I tak wiele ich nie byÂło na antenie wiĂŞcej reporterĂłw 'FaktĂłw'
Joasia ciĂŞÂżko pracowaÂła w PzP A to PzP z niedzieli to specjalnie na nasze Âżyczenie-bo martwiliÂśmy siĂŞ Âżeby sie nie zmarnowaÂło
Dobrze, Âże nagrali te PzP :tanczy: Bo przynajmniej coÂś nowego puÂścili, bo w sobote wieczorem to leciaÂł Superwizjer w tvn24
Ale byÂł SkĂłrzyĂąski, Marzec, Poniatowski i WarsiĂąski w sztabach, chyba teÂż Agatka byÂła
Joasia tylko im pewnie tylko smsy sÂłaÂła i pozdrawiaÂła z kanapy
Mam nadziejĂŞ,Âże nie przyciÂąga przedmiotĂłw Ale Ona dobrze Âżyje z oÂświetleniem PiĂŞknie jest oÂświetlona ,a i one ze to sÂą przez nas czasem chwalone
Ja nie wiem, czy nie przyciÂąga

W koùcu kilku osobników jej siê uda³o przyci¹gn¹Ì i teraz cierpimy przez to :hyh: Ale jakby takie oœwietlenie spad³o na Joasie, to pewnie samo by siê rozwali³o
A mĂłwiÂłes ,Âże juÂż nie umie zaskakiwaĂŚ
ja tak mĂłwiÂłem

JeÂśli to prawda, to wszystko wycofujĂŞ :rozglada:
Nie byÂło mnie w domu i teÂż nie daÂłbym rady Jej oglÂądaĂŚ MoÂże i lepiej ,Âże nie wiedziaÂłem bo nie mĂłgÂłbym siĂŞ skupiĂŚ na innej rzeczy wtedy
Ja to niedawno mia³em tak, ¿e jak siê Joaœ pojawi³ w Dn¯ to by³em w domu, ale tvn24 nie w³¹czy³em :hmm: Dowiedzia³em siê, jak ju¿ jeden serwis zosta³
Wtedy to byÂłem zÂły
P.S ByÂł w PzP I oglÂądaÂłem No tak to powinno wygladaĂŚ jak dziÂś
PzP oprĂłcz DnÂŻ

To moÂżliwe :tanczy: :tanczy:
Joasia byÂła???
ja to mam pecha Âże muszĂŞ dÂłuÂżej pracowaĂŚ
-gdzie capsy ????
WidzĂŞ, Âże wszyscy siĂŞ tak zgapiliÂśmy :szalony:
Ale ja przed 18 wrĂłciÂłe, wiĂŞc nawet moÂżliwoÂści obejrzenia PzP nie miaÂłem :nie:
O 5.30 widziaÂłem AgnieszkĂŞ CzajkowskÂą z wielkimi worami pod oczami
Mnie by nie przeszkadzaÂło, gdyby to Joasia juÂż od 5:30 czuwaÂła :tanczy:
I tak do 17:30 :tanczy: Joasia z podkrÂązonymi oczkami :szalony:
i byÂło by co komentowaĂŚ
WÂątek Joasi przeÂżyÂłby gogantyczne oblĂŞzenie :rozglada: :spiewa: :spiewa: