Polityka :)

Dyskusje o wszystkim, m.in. radiu, internecie i prasie.

Moderator: Łukasz

r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: r_r16 »

Kiedy wystÂąpi? W TVN, czy w TVN24?
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: pop »

PrzecieÂż napisaÂłem wyraÂźnie, Âże w TVN. ÂŚwietny pomysÂł.
Przed chwil¹ okaza³o siê, ¿e B.Borusewicz zwróci³ siê do TVP z proœb¹ o nadanie orêdzia miêdzy 20, a 22. Ciekawe jak sprawa siê potoczy... TVP ju¿ nie wie co ma robiÌ - najpierw ca³y dzieù zastanawiano siê czy publikowaÌ sonda¿, w którym mia¿d¿¹c¹ przewagê ma PO, potem by³y problemy ze zgod¹ na emisjê wyst¹piênia Tuska po "Wiadomoœciach", teraz to. Ale miejsmy nadziejê, ¿e to ju¿ ostatnie dni TVPiS...
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: sybic »

POpieram pisze:TVP ju¿ nie wie co ma robiÌ - najpierw ca³y dzieù zastanawiano siê czy publikowaÌ sonda¿, w którym mia¿d¿¹c¹ przewagê ma PO
JeÂśli TVP faktycznie jest pro PISowska to powinna teÂż sondaÂż opublikowaĂŚ. Nic tak nie demobilizuje elektoratu jak informacja o tym, Âże ich partia wygrywa w sondaÂżu, zwÂłaszcza w tak nie wyjÂściowym dniu (chodzi o pogodĂŞ) jakim bĂŞdzie 21 X.
POpieram pisze:Ale miejsmy nadziejĂŞ, Âże to juÂż ostatnie dni TVPiS...
Ciekawe, czy PO po wygranych wyborach od razu zabierze siĂŞ media publiczne, tak jak pozostaÂłe partie (SLD, PiS) czy tez nie...
Jak obstawiacie?
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

POpieram pisze:Teraz okazuje siĂŞ, Âże Tusk wystÂąpi wieczorem w TVP, Polsacie i TVN.
Trzeba dodaĂŚ, Âże to wystÂąpienie byÂło w formie spotu :arrow: http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... 94982.html

Nie zdziwiĂŞ siĂŞ jeÂśli Borusewicz nie dostanie zgody... Tego wieczoru w TVPiS moÂże wystÂąpiĂŚ tylko jedna sÂłuszna osoba...

P.S. i muszĂŞ wspomnieĂŚ o tych spotach zachĂŞcajÂących do gÂłosowania w niedzielĂŞ. :D Najlepsza jest ta reklama "Rusz d**ĂŞ". :devil: Jak znane osoby turlajÂą duÂże cztery litery. :lol:
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

SondaÂżowe wyniki wyborĂłw przeprowadzone przez PBS DGA dla TVN, TVN24 i dziennika ''Polska'':
Obrazek Obrazek
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

A ja powiem tak - dobrze, bardzo dobrze, ¿e uda³o siê odsun¹Ì PIS od w³adzy ale spokojnie. Zobaczymy co PO zaprezentuje. Zalecam spokój, spokój i jeszcze raz spokój. Zw³aszcza, ¿e du¿a liczba czonków PO ju¿ rz¹dzi³a. Dlatego spokojnie i poczekajmy - zobaczymy co siê bêdzie dzia³o.
ZIMA
D00
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Post autor: D00 »

Aleksander KwaÂśniewski w swoim przemĂłwieniu pisze:21 paÂździernika skoĂączyÂła skĂŞ IV Rzeczpospolita
I bardzo dobrze. :) Teraz PO musi naprawiÌ wszystkie b³êdy PiS-u.
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: r_r16 »

D00 pisze:
Aleksander KwaÂśniewski w swoim przemĂłwieniu pisze:21 paÂździernika skoĂączyÂła skĂŞ IV Rzeczpospolita
I bardzo dobrze. :) Teraz PO musi naprawiÌ wszystkie b³êdy PiS-u.
I oby im siĂŞ udaÂło!!!
pawell

Post autor: pawell »

Czeka³em d³ugo, ale by³o warto. :) A tak niewiele brakowa³o do samodzielnego rz¹dzenia Platformy. Jednak mam nadziejê, ¿e razem z PSL stworz¹ dobr¹, skuteczn¹ koalicjê. Racja poczekajmy, m.in. do jutra, bo bodaj¿e w poniedzia³ek Tusk ma przedstawiÌ swoje plany. I na oficjalne wyniki, bo mo¿e "wyjdzie" tych paru pos³ów wiêcej. :lol:

Natomiast JarosÂław KaczyĂąski pokazaÂł - udowodniÂł co sobÂą reprezentuje - chamstwo, plucie jadem, brak umiejĂŞtnoÂści pogodzenia siĂŞ z przegranÂą. WszĂŞdzie ukÂład itp. :? Jednym sÂłowem: Âżenada. DziĂŞkuje Polakom, Âże odsunĂŞli PiS od wÂładzy.
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
kamiiloo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: kamiiloo »

nie ma za co :P
wg kaczynskiego tvn to zÂłooooo no i nieobiektywny ukÂład
TVN innowacja i nowoczesność...
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

TVN_FAN pisze:A ja powiem tak - dobrze, bardzo dobrze, ¿e uda³o siê odsun¹Ì PIS od w³adzy ale spokojnie. Zobaczymy co PO zaprezentuje. Zalecam spokój, spokój i jeszcze raz spokój. Zw³aszcza, ¿e du¿a liczba czonków PO ju¿ rz¹dzi³a. Dlatego spokojnie i poczekajmy - zobaczymy co siê bêdzie dzia³o.
Podpisuje siĂŞ pod tym obiema rĂŞkami :brawa: :brawa: :brawa:
Za duÂżo przeÂżyÂłem juÂż rozczarowaĂą politycznych...
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

epsztajnek pisze:Za duÂżo przeÂżyÂłem juÂż rozczarowaĂą politycznych...
Rozczarowania polityczne bĂŞdÂą nam towarzyszyÂły zawsze, bo oczekiwania spoÂłeczne zawsze bĂŞdÂą wyÂższe niÂż to, co moÂżna w danej sytuacji zrobiĂŚ.
Ptr15
Bywalec
Bywalec

Post autor: Ptr15 »

Jednak po przeliczeniu 90% Platforma ma troche mniej pos³ów ni¿ w powyborczych sonda¿ach (208 mandatów) wiêc koalicja bêdzie. Oby z PSL, bo w tej chwili to jedyna partia w sejmie z któr¹ mo¿na dobrze rz¹dziÌ. W sejmikach wojewódzkich im wysz³o to mam nadziejê, ¿e w Sejmie te¿ sie uda :D
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Ptr15 pisze:Jednak po przeliczeniu 90% Platforma ma troche mniej pos³ów ni¿ w powyborczych sonda¿ach (208 mandatów) wiêc koalicja bêdzie. Oby z PSL, bo w tej chwili to jedyna partia w sejmie z któr¹ mo¿na dobrze rz¹dziÌ.
PSL to partia obrotowa i ugodowa. Da siĂŞ im parĂŞ stanowisk i bĂŞdÂą potulni jak baranki.
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

sybic pisze: Rozczarowania polityczne bĂŞdÂą nam towarzyszyÂły zawsze, bo oczekiwania spoÂłeczne zawsze bĂŞdÂą wyÂższe niÂż to, co moÂżna w danej sytuacji zrobiĂŚ.
Zgoda, ¿adna ekipa nie wywi¹¿e siê w 100% ze swoich obietnic. Ale to co uda jej siê zrobiÌ, niech bêdzie zrobione dobrze, a nie koncertowo spieprzone. Jak , na przyk³ad, s³uszna moim zdaniem , idea lustracji, skompromitowana w 1992 przez Macierewicza, czy te¿ reformy s³u¿by zdrowia i oœwiaty ekipy Buzka , czy te¿ najœwie¿szy przyk³ad: kompromitacja idei walki z korupcj¹...
ODPOWIEDZ