Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Mogliby powtarzaĂŚ wieczorami 'PzP'
Trzeba napisaĂŚ petycje do PieczyĂąskiego :devil:
Ale z nas forumowiczĂłw, to Archont byÂł w tym mistrzem :hyh:
Ale jakoÂś dobrze na tym nie wyszedÂł- ktoÂś go zlikwidowaÂł :rozglada:

Ja bym widzia³ powtórkê PzP zaraz po Dpd :rydzyk: Joasie tak do poduszki sobie ogl¹dn¹Ì- fajna sprawa :D
CzyÂżby nowa 'miotÂła' byÂła Âżyczliwsza dla piĂŞknych dziennikarek
Poczekamy zobaczymy :roll: Narazie nie ma wiĂŞkszych problemĂłw z wÂładzÂą, zobaczymy jak to siĂŞ potoczy, jak juÂż przejmÂą jÂą na dobre :o
Ale Asia moÂże byĂŚ na razie spokojna o swojÂą posadĂŞ :tanczy:

MoÂże PO zechciaÂłoby umieÂściĂŚ swoich ludzi w tvn24 i zrobiĂŚ Joasie GwiazdÂą anteny :rozglada: ÂŻyczymy jej tego :P
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

arczi pisze:Ale z nas forumowiczĂłw, to Archont byÂł w tym mistrzem
Ale jakoÂś dobrze na tym nie wyszedÂł- ktoÂś go zlikwidowaÂł
MyÂślisz,Âże aÂż tak zadarÂł z szefostwem :shock: SwojÂą drogÂą fajnie jakby wrĂłciÂł :roll:
Ja bym widzia³ powtórkê PzP zaraz po Dpd Joasie tak do poduszki sobie ogl¹dn¹Ì- fajna sprawa
Tak :D A 'kropke nad i'na pó³ do pierwszej przepchn¹Ì :spiewa: No co-chyba zwykli ludzie s¹ wa¿niejsi ni¿ politycy :D :klamca:
Poczekamy zobaczymy Narazie nie ma wiĂŞkszych problemĂłw z wÂładzÂą, zobaczymy jak to siĂŞ potoczy, jak juÂż przejmÂą jÂą na dobre
Podobno Tusk zwraca siĂŞ do dziennikarek per'kochanie' :spiewa: Przynajmniej w Poranku Katarzyna Kolenda tak mĂłwiÂła :D No dobra :D -poprawiÂła siĂŞ,Âże 'kochani' :tanczy:

A np w Faktach za Tuskiem staÂł Knapik taki uchachany :D Ale On tak zawsze :aniol:
Ale Asia moÂże byĂŚ na razie spokojna o swojÂą posadĂŞ
I Ciebie to cieszy :spiewa: No dobra mnie teÂż :tanczy:
MoÂże PO zechciaÂłoby umieÂściĂŚ swoich ludzi w tvn24 i zrobiĂŚ Joasie GwiazdÂą anteny ÂŻyczymy jej tego
Hmm moÂże prĂŞdzej PSL :D Z Pawlakiem juÂż siĂŞ znajÂą :devil:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
arczi
Fan Forum
Fan Forum

