"Bar VIP" Polsatu - oglÂądacie czy nie? Jak myÂślicie, czy warto?
Tutaj piszcie recenzje programu prowadzonego przez Krzysztofa Ibisza, w ktĂłrym wystĂŞpujÂą tzw. gwiazdy.
Na otwarciu zjawiÂł siĂŞ sam MichaÂł WiÂśniewski...
Sukces czy poraÂżka? Jak sÂądzicie?
ChciaÂłem nawet obejrzeĂŚ otwarcie Baru 5, ale to byÂło tak denne, Âże poprostu nie mogÂłem, nie mogÂłem Otwarcie to byÂł jakiÂś tÂłok, Ibisz na krzeseÂłku, ktĂłry drze siĂŞ, Âże wÂłaÂśnie nowy uczestnik wchodzi. ÂŻenada
Ostatnio zmieniony piątek 15 lip 2005, 09:44 przez Marcin, łącznie zmieniany 1 raz.
ÂŻebym czegoÂś o ÂŁodzi nie powiedziaÂł - chociaÂż nie muszĂŞ - wystĂŞpuje w co 2 programie informacyjnych. Macie tam taki porzÂądek, Âże pogratulowaĂŚ. Zastanawiam siĂŞ czy jak ktoÂś u was zachoruje to od razu strzelacie takiemu w Âłeb czy jednak prĂłbujecie szczĂŞÂścia stawaiajÂąc na szali wÂłasne Âżycie i organy i idziecie do szpitala PS WrocÂław to naprawdĂŞ piĂŞkne miasto, ale jak ktoÂś nigdy nie byÂł to i tak nie wie o czym mĂłwi.
wcale nie mówie ze £ódŸ to super miasto, a Wroc³aw mi siê przesta³ podobac jak w lipcu musia³em na dworcu g³ównym spêdziÌ 3 godziny w oczekiwaniu na poci¹g i widzialem tam coœ czego nie chcia³em widzieÌ, ale to zbyt obrzydliwe ¿eby o tym mówiÌ :?
i mi siĂŞ tu przypadkiem nie obraÂżaj bo poprzedni post byÂł Âżartem
RĂłwnieÂż uwaÂżam, Âże otwarcie (jak i zresztÂą caÂły program "Bar") byÂło denne. No i takÂże nie mogÂłem wytrzymaĂŚ dÂłuÂżej niÂż 5 minut. NaprawdĂŞ nie warto.
A jeÂśli o miasta chodzi, to polecam PoznaĂą - miasto warte Poznania. Nie nagrywajÂą tu Âżadnych reality show, ale za to mamy TV Biznes
Kolejne edycje Baru s¹ coraz gorsze, prawie, ¿e schodza na psy. Szkoda czasu dla takich kiczowatych programów. Ju¿ wolê Robinsona, tylko nie wiem po co tam Ken? Najlepsze w Barze, to chyba prowadz¹cy, nie omieszkam dodaÌ, ¿e prowadzi bardzo fajnie Ale to co siê dzieje w Barze to nic szczególnego, edycje robione niemal¿e na si³ê moim zdaniem
Niestety coÂś czujĂŞ Âże mimo tych wszystkich wad baru bĂŞdzie go oglÂądaÂło wiĂŞcej widzĂłw niÂż "WyprawĂŞ Robinson".
Taka ju¿ ta nasza polska rzeczywistoœÌ...