Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Zastanawiam siĂŞ , ilekroĂŚ widzĂŞ te Agatki niesamowite spojrzenia w bok po skoĂączonym serwisie , zastanawiam siĂŞ na kogo lub na co ona tak zerka :lol2 ??

MiÂłe koleÂżnaki -mili koledzy -ale siĂŞ tu miluÂśiĂąsko zobiÂło :racja: !! :lol2:
obieÂżyÂświat pisze:
not that kind pisze:Chcia³am jednak¿e unikn¹Ì sytuacji, w której dok³ada³abym pokarmu ju¿ nasyconym osobom :lol2: Ale jak widaÌ ch³opaki s¹ pojemni jak silniki amerykaùskich aut :lol:
..napiszĂŞ wiĂŞcej - my nawet do okruszka podchodzimy jak do najwiĂŞkszej ÂświĂŞtoÂści :lol2:

..a o tym Âże nas kiedyÂś ktoÂś nasyci do peÂłna capsami nie ma mowy :nie: :lol2:

..jak silniki amerykaĂąskich aut :mhm:
..nie :lol2:
..my jesteÂśmy jak studnia bez dna :lol2:
Szukam jeszcze innych okreÂśleĂą i jednym z tych , ktĂłre mogĂŞ zaprezentowaĂŚ jest : capsowi odkurzacze :lol2: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: stajlus »

A serwuj¹ tu jeszcze jakieœ drinki dla spóŸnionych a spragnionych? :lol:

muszĂŞ siĂŞ do czegoÂś przyznaĂŚ :red: znĂłw jÂą podglÂądaÂłem :lol:

marz¹ mi siê takie ujêcia w serwisach ale z tej g³ównej kamery :lol2:
Obrazek
to byÂło by moje ulubione ujĂŞcie i poza :P

widzicie ten kubek z boku? :lol: Ciekawe co w nim jest, Âże Agata w podsumowaniu byÂła juÂż mniej spiĂŞta? :lol:
ObrazekObrazekObrazek

Obrazek

:brawa: najlepsze Âżyczenia i gratulacje z okazji wejÂścia w moÂżna powiedzieĂŚ 3ci rozdziaÂł wÂątku :)
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

stajlus pisze:A serwuj¹ tu jeszcze jakieœ drinki dla spóŸnionych a spragnionych? :lol:
..dzis juÂż tylko koktajle antykacowe :lol2:
..ewentualnie mroÂżona kawa :lol2:
..bo dzis to byÂłoby upijanie siĂŞ na smutno - bez Agatki rzecz jasna :lol2:
..ale poczekaj..mam tam chyba pod biurkiem jeszcze szampana w lodzie :cicho:
..dla goÂści ktĂłrzy nie wpadajÂą z pustymi rĂŞkoma :tanczy:
stajlus pisze:muszĂŞ siĂŞ do czegoÂś przyznaĂŚ :red: znĂłw jÂą podglÂądaÂłem :lol:

[url=http://img130.imagevenue.com/loc390/th_ ... _390lo.jpg]Obrazek[/URL]
..boskie :szalony:
..Âże teÂż tÂą kamerĂŞ inaczej ustawili :x
..nie widaĂŚ caÂłej Agatki ;(
..teraz musimy siĂŞ zastanawiaĂŚ czy to co ma na sobie to jest spĂłdnica :>

..no ale mimo Âże okrojony to widok i tak jest fantastyczny :lol2:
widzicie ten kubek z boku? :lol: Ciekawe co w nim jest, Âże Agata w podsumowaniu byÂła juÂż mniej spiĂŞta? :lol:
.. :lol: to miĂŞdzy zapowiedziami zasycha w ustach i trzeba popijaĂŚ to i owo :lol2:
..ja mam dzis podobnie :>

..a Agatka mniej spiĂŞta bo sobie wÂłosy sama targa :lol2: :P
..a na ostatnim jaka skupiona :lol2:
:brawa: najlepsze Âżyczenia i gratulacje z okazji wejÂścia w moÂżna powiedzieĂŚ 3ci rozdziaÂł wÂątku :)
..dziĂŞki - my wszyscy jesteÂśmy z naszego 'dzieÂła' bardzo dumni :lol2:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:
stajlus pisze:A serwuj¹ tu jeszcze jakieœ drinki dla spóŸnionych a spragnionych? :lol:
..dzis juÂż tylko koktajle antykacowe :lol2:
..ewentualnie mroÂżona kawa :lol2:
..bo dzis to byÂłoby upijanie siĂŞ na smutno - bez Agatki rzecz jasna :lol2:
..ale poczekaj..mam tam chyba pod biurkiem jeszcze szampana w lodzie :cicho:
..dla goÂści ktĂłrzy nie wpadajÂą z pustymi rĂŞkoma :tanczy:
Eeejjjj, jejjjj -bo nas znów bêd¹ o interesownoœÌ pos¹dzali :stop: !! Wystarczy do nas przecie¿ z dobrym s³owem wpaœÌ , ¿eby zostaÌ odpowiednio mi³o podjêtym :lol2: !!
obieÂżyÂświat pisze:
stajlus pisze:muszĂŞ siĂŞ do czegoÂś przyznaĂŚ :red: znĂłw jÂą podglÂądaÂłem :lol:

