Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

epsztajnek pisze:
Jeœli tak jest, to pewnie te¿ mia³em marê, jakiœ majak, ¿e s³yszê Agattê w jej poruszaj¹cym do g³êbi materiale dla programu ''Prosto z Polski''? :lol2:
"Prosto z Polski" jest nagrywane.... DziÂś wieczorem sprawdzimy, czy to faktycznie byÂł majak, czy teÂż nie :>
Nie byÂł to majak -zdecydowanie nie :lol2: !! Asia jako pierwszy zapowiedziaÂła materiaÂł Agatki o tej Czeczence , ktĂłra jakiÂś czas temu prĂłbujÂąc przekroczyĂŚ granicĂŞ straciÂła trĂłjkĂŞ swoich dzieci -pamiĂŞtam to dokÂładnie , bo oglÂądaÂłem wtedy tvn24 bardzo uwaÂżnie , a to dlatego , Âże Agatka miaÂła akurat dyÂżur w Poranku , kiedy to siĂŞ wydarzyÂło ;) !!

Wtedy byÂła bardzo poruszona i zasmucona tym co siĂŞ staÂło i teraz w bardzo przejmujÂący sposĂłb opowiedziaÂła o tym , co siĂŞ dzieje u tej rodziny teraz :(

A teraz odpowiedÂź na pytanie , ktĂłre sobie sam zadaÂłem i po czĂŞÂści na to , ktĂłre Al zadaÂła a wÂłaÂściwie stwierdziÂł , Âże paÂździoch robi siĂŞ Âłaskawszy pod wzglĂŞdem obecnoÂści Agatki w tvn24 ...... :mhm:

Nie wiem ,czy moÂżemy tak mysleĂŚ , bo Agatka zrobiÂła ten materiaÂł , ale tylko -oprĂłcz jej umiejĂŞtnoÂści do robienia reportaÂży ,wiĂŞcej nic nie mogliÂśmy podziwiaĂŚ :> !! Znaczy siĂŞ nie pokazaÂła siĂŞ nam :> MateriaÂł opowiadaÂł o wydarzeniach z poÂłudnia Polski , wiĂŞc teÂż nie wiemy , gdzie aktualnie przebywa Agatka :> ?? Ani zresztÂą nie wiemy , kiedy zostaÂł zrobiony , bo w ostatnim czasie sporo wydaĂą "PzP'' przepadÂło , wiĂŞc zalegÂłoÂści materiaÂłowych siĂŞ nazbieraÂło :spiewa:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

obieÂżyÂświat pisze:
marcinkowsky pisze:
Alchemik pisze:
Nika pisze:A mo¿e by tak skrobn¹Ì maila do Ku¿niara jak bêdzie od rana w Poranku w sprawie Agatki.
PomysÂł przedni, ale gdyby Agatta pojawiaÂła siĂŞ w Poranku miaÂłby szansĂŞ powodzenia w zrealizowaniu, a tak, to do czego ewentualnÂą odpowiedÂź JarosÂław mĂłgÂłby doczepiĂŚ? :mhm:
MoÂże miaÂłem pecha , ale juÂż pisaÂłem do niego -bodaj w piÂątek i sobotĂŞ -na adres ''imienny'' i ''widzowie'' w trakcie Poranka i na Âżaden nie odpowiedziaÂł :? !! :/
..ja teÂż pisaÂłem na adres widĂłw :spiewa:
..i teÂż niestety nie otrzymaÂłem Âżadnej odpowiedzi :/
..albo jesteÂśmy maÂło skuteczni albo zbyt wiele byÂśmy chcieli wiedzieĂŚ :mhm:
On zazwyczaj odpowiada na maile na antenie. Kurcze bĂŞdziemy go tak dÂługo bombardowaĂŚ, najlepiej w imieniu caÂłej grupy fanĂłw z tegoÂż forum, aÂż w koĂącu go "zÂłamiemy" :D No chyba, Âże Agata daÂła wszystkim kolegom z pracy jakiÂś zakaz by nieujawnianu informacji o sobie. :mhm: Ale to juÂż czysta spekulacja...
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Nika nie dopinguj mnie , bo ja na dopingu jestem zdolny do szleĂąstw :lol2: !!
No chyba, Âże Agata daÂła wszystkim kolegom z pracy jakiÂś zakaz by nieujawnianu informacji o sobie. :mhm: Ale to juÂż czysta spekulacja...
Piszesz , Âże odpowiada na wizji .... :mhm:
Ostatnio jak pisaÂłem do niego w trakcie Poranka , to moÂże nie chciaÂł przeczytaĂŚ mojego maila z pytaniem , kiedy Agatka bĂŞdzie w Poranku , Âżeby nie robiĂŚ przykroÂści koleÂżance :roll: ?? :spiewa: A ja niemÂądry zapomniaÂłem jÂą pozdrowiĂŚ :hmm: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Nika
Fan Forum
Fan Forum