MyÂślisz,Âże aÂż tak zadarÂł z szefostwem SwojÂą drogÂą fajnie jakby wrĂłciÂł
Musia³ siê naraziÌ, skoro go ktoœ z dnia na dzieù sprz¹tn¹³ :hyh:
Tak A 'kropke nad i'na pó³ do pierwszej przepchn¹Ì No co-chyba zwykli ludzie s¹ wa¿niejsi ni¿ politycy
To nawet tak na logike 8) Kropka jest o 20, a Joasia o 17:10, wiĂŞc jest wczeÂśniej, wiĂŞc wczeÂśniej jej siĂŞ powtĂłrka naleÂży :devil:
Poza tym to sÂą waÂżne, czĂŞsto ludzkie dramaty :roll: A polityki i tak jest nadto :hyh:
Podobno Tusk zwraca siĂŞ do dziennikarek per'kochanie' Przynajmniej w Poranku Katarzyna Kolenda tak mĂłwiÂła No dobra -poprawiÂła siĂŞ,Âże 'kochani'
A to zbereÂźnik :x Joasia byÂłaby oburzona takim spoÂłfalaniem siĂŞ :stop:
No ale jeœli 'kochani', tzn ¿e ma na myœli wiêksz¹ iloœÌ, a to ju¿ zboczenie :devil:
A np w Faktach za Tuskiem staÂł Knapik taki uchachany Ale On tak zawsze
Ja widziaÂłem teÂż go w M24 w materiale, wÂłaÂśnie tak chasaÂł za kamerÂą wesolutki :D
Hmm moÂże prĂŞdzej PSL Z Pawlakiem juÂż siĂŞ znajÂą
Pawlak by jej nie chciaÂł wypromowaĂŚ, bo jest zbyt niecierpliwa :roll:
I faceci z niÂą majÂą trudno :D CaÂła Joasia, nie da siĂŞ zbyĂŚ byle czym :nie:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
MoÂże PO zechciaÂłoby umieÂściĂŚ swoich ludzi w tvn24
:shock: :shock: :shock: :shock:
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
dobry kawaÂł, Arczi... :>
i zrobiĂŚ Joasie GwiazdÂą anteny
A to jej by siĂŞ naleÂżaÂło... za pilny udziaÂł w Nocy Z TaÂśmami, kiedy to Renia B. zostaÂła ogÂłoszona BohaterkÂą NarodowÂą i ÂŚwiĂŞtÂą WybawicielkÂą Polski Od Wiadomych Braci. Joasia do poÂźnej nocy prowadziÂła na Âżywo serwisy.
Zostawmy moÂże brudnÂą politykĂŞ i skoncentrujmy siĂŞ na Joasi , ktĂłra dziÂś zaÂłoÂżyÂła nowe wdzianko :tanczy: ( bodajÂże taka marynarka bez koÂłnierza zwie siĂŞ blezerem , ale mogĂŞ siĂŞ myliĂŚ )
arczi
Fan Forum
Fan Forum

dobry kawaÂł, Arczi...
Mam nadzieje, ¿e nikt tego nie wzi¹³ na powa¿nie :rozglada: :spiewa:
A to jej by siĂŞ naleÂżaÂło... za pilny udziaÂł w Nocy Z TaÂśmami, kiedy to Renia B. zostaÂła ogÂłoszona BohaterkÂą NarodowÂą i ÂŚwiĂŞtÂą WybawicielkÂą Polski Od Wiadomych Braci. Joasia do poÂźnej nocy prowadziÂła na Âżywo serwisy.
Zostawmy moÂże brudnÂą politykĂŞ i skoncentrujmy siĂŞ na Joasi , ktĂłra dziÂś zaÂłoÂżyÂła nowe wdzianko ( bodajÂże taka marynarka bez koÂłnierza zwie siĂŞ blezerem , ale mogĂŞ siĂŞ myliĂŚ )
Joasia jest bardzo niedoceniana moim zdaniem w tvn24 ostatnio ;(
PzP juÂż 6 razy w tygodniu :uhh: OczywiÂście nie Âżeby to byÂła jakaÂś ujma prowadziĂŚ ten magazyn :stop: Ale Joasia zasÂługuje na to, Âżeby swojÂą prace koncentrowaĂŚ na kilku pÂłaszczyznach :hyh: Porada znĂłw prowadzi Dpd, a PzP to on juÂż chyba dawno nie miaÂł :spiewa: Czemu nie dadzÂą takiego magazynu Joasi, Âżeby mogÂła pokazaĂŚ, Âże nie jest juÂż tylko babkÂą od czytania newsĂłw w serwisach a z czymÂś wiĂŞkszym teÂż daje sobie rade :roll:

