Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

epsztajnek pisze: Co do stroju zgoda, co do fryzjera - VETO :ban: Niech wÂłoski sobie spokojnie, naturalnie rosnÂą. Fryzjer ( czy jak to siĂŞ teraz w szpanerskich Âśrodowiskach mĂłwi - stylista ) mĂłgÂłby tylko spiepszyĂŚ wizerunek Joasi :roll:
No na razie niech rosnÂą :rozglada: Ale moÂże pomyÂśleĂŚ o jakiejÂś zmianie fryzurki, tak jak dawniej miaÂła :rydzyk: Jestem pewnien, Âże jak siĂŞ uda do jakiegoÂś kompetentnego fryzjera, to wymyÂśliÂłby dobrÂą rzecz :P O wybĂłr fryzjera to chyba adamowego trzebaby byÂło zapytaĂŚ :rozglada: :spiewa:
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

arczi pisze:Obserwuj dokÂładnie Joasiowe paluszki, a bĂŞdziesz wiedziaÂł wszystko na temat tych bÂłyskotek Ona juÂż niedÂługo wszystkie paluszki zajmie tymi kamieniami
I bĂŞdzie jak Radek Majdan ostatecznie :shock: :spiewa: Ale tyle dobrze,Âże stawia na prostote tych bÂłyskotek,a nie jakieÂś zwydziwiaÂłe :aniol:
Ja w ogĂłle nie widziaÂłem No ale coÂś kosztem czegoÂś MiaÂłem inne rozrywki
No ja nie wiem co moÂże byĂŚ waÂżniejszego od Joasi o 17:10 :shock: Ale ok nie bedziemy sie rozliczaĂŚ ze skokĂłw w bok :nie: :aniol: .
A widzĂŞ wczoraj zagarnĂŞÂła troche wlosĂłw za uszko
Powraca do dawnych praktyk :D Praktyk,ktĂłre moÂżna nazwaĂŚ w..wyÂśmienitymi praktykami :devil: :D
Ja sÂłyszaÂłem, Âże poza pracÂą jest jeszcze Âładniejsza
No takie sÂłuchy chodza na mieÂście :cicho:
epsztajnek pisze:Niech wÂłoski sobie spokojnie, naturalnie rosnÂą. Fryzjer ( czy jak to siĂŞ teraz w szpanerskich Âśrodowiskach mĂłwi - stylista ) mĂłgÂłby tylko spiepszyĂŚ wizerunek Joasi
Bez ryzyka nie ma zabawy 8) No a ryzyko chyba nie jest aÂż tak wielkie :uhh: Na 3 mm chyba JÂą nie obetnÂą :shock: ;( Nie daj BĂłg :spiewa:
O wybĂłr fryzjera to chyba adamowego trzebaby byÂło zapytaĂŚ
ÂŁadny pretekst Âżeby tu wrĂłciÂł :rydzyk: Co z Nim :shock: :shock: Jak kamieĂą w wodĂŞ .. :/
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
arczi
Fan Forum
Fan Forum