Tak pokazywana Agatka podczas przygotowoaĂą , tak ubrana i jeszcze ÂświateÂłka w studio by zrobili w czerwonej tonacji , puÂścili jakÂą muzyczkĂŞ , np. ''Sweet home Alabama'' (...) i mamy takie show , co na sobotni wieczĂłr pasuje najlepiej :lol2: !! :lol: :tanczy:
..no ale mimo Âże okrojony to widok i tak jest fantastyczny :lol2:
W porĂłwnaniu z moimi oczekiwaniami to nawet ocenzurowany widok ;( !! :/
obieÂżyÂświat pisze:
stajlus pisze:widzicie ten kubek z boku? :lol: Ciekawe co w nim jest, Âże Agata w podsumowaniu byÂła juÂż mniej spiĂŞta? :lol:
.. :lol: to miĂŞdzy zapowiedziami zasycha w ustach i trzeba popijaĂŚ to i owo :lol2:
..ja mam dzis podobnie :>

..a Agatka mniej spiĂŞta bo sobie wÂłosy sama targa :lol2: :P
..a na ostatnim jaka skupiona :lol2:
Tyko mi tu o targaniu wÂłosĂłw nie pisaĂŚ , bo nic mnie bardziej nie nastraja do ...... yhmmm :> jak widok kobiety zabawiÂącej siĂŞ wÂłosami :szalony: !!
Kubeczek taki kolorowy :P !! Niczym nie przypomina kufla do piwa , czy lampki do szampana :lol2: !! Ale przyppmniaÂł mi siĂŞ mĂłj wujek , ktĂłry w kubku mieszaÂł i proporcjonowaÂł dla zmyÂły swojej produkcji alkohole :lol:
obieÂżyÂświat pisze:
stajlus pisze: :brawa: najlepsze Âżyczenia i gratulacje z okazji wejÂścia w moÂżna powiedzieĂŚ 3ci rozdziaÂł wÂątku :)
..dziĂŞki - my wszyscy jesteÂśmy z naszego 'dzieÂła' bardzo dumni :lol2:
My dumni 8) jak wyÂżej , a ciekawe jak Agatka :lol2: ?? ChciaÂłbym , ÂżebyÂśmy kiedyÂś mieli okazjĂŞ jÂą o to spytaĂŚ :lol2: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

marcinkowsky pisze:
obieÂżyÂświat pisze:

Tak pokazywana Agatka podczas przygotowoaĂą , tak ubrana i jeszcze ÂświateÂłka w studio by zrobili w czerwonej tonacji , puÂścili jakÂą muzyczkĂŞ , np. ''Sweet home Alabama'' (...) i mamy takie show , co na sobotni wieczĂłr pasuje najlepiej :lol2: !! :lol: :tanczy:
:o Jakie show Wam siĂŞ marzy :> :grozi:

Mam spory problem, bo nie widziaÂłem podsumowania dnia i mam niestety maÂło czasu dla Was i Agatty i dziÂś :/ Moje obowiÂązki rodzinne trochĂŞ mnie wchÂłonĂŞÂły i maÂło czasu mam na inne przyjemnoÂści. Nie mam czasu nawet na to, by czekaĂŚ na AgattĂŞ w wersji dzisiejszej :?

Ale mam czas, Âżeby szybciutko podziĂŞkowaĂŚ za wszystkie capsy i komentarze nt. wieczoru z AgattÂą :lol2:
Ech :/ Ale znów przysz³a pó³noc i Was rozdzieli³a - okropna :x Trzeba j¹ (noc) czymœ przekupiÌ :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze: :o Jakie show Wam siĂŞ marzy :> :grozi:
Nie show , no juÂż dobra , dobra -wspĂłlna impreza :lol2: !!
Mam spory problem, bo nie widziaÂłem podsumowania dnia i mam niestety maÂło czasu dla Was i Agatty i dziÂś :/ Moje obowiÂązki rodzinne trochĂŞ mnie wchÂłonĂŞÂły i maÂło czasu mam na inne przyjemnoÂści. Nie mam czasu nawet na to, by czekaĂŚ na AgattĂŞ w wersji dzisiejszej :?
Po wersji wczorajszej trudno jej bĂŞdzie wersjÂą dzisiejszÂą dorĂłwnaĂŚ tej wczorajszej :lol2: !! Jestem jednak peÂłen wiary , Âże siĂŞ uda :lol2: !!
Ale mam czas, Âżeby szybciutko podziĂŞkowaĂŚ za wszystkie capsy i komentarze nt. wieczoru z AgattÂą :lol2:
Ech :/ Ale znów przysz³a pó³noc i Was rozdzieli³a - okropna :x Trzeba j¹ (noc) czymœ przekupiÌ :lol2:
ÂŻeby nas o korupcjĂŞ podejrzewaĂŚ zaczĂŞli :> ?? Nie chcĂŞ , Âżeby w ten sposĂłb o mnie Agatka opowiadaÂła :lol2: !!
epsztajnek
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Tyko mi tu o targaniu wÂłosĂłw nie pisaĂŚ , bo nic mnie bardziej nie nastraja do ...... yhmmm :> jak widok kobiety zabawiÂącej siĂŞ wÂłosami :szalony:
Doskonale ciebie rozumiem :rozglada: Tym bardziej, ¿e na tych "podgl¹danych" capsach Agata czyni to takimi gestami i z tak¹ sugesti¹, jakby za chwilê mia³a siê rozeb :xx: :xx: :xx: jakby za chwilê mia³a zdj¹Ì marynarkê... :red:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:
..marzenia ÂściĂŞtej gÂłowy - zarĂłwno pierwsze jak i drugie :devil:
..ale marzeĂą nikt nie moÂże zabroniĂŚ - nawet Agatka :devil:

..tak mi przykro Al ;(
..wracaj do nas prĂŞdko - rzuĂŚ rodzinĂŞ :lol2:
..jak nie dla nas to dla Agatki to zrĂłb :lol2:
..ona jest tego warta :lol2:
epsztajnek pisze:
Tyko mi tu o targaniu wÂłosĂłw nie pisaĂŚ , bo nic mnie bardziej nie nastraja do ...... yhmmm :> jak widok kobiety zabawiÂącej siĂŞ wÂłosami :szalony:
Doskonale ciebie rozumiem :rozglada: Tym bardziej, ¿e na tych "podgl¹danych" capsach Agata czyni to takimi gestami i z tak¹ sugesti¹, jakby za chwilê mia³a siê rozeb :xx: :xx: :xx: jakby za chwilê mia³a zdj¹Ì marynarkê... :red:
..zaraz..zaraz..zaraz..zaraz..zaraz..zaraz - hola..hola :stop:
..tylko bez zdejmowania marynar..bo od tego zawsze siĂŞ zaczyna :lol:

..hmm.. :mhm: wczoraj bez marynary Agatka mogÂła wyglÂądaĂŚ naprawdĂŞ szaÂłowo :lol2:

..i juÂż przestaĂącie pisaĂŚ o skojarzeniach z capsĂłw z tej kamery bo Agatka jak siĂŞ dowie to podczas swojego dyÂżuru bĂŞdzie na tÂą kamerĂŞ prĂłbowaÂła coÂś narzuciĂŚ Âżeby zasÂłoniĂŚ obraz :lol2: :devil:

..ehhh..dziÂś ja prĂłbujĂŞ jÂą wypatrzeĂŚ ale kiepsko mi idzie :?
..nawet nikt choĂŚ trochĂŞ podobny do Agatki nie krĂŞci siĂŞ po studio :/
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:
marcinkowsky pisze:
..marzenia ÂściĂŞtej gÂłowy - zarĂłwno pierwsze jak i drugie :devil:
..ale marzeĂą nikt nie moÂże zabroniĂŚ - nawet Agatka :devil:
:lol2: :lol2: A niech by sprĂłbowaÂła to siĂŞ na niÂą wszyscy obrazimy :devil: !!
epsztajnek pisze:
..zaraz..zaraz..zaraz..zaraz..zaraz..zaraz - hola..hola :stop:
..tylko bez zdejmowania marynar..bo od tego zawsze siĂŞ zaczyna :lol:
I bardzo dobrze siĂŞ zaczyna :lol2: !! Ale moÂże faktycznie juÂż dajmy spokĂłj :lol2: !! :red:
..hmm.. :mhm: wczoraj bez marynary Agatka mogÂła wyglÂądaĂŚ naprawdĂŞ szaÂłowo :lol2:
oh ah uch -nawet nie sugeruj podobnych rzeczy -bo umarÂły gotĂłw powstaĂŚ Âżyw na samÂą myÂśl , a co dopiero Âżywy :lol: ??!!
..i juÂż przestaĂącie pisaĂŚ o skojarzeniach z capsĂłw z tej kamery bo Agatka jak siĂŞ dowie to podczas swojego dyÂżuru bĂŞdzie na tÂą kamerĂŞ prĂłbowaÂła coÂś narzuciĂŚ Âżeby zasÂłoniĂŚ obraz :lol2: :devil:
wiem , wiem , wiem :jupi: !! Najlepiej swojÂą wÂłasnÂą marynarĂŞ :jupi: !!
..ehhh..dziÂś ja prĂłbujĂŞ jÂą wypatrzeĂŚ ale kiepsko mi idzie :?
..nawet nikt choĂŚ trochĂŞ podobny do Agatki nie krĂŞci siĂŞ po studio :/
Nie no ja nie oglÂądaÂłem , bo i tak mam przewidzenia z tĂŞsknoty :? !!
A wiecie coœ na temat wieczoru :> ?? Z racji tej , ¿e nie ogl¹da³em nie wiem , co planuj¹ , a na pasku leci ta sama w kó³ko informacja o tajnym spotkaniu :? ??
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

