Nie walnĂŞli jej po oczach halogenem no to i oczka nie byÂły mruÂżone -a te lampy majÂą na prawdĂŞ ostre
No i Kasia rozwaliÂła to wesoÂłe miasteczko -bo chyba siĂŞ dzisiaj zwinie :devil:
ÂŚliczna z tymi rozpuszczonymi wÂłosami!!!!
W ujĂŞciach sprzed Kancelarii Premiera ma takÂą mÂłodziutkÂą twarzyczkĂŞ, jak nastolatka :tanczy:
Wszysto, co dotychczas mĂłwiÂłem nieprzychylnego o Katarzynie, zeÂłgaÂłem jak pies
Hau, hau, hau
( to taki staropolski zwyczaj z tym odszczekiwaniem oszczerstw )
No to Kasia miaÂła swojÂą katastrofĂŞ jak Dagmara :hmm:
Trzeba jej przyznaĂŚ ze dobrze jej szÂło -a jak widziaÂłem jÂą rano i wieczorem to wywnioskowaÂłem Âże siĂŞ dziewczĂŞ napracowaÂło -no to wielkie brawa za poÂświĂŞcenie :brawa: :brawa: :brawa:
Nie widziaÂłem tej relacji ale Kasia ma zwyczaj robienia smutnej miny pod czas relacjonowania ,moÂże nie smutnej ale bardzo przejĂŞtej :mhm:
Ostatnio w rozpuszczonych wÂłosach :tanczy:
przypuszczam, ze po to aby mogla wejsc na zywo do programu wyborczego o 19.50 bo o czym mozna przez 35 minut mowic jesli nie mozna podac sondazy. durnota kompletna z tym przedluzaniem ciszy.
sq- pisze:durnota kompletna z tym przedluzaniem ciszy.
Durnot¹ jest raczej to, ¿e cz³onkowie komisji to ludzie z ³apanki, ludzie którzy nie potrafi¹ sprawnie przeprowadziÌ wyborów. Durnot¹ jest te¿ to, ¿e TVN/TVN24 zapraszaj¹ nas na 19:50 i przez ponad pó³ godziny bêd¹ wzruszaÌ ramionami i mówiÌ nie wiadomo o czym. Wg mnie we wszelkich reklamówkach powinno "staÌ" - 'startujemy na 10 min przed cisz¹ wyborcz¹', tym bardziej, ¿e takie wpadki s¹ w ka¿dych wyborach.