maxxx pisze:Teraz wpadÂła mi myÂśl,Âże moÂże naruszamy cisze wyborczÂą Chyba on teÂż bral udziaÂł w kampanii
No dobra, nic nie mĂłwie juÂż :cicho: W koĂącu Dagna wczoraj ostrzegaÂła, Âże za Âłamanie ciszy wyborczej moÂżna aÂż milion grzywny zapÂłaciĂŚ
ÂŚwietny pomysÂł No to gdzie gdzieÂś do EskimosĂłw Chyba,Âże woli tundre Jedno jest pewne ma byc zimno
Jakby Joasia pojechaÂła na Syberie, to wszystkie lody by stopniaÂły :tanczy:
I do sklepĂłw ÂświeÂża dostawa daÂłaby rade dojechaĂŚ :devil:
epsztajnek pisze:.. nie pomyliliÂście Joasi z szampanem
Mo¿e jeszcze zechcecie, ¿eby wystrzeli³a o pó³nocy
A swojÂą drogÂą to ciekawe, po "jakiemu" Joasia umie mĂłwiĂŚ , Âżeby jÂą gdzieÂś wysÂłaĂŚ ?
WÂłasnie tak myÂśleÂłem, Âże sam Sylwester to moÂże nietrafiony pomysÂł :hmm:
Bo wtedy chyba ma³o kto ogl¹da tvn24 i Nasz¹ Ma³¹ Joasie :rozglada:
Ale jakby sobie gdzieÂś w okresie ÂświÂąteczym pojechaÂła, to bym nie narzekaÂł :nie:
Co do znajomoÂści jĂŞzykĂłw, to ja nie mam danych :nie: MogĂŞ tylko napisaĂŚ, Âże kiedyÂś jakiÂś gamoĂą skrytykowaÂł jej angielski
maxxx pisze:Jak tak dobrze siĂŞ zastanowic to ma wiele cech wspĂłlnych z szampanem
A moÂże i nawet lepiej potrafi zawrĂłcic w gÂłowie od niego
A co do wystrzelania o pó³nocy To jak jeszcze by³a w Raporcie Wieczornym-zawsze koùczy³a proces rozmra¿ania tu¿ przed godzin¹ 0.00
RzeczywiÂście

Joasia to jak prawdziwy napĂłj wyskokowy :devil:
OczywiÂście najwyÂższej jakoÂści :tanczy: Kiedy byÂłem we Francji miaÂłem okazjĂŞ wyprĂłbowaĂŚ kilka Âświetnych szampanĂłw prawdziwych- ciekawe, czy Joasi usta smakujÂą tak samo
WyszÂło mi ,Âże tam u eskimosĂłw to jakieÂś Âłi Âłi wystarczy Âżeby siĂŞ dogadaĂŚ
A co znaczy Âłi Âłi po eksimoskiemu
Ja wiem, Âże oni siĂŞ teÂż pocierajÂą nosami
epsztajnek pisze:Widzisz, gdyby Patrycja zostaÂła w PzP , a Joasia w Podsumowaniu Dnia, wszyscy byli by zadowoleni. Ale, jak w przedwojennym szmoncesie, "komuÂś to przeszkadzaÂło".
Ja jestem jak najbardziej za

Niech Patrycja wraca do PzP, a Joasia na Podsumowania Dnia/ Dpd i reporterke :rydzyk:
maxxx pisze:Jutro powinni do kart wyborczych do³¹czyc jeszcze jedno pytanie,gdzie widzia³bys Joanne K
a)PzP
b)DnÂŻ
c)DpD itd
Joanna K ma takie same inicjaÂły jak taki przywĂłdca naszego narodu
Có¿ za zbieg okolicznoœci :rozglada: Ja bym zag³osowa³ na wszystko po trochu
Niech raz w tygodniu ma PzP, 2 razy reporterke i 2 razy Dpd