Ostatnio same pochwaÂły marynarkowe :tanczy: Nie mam pojĂŞcia jak wczorajsza marynka moÂże siĂŞ nazywaĂŚ, ale co najwaÂżniejsze, lezy na Joasi perfekcyjnie :tanczy:
Chyba na jakieÂś zakupy siĂŞ wybraÂła :D MoÂże wkrĂłtce poznamy wiĂŞcej efektĂłw tej wyprawy :P
maxxx

arczi pisze:Mam nadzieje, ¿e nikt tego nie wzi¹³ na powa¿nie
Ja wzi¹³em :spiewa:
Joasia jest bardzo niedoceniana moim zdaniem w tvn24 ostatnio
Ja juÂż to wiedziaÂłem gdy usÂłyszaÂłem jak wygladaĂŚ bĂŞdzie nowa ramĂłwka :rozglada:
Ale jak siĂŞ nie ma co sie lubi to sie lubi co siĂŞ ma :uhh:
Czemu nie dadzÂą takiego magazynu Joasi, Âżeby mogÂła pokazaĂŚ, Âże nie jest juÂż tylko babkÂą od czytania newsĂłw w serwisach a z czymÂś wiĂŞkszym teÂż daje sobie rade
WÂłaÂśnie nie wiem wczoraj byÂła np okazja ku temu :roll: Nie mĂłwie Âżeby Piotra J. odrazu zastÂąpiÂła ale mogli by zobaczyĂŚ jak sobie by poradziÂła :roll:
Ostatnio same pochwaÂły marynarkowe Nie mam pojĂŞcia jak wczorajsza marynka moÂże siĂŞ nazywaĂŚ, ale co najwaÂżniejsze, lezy na Joasi perfekcyjnie
Musimy JÂą trochĂŞ pochwaliĂŚ :aniol: Bo ostatnio troszke czepialiÂśmy siĂŞ :cicho:
Joasia w tej marynarce jest jeszcze bardziej elegancka :tanczy:
Chyba na jakieÂś zakupy siĂŞ wybraÂła MoÂże wkrĂłtce poznamy wiĂŞcej efektĂłw tej wyprawy
MoÂże juz dzis :aniol: Chyba,Âże dzis Poradowski a Joasia moÂże jutro :rydzyk:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Ja juÂż to wiedziaÂłem gdy usÂłyszaÂłem jak wygladaĂŚ bĂŞdzie nowa ramĂłwka
Ale jak siĂŞ nie ma co sie lubi to sie lubi co siĂŞ ma
Ja tam lubiĂŞ takÂą Joasie :P
No có¿, innej nie mam :devil:
WÂłaÂśnie nie wiem wczoraj byÂła np okazja ku temu Nie mĂłwie Âżeby Piotra J. odrazu zastÂąpiÂła ale mogli by zobaczyĂŚ jak sobie by poradziÂła
ChociaÂż Âżeby zastĂŞpstwa czasem dostaÂła :rydzyk:
Swietnie by to wyglÂądaÂło, jakby siĂŞ tak po studio przechadzaÂła :tanczy:
Musimy JÂą trochĂŞ pochwaliĂŚ Bo ostatnio troszke czepialiÂśmy siĂŞ
Joasia w tej marynarce jest jeszcze bardziej elegancka
Z marynarki na marynarke Joasia ostanio piĂŞknieje i staje siĂŞ bardziej elegancka :D
Po prostu chyba caÂły czas staje siĂŞ bardziej kobieca :aniol:
MoÂże juz dzis Chyba,Âże dzis Poradowski a Joasia moÂże jutro
Pewnie dziÂś w PzP siĂŞ pojawi, ale nie w czymÂś nowym :nie:
Pewnie chce te premiery troche bardziej w czasie rozci¹gn¹Ì :lol2:
A w weekend jest bardzo mile widziana w moim odbiorniku :szalony:

[ Dodano: PiÂą PaÂź 26, 2007 5:22 pm ]
I Joasia w PzP :tanczy: Bardzo Âładny makijaÂż :P

