Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Alchemik pisze:obi proÂś, a moÂże bĂŞdzie ci dane :lol2:

A jak to jest , Âże ja nie prosiÂłem a spadÂło mi z nieba :lol2: ??
Alchemik pisze:
kuomi1 pisze:kuomi1 -a Ty fanka Agatki jesteÂś , czy tak tylko tu do nas zaglÂądasz :lol2: ??
PrzesÂądzasz stosujÂąc rodzaj ÂżeĂąski o tym, Âże kuomi1 jest kobietÂą :> A po czym wnosisz? :lol2:
Dobrze , juÂż dobrze :stop: !! Pierwszy raz w Âżyciu zawiodÂła mnie intuicja w rozpoznawaniu pÂłci u ludzi :lol2: !! :devil: ObiecujĂŞ , Âże to siĂŞ juÂż wiĂŞcej nie powtĂłrzy :lol2: !!
Alchemik pisze:Niestety relacji brak, brak i jeszcze raz brak :/ Pewnie nie chc¹, ¿eby Agatta siê zbytnio nie... ''przepracowywa³a''!!! :devil: :evil: Wszak dwie relacje to nielada wysi³ek, nie mówi¹c ju¿ o trzech, co by mog³o negatywnie wp³yn¹Ì na kondycjê fizyczn¹ Agatty - os³abiaj¹c j¹ znacznie :? :twisted:
Nie bÂądÂźmy zÂłoÂśliwi :lol2: !! PrzecieÂż na pewno zarĂłwno Agatka jak i jej przeÂłoÂżeni robili wszystko co w ich mocy , Âżeby jak najczĂŞÂściej mĂłc AgatkĂŞ serwowaĂŚ swoim jakÂże wiernym i jakÂże spragnionym jej widoku widzom :lol2: !! Zapewne tak zawsze jest :lol2: !!
not that kind pisze:Oto film :arrow: http://www.savefile.com/files/1147126
Ale niestety dÂźwiĂŞk rozchodzi siĂŞ z obrazem :/
Wspania³y film :lol2: !! JakoœÌ niesamowita :jupi: !!
not that kind pisze:I proszĂŞ nie przyzwyczajacie siĂŞ do ''dobrego'', poniewaÂż nie zawsze niestety mi starczy czasu na to, by robiĂŚ filmiki ;)
PrzecieÂż wiesz notka , Âże my jesteÂśmy najbardziej wyrozumiali na Âświecie :) !! Zobacz tvnowi przebaczamy za kaÂżdym razem , kiedy uniemoÂżliwiajÂą nam spotkanie z AgatkÂą, a Tobie mielibyÂśmy czyniĂŚ jakieÂś wyrzuty :o ?? nigdy :lol2: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
king_kocur
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: king_kocur »

ÂŻakiet, z tego co siĂŞ orientujĂŞ, pamiĂŞta jeszcze pierwsze strony wÂątku :mhm:
PodwyÂżka dla Agtaty - natychmiast :ban:

SwojÂą drogÂą, skojarzyÂła mi siĂŞ dziÂś Agata, a dokÂładniej jej image z latami 60-tymi :lol2:

Obrazek

Na rynku brakuje tylko kolejek za miĂŞsem :lol2:

youtuber zaposÂłaÂł filmy... zdaje siĂŞ, Âże nowe :D

MiĂŞdzy innymi:
http://pl.youtube.com/watch?v=JBKNxNe1SgE
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

king_kocur pisze:ÂŻakiet, z tego co siĂŞ orientujĂŞ, pamiĂŞta jeszcze pierwsze strony wÂątku :mhm:
PodwyÂżka dla Agtaty - natychmiast :ban:
I to nie byle jakÂą podwyÂżkĂŞ -tylko taka 3-zerowa ma byĂŚ :ban: !! :lol2:
king_kocur pisze:SwojÂą drogÂą, skojarzyÂła mi siĂŞ dziÂś Agata, a dokÂładniej jej image z latami 60-tymi :lol2:
Po retuszu na pewno tak wszystko wyglÂąda :lol: !! O BoÂże, ale Agatka nawet w czarno-biaÂłym trybie wyglÂądaÂłaby przepiĂŞknie :lol2: !!
king_kocur pisze:youtuber zaposÂłaÂł filmy... zdaje siĂŞ, Âże nowe :D

MiĂŞdzy innymi:
:szalony: kiedy widzĂŞ linki z you tube zaczyna mnÂą telepaĂŚ :lol2: !! Chyba wiecie dlaczego :lol2: ?/
Tak , tak oczywiÂście , Âże z powodu tego , co tam odnajdujĂŞ , czyli wspaniaÂłych relacji :lol2: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

SwojÂą drogÂą, skojarzyÂła mi siĂŞ dziÂś Agata, a dokÂładniej jej image z latami 60-tymi :lol2:
Panie w TV w latach 60-tych nosiÂły wÂłosy tapirowane "na sztywno" :hahaha: . Ale ta marynarka - nie powiem - stylowo pasuje.
A swoj¹ drog¹ , ¿eby ten retusz by³ wiarygodny, trzeba usun¹Ì belkê TVN ;)
kuomi1
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: kuomi1 »

marcinkowsky pisze:
Alchemik pisze:obi proÂś, a moÂże bĂŞdzie ci dane :lol2:

A jak to jest , Âże ja nie prosiÂłem a spadÂło mi z nieba :lol2: ??
Alchemik pisze:
kuomi1 pisze:kuomi1 -a Ty fanka Agatki jesteÂś , czy tak tylko tu do nas zaglÂądasz :lol2: ??
PrzesÂądzasz stosujÂąc rodzaj ÂżeĂąski o tym, Âże kuomi1 jest kobietÂą :> A po czym wnosisz? :lol2:
Dobrze , juÂż dobrze :stop: !! Pierwszy raz w Âżyciu zawiodÂła mnie intuicja w rozpoznawaniu pÂłci u ludzi :lol2: !! :devil: ObiecujĂŞ , Âże to siĂŞ juÂż wiĂŞcej nie powtĂłrzy :lol2: !!

Nie gniewam siĂŞ;) :? w koncu musi byc ten pierwszy raz
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:
Panie w TV w latach 60-tych nosiÂły wÂłosy tapirowane "na sztywno" :hahaha: .

Móg³byœ pisaÌ jaœniej :lol2: ?? Bo Bóg wie co zacz¹³em sobie wyobra¿aÌ :hahaha: !! :uhh:

epsztajnek pisze:A swoj¹ drog¹ , ¿eby ten retusz by³ wiarygodny, trzeba usun¹Ì belkê TVN ;)
Najlepiej to by by³o usun¹Ì ca³y ekran i mieÌ Agatkê u boku -tak naprawdê :aniol: -a mo¿e byÌ i zretuszowana -nawet w stylu retro :lol2: !! Podoba mi siê zawsze :P !! :lol2:

kuomi1 pisze:Nie gniewam siĂŞ;) :? w koncu musi byc ten pierwszy raz
Dobrze , Âże poszÂło bezboleÂśnie -mogÂłyby mi siĂŞ w psychice jakieÂś rysy ostaĂŚ :lol: !!
epsztajnek

Móg³byœ pisaÌ jaœniej :lol2: ?? Bo Bóg wie co zacz¹³em sobie wyobra¿aÌ :hahaha: !! :uhh:
No to zamknij oczy i sprĂłbuj sobie wyobraziĂŚ: pani fryzjerka cierpliwie bierze w palce pasemko wÂłosĂłw i "zczesuje" je grzebieniem w kierunku gÂłowy. I tak pasemko po pasemku, aÂż powstaje fryzura typu "wodogÂłowie", czy , Âżeby dzisiejsza mÂłodzieÂż zrozumiaÂła , "piorun pi.......oÂł w rabarbar". NastĂŞpnie taka fryzura byÂła usztywniana tonami lakieru psikanego z rozpylacza z gumowÂą gruszkÂą ( lakiery-spraye byÂły wĂłwczas jeszcze towarem rzadkim i luksusowym).
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:
(...), Âżeby dzisiejsza mÂłodzieÂż zrozumiaÂła , "piorun pi.......oÂł w rabarbar". (...)
Ano to od razu byÂło trzeba tak pisaĂŚ :hahaha: !! Tylko , Âże tym samym robiÂł nam siĂŞ niezÂły off topic :devil: !! :spiewa: Bo wspominamy sobie czasy , kiedy panie nosiÂły na gÂłowach jeÂżozwierze :devil: !!