no panowie :lol: dziasiaj bĂŞdzie co rozsupÂłowywaĂŚ :lol:

Agata zaÂłoÂżyÂła bardzo ÂładnÂą bluzeczkĂŞ :tanczy:
A wiecie coÂś na temat wieczoru :> ??
wiem juÂż, Âże bĂŞdzie raport, ale ile bĂŞdzie trwaĂŚ... nie wiem :neutral:
kuomi1
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: kuomi1 »

Agacie naprawde jakis dobry stylista by sie sprzydaÂł, bo ta dzisiejsza bluzeczka to nie to, co tygryski lubia najbardziej. Moze to jest reakcja Agaty na marzenia niektorych forumkowiczow zeby pokazala sie bez marynarki;) :lol:
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

:lol: przekorna - zawiÂązaÂła siĂŞ pod samÂą szyjkĂŞ :P

tyko, Âże teÂż niestety smutna dzisiaj jest ;(
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:oh ah uch -nawet nie sugeruj podobnych rzeczy -bo umarÂły gotĂłw powstaĂŚ Âżyw na samÂą myÂśl , a co dopiero Âżywy :lol: ??!!
..ciekawe co napiszesz o dzisiejszym stroju :mhm: :devil:
..bo ja maÂło nie umarÂłem :szalony:
wiem , wiem , wiem :jupi: !! Najlepiej swojÂą wÂłasnÂą marynarĂŞ :jupi: !!
.no poczekajmy na efekty do serwisu z duÂżego studia :> :lol:
Nie no ja nie oglÂądaÂłem , bo i tak mam przewidzenia z tĂŞsknoty :? !!
A wiecie coœ na temat wieczoru :> ?? Z racji tej , ¿e nie ogl¹da³em nie wiem , co planuj¹ , a na pasku leci ta sama w kó³ko informacja o tajnym spotkaniu :? ??
..Agatka obiecaÂła w serwisie Âże wiĂŞcej na ten temat w raporcie :rydzyk: :rydzyk:

..moÂże w koĂącu jacyÂś goÂście i rozmowa :rydzyk:
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

obieÂżyÂświat pisze: ..bo ja maÂło nie umarÂłem :szalony:
z rozpaczy? :devil:
..Agatka obiecaÂła w serwisie Âże wiĂŞcej na ten temat w raporcie :rydzyk: :rydzyk:

..moÂże w koĂącu jacyÂś goÂście i rozmowa :rydzyk:
to jest bez sensu, Âże Agata nie moÂże mieĂŚ raportu godzinnego i rozmowy :? ÂżenujÂące nawet :?
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..co do stylisty - to wykluczone :nie:

..Agatki strĂłj wÂłaÂśnie wyglÂąda tak jakby dopiero co wyszÂła od stylisty :hmm:
stajlus pisze: :lol: przekorna - zawiÂązaÂła siĂŞ pod samÂą szyjkĂŞ :P
..za to jÂą lubimy najbardziej - Âże prawie zawsze robi nam na przekĂłr - kochana nasza :*
stajlus pisze:tyko, Âże teÂż niestety smutna dzisiaj jest ;(
..teÂż zauwaÂżyÂłem :mhm:
..a moÂże jest po prostu tylko powaÂżna :rozglada:

[ Dodano: Nie PaÂź 28, 2007 4:53 pm ]
stajlus pisze:
obieÂżyÂświat pisze: ..bo ja maÂło nie umarÂłem :szalony:
z rozpaczy? :devil:
..nie z zaskoczenia :lol2: :devil:
to jest bez sensu, Âże Agata nie moÂże mieĂŚ raportu godzinnego i rozmowy :? ÂżenujÂące nawet :?
..no pewnie Âże bez sensu :?
..nikt z nas tego nie rozumie :?

..ale moÂże w koĂącu siĂŞ to zmieni :)
ODPOWIEDZ