Obrazek
maxxx

Po prostu chyba caÂły czas staje siĂŞ bardziej kobieca
Pierwszy raz JÂą widze w tym tygodniu i jestem zachwycony JoasiÂą :P

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Historia psiaka w okularach spowodowaÂła uÂśmiech na Joasiowej buzi :aniol: Ciekawe czy Joasia byÂłaby zdolna do takiego poÂświĂŞcenia dla swojego zwierzaczka :aniol:
Stawiam ,Âże TAK :aniol:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Pierwszy raz JÂą widze w tym tygodniu i jestem zachwycony JoasiÂą
Ja widzĂŞ juÂż ktĂłryÂś raz w tym tygodniu, ale dziÂś rĂłwnieÂż byÂłem pod wraÂżeniem :tanczy:
A nieÂłatwo mnie zadowoliĂŚ :devil:
Przede wszystkim cieszĂŞ siĂŞ z wÂłoskĂłw, ktĂłre stajÂą siĂŞ coraz dÂłuÂższe :jupi:
Poza tym, jak juÂż wspominaÂłem, dziesiejszy makijaÂż jak najbardziej odpowiedni :aniol:
Historia psiaka w okularach spowodowaÂła uÂśmiech na Joasiowej buzi
DziÂś w ogĂłle uÂśmiech czĂŞsto goÂściÂł na buÂźce Naszego ZÂłotka :tanczy:
Ciekawe czy Joasia byÂłaby zdolna do takiego poÂświĂŞcenia dla swojego zwierzaczka
Stawiam ,Âże TAK
TeÂż mi siĂŞ tak wydaje :hyh: Pewnie by tak chodziÂła na spacerki z tym psiakiem, ale by jej przeszkadzaÂło, Âże wzbudza sensacje :rozglada:
Ale moÂże wszyscy w koĂącu skupialiby uwage na psie, a nie na PiĂŞknej Joasi :szalony:
maxxx

Ja widzĂŞ juÂż ktĂłryÂś raz w tym tygodniu, ale dziÂś rĂłwnieÂż byÂłem pod wraÂżeniem
A nieÂłatwo mnie zadowoliĂŚ
WÂłaÂśnie dlatego Joasia siĂŞ stara :lol2:
Przede wszystkim cieszĂŞ siĂŞ z wÂłoskĂłw, ktĂłre stajÂą siĂŞ coraz dÂłuÂższe
Tylko nie wiem czy to dobre ,Âże cieszymy siĂŞ tak gÂłoÂśno :cicho: Ale co tam Âżyjmy chwilÂą :jupi:
Poza tym, jak juÂż wspominaÂłem, dziesiejszy makijaÂż jak najbardziej odpowiedni
RĂłwniez mi przypadÂł do gustu ;)
DziÂś w ogĂłle uÂśmiech czĂŞsto goÂściÂł na buÂźce Naszego ZÂłotka
Czyli byÂł tam gdzie dla niego jest najlepsze miejsce :szalony:
Ale moÂże wszyscy w koĂącu skupialiby uwage na psie, a nie na PiĂŞknej Joasi
To pewnie byÂłaby zadowolona :D ChociaÂż teÂż do koĂąca w to nigdy nie uwierze,Âże tego tak nie lubi ;)

[ Dodano: PiÂą PaÂź 26, 2007 6:59 pm ]
O!! :D Nowa Joasia na Twoim avatarze-fajna :tanczy:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