No a przecieÂż Agatka ma piĂŞknÂą i grzeczniutkÂą fryzureczkĂŞ :P !! no a przecieÂż jak juÂż zresztÂą pisaliÂśmy nijak siĂŞ ma do powyÂższego opisu :) !!
epsztajnek pisze:NastĂŞpnie taka fryzura byÂła usztywniana tonami lakieru psikanego z rozpylacza z gumowÂą gruszkÂą ( lakiery-spraye byÂły wĂłwczas jeszcze towarem rzadkim i luksusowym).
A w mniejszych miejscowoÂściach podobno robili wÂłosy ''na cukier'' :devil: !! Bo w ogĂłle o ''gumowej gruszce'' nawet nie moÂżna byÂło pomarzyĂŚ :devil: !!

A jak tam sprawy siĂŞ w tvn24 majÂą :lol2: ?? Jest ktoÂś , kto by mnie interesowaÂł :> ??
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

king_kocur pisze:
youtuber zaposÂłaÂł filmy... zdaje siĂŞ, Âże nowe :D

MiĂŞdzy innymi:
I ode mnie ''poÂżyczyÂł" nagranie :> To :arrow: http://pl.youtube.com/watch?v=nZYYz1SRd1k

Podziêkowa³ mi nawet :) Nie pytaj¹c wczeœniej o zdanie :mhm: No, ale nie mam nic przeciwko temu, ¿eby moje filmy ''sz³y'' dalej ;) Niech s³u¿¹ innym ;)
marcinkowsky pisze:A jak tam sprawy siĂŞ w tvn24 majÂą :lol2: ?? Jest ktoÂś , kto by mnie interesowaÂł :> ??
No nie wiem... :mhm: KuÂźniar :> ÂŁukasik :> Poniatowski :> GĂłrlicki :> Czy oni sÂą moÂże na Twojej liÂście ''interesujÂących''? :lol2: JeÂśli tak, to jest ktoÂś, kto by CiĂŞ interesowaÂł :lol2:

A tej... :roll: ...no jak jej tam... :mhm: ...Agata... Agatta... :roll: Tomaszewskiej nie ma :devil:
MoÂże jest w drodze do Warszawy? ;) Albo siĂŞ pakuje, Âżeby na wieczĂłr dobyĂŚ? :D
:D
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

epsztajnek pisze:pani fryzjerka cierpliwie bierze w palce pasemko wÂłosĂłw i "zczesuje" je grzebieniem w kierunku gÂłowy. I tak pasemko po pasemku, aÂż powstaje fryzura typu "wodogÂłowie", czy , Âżeby dzisiejsza mÂłodzieÂż zrozumiaÂła , "piorun pi.......oÂł w rabarbar". NastĂŞpnie taka fryzura byÂła usztywniana tonami lakieru psikanego z rozpylacza z gumowÂą gruszkÂą ( lakiery-spraye byÂły wĂłwczas jeszcze towarem rzadkim i luksusowym).
PrzeÂłom lat 60-tych i 70-tych... RozmyÂślajÂąc nad efektami powyÂższych zabiegĂłw kosmetycznych zupeÂłnie nie wiem dlaczego przypomniaÂły mi siĂŞ zdjĂŞcia ze Âślubu i wesela moich rodzicĂłw? :lol: :devil: :lol: :hahaha:
marcinkowsky pisze:Ano to od razu byÂło trzeba tak pisaĂŚ :hahaha: !! Tylko , Âże tym samym robiÂł nam siĂŞ niezÂły off topic :devil: !! :spiewa: Bo wspominamy sobie czasy , kiedy panie nosiÂły na gÂłowach jeÂżozwierze :devil: !!
Moda niestety bardzo czĂŞsto lubi wracaĂŚ :hmm: :devil:
not that kind pisze:
marcinkowsky pisze:A jak tam sprawy siĂŞ w tvn24 majÂą :lol2: ?? Jest ktoÂś , kto by mnie interesowaÂł :> ??
No nie wiem... :mhm: KuÂźniar :> ÂŁukasik :> Poniatowski :> GĂłrlicki :> Czy oni sÂą moÂże na Twojej liÂście ''interesujÂących''? :lol2: JeÂśli tak, to jest ktoÂś, kto by CiĂŞ interesowaÂł :lol2:

A tej... :roll: ...no jak jej tam... :mhm: ...Agata... Agatta... :roll: Tomaszewskiej nie ma :devil:
MoÂże jest w drodze do Warszawy? ;) Albo siĂŞ pakuje, Âżeby na wieczĂłr dobyĂŚ? :D
A o kim my tak wÂłaÂściwie piszemy :mhm: Ale po co do Warszawy :> Na jaki wieczĂłr :> ÂŻe kto niby :>
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

