Strasznie podobaÂło mi siĂŞ mambo wykonane wczoraj przez DianĂŞ ( jaka metamorfoza :o piĂŞknie wyglÂądaÂła :brawa: ) i Macieja. To byÂł bezapelacyjnie najlepszy taniec. Nie mogĂŞ siĂŞ juÂż doczekaĂŚ, aÂż ktoÂś do neta da.
Co do startu programu to popieram. O wiele lepszy taniec caÂłej 14. taki bardziej energetyczny.
Wczorajszy odcinek udany. Szkoda tylko, Âże co tydzieĂą odpadajÂą, aÂż 2 osoby. Kinga juÂż mniej stremowana. PirĂłg staje siĂŞ bardziej ostrÂą wersjÂą PavlowiĂŚ.
Przecie¿ sam przy ocenianiu pierwszej pary powiedzia³, ¿e "dzieù dziecka" po 1. odcinku ju¿ min¹³. To lepiej, bo wolê krytykê ni¿ ci¹g³e s³odzenie. W "You can dance - po prostu taùcz!" tak¹ rolê ma Weronika Marczuk - Pazura, czyli Beata Tyszkiewicz & Zbigniew Wodecki "YCD"...
Ostatnio zmieniony czwartek 18 paź 2007, 18:47 przez pawell, łącznie zmieniany 1 raz.
Dla mnie ten program jest naprawde zawalisty i tylko zyje z mysla ze w srody kolejny odcinek na nic wiecej juz w tv nie czekam nawet taniec z gwiazdami nie jest juz taki ciekawe.. glowna zaleta tego programu w odroznieniu od TzG jest to ze puszczane sa same hty i oby tak dalej.. moi znajomi ogladaja to tez glownie dla muzyki, czasami nawet nie lubiac tanca, wspaniale widowisko i tyle.. w TzG coraz mniej hitĂłw wiekszosc przynudza
To trzeba szukaÌ dok³adniej, bo na oficjalnej stronie programu s¹ wszystkie wystêpy. Jak jesteœ na g³ównej stronie to tam jest "7 ODCINEK 'LIVE" - DIANA I MACIEK" itd. Lub wejdŸ w zak³adkê OGL¥DAJ i w FILMACH jest 7 ODCINEK - NAJLEPSZE KAWA£KI http://youcandance.onet.pl/multimedia.html
DziÂś podczas powtĂłrki YCD nigdzie nie pisaÂło, Âże to powtĂłrka nawet gdy podawali numery sms'Ăłw. TrochĂŞ niewporzÂądku. OczywiÂście wÂątpiĂŞ by duÂżo osĂłb gÂłosowaÂło dzisiaj, ale powinni napisaĂŚ coÂś o tym...
OglÂądaÂłem ostatnio kulisy You Can Dance na TVN Siedem i RafaÂł juÂż przed ostatnim odcinkiem miaÂł gorÂączke wiĂŞc teraz pewnie rozÂłoÂżyÂło go porzÂądnie. Szkoda, Âże nie wystÂąpi bo dobrze taĂączy (jak z resztÂą wszyscy ktĂłrzy sÂą w programie ).
strasznie mi siĂŞ nie podoba jak prowadzi Kinga ten program, strasznie mi do niego pasuje i wogĂłle jej ubiĂłr troche nie z tego programu.
a moja ulubiona para.. to Diana i (nie paiĂŞtam imienia) jej partner sÂą super . Ida zrobiÂła na mnie dobre wraÂżenie w ParyÂżu ale w peogramie nie wiem, moÂże taĂące jej nie podpadÂły narazie ale kiepsko tzn Âświetnie tanczy ale to nie te jej taĂące.