WÂłaÂśnie dlatego Joasia siĂŞ stara
Czego siĂŞ nie robi dla ukochanej osoby, prawda :szalony:
Tylko nie wiem czy to dobre ,Âże cieszymy siĂŞ tak gÂłoÂśno Ale co tam Âżyjmy chwilÂą
Cieszmy siĂŞ- w poniedziaÂłem bĂŞdÂą o poÂłowe krĂłtsze :spiewa: :spiewa:
Ale mam nadzieje, Âże nie wykraczĂŞ :rydzyk: Za dÂługo czekaÂłem na dÂługie wÂłosy ;(
Czyli byÂł tam gdzie dla niego jest najlepsze miejsce
Tylko powinien byĂŚ tam znacznie czĂŞÂściej :hyh:
Ale oczywiÂście nie jakiÂś tam sztuczny :nie:
To pewnie byÂłaby zadowolona ChociaÂż teÂż do koĂąca w to nigdy nie uwierze,Âże tego tak nie lubi
I tak pewnie jej przeciĂŞtny Polak nie rozpozmaje :nie:
Co oczywiœcie jest dobre, bo nie musi siê czuÌ skrêpowana i ma prywatnoœÌ, któr¹ zapewne bardzo ceni :D :P
O!! Nowa Joasia na Twoim avatarze-fajna
WymieniÂłem Joasie na inny model :P
TeÂż mi siĂŞ wydaje, Âże fajna, godnie zastÂąpi poprzedniÂą Joasie :D
maxxx

Czego siĂŞ nie robi dla ukochanej osoby, prawda
No pewnie szczegĂłlnie ,Âże bywaÂły wzloty i upadki pomiĂŞdzy Wami :lol2:
Cieszmy siĂŞ- w poniedziaÂłem bĂŞdÂą o poÂłowe krĂłtsze
Ale mam nadzieje, Âże nie wykraczĂŞ Za dÂługo czekaÂłem na dÂługie wÂłosy
Przeciez zawsze miaÂła dÂługie :devil: No dobra dobra wiem o co chodzi :lol2:
Ale oczywiÂście nie jakiÂś tam sztuczny
A ja nic nie wiem o tym Âżeby taki uÂśmiech potrafiÂła wykonaĂŚ :shock: Wole byĂŚ naiwniakiem :rozglada:
I tak pewnie jej przeciĂŞtny Polak nie rozpozmaje
Co oczywiœcie jest dobre, bo nie musi siê czuÌ skrêpowana i ma prywatnoœÌ, któr¹ zapewne bardzo ceni
To co czyli jesteœmy nieprzeciêtni Polacy :shock: Tak wychodzi-a zreszt¹ skromnoœÌ do kosza-chyba jest tak :devil: ;)
WymieniÂłem Joasie na inny model
TeÂż mi siĂŞ wydaje, Âże fajna, godnie zastÂąpi poprzedniÂą Joasie
ZastÂąpi godnie taka kosmiczna trochĂŞ,no ale kaÂżda prawdziwa Joasia jest superowa :D
arczi
Fan Forum
Fan Forum

