marcinkowsky pisze:
Przede wszystkim urzeka autentyzm tamtych chwil !!
Chwil, o ktĂłrych mieliÂśmy nie dyskutowaĂŚ :ban:
marcinkowsky pisze:Serio ?? miaÂł takie plany ??
Hmmm....... :mhm: ?? :uhh:
Co ''Hmmm........''?
Niestety, obowiÂązki wzywajÂą :/
Ale mam nadziejĂŞ do zobaczenia po WW!
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
Alchemik pisze:Chwil, o ktĂłrych mieliÂśmy nie dyskutowaĂŚ :ban:
Chyba muszĂŞ sobie rĂŞce zwiÂązaĂŚ :devil: !! :devil: I zakneblowaĂŚ myÂśli :devil: !! x:
Alchemik pisze:
marcinkowsky pisze:Serio ?? miaÂł takie plany ??
Hmmm....... :mhm: ?? :uhh:
Co ''Hmmm........''?
Nic hmmmm......... :devil: !! Nic , nic -fajne mieliÂście plany !! :spiewa:
Nie ''nic, nic'', wiesz, Âże mnie takie ''hmmmm....'' teÂż gnĂŞbi :>
Musimy chyba to nasze ''hmmm....'' skonfrontowaĂŚ
marcinkowsky pisze:
Alchemik pisze:Niestety, obowiÂązki wzywajÂą :/
Teraz to trzeba tam w razie czego zajrzeĂŚ !!
Jest szansa na AgatĂŞ, bo Asia jest w ciÂągu dnia, wiĂŞc wieczorem ktoÂś jÂą zmieni WiĂŞc bĂŞdzie to albo Agata, albo Artur, albo WĂłjcik... jak on ma na imiĂŞ :> WyleciaÂło mi z gÂłowy
not that kind pisze: Nie ''nic, nic'', wiesz, Âże mnie takie ''hmmmm....'' teÂż gnĂŞbi :>
Ale moÂże nie tu , co ?? UmĂłwmy siĂŞ w inne miejsce !!
not that kind pisze:Jest szansa na AgatĂŞ, bo Asia jest w ciÂągu dnia, wiĂŞc wieczorem ktoÂś jÂą zmieni WiĂŞc bĂŞdzie to albo Agata, albo Artur, albo WĂłjcik... jak on ma na imiĂŞ :> WyleciaÂło mi z gÂłowy
Na troje babka wró¿y³a !! Mam nadziejê , ¿e wszystko siê wyjaœni w pierwszych minutach WW !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma !!
Alchemik pisze:Niestety, obowiÂązki wzywajÂą :/
Teraz to trzeba tam w razie czego zajrzeĂŚ !!
Jest szansa na AgatĂŞ, bo Asia jest w ciÂągu dnia, wiĂŞc wieczorem ktoÂś jÂą zmieni WiĂŞc bĂŞdzie to albo Agata, albo Artur, albo WĂłjcik... jak on ma na imiĂŞ :> WyleciaÂło mi z gÂłowy
I tu znowuÂż proszĂŞ o oÂświecenie mnie :rydzyk:
WyszÂło tak, Âże do ranka dnia dzisiejszego oglÂądaĂŚ Tvn24 nie mogÂłem :hmm: Pytam zatem, czy ta cisz od wczorajszego poÂłudnia oznacza, Âże Agatty jednak podczas Wieczora wyborczego nie byÂło :>
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
Co z AgattÂą siĂŞ dzieje :>
Nie ma jej ani w Warszawie, nie ma jej teÂż w Poznaniu
Zaczynam siĂŞ martwiĂŚ... :rozglada: O tĂŞsknocie juÂż nie wspominam :spiewa:
Alchemik pisze:Zatem byÂł ktoÂś inny z trĂłjki proponowanych?
A gdzie tam !! Nawet nie by³o na kogo siê wœciekaÌ za to , ¿e zabra³ Agatce dy¿ur :devil: !! I tak zostali tylko organizatorzy wieczoru :devil: !! Czeka³em do pó³nocy ani jednej relacji z regionu , wiêc jak siê okaza³o kto wygra³ , to po prostu wy³¹czy³em telewizor , bo i te¿ nie wszystko posz³o po mojej myœli :/ !!
Co z AgattÂą siĂŞ dzieje :>
Nie ma jej ani w Warszawie, nie ma jej teÂż w Poznaniu
Zaczynam siĂŞ martwiĂŚ... :rozglada: O tĂŞsknocie juÂż nie wspominam :spiewa:
To co najmniej podejrzane jest , Âże jej nie ma i nie ma :mhm:
A dzisiaj mĂłwi kto o wyborach na scenie lokalnej :rozglada: ??
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma !!
marcinkowsky pisze:
A gdzie tam !! Nawet nie byÂło na kogo siĂŞ wÂściekaĂŚ za to , Âże zabraÂł Agatce dyÂżur :devil: !! I tak zostali tylko organizatorzy wieczoru :devil: !!
To moÂżna powiedzieĂŚ, Âże dali plamĂŞ? Ograniczyli oglÂądaczy Tvn24 do wynikĂłw z Warszawy? Skandal!
Czeka³em do pó³nocy ani jednej relacji z regionu , wiêc jak siê okaza³o kto wygra³ , to po prostu wy³¹czy³em telewizor , bo i te¿ nie wszystko posz³o po mojej myœli :/ !!
Jednak poszedÂłeÂś na wybory? A co takiego poszÂło nie po Twojej myÂśli?
A dzisiaj mĂłwi kto o wyborach na scenie lokalnej :rozglada: ??
Agatty koleÂżanka z redakcji :spiewa:
marcinkowsky pisze:
mówili o niektórych wynikach , ale ma³o , no i nie ustami regionalnych reporterów -wiêc co to za przyjemnoœÌ ?/
Je¿eli o wynikach w Poznaniu mówi³o któreœ z prowadz¹cych Wieczór, to ¿adna przyjemnoœÌ
ZdecydowaÂłem siĂŞ !! Ale niestety nie wygraÂła partia , ktĂłra obiecywaÂła w swoim programie AgatkĂŞ 24 godziny na dobĂŞ w tvn24 !!
To ktĂłraÂś z partii miaÂła taki punkt w swoim programie? ÂŻe teÂż o tym wczeÂśniej nie raczyÂłeÂś mnie poinformowaĂŚ!
not that kind pisze: Nie ''nic, nic'', wiesz, Âże mnie takie ''hmmmm....'' teÂż gnĂŞbi :>
Ale moÂże nie tu , co ?? UmĂłwmy siĂŞ w inne miejsce !!
Czekam na jak¹œ propozycjê
marcinkowsky pisze:
not that kind pisze:Jest szansa na AgatĂŞ, bo Asia jest w ciÂągu dnia, wiĂŞc wieczorem ktoÂś jÂą zmieni WiĂŞc bĂŞdzie to albo Agata, albo Artur, albo WĂłjcik... jak on ma na imiĂŞ :> WyleciaÂło mi z gÂłowy
Na troje babka wró¿y³a !! Mam nadziejê , ¿e wszystko siê wyjaœni w pierwszych minutach WW !!
DÂługo byÂłoby czekaĂŚ na pojawienie Agaty :devil: WÂłaÂściwie to do dziÂś jeszcze siĂŞ nie pojawiÂła :devil:
Alchemik pisze:
marcinkowsky pisze:ZdecydowaÂłem siĂŞ !! Ale niestety nie wygraÂła partia , ktĂłra obiecywaÂła w swoim programie AgatkĂŞ 24 godziny na dobĂŞ w tvn24 !!
To ktĂłraÂś z partii miaÂła taki punkt w swoim programie? ÂŻe teÂż o tym wczeÂśniej nie raczyÂłeÂś mnie poinformowaĂŚ!
Gdyby partie polityczne mia³y takie ciekawe punkty w swoich programach, to mo¿e nawet ja zdecydowa³abym siê pójœÌ i zag³osowaÌ
Tylko nie skÂładajcie sobie niemoralnych propozycji :grozi: Przynajmniej nie publicznie
not that kind pisze:Gdyby partie polityczne mia³y takie ciekawe punkty w swoich programach, to mo¿e nawet ja zdecydowa³abym siê pójœÌ i zag³osowaÌ
ChÂłopaki moÂże zgÂłosili do ewidencji utworzonÂą przez sibie partiĂŞ politycznÂą chcÂącÂą speÂłniaĂŚ nasze marzenia, a myÂśmy nic nie wiedzieli?
Teraz mo¿emy sobie jednak pluÌ w brodê i pokl¹Ì pod nosem :devil:
obieÂżyÂświat pisze:..ale sobie miÂło dyskutujecie
Jak zawsze Nawet wtedy, kiedy nie mamy ku temu racjonalnych powodĂłw
..a ja mam tylko czas na to Âżeby Wam to wyznaĂŚ
..na w³¹czenie siê nie mam szans
ZauwaÂżyÂłem juÂż wczoraj TwojÂą absencjĂŞ, z powodu ktĂłrej uroniÂłem kilka krokodylich Âłez
..aaa i jeszcze mogĂŞ poubolewaĂŚ nad tym Âże Agatki jak nie byÂło tak nie ma
MusiaÂłeÂś mi o tym przypomnieĂŚ? Ledwo co udaÂło mi zapomnieĂŚ...
..i jeszcze mo¿e w sumie zd¹¿ê wyraziÌ nadziejê ¿e mo¿e wkrótce Agatka zechce siê pojawiÌ
MogÂłeÂś napisaĂŚ jeszcze, kiedy to nastÂąpi
..pozdr..
Pozdrawiam :uwaga:
Nie uÂżywaĂŚ mi tu wiĂŞcej tego tak nielubianego przeze mnie Âżargonu :devil: