowadzi Kinga ten program, strasznie mi do niego pasuje i wogĂłle jej ubiĂłr troche nie z tego programu. :x

a moja ulubiona para.. :P to Diana i (nie paiĂŞtam imienia) jej partner sÂą super . Ida zrobiÂła na mnie dobre wraÂżenie w ParyÂżu ale w peogramie nie wiem, moÂże taĂące jej nie podpadÂły narazie ale kiepsko tzn Âświetnie tanczy ale to nie te jej taĂące.
...najpiękniejsze jest niewidoczne dla oczu.
ODPOWIEDZ