Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

PiĂŞkny WstĂŞp(z przywitaniem )-potem leci rozwiniĂŞcie-na koniec zakoĂączenie
Jeszcze sie bedzie musiaÂł mocno nastaraĂŚ - narazie Joasia ÂżywioÂłowiej reaguje na lamparciÂątka
Ja wyró¿ni³em te¿ pointe ( czyt. p³êtê :devil: ) na koniec :D Ja takiej wyprzytulanej i wyca³owanej to bym nie chcia³
Nic dodaÌ nic uj¹Ì 8)
Nie
:hmm: :hmm: :hmm:
Musisz go przekonywaÌ Zostawiam Ci t¹ niewdzieczna role bo ja musze odejœÌ
Ale tylko na pare Âładnych godzin
Ale to teÂż za jakiÂś czas :hyh: Teraz muszĂŞ spadaĂŚ :D W sumie to Ty znasz adama lepiej a umywasz rĂŞce :evil: :evil: :devil:
Po poÂłudniu siĂŞ nim zajmiemy :D

A pĂłki co Asi brak ;( W tygodniu 2 wydania odpadÂły- wobec tego powinna je dziÂś odpracowaĂŚ :szalony:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

ÂŁadnie :x nikt nie chce siĂŞ do mnie przyznaĂŚ :hmm:
MyÂślaÂłem Âże wszyscy poszalejÂą z radoÂści Âże jednak ÂżyjĂŞ a tu sama krytyka mojego postu :rozglada:
Po poÂłudniu siĂŞ nim zajmiemy :D
Czyli ze nadal jestem czarnÂą owcÂą forumowÂą i zaatakowanie mnie to plus u Joasi ???? :shock:
I taki marudny i wybredny siĂŞ zrobiÂł :spiewa:
WidaĂŚ musiaÂł zostaĂŚ mocno rozpieszczony :devil:
Mnie nikt nie rozpieszcza :(
zawsze byÂłem wybredny :devil:
Ja siê o Warsina nie k³ócê i biÌ siê o niego te¿ nie bêdê :devil: :stop:
Nikt sie nie chce biĂŚ o JoasiĂŞ to tylko ja walczĂŞ o niÂą???? :shock:
tylko zostawiÂłem JoasiĂŞ a Ci to by jÂą od razu oddali :(
Nie ma tak :nie:
Ja nie pozwolĂŞ Joasi nikomu oddaĂŚ :ban:
Cytat:
P.S Jak teraz zagl¹dn¹³em na forum to nawet siê ucieszy³em widz¹c ,¿e ten drugi na 'a' ¿yje

Ciekawe jak dÂługo :spiewa: Pewnie nastĂŞpnym razem znĂłw za miesiÂąc wpadnie :uhh:
Tam od razu za miesiÂąc :mhm: moÂże w przyszÂłym tygodniu siĂŞ zjawiĂŞ :mhm:
P.S Jak teraz zagl¹dn¹³em na forum to nawet siê ucieszy³em widz¹c ,¿e ten drugi na 'a' ¿yje :aniol:
O :shock: :shock: :shock: no to jednak ktoÂś mnie lubi :tanczy:
A moÂże jest inny powĂłd :mhm: wszyscy siĂŞ cieszÂą bo notorycznie podpadam Joasi i inni wypadajÂą w bardziej korzystnym Âświetle :mhm:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

ÂŁadnie nikt nie chce siĂŞ do mnie przyznaĂŚ
MyÂślaÂłem Âże wszyscy poszalejÂą z radoÂści Âże jednak ÂżyjĂŞ a tu sama krytyka mojego postu
Zara krytyka :rozglada: ChcieliÂśmy sobie po prostu troche pouÂżywaĂŚ :devil:
Ostatnio maÂło siĂŞ tu dziaÂło :D
Czyli ze nadal jestem czarnÂą owcÂą forumowÂą i zaatakowanie mnie to plus u Joasi ????
CzarnÂą owcÂą na pewno :P Ale to chyba dobrze- in plus :rozglada:
Jestes wyrazisty :P
A Joasia ostatnio to nam nie chce ocen wystawiaĂŚ :nie:
Same uwagi nam do dzienniczka wpisuje ;(
Mnie nikt nie rozpieszcza
zawsze byÂłem wybredny
Pokrzywdzony przez los :D A jak kiedyÂś byÂłeÂś wybredny to te ochÂłapy co oni nam serwujÂą w postaci PzP to skandal :evil: :evil: Z tego siĂŞ nie da wyÂżyĂŚ :nie:
Powinni z Joasia podpisaĂŚ jakiÂś gwiazdorski kontrakt na prowadzenia DnÂŻ :hyh:
Nikt sie nie chce biĂŚ o JoasiĂŞ to tylko ja walczĂŞ o niÂą????
tylko zostawiÂłem JoasiĂŞ a Ci to by jÂą od razu oddali
Nie ma tak
Ja nie pozwolĂŞ Joasi nikomu oddaĂŚ
Ja siĂŞ nie chce biĂŚ o MaĂŚka :stop: O Joasie mĂłgÂłbym powalczyĂŚ, ale jestem z gĂłry na straconej pozycji ;( ;(
Ja ¿yczê powodzenia- pilnuj Joasi :D Jak bêdzie sta³a na œlubnym kobiercu a ksi¹dz zapyta siê kto zna jakieœ fakty, które uniemo¿liwiaj¹ zawarcie ma³¿eùstwa, wykrzycz, ¿e Ty znasz :devil:
I odjedÂź z JoasiÂą czerwonm kabrioletem :P
Tam od razu za miesiÂąc moÂże w przyszÂłym tygodniu siĂŞ zjawiĂŞ
Co Ty takiego robisz, Âże nie masz czasu do Joasi zajrzeĂŚ :mhm:
Chyba wolĂŞ nie wiedzieĂŚ :stop: Pewnie jesteÂś na usÂługach jakiegoÂś oligarchy :hmm:
O no to jednak ktoÂś mnie lubi
A moÂże jest inny powĂłd wszyscy siĂŞ cieszÂą bo notorycznie podpadam Joasi i inni wypadajÂą w bardziej korzystnym Âświetle
W sumie jak siĂŞ nie pojawiaÂłeÂś na forum, to Asia puszczaÂła jakieÂś dyskretne uÂśmieszki na koniec PzP :rozglada: Ale raczej dziĂŞki Twojemu znikniĂŞciu nie odczuliÂśmy chyba Âżadnych znaczÂących zmian w zachowaniu Joaniny :nie:
TakÂże jak widzisz- nie masz jeszcze jakiegoÂś wielkiego wpÂływu na Kociaka :spiewa: [/quote]
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Dziœ by³ chyba jeden z odcinków "zgubionych" w tym tygodniu... :mhm: I tak musieli uci¹Ì zakoùczenie... bo chyba nie pasowa³o do dzisiejszego dnia ( dziœ nie ma M24h) :devil:
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Dziœ by³ chyba jeden z odcinków "zgubionych" w tym tygodniu... I tak musieli uci¹Ì zakoùczenie... bo chyba nie pasowa³o do dzisiejszego dnia ( dziœ nie ma M24h)
No prosze :hmm: Mnie nawet do g³owy nie przysz³o, ¿eby w³¹czyÌ tvn24 o 17:10 ;(
Nie spodziewaÂłem siĂŞ Kocurka w tÂą wyborczÂą niedzielĂŞ :nie:
MogĂŞ chyba ÂśmiaÂło powiedzieĂŚ- w czerwieni i czerni Asi najpiĂŞkniej :tanczy:
epsztajnek

MogĂŞ chyba ÂśmiaÂło powiedzieĂŚ- w czerwieni i czerni Asi najpiĂŞkniej :tanczy:
... Âżeby nie powiedzieĂŚ: najseksowniej... :red: :cicho: :xx:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

epsztajnek pisze:
... Âżeby nie powiedzieĂŚ: najseksowniej... :red: :cicho: :xx:

Pe³na zgoda :red: Szczególnie jeœli jeszcze wzi¹Ì pod uwagê powabn¹ minê z trzeciego capsa :D G³êbokie spojrzenie w oczy :)
Do tego caÂłus na czwartym i nieco niepewna minka na ostatnim :szalony:
maxxx

Post autor: maxxx »

A ja dziÂś miaÂłem niebywaÂłe szczĂŞÂście :D ZupeÂłnie przypadkiem nie myÂślÂąc o 'PzP' zmieniaÂłem kanaÂły i mnie Joasia powitaÂła :tanczy:
A to nowoœÌ przy moim szczêsciu do Jej ogladania :tanczy:
Co do czerwieni to peÂłna zgoda :P :P :P
P.S Dobrze,Âże Joasia nie reporteruje bo by JÂą szlak trafiÂł tam :spiewa: A tak sobie siedzi pewnie w domku i Âśmieje siĂŞ z tego :D
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

DziÂś Joasia prowadzi DzieĂą na Âżywo :tanczy:
Ze wzglĂŞdu na zawieszony podglÂąd na tvn24 mogĂŞ pokazaĂŚ tylko JoasiĂŞ od tyÂłu
Obrazek
epsztajnek

DziĂŞki temu zdjĂŞciu widaĂŚ, w jak niebezpiecznych dla Âżycia warunkach Joasia pracuje :shock:
Gdyby tak jeden z tych reflektorĂłw siĂŞ urwaÂł ... :xx: :xx: :xx:
maxxx

Coooo :shock: Joasia w DnÂŻ :shock: ;( ;(
Przez trzy tygodnie gadam o tym kiedy bedzie w DnÂŻ a jak jest to ja nawet o tym nie wiem :hmm: PoraÂżka na caÂłej linii :red:

Pewnie Joasia miaÂła wiele rozmĂłw i wiele gorÂących powyborczych tematĂłw :rydzyk:

Liczê,¿e do³aczy do mnie arczi bedzie mi raŸniej prze³kn¹Ì t¹ gorzk¹ pigu³ke :spiewa:
epsztajnek pisze:DziĂŞki temu zdjĂŞciu widaĂŚ, w jak niebezpiecznych dla Âżycia warunkach Joasia pracuje
Faktycznie ale nie popadajmy w strach,bo zamiast o newsach ,które nam tak rzadko przekazuje bedziemy myœleÌ czy Jej coœ na g³ówke nie spadnie :xx: :spiewa:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

P.S Dobrze,Âże Joasia nie reporteruje bo by JÂą szlak trafiÂł tam A tak sobie siedzi pewnie w domku i Âśmieje siĂŞ z tego
Jak zwykle za Joasie muszÂą cierpieĂŚ koledzy ;(
A ta ich na jakiejÂś plazmie oglÂąda zajadajÂąc frykasy :spiewa:
Gdyby tak jeden z tych reflektorĂłw siĂŞ urwaÂł ...
W Ameryce kiedyÂś byÂł taki przypadek :uhh: Na pewno nie jedyny, ale o tym czytaÂłem :rozglada: Prezenterowi spadÂło to prosto na gÂłowe- zmarÂł na miejscu :rozglada:
RoztrzaskaÂło mu gÂłowe :hmm: Nie chcĂŞ nawet myÂśleĂŚ, Âże coÂś takiego mogÂłoby spotkaĂŚ Joasie :stop:
DziÂś Joasia prowadzi DzieĂą na Âżywo
No prosze :D Kto by siĂŞ jej spodziewaÂł w poniedziaÂłek :P
Liczê,¿e do³aczy do mnie arczi bedzie mi raŸniej prze³kn¹Ì t¹ gorzk¹ pigu³ke
Tak wiêc ³¹czymy siê w bólu :P Nie by³o mi dane ogl¹daÌ Joasi :nie:
Ale ³atwiej mi to prze³kn¹Ì, bo nawet nie mia³bym mo¿liwoœci jej ogl¹dania, a Ty zdaje siê by³eœ w domu i siê zgapi³eœ :>
Pewnie Joasia miaÂła wiele rozmĂłw i wiele gorÂących powyborczych tematĂłw
No na pewno :P Na capsie kamila widaĂŚ, Âże JoaÂś goÂściÂł jakiegoÂś pana :D
DziÂś na pewno byÂła Joasia- publicystka :aniol:
Faktycznie ale nie popadajmy w strach,bo zamiast o newsach ,które nam tak rzadko przekazuje bedziemy myœleÌ czy Jej coœ na g³ówke nie spadnie
MyÂślicie, Âże moÂże jej to zagraÂżaĂŚ :roll: Patrycja teÂż kiedyÂś miaÂła sytuacje, Âże w Faktach kamera z wysiĂŞgnika spadÂła :devil: Ale tylko haÂłasu narobiÂła o przestraszyÂła Pati :hyh:
maxxx

Jak zwykle za Joasie muszÂą cierpieĂŚ koledzy
A ta ich na jakiejÂś plazmie oglÂąda zajadajÂąc frykasy

I tak wiele ich nie byÂło na antenie wiĂŞcej reporterĂłw 'FaktĂłw' :spiewa:
Joasia ciĂŞÂżko pracowaÂła w PzP :D A to PzP z niedzieli to specjalnie na nasze Âżyczenie-bo martwiliÂśmy siĂŞ Âżeby sie nie zmarnowaÂło :aniol:
Nie chcĂŞ nawet myÂśleĂŚ, Âże coÂś takiego mogÂłoby spotkaĂŚ Joasie
;( Mam nadziejĂŞ,Âże nie przyciÂąga przedmiotĂłw :shock: Ale Ona dobrze Âżyje z oÂświetleniem :tanczy: PiĂŞknie jest oÂświetlona ,a i one ze to sÂą przez nas czasem chwalone :szalony:
No prosze Kto by siĂŞ jej spodziewaÂł w poniedziaÂłek
A mĂłwiÂłes ,Âże juÂż nie umie zaskakiwaĂŚ :spiewa:
Ale ³atwiej mi to prze³kn¹Ì, bo nawet nie mia³bym mo¿liwoœci jej ogl¹dania, a Ty zdaje siê by³eœ w domu i siê zgapi³eœ
Nie byÂło mnie w domu i teÂż nie daÂłbym rady Jej oglÂądaĂŚ ;( MoÂże i lepiej ,Âże nie wiedziaÂłem bo nie mĂłgÂłbym siĂŞ skupiĂŚ na innej rzeczy wtedy :hmm:
DziÂś na pewno byÂła Joasia- publicystka
Pewnie podsumowaÂła wybory :aniol: I my tego nie oglÂądaliÂśmy ;(