PrzypomniaÂł mi siĂŞ jeszcze jeden sposĂłb! :D Lena, ktĂła czĂŞsto udziela siĂŞ we wÂątku o Krzysiu GĂłrlickim i Jarku KuÂżniarze, jak mieliÂśmy czasami wÂątpliwoÂści czy Krzysztof jest w pracy, to ona po prostu dzwoniÂła na WiertniczÂą i oni jej mĂłwili czy jest czy nie, chyba nawet precyzowali w przypadku urlopu, kiedy pojawi siĂŞ spowrotem! :D
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

DziaÂło siĂŞ to chyba w akcie desperacji? :lol2: Ja pĂłki co daleki jeszcze jestem od desperacji - mimo wszystko :lol2:
marcinkowsky pisze:
epsztajnek pisze:
Jeœli tak jest, to pewnie te¿ mia³em marê, jakiœ majak, ¿e s³yszê Agattê w jej poruszaj¹cym do g³êbi materiale dla programu ''Prosto z Polski''? :lol2:
"Prosto z Polski" jest nagrywane.... DziÂś wieczorem sprawdzimy, czy to faktycznie byÂł majak, czy teÂż nie :>
Nie byÂł to majak -zdecydowanie nie :lol2: !!
Dobrze wiem, Âże nie byÂł :devil: ChciaÂłem tylko zemÂściĂŚ siĂŞ za posÂądzanie mnie o stan podgorÂączkowy i wyÂższy :twisted: :lol:
Asia jako pierwszy zapowiedziaÂła materiaÂł Agatki o tej Czeczence , ktĂłra jakiÂś czas temu prĂłbujÂąc przekroczyĂŚ granicĂŞ straciÂła trĂłjkĂŞ swoich dzieci -pamiĂŞtam to dokÂładnie , bo oglÂądaÂłem wtedy tvn24 bardzo uwaÂżnie , a to dlatego , Âże Agatka miaÂła akurat dyÂżur w Poranku , kiedy to siĂŞ wydarzyÂło ;) !!

Wtedy byÂła bardzo poruszona i zasmucona tym co siĂŞ staÂło i teraz w bardzo przejmujÂący sposĂłb opowiedziaÂła o tym , co siĂŞ dzieje u tej rodziny teraz :(
Dok³adnie tak by³o :) Nie pierwszy raz przekonujemy siê o tym, ¿e Agatta wra¿liw¹ jest i wra¿liwoœÌ swoj¹ przelewa na ekran i wra¿liwoœci¹ swoj¹ zara¿a i uwra¿liwia na ludzkie nieszczêœcie ;(
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:
Nika pisze:PrzypomniaÂł mi siĂŞ jeszcze jeden sposĂłb! :D Lena, ktĂła czĂŞsto udziela siĂŞ we wÂątku o Krzysiu GĂłrlickim i Jarku KuÂżniarze, jak mieliÂśmy czasami wÂątpliwoÂści czy Krzysztof jest w pracy, to ona po prostu dzwoniÂła na WiertniczÂą i oni jej mĂłwili czy jest czy nie, chyba nawet precyzowali w przypadku urlopu, kiedy pojawi siĂŞ spowrotem! :D
DziaÂło siĂŞ to chyba w akcie desperacji? :lol2: Ja pĂłki co daleki jeszcze jestem od desperacji - mimo wszystko :lol2:
A nie umieœcili jeszcze jej na ''czarnej'' liœcie dzwoni¹cych :lol2: ?? Kiedyœ uslyszalem od pewnej dziewczyny , ¿e upierdliwoœci¹ daleko siênie zajedzie :lol2: !! Wzi¹³em sobie to do serca :devil: !! chocia¿ zdarza mi siê , ¿e jak wyrzuc¹ mnie drzwiami , to w³a¿ê oknem :devil: !! Ale nie chcê Agatce przynosiÌ wstydu :red: !! :lol2: Jak pisa³ Al -mimo wszystko :lol2:

Alchemik pisze:Dok³adnie tak by³o :) Nie pierwszy raz przekonujemy siê o tym, ¿e Agatta wra¿liw¹ jest i wra¿liwoœÌ swoj¹ przelewa na ekran i wra¿liwoœci¹ swoj¹ zara¿a i uwra¿liwia na ludzkie nieszczêœcie ;(
I dopiero teraz zdaÂłem sobie sprawĂŞ z tego , Âże tej wraÂżliwoÂści i wyjÂątkowoÂści tak nam skÂąpiÂą i tak mi strasznie brakowaÂło ;( !! ;( !! ;(
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:DziaÂło siĂŞ to chyba w akcie desperacji? :lol2: Ja pĂłki co daleki jeszcze jestem od desperacji - mimo wszystko :lol2: ;(
Ja bym te¿ nie by³a na tyle odwa¿na, ale w akcie desperacji mog¹ dziaÌ siê ró¿ne rzeczy :D
epsztajnek
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

JeÂżeli ulgÂą w tĂŞsknocie moÂże byĂŚ dla was sam gÂłos Agaty, to posÂłuchajcie...
http://www.sendspace.com/file/7wqtyt
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

DziĂŞki za gÂłos :lol2:

A Agatta sama we wÂłasnej osobie i z wÂłasnym gÂłosem :lol2: zaprezentowaÂła siĂŞ nam w dzisiejszym Poranku :tanczy: MĂłwiÂła o agitacji w lubuskich szkoÂłach :mhm:
Ubrana w zimowÂą marynarĂŞ :lol2: W duecie z AnitÂą W. ChoĂŚ pewnie sÂą tacy, ktĂłrzy woleliby ten duet w bliÂższych okolicznoÂściach ujrzeĂŚ :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

A o ktĂłrej byÂła :>

Od razu muszĂŞ Was poinformowaĂŚ, Âże capsĂłw nie ma niestety :/
:D
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:A o ktĂłrej byÂła :>
O 9.21 :)
not that kind pisze:Od razu muszĂŞ Was poinformowaĂŚ, Âże capsĂłw nie ma niestety :/
;( Taka szkoda ;( No, ale nic nie poradzimy ;( MoÂże jeszcze bĂŞdzie okazja, by materiaÂł na capsy zdobyĂŚ wciÂągu dnia :) :rydzyk:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Alchemik pisze:
not that kind pisze:A o ktĂłrej byÂła :>
O 9.21 :)
To mogê mówiÌ o sporym pechu, poniewa¿ w³¹czy³am telewizor o 9:24 :hmm:
W ogĂłle dzisiaj mam pecha :? Z rana zastaÂłam rozÂładowany akumulator w aucie, a teraz jeszcze to doÂświadczenie :twisted:
Alchemik pisze: ;( Taka szkoda ;( No, ale nic nie poradzimy ;( MoÂże jeszcze bĂŞdzie okazja, by materiaÂł na capsy zdobyĂŚ wciÂągu dnia :) :rydzyk:
Szkoda tym wiĂŞksza, Âże taki fajny i niecodzienny duet przegapiony :/ Agata zresztÂą i sama jest niecodziennym widokiem :roll:
:D
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:To mogê mówiÌ o sporym pechu, poniewa¿ w³¹czy³am telewizor o 9:24 :hmm:
O Bo¿e :hmm: Minuta, dwie spóŸnienia :hmm: Ale jednak :neutral:
Sam mĂłgÂłbym te capsy tandetnÂą metodÂą wykonaĂŚ, ale po tym jak raczyÂły siĂŞ odblokowaĂŚ, znĂłw na 8.18 i na poÂśle GirzyĂąskim stanĂŞÂły :x
not that kind pisze:W ogĂłle dzisiaj mam pecha :? Z rana zastaÂłam rozÂładowany akumulator w aucie, a teraz jeszcze to doÂświadczenie :twisted:
:uhh: A zima jeszcze siĂŞ nie zaczĂŞÂła :uhh: Ale tak to juÂż jest, Âże nieszczĂŞÂścia chodzÂą niestety parami :evil: Mam nadziejĂŞ, Âże nie zechcÂą utworzyĂŚ trio :xx:
not that kind pisze:Szkoda tym wiĂŞksza, Âże taki fajny i niecodzienny duet przegapiony :/ Agata zresztÂą i sama jest niecodziennym widokiem :roll:
Noooo wÂłaÂśnie :/ Ale nic nie poradzimy :neutral: Oby tylko konferencji zbyt wielu na dziÂś nie planowali :spiewa:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Widzia³em widzia³em na szczêœcie zd¹¿y³em jeszcze zobaczyÌ :jupi: !!

