I bĂŞdzie jak Radek Majdan ostatecznie Ale tyle dobrze,Âże stawia na prostote tych bÂłyskotek,a nie jakieÂś zwydziwiaÂłe
Joasia jak nikt inny wie, Âże piĂŞkno tkwi w prostocie :tanczy:
MaleĂąstwo zawsze jest taka skromna i niewinna :tanczy: Jak jej nie lubiĂŚ :rozglada:
No ja nie wiem co moÂże byĂŚ waÂżniejszego od Joasi o 17:10 Ale ok nie bedziemy sie rozliczaĂŚ ze skokĂłw w bok
Czasem zdarza siê, ¿e akurat punkt 17:10 trzeba wyjœÌ z domu
Ale Joasia siê cieszy, bo pewnie chce od nas odpocz¹Ì czasem :uhh:
Ja nie powiem- takie oderwanie siĂŞ od Joasi teÂż czasem dobrze robi :rozglada: :rozglada:
Powraca do dawnych praktyk Praktyk,ktĂłre moÂżna nazwaĂŚ w..wyÂśmienitymi praktykami
Ja chcĂŞ jÂą widzieĂŚ takÂą, jaka byÂła 2 lata temu :rozglada: SÂłodka dziewczynka a do tego profesjonalna dziennikarka :tanczy:
No takie sÂłuchy chodza na mieÂście
Czyli nie tylko ja to sÂłyszaÂłem
Bez ryzyka nie ma zabawy No a ryzyko chyba nie jest aÂż tak wielkie Na 3 mm chyba JÂą nie obetnÂą Nie daj BĂłg
WÂłaÂśnie

Joasia nie da z siebie zrobiĂŚ brzydala, a jakieÂś odÂświeÂżenie na pewno by siĂŞ przydaÂło

I mogÂłaby czasem te fryzurki urozmaiciĂŚ jakimÂś koczkiem, czy kucykiem :rydzyk:
Ale nie takie przylizane wÂłosy, jak miaÂła wczoraj Brydzia :nie: :stop: :stop:
ÂŁadny pretekst Âżeby tu wrĂłciÂł Co z Nim Jak kamieĂą w wodĂŞ ..
MoÂże go do pudÂła wsadzili

Ca³y czas zarzeka³ siê, ¿e z forum nie zniknie, wiêc nie wiem, co z nim :mhm: W koùcu nie pracuje chyba a¿ tyle, ¿eby tu nie móc zajœÌ pare razy wieczorkiem :mhm: A mo¿e do Irlandii wyjecha³ :rozglada: :rozglada: :cicho: