Wieczór Wyborczy w TVN i TVN 24
Moderator: Łukasz
WrĂŞcz tak samo jak dwa lata temu.
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
Sporo goÂści sie przewinie dzisiaj przez TVN 24 (przez inne stacje pewnie teÂż) Lista zaproszonych do studia przy Wiertniczej:
WieczĂłr Wyborczy 19:50:
WieczĂłr Wyborczy 19:50:
WieczĂłr Wyborczy 22:00:Krzysztof Putra, BronisÂław Komorowski, Wojciech Olejniczak, Andrzej Lepper, Jadwiga Staniszkis, Ireneusz KrzemiĂąski, Ryszard Kalisz, Tadeusz CymaĂąski, Julia Pitera, MirosÂław Orzechowski, Jacek ÂŻakowski, Piotr Zaremba
WieczĂłr Wyborczy 23:20:Donald Tusk, JarosÂław KaczyĂąski, Aleksander KwaÂśniewski, Waldemar Pawlak, Hanna Gronkiewicz-Waltz, Janusz Onyszkiewicz, Adam LipiĂąski, Marek Migalski, Magdalena ÂŚroda, RadosÂław Sikorski, BronisÂław Geremek
Nie wiem czy dzisiaj TzG obejrze. Chyba jednak wybiore na kilka godzin TVN 24.WÂłodziomierz Cimoszewicz, Andrzej olechowski, Janusz Majcherek, BronisÂław Wildstein, Tomas DudziĂąski, Grzegorz Napieralski, SÂławomir Nowak
PrzecieÂż to oglÂądajÂą w kaÂżdym sztabie, tak jak podczas wszystkich wyborĂłw od 2001 roku. :]r_r16 pisze:Co oglÂądajÂą w sztabach PO?
Wieczór rzeczywiœcie œwietny, P.P³uska prawie z³ama³ ciszê mówi¹c o sonda¿ach, ale szybko siê zorientowa³ i zacz¹³ mówiÌ co innego.

-
- Nowicjusz
WieczĂłr Wyborczy
Jak dla mnie zachowanie TVN, Âżenada...
Nie mogli siĂŞ powstrzymaĂŚ, trzeba byÂło wpuÂściĂŚ masowy "Taniec z gwiazdami"
Uwazam, ze naprawde dla wiekszosci PolakĂłw, wazniejsze jest teraz ogladanie wyborczych relacji niz wygibasĂłw gwiazd, poki nie jest znany wynik wyborĂłw.
Ciekawe czy wyniki nie przegraja z wygibasami pani Isis
Uwazam, ze naprawde dla wiekszosci PolakĂłw, wazniejsze jest teraz ogladanie wyborczych relacji niz wygibasĂłw gwiazd, poki nie jest znany wynik wyborĂłw.
Ten gostek chyba jednak mowil o wyborach 2005 bo takiego wywodu na temat zwyciestwa kaczynskiego w 2005 by nie wymyslil na poczekaniu. nawet w tzg mowia o studiu wyborczym. tzg tak jakby na sile wrezucony i caly czas tam o wyborach ale to nawet fajnie wyglada - dynamicznie i duzo emocji. ciekawe czy przerwa w srodku jakiegos tanca?
[ Dodano: Nie PaÂź 21, 2007 7:22 pm ]

[ Dodano: Nie PaÂź 21, 2007 7:22 pm ]
A co? mieli gadaĂŚ o niczym i wkolo to samo mowic? juz i tak musieli powtorzyc dwa materialy z faktow.salvajitek pisze:Jak dla mnie zachowanie TVN, Âżenada...
Re: WieczĂłr Wyborczy
Bez przesady. W koĂącu ile razy moÂżna sÂłuchaĂŚ, Âże cisza zostaÂła przedÂłuÂżona, Âże frekwencja jest bardzo wysoka, Âże politycy sÂą juÂż w sztabach, Âże Polonia tÂłumnie stawiÂła siĂŞ na wyborach, Âże sondaÂż przygotowuje PGB - od godziny powtarzano tylko to. :] TrochĂŞ taĂąca nie zaszkodzi.salvajitek pisze:Uwazam, ze naprawde dla wiekszosci PolakĂłw, wazniejsze jest teraz ogladanie wyborczych relacji niz wygibasĂłw gwiazd
Mnie zmroziÂło, Âże pokazali juÂż sÂłupki, a tam 6 partii, znaczy SO i LPR znĂłw w sejmiePOpieram pisze:To co powiedzieli goÂście w "LoÂży prasowej" trochĂŞ mnie zmroziÂło, ale mam nadziejĂŞ, Âże ten profesorek rzeczywiÂście miaÂł na myÂśli wybory z 2005 roku.![]()

A komentatorzy juz miĂŞdzy sÂłowami puÂścili info o wygranym - ja juÂż wszystko wiem.
EDIT: sorry, ale cos sie pokiepscilo i wkleilem post sybica.
@sybic
podczas ostatnich wyborow takze najpierw tvn pokazal tylko puste slupki, na ktorych byl SdPL i demokraci.pl, ktorzy nie weszli do sejmu. teraz jest podobnie, bo zarowno so jak i lpr mialy bardzo male slupki.
@sybic
podczas ostatnich wyborow takze najpierw tvn pokazal tylko puste slupki, na ktorych byl SdPL i demokraci.pl, ktorzy nie weszli do sejmu. teraz jest podobnie, bo zarowno so jak i lpr mialy bardzo male slupki.
Ostatnio zmieniony niedziela 21 paź 2007, 19:34 przez pop, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Czasem tu wpada
Cisza Wyborcza potrwa do 22.55 !!!
WiĂŞc TzG nie bedzie przerywany a po jego zakoĂączeniu - Wyniki WyborĂłw w TVN !!!
SzczĂŞÂście sprzyja TVN !!!
WiĂŞc TzG nie bedzie przerywany a po jego zakoĂączeniu - Wyniki WyborĂłw w TVN !!!
SzczĂŞÂście sprzyja TVN !!!
Ostatnio zmieniony niedziela 21 paź 2007, 19:40 przez Faktomaniak, łącznie zmieniany 1 raz.
NOWA ERA W TVN