P.S ByÂł w PzP :tanczy: I oglÂądaÂłem :tanczy: No tak to powinno wygladaĂŚ jak dziÂś :jupi:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Joasia byÂła??? ;(
ja to mam pecha Âże muszĂŞ dÂłuÂżej pracowaĂŚ ;(
-gdzie capsy ???? :cicho:
Jak zwykle za Joasie muszÂą cierpieĂŚ koledzy ;(
O 5.30 widziaÂłem AgnieszkĂŞ CzajkowskÂą z wielkimi worami pod oczami :spiewa:
DziĂŞki temu zdjĂŞciu widaĂŚ, w jak niebezpiecznych dla Âżycia warunkach Joasia pracuje :shock:
Gdyby tak jeden z tych reflektorĂłw siĂŞ urwaÂł ... :xx: :xx: :xx:
:spiewa: :spiewa: :spiewa: i byÂło by co komentowaĂŚ :rozglada:
NAJPRZEÂŚLICZNIEJ :racja: :plus: :plus: :jupi:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

I tak wiele ich nie byÂło na antenie wiĂŞcej reporterĂłw 'FaktĂłw'
Joasia ciĂŞÂżko pracowaÂła w PzP A to PzP z niedzieli to specjalnie na nasze Âżyczenie-bo martwiliÂśmy siĂŞ Âżeby sie nie zmarnowaÂło
Dobrze, Âże nagrali te PzP :tanczy: Bo przynajmniej coÂś nowego puÂścili, bo w sobote wieczorem to leciaÂł Superwizjer w tvn24 :shock:
Ale byÂł SkĂłrzyĂąski, Marzec, Poniatowski i WarsiĂąski w sztabach, chyba teÂż Agatka byÂła :D
Joasia tylko im pewnie tylko smsy sÂłaÂła i pozdrawiaÂła z kanapy :lol2:
Mam nadziejĂŞ,Âże nie przyciÂąga przedmiotĂłw Ale Ona dobrze Âżyje z oÂświetleniem PiĂŞknie jest oÂświetlona ,a i one ze to sÂą przez nas czasem chwalone
Ja nie wiem, czy nie przyci¹ga :roll: W koùcu kilku osobników jej siê uda³o przyci¹gn¹Ì i teraz cierpimy przez to :hyh: Ale jakby takie oœwietlenie spad³o na Joasie, to pewnie samo by siê rozwali³o :lol2:
A mĂłwiÂłes ,Âże juÂż nie umie zaskakiwaĂŚ
ja tak mĂłwiÂłem :shock: JeÂśli to prawda, to wszystko wycofujĂŞ :rozglada:
Nie byÂło mnie w domu i teÂż nie daÂłbym rady Jej oglÂądaĂŚ MoÂże i lepiej ,Âże nie wiedziaÂłem bo nie mĂłgÂłbym siĂŞ skupiĂŚ na innej rzeczy wtedy
Ja to niedawno mia³em tak, ¿e jak siê Joaœ pojawi³ w Dn¯ to by³em w domu, ale tvn24 nie w³¹czy³em :hmm: Dowiedzia³em siê, jak ju¿ jeden serwis zosta³ ;(
Wtedy to byÂłem zÂły :evil: :evil:
P.S ByÂł w PzP I oglÂądaÂłem No tak to powinno wygladaĂŚ jak dziÂś
PzP oprĂłcz DnÂŻ :shock: :shock: To moÂżliwe :tanczy: :tanczy:
Joasia byÂła???
ja to mam pecha Âże muszĂŞ dÂłuÂżej pracowaĂŚ
-gdzie capsy ????
WidzĂŞ, Âże wszyscy siĂŞ tak zgapiliÂśmy :szalony:
Ale ja przed 18 wrĂłciÂłe, wiĂŞc nawet moÂżliwoÂści obejrzenia PzP nie miaÂłem :nie:
O 5.30 widziaÂłem AgnieszkĂŞ CzajkowskÂą z wielkimi worami pod oczami
Mnie by nie przeszkadzaÂło, gdyby to Joasia juÂż od 5:30 czuwaÂła :tanczy:
I tak do 17:30 :tanczy: Joasia z podkrÂązonymi oczkami :szalony:
i byÂło by co komentowaĂŚ
WÂątek Joasi przeÂżyÂłby gogantyczne oblĂŞzenie :rozglada: :spiewa: :spiewa:
ODPOWIEDZ