I bĂŞdzie jak Radek Majdan ostatecznie Ale tyle dobrze,Âże stawia na prostote tych bÂłyskotek,a nie jakieÂś zwydziwiaÂłe
Joasia jak nikt inny wie, Âże piĂŞkno tkwi w prostocie :tanczy:
MaleĂąstwo zawsze jest taka skromna i niewinna :tanczy: Jak jej nie lubiĂŚ :rozglada:
No ja nie wiem co moÂże byĂŚ waÂżniejszego od Joasi o 17:10 Ale ok nie bedziemy sie rozliczaĂŚ ze skokĂłw w bok
Czasem zdarza siê, ¿e akurat punkt 17:10 trzeba wyjœÌ z domu ;( ;(
Ale Joasia siê cieszy, bo pewnie chce od nas odpocz¹Ì czasem :uhh:
Ja nie powiem- takie oderwanie siĂŞ od Joasi teÂż czasem dobrze robi :rozglada: :rozglada:
Powraca do dawnych praktyk Praktyk,ktĂłre moÂżna nazwaĂŚ w..wyÂśmienitymi praktykami
Ja chcĂŞ jÂą widzieĂŚ takÂą, jaka byÂła 2 lata temu :rozglada: SÂłodka dziewczynka a do tego profesjonalna dziennikarka :tanczy:
No takie sÂłuchy chodza na mieÂście
Czyli nie tylko ja to sÂłyszaÂłem :lol2:
Bez ryzyka nie ma zabawy No a ryzyko chyba nie jest aÂż tak wielkie Na 3 mm chyba JÂą nie obetnÂą Nie daj BĂłg
WÂłaÂśnie :P Joasia nie da z siebie zrobiĂŚ brzydala, a jakieÂś odÂświeÂżenie na pewno by siĂŞ przydaÂło :D I mogÂłaby czasem te fryzurki urozmaiciĂŚ jakimÂś koczkiem, czy kucykiem :rydzyk:
Ale nie takie przylizane wÂłosy, jak miaÂła wczoraj Brydzia :nie: :stop: :stop:
ÂŁadny pretekst Âżeby tu wrĂłciÂł Co z Nim Jak kamieĂą w wodĂŞ ..
Mo¿e go do pud³a wsadzili :shock: Ca³y czas zarzeka³ siê, ¿e z forum nie zniknie, wiêc nie wiem, co z nim :mhm: W koùcu nie pracuje chyba a¿ tyle, ¿eby tu nie móc zajœÌ pare razy wieczorkiem :mhm: A mo¿e do Irlandii wyjecha³ :rozglada: :rozglada: :cicho:
maxxx

Joasia jak nikt inny wie, Âże piĂŞkno tkwi w prostocie
MaleĂąstwo zawsze jest taka skromna i niewinna Jak jej nie lubiĂŚ
Nie mam pojĂŞcia :shock: Sa jeszcze pewne rzeczy na Âświecie,ktĂłre mnie dziwiÂą :D
Czasem zdarza siê, ¿e akurat punkt 17:10 trzeba wyjœÌ z domu
Ale Joasia siê cieszy, bo pewnie chce od nas odpocz¹Ì czasem
Ja nie powiem- takie oderwanie siĂŞ od Joasi teÂż czasem dobrze robi
Joasia to pewnie by siĂŞ chciaÂła od Nas oderwac na zawsze ;( A My to tylko czasami i na chwile :)
Tym sie ró¿nimy :spiewa: Reszta nas ³¹czy :devil:
SÂłodka dziewczynka a do tego profesjonalna dziennikarka
Na poczÂątkowych stronach tego wÂątku peÂłno takich JoaÂś :aniol: To sÂą takie male skarby tego forum :cicho:
Ale nie takie przylizane wÂłosy, jak miaÂła wczoraj Brydzia
Teraz to jako mĂŞÂżatka to juz pewnie nie bedzie w rozpuszczonych :spiewa:
A moÂże do Irlandii wyjechaÂł
Jeœli tak to kocha³by Joasie jak Irlandie :D A poza tym tam pewnie by znala¿³ gdzies neta :roll: Jak pospekulujemy wiêcej to siê wkurzy i wróci :D
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Nie mam pojĂŞcia Sa jeszcze pewne rzeczy na Âświecie,ktĂłre mnie dziwiÂą
SÂą takie rzeczy, ktĂłre siĂŞ nawet filozofom nie ÂśniÂły :nie:
Joasia jest jednym z takich zjawisk ;) Nieodgadniona :P
Joasia to pewnie by siĂŞ chciaÂła od Nas oderwac na zawsze A My to tylko czasami i na chwile
Tym sie ró¿nimy Reszta nas ³¹czy
CzujĂŞ, Âże z JoasiÂą stanowilibyÂśmy Âświetny i zgrany team :tanczy:
Albo my byœmy byli policjantami, którzy goni¹ Joasie, a Joasia uciekinierem, który wci¹¿ siê oddala i nie daje siê z³apaÌ ;(
Teraz to jako mĂŞÂżatka to juz pewnie nie bedzie w rozpuszczonych
To chyba siĂŞ juÂż rozwiodÂła, bo dziÂś jest w rozpuszczonych :devil:
Jeœli tak to kocha³by Joasie jak Irlandie A poza tym tam pewnie by znala¿³ gdzies neta Jak pospekulujemy wiêcej to siê wkurzy i wróci
Jak wrĂłci to siĂŞ bĂŞdzie gĂŞsto tÂłumaczyÂł z zaniedbywania Joasi :spiewa:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Cytat:
No takie sÂłuchy chodza na mieÂście

Czyli nie tylko ja to sÂłyszaÂłem :lol2:
Ja nie sÂłyszaÂłem, ale w to wierzĂŞ :plus:
MoÂże go do pudÂła wsadzili :shock:
Adam kiedyÂś, miĂŞdzy zdaniami wyznaÂł, Âże dziÂś jest lepszym czÂłowiekiem niÂż dawniej :mhm:
A moÂże do Irlandii wyjechaÂł :rozglada: :rozglada: :cicho:
O tym samym pomyœla³em... Albo za jak¹œ inn¹ granicê ... :mhm:
JeÂśli tak to kochaÂłby Joasie jak Irlandie :D
dobre .... :hahaha: :hahaha: :hahaha: :brawa:

Dzisiaj dokumentacja "pro forma", poniewaÂż wszystko juÂż byÂło: marynarka, koszula, mimika... ale Joasia zaprosiÂła na jutro, nie wspominajÂąc o A.Zakrzewskim. Jak to rozumieĂŚ ? :shock:
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Adam kiedyÂś, miĂŞdzy zdaniami wyznaÂł, Âże dziÂś jest lepszym czÂłowiekiem niÂż dawniej
MoÂże jest recydywistÂą :shock: Albo prĂłbowaÂł JoasiĂŞ zaczepiĂŚ na ulicy, i ta mu strzĂŞliÂła torebkÂą w gÂłowĂŞ i chÂłopak pamiĂŞĂŚ straciÂł :roll: Wszystko jest moÂżliwe w dziesiejszych czasach :szalony:
Dzisiaj dokumentacja "pro forma", poniewaÂż wszystko juÂż byÂło: marynarka, koszula, mimika... ale Joasia zaprosiÂła na jutro, nie wspominajÂąc o A.Zakrzewskim. Jak to rozumieĂŚ ?
Ale dobrze, Âże chociaÂż marynarke przebraÂła :lol2: Pati tego nie robiÂła do sobotnich wydaĂą :nie:
A moÂże Joasia jutro sama wyruszy w teren i bĂŞdzie nam plÂąsaĂŚ po powietrzu :rydzyk:
Fajnie by siĂŞ sprawdziÂła w takiej konwencji :tanczy:
maxxx

epsztajnek pisze:Albo za jak¹œ inn¹ granicê ...
Ja siĂŞ tylko boje Âżeby nie przekroczyÂł granicy ..Joasi wytrzymaÂłoÂści na brak zainteresowania Jej cudnÂą osobom :rozglada:
arczi pisze:A moÂże Joasia jutro sama wyruszy w teren i bĂŞdzie nam plÂąsaĂŚ po powietrzu
Fajnie by siĂŞ sprawdziÂła w takiej konwencji
Jestem niedowiarek ;( Ale najwyÂższa pora aby wybawiÂła siĂŞ z murĂłw na ul.Wiertniczej :rydzyk: I wyszÂła na powietrze :aniol:

P.S A kto jest w wieczornych serwisach dziÂś :?:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Ja siĂŞ tylko boje Âżeby nie przekroczyÂł granicy ..Joasi wytrzymaÂłoÂści na brak zainteresowania Jej cudnÂą osobom
Jak mia³ przekroczyÌ, to pewnie przekroczy³ granice wytrzyma³oœci Joasi ju¿ jakiœ czas temu :roll: Jeszcze pewnie wtedy, jak tu pisa³, ró¿niaste rzeczy o Joasi :rozglada:
Jestem niedowiarek Ale najwyÂższa pora aby wybawiÂła siĂŞ z murĂłw na ul.Wiertniczej I wyszÂła na powietrze
Ale chyba nie masz na myÂśli tego, by Joasia odeszÂła z tvn24 gdzieÂś na ulice :shock: :rozglada: :rozglada:
P.S A kto jest w wieczornych serwisach dziÂś
Krzysiek GĂłrlicki :P Epsztajnek, moÂże zrĂłb mu jakieÂś capsy, bo Nika osatnio miaÂła ochote na Twoje capsiory :rozglada:
maxxx

arczi pisze:Jak mia³ przekroczyÌ, to pewnie przekroczy³ granice wytrzyma³oœci Joasi ju¿ jakiœ czas temu Jeszcze pewnie wtedy, jak tu pisa³, ró¿niaste rzeczy o Joasi
A nie bÂądÂźmy arbitrami :D Co my tak o tych granicach :hmm:
Ale chyba nie masz na myÂśli tego, by Joasia odeszÂła z tvn24 gdzieÂś na ulice
Co :shock: :shock: Nigdy :aniol: Ja chcĂŞ Âżeby siĂŞ tylko dotleniÂła na swieÂżym powietrzu :aniol:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

A nie bÂądÂźmy arbitrami Co my tak o tych granicach
Ja nie wiem :hmm: To nie ja zacz¹³em :devil:
To wszystko przez adama :devil: Joasia sama osÂądzi go, kiedy nastanie czas :hyh:
Co Nigdy Ja chcĂŞ Âżeby siĂŞ tylko dotleniÂła na swieÂżym powietrzu
Ufff :D Najlepiej niech biegnie z relacj¹ jak¹œ nad jeziorko :P
Albo gdzieÂś w zime przed PaÂłac prezydencki jÂą wywaliĂŚ :devil: Niech troche zmarznie :tanczy: Uroczy czerwony nosek byÂśmy mogli pooglÂądaĂŚ :D
maxxx

arczi pisze:To wszystko przez adama Joasia sama osÂądzi go, kiedy nastanie czas
Pewnie-masz racjê :D Najlepiej zwalmy ca³¹ odpowiedzialnoœÌ za Adama na Joasie 8)
Ufff Najlepiej niech biegnie z relacj¹ jak¹œ nad jeziorko
Albo gdzieÂś w zime przed PaÂłac prezydencki jÂą wywaliĂŚ Niech troche zmarznie Uroczy czerwony nosek byÂśmy mogli pooglÂądaĂŚ
ÂŻeby tylko nie musiaÂła rozmawiaĂŚ z prezydentem :hmm: Bo by Jej powiedziaÂł ,Âże rozmowa z tefauenkom to strata czasu ;( Ale Âżeby nosek dobrze wymarzÂł to jeszcze musimy trochĂŞ poczekaĂŚ aÂż temperatura spadnie jeszcze :tanczy: Wiem-okropni jesteÂśmy :spiewa:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Pewnie-masz racjê Najlepiej zwalmy ca³¹ odpowiedzialnoœÌ za Adama na Joasie
Kiedyœ adam pisa³, ¿e co z³ego to nie on :stop: I wszystkie skargi kierowaÌ do niejakiej Joasi Kryùskiej :mhm: Mo¿e wykorzystaÌ te wskazówki i donieœÌ o wszystkim Joasi :uhh:
No oczywiÂście, jeÂśli ona jeszcze nie wie, o jego zaginiĂŞciu :roll:
ÂŻeby tylko nie musiaÂła rozmawiaĂŚ z prezydentem Bo by Jej powiedziaÂł ,Âże rozmowa z tefauenkom to strata czasu
OkropnoœÌ :evil: :evil: Leszek by³by do tego zdolny :evil: Wycmoka³by to Naszej Joasi prosto w twarz, jeszcze by j¹ zaplu³ dodatkowo :twisted: :twisted:
Niech lepiej idzie do sejmu :rydzyk: Tam przynajmniej bĂŞdzie miaÂła do czynienia z noemalnymi ludÂźmi :devil: :spiewa:
le Âżeby nosek dobrze wymarzÂł to jeszcze musimy trochĂŞ poczekaĂŚ aÂż temperatura spadnie jeszcze Wiem-okropni jesteÂśmy
To moze Joasie wymrozimy np. na Sylwestra :tanczy: Ja bym Joasie wysÂłaÂł na ten cykl co byÂł w tvn24 w zeszÂłym roku :tanczy: 'ÂŚwiĂŞta w Europie' czy jak to byÂło :hmm:
JakieÂś fajne przypadki mogÂłby Joasie spotkaĂŚ :D Tak jak w zeszÂłym roku np. Anie KalczyĂąskÂą podczas sylwestra w ParyÂżu :devil:
maxxx

Kiedyœ adam pisa³, ¿e co z³ego to nie on I wszystkie skargi kierowaÌ do niejakiej Joasi Kryùskiej Mo¿e wykorzystaÌ te wskazówki i donieœÌ o wszystkim Joasi
No oczywiÂście, jeÂśli ona jeszcze nie wie, o jego zaginiĂŞciu
Hmmm ..a jak Joasia zlekcewaÂżyÂłaby tÂą informacje :shock: Nobo tak do koĂąca to chyba nie chcielibyÂśmy wiedzieĂŚ,Âże Joasi obojĂŞtny jest adamowy los :rozglada: BĂŞdziemy mysleĂŚ,nie ma co podejmowac decyzji na hura :rozglada:
OkropnoœÌ Leszek by³by do tego zdolny Wycmoka³by to Naszej Joasi prosto w twarz, jeszcze by j¹ zaplu³ dodatkowo
Niech lepiej idzie do sejmu Tam przynajmniej bĂŞdzie miaÂła do czynienia z noemalnymi ludÂźmi
Teraz wpadÂła mi myÂśl,Âże moÂże naruszamy cisze wyborczÂą :shock: Chyba on teÂż bral udziaÂł w kampanii :shock: :shock: :cicho: :cicho: :cicho:
To moze Joasie wymrozimy np. na Sylwestra Ja bym Joasie wysÂłaÂł na ten cykl co byÂł w tvn24 w zeszÂłym roku 'ÂŚwiĂŞta w Europie' czy jak to byÂło
JakieÂś fajne przypadki mogÂłby Joasie spotkaĂŚ Tak jak w zeszÂłym roku np. Anie KalczyĂąskÂą podczas sylwestra w ParyÂżu
ÂŚwietny pomysÂł :tanczy: No to gdzie gdzieÂś do EskimosĂłw :aniol: Chyba,Âże woli tundre :devil: Jedno jest pewne ma byc zimno :tanczy:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

To moze Joasie wymrozimy np. na Sylwestra :tanczy:
.. nie pomyliliÂście Joasi z szampanem :?: :shock:
Mo¿e jeszcze zechcecie, ¿eby wystrzeli³a o pó³nocy :devil:
A swojÂą drogÂą to ciekawe, po "jakiemu" Joasia umie mĂłwiĂŚ , Âżeby jÂą gdzieÂś wysÂłaĂŚ ? :aniol:
ODPOWIEDZ