MoÂże Agata podzieliÂła los reporterĂłw takich jak Knapik i ÂŁukasik i przestaÂła juÂż byĂŚ prezenterkÂą?
Zaobserwowa³am, ¿e gdy reporter i prezenter w jednym nie przestaje pe³niÌ tej gorszej funkcji (funkcji reporter), to prêdzej czy póŸniej przestaje byÌ prezenterem.
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

}{ypnosea pisze:MoÂże Agata podzieliÂła los reporterĂłw takich jak Knapik i ÂŁukasik i przestaÂła juÂż byĂŚ prezenterkÂą?
Zaobserwowa³am, ¿e gdy reporter i prezenter w jednym nie przestaje pe³niÌ tej gorszej funkcji (funkcji reporter), to prêdzej czy póŸniej przestaje byÌ prezenterem.
WidzĂŞ, Âże jeszcze Ci nie przeszÂło po szoku, jakiego doznaÂłaÂś i ktĂłry ewidentnie posiaÂł spustoszenie w Twoim wnĂŞtrzu :> :lol2:
CzystÂą niedorzecznoÂściÂą jest to, co napisaÂłaÂś, ten cykl, ktĂłry nakreÂśliÂłaÂś :] Mam nadziejĂŞ, Âże nigdy nie znajdzie odzwierciedlenia w rzeczywistoÂści :nie: Co wiĂŞcej, Âże sprawy potoczÂą siĂŞ w zupeÂłnie innym kierunku :)
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
epsztajnek

}{ypnosea pisze:MoÂże Agata podzieliÂła los reporterĂłw takich jak Knapik i ÂŁukasik i przestaÂła juÂż byĂŚ prezenterkÂą?
hmmm.... :hmm: zauwaÂż jednÂą rzecz - i Knapik i ÂŁukasik byli prezenterami przez raczej dÂłuÂższy czas. Gacia jest zbyt krĂłtko prezenterkÂą , aby w tej chwili jej "podziĂŞkowaĂŚ" :> WykorzystaĂŚ jako prezenterkĂŞ tylko przez niecaÂłe dwa miesiÂące - to by byÂło bez sensu . takie jest moje zdanie.
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:
hmmm.... :hmm: zauwaÂż jednÂą rzecz - i Knapik i ÂŁukasik byli prezenterami przez raczej dÂłuÂższy czas. Gacia jest zbyt krĂłtko prezenterkÂą , aby w tej chwili jej "podziĂŞkowaĂŚ" :> WykorzystaĂŚ jako prezenterkĂŞ tylko przez niecaÂłe dwa miesiÂące - to by byÂło bez sensu . takie jest moje zdanie.
Ale o czym my w ogóle dyskutujemy :o PodziêkowaÌ za wspó³pracê teraz, czy za pó³ roku, czy za dwa lata? :o Cz³owiek, który ma równo pod sufitem - mówi¹c brzydko - nigdy w ¿yciu nie podziêkuje za wspó³pracê dziennikarce, która okaza³a siê byÌ tak¹ wspania³¹ prezenterk¹!!! :uwaga: Ani dziœ, ani jutro, ani nigdy!!! :]

Ten zastĂłj dyÂżurowy, to na pewno, czyjeÂś niedopatrzenie, bÂądÂź niezrozumiaÂła (a jednak :> :mhm: ) polityka stacji :hmm:
epsztajnek pisze:Gacia jest zbyt krĂłtko prezenterkÂą/.../
Kto...? :lol: :lol:
Chyba spodobaÂło mi siĂŞ to zdrobnienie :racja: :hahaha:
epsztajnek

Chyba spodobaÂło mi siĂŞ to zdrobnienie :racja: :hahaha:
To bardzo siê cies¿ê... :tanczy:
Powiem wam coœ, za co mnie skopiecie, ale bêdê szczery. Otó¿ moim zdaniem imiê "Agata" nie pasuje do naszej bohaterki . Jest jakieœ takie suche, bezbarwne,banalne. Wci¹¿ mi siê kojarzy z moj¹ pierwsz¹ dobranock¹ "Jacek i Agatka". "Agata, Agatta, Agatka" - tak mówiÌ o piêknej, tajemniczej kobiecie ? No wiêc przez analogiê z Justyn¹ Pochanke , zwan¹ "Stysi¹" stwierdzi³em, ¿e Agata mo¿e byÌ "Gacia". :) To wci¹¿ daleko od urody takich imion jak Marta,Joanna, Izabella, Agnieszka, ale ju¿ nie brzmi tak sucho :rozglada:
ODPOWIEDZ