No pewnie szczegĂłlnie ,Âże bywaÂły wzloty i upadki pomiĂŞdzy Wami
No nie moÂżna tak po prostu porzuciĂŚ osoby, z ktĂłrÂą spĂŞdziÂło siĂŞ tyle wspaniaÂłych chwil :szalony:
A tak w ogĂłle- jaka tragedia by to byÂła, gdyby Joasia porzuciÂła dziennikarstwo telewizyjne na rzecz radiowego np. ;( ;( ;(
Przeciez zawsze miaÂła dÂługie No dobra dobra wiem o co chodzi
A skÂąd wiesz :rozglada: :rozglada: Moze jako dziecko miaÂła jeÂżyka :lol2:
A ja nic nie wiem o tym Âżeby taki uÂśmiech potrafiÂła wykonaĂŚ Wole byĂŚ naiwniakiem
Ka¿dy uœmiech Joasiowy p³ynie z g³êbi serca :D
Ale jakby chciaÂła, to pewnie potrafiÂłaby wykonaĂŚ jakiÂś sztuczny tak od niechcenia :rozglada:
No ale nie do nas oczywiÂście :stop: :stop: :stop:
To co czyli jesteœmy nieprzeciêtni Polacy Tak wychodzi-a zreszt¹ skromnoœÌ do kosza-chyba jest tak
No nie da siĂŞ ukryĂŚ :D ZwykÂłymi szaraczkami to juÂż nie jesteÂśmy :nie:
Joasia uczyniÂła z nas ludzi niezwykÂłych :D
ZastÂąpi godnie taka kosmiczna trochĂŞ,no ale kaÂżda prawdziwa Joasia jest superowa
UwaÂżam, Âże jest odlotowa :D WygrzebaÂłem jÂą z poczÂątkowych stron forum :lol2:
Prezentuje troche inny image niÂż obecnie- dlatego jest oryginalna :D :P
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Tajemnica dzisiejszego makija¿u tkwi w jego niesymetrycznoœci. Na capsie z zamkniêtymi oczami widaÌ wyraŸnie - lewe oko zrobione na niebiesko, prawe na œliwkowy fiolet. W³osy - no có¿ , a¿ siê prosi o z³ot¹ , "hippisowsk¹" przepaskê - i mamy prawdziwego Anio³a.
Joasia stara siĂŞ zapuÂściĂŚ jak najdÂłuÂższe wÂłosy, aby potem, jak je zetnie, bardziej nas bolaÂło :mhm:
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Ostatnio zmieniony piątek 26 paź 2007, 23:29 przez epsztajnek, łącznie zmieniany 1 raz.
maxxx

arczi pisze:No nie moÂżna tak po prostu porzuciĂŚ osoby, z ktĂłrÂą spĂŞdziÂło siĂŞ tyle wspaniaÂłych chwil
A tak w ogĂłle- jaka tragedia by to byÂła, gdyby Joasia porzuciÂła dziennikarstwo telewizyjne na rzecz radiowego np.
Jak bardzo lubiĂŞ Jej gÂłos to to byÂłby koszmar jakiÂś brrr.. :rozglada: Sam gÂłos by nie wystarczyÂł :nie: Chyba,Âże nie bylibyÂśmy Âświadomi jak Joasia wyglÂąda-a to co innego ;)
A skÂąd wiesz Moze jako dziecko miaÂła jeÂżyka
I moÂże jeszcze nie miaÂła dwoch gĂłrnych 'jedynek' :lol2: MoÂże i miaÂła jeÂżyka,ale Joasia nie tkwi w mojej ÂświadomoÂści w tamtej epoce :D
Ka¿dy uœmiech Joasiowy p³ynie z g³êbi serca
Dlatego niesie za sobÂą takie rozlegÂłe skutki :tanczy:
Ale jakby chciaÂła, to pewnie potrafiÂłaby wykonaĂŚ jakiÂś sztuczny tak od niechcenia
No ale nie do nas oczywiÂście

Do nas to Jej siĂŞ coÂś takiego nigdy nie zdarzyÂło :nie: :klamca: :spiewa:
Joasia uczyniÂła z nas ludzi niezwykÂłych
Grzejemy siê w Jej blasku ;) Musimy uszczkn¹Ì z Niej choÌ odrobine niezwyk³oœci :spiewa:
UwaÂżam, Âże jest odlotowa WygrzebaÂłem jÂą z poczÂątkowych stron forum
Prezentuje troche inny image niÂż obecnie- dlatego jest oryginalna
MoÂże to Jej przypomni jakto byÂło za maÂłolata :tanczy: TeÂż uwaÂżam,Âże jest odlotowa :tanczy: A jutro zlÂąduje po 17 :tanczy:

[ Dodano: Sob PaÂź 27, 2007 8:26 am ]
epsztajnek pisze:Na capsie z zamkniĂŞtymi oczami widaĂŚ wyraÂźnie - lewe oko zrobione na niebiesko, prawe na Âśliwkowy fiolet
Faktycznie :shock: -odkry³eœ ca³¹ tajemnice skrzêtnie ukrywan¹ przez Joasie 8)
Fajny bajer-niesymetrycznie umalowana Joasia :tanczy:
ODPOWIEDZ