Cudo :jupi: !! Ja jeszcze na zywo w telewizji Agatki w tej marunarze nie nie wdziaÂłem :lol2: !! niezÂła jest :lol2: !! Fryzurka super :P !!

OpowieœÌ w relacji te¿ œwietna :lol2: !! Ale dlaczego tak siê sta³o , ¿e nie ma capsów :( ??!!

WrĂłciÂła -Agatka wrĂłciÂła :) !!
Coprawda nie jeszcze w Warszawie , ale skoro dzisiaj jest w pracy i jest zdrowa , to znaczy , Âże moÂże w piÂątek siĂŞ zjawi w Wa-wie :) !! JuÂż nie waÂżne , czy rano , czy wieczorem -byle wpadÂła :) !!

Ahhhaa -materiaÂł o Czeczenkach byÂł jeszcze w ''Polska i Âświat'' :) !! Na wszystkich ta historia robi wraÂżenie :] !! I duÂży wpÂływ na to ma teÂż to jak Agatka opowiedziaÂła o niej :) !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

marcinkowsky pisze:Widzia³em widzia³em na szczêœcie zd¹¿y³em jeszcze zobaczyÌ :jupi: !!

Cudo :jupi: !! Ja jeszcze na zywo w telewizji Agatki w tej marunarze nie nie wdziaÂłem :lol2: !! niezÂła jest :lol2: !! Fryzurka super :P !!
Faktycznie, mimo Âże marynara stara, to prezentuje siĂŞ w niej Agatta przednio :P OgĂłlnie trzeba stwierdziĂŚ, Âże wyglÂąda kwitnÂąco :lol2: Z uÂśmiechem na twarzy - co cieszy najbardziej :)
OpowieœÌ w relacji te¿ œwietna :lol2: !! Ale dlaczego tak siê sta³o , ¿e nie ma capsów :( ??!!
To moÂże tym razem notce siĂŞ udaÂło? :rozglada: W serwisie po 10tej byÂła znowu wspaniaÂła relacja :)
WrĂłciÂła -Agatka wrĂłciÂła :) !!
Coprawda nie jeszcze w Warszawie , ale skoro dzisiaj jest w pracy i jest zdrowa , to znaczy , Âże moÂże w piÂątek siĂŞ zjawi w Wa-wie :) !! JuÂż nie waÂżne , czy rano , czy wieczorem -byle wpadÂła :) !!
Na razie tak piszemy peÂłni radoÂści z powrotu :lol2: Ale zaniedÂługo znowu zaczniemy stawiaĂŚ warunki: kiedy, gdzie i o ktĂłrej mamy siĂŞ spotkaĂŚ, by nam byÂło najwygodniej :lol2:
Ahhhaa -materiaÂł o Czeczenkach byÂł jeszcze w ''Polska i Âświat'' :) !! Na wszystkich ta historia robi wraÂżenie :] !! I duÂży wpÂływ na to ma teÂż to jak Agatka opowiedziaÂła o niej :) !!
O? :D Cudownie, Âże coÂś tak wspaniaÂłego jak materiaÂł w wykonaniu Agatty zasiliÂł ramĂłwkĂŞ po dwakroĂŚ :) :brawa:
ODPOWIEDZ