Agata Wolna
Moderator: Łukasz
-
- Fanatyk :)
Nie wiem panowie , jakie bĂŞdzie wasze zdanie - wiem, Âże nie lubicie fikuÂśnych bluzeczek u Agaty .
Ale dla mnie - po prostu cudo
:tanczy: :tanczy: :brawa: :brawa:
Cudo = dzisiejszy strĂłj + fryzura.
Agata na poczÂątku serwisu o 20 zaciĂŞÂła siĂŞ podczas zapowiedzi czasu ( dwuuuuuuuuuuudziesta ) - czyÂżby zegar biologiczny jej siĂŞ nie przestawiÂł ? :devil:

Ale dla mnie - po prostu cudo

Cudo = dzisiejszy strĂłj + fryzura.
Agata na poczÂątku serwisu o 20 zaciĂŞÂła siĂŞ podczas zapowiedzi czasu ( dwuuuuuuuuuuudziesta ) - czyÂżby zegar biologiczny jej siĂŞ nie przestawiÂł ? :devil:

-
- Fan Forum
..eee tam smutny - w³aœnie sobie siebie wyobrazi³em w tej bluzce i uœmiech nie chce zejœÌ mi z twarzykuomi1 pisze:Jakbys mia³ w³ozyÌ taka bluzeczkê i jeszcze musia³ siê zawi¹zaÌ sznurkami to tez bys by³ smutny

..a i mnie po dzisiejszym raporcie ta bluzka zaczĂŞÂła siĂŞ podobaĂŚ

..i jak patrzĂŞ na capsy od epszt'a podoba mi siĂŞ jeszcze bardziej :tanczy:
..wow - raport byÂł w wersji dwu czĂŞÂściowej :tanczy:
..Agatka przeprowadziÂła dwie rozmowy :tanczy:
..jednÂą telefonicznÂą i jednÂą w studio - w koĂącuuuuuuuuuu :tanczy:
..i dziwiê siê teraz jeszcze bardziej czemu to tak póŸno nast¹pi³o :mhm:
..no niestety rozmowa tak j¹ poch³onê³a ¿e pogubi³a siê póŸniej ju¿ po w tematach

..ale pozbieraÂła siĂŞ i dobiÂła szczĂŞÂśliwie do brzegu - czyli do koĂąca raportu :tanczy:
..jeju - ile mnie ten raport kosztowaÂł zdrowia i emocji - nawet 'diabelski mÂłyn' mi tego nigdy nie dostarczyÂł i w porĂłwnaniu z raportem jest rutynÂą :tanczy:
..uufff..teraz juÂż bĂŞdzie spokojniej

..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
-
Agatka siê przerazi³a nie na ¿arty :>.no niestety rozmowa tak j¹ poch³onê³a ¿e pogubi³a siê póŸniej ju¿ po w tematach
To trzeba zobaczyĂŚ...
http://www.sendspace.com/file/l2t5co
A tak swojÂą drogÂą, to fajnie by siĂŞ te tasiemki rozwiÂązywaÂło... dwa pociÂągniĂŞcia..i.. :tanczy: . :tanczy:
Ostatnio zmieniony niedziela 28 paź 2007, 19:18 przez epsztajnek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Fan Forum
..wyobra¿am sobie co czu³a kiedy sekundy p³ynê³y a ona stanê³a w martwym punkcie i nie mog³a odnaleŸÌ siê w tematachAgatka siê przerazi³a nie na ¿arty :>

..ale cieszyĂŚ siĂŞ naleÂży Âże po jakimÂś czasie jednak udaÂło siĂŞ ruszyĂŚ :*
..póŸniej do koùca jednak mia³a niezadowolon¹ minê :rozglada:
..a przecieÂż nie jej jedynej takie sytuacje siĂŞ zdarzajÂą

-
- Stały bywalec
ChÂłopaki , chlopaki -niech ta jedna (ewidentna
) wpadeczka nie przyĂŚmi nam przypadkiem tego cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudownego raportu :> :tanczy: :brawa:
WidzieliÂście wstĂŞp -z jakim powerem w gÂłosie i gestach Agatka opowiadaÂła o ostatnich doniesieniach
?? Rozpar³a siê w fotelu jakby siedzia³a w nim od lat , z lekko przymru¿onymi oczyma i gestami cia³a odpowiadaj¹cymi intonacji wypowiadanych zdaù opowiada³a o tym co siê sta³o , zadawa³a pytania Knapikowi , no a póŸniej przepyta³a Grzeszczaka :tanczy: !!
To wszystko sprawiaÂło , Âże miaÂłem wraÂżenie jakbym oglÂądaÂł innÂą AgatĂŞ
!! Taka pewna siebie by³a i wszystko sz³o wspaniale , ³¹cznie z rozmow¹ na temat polityków , którzy wypadli z gry :brawa: !! S³yszeliœcie jaka zorientowana w sprawach amerykaùskich
?? Ciekawe dlaczego
?? I to rozbrajajÂące ''umhm'' Agatki po skoĂączonych odpowiedziach goÂścia :szalony: ??!! I widzieliÂście tĂŞ gestykulacjĂŞ dÂłoĂąmi..... rĂŞkami podczas rozmowy :szalony: ??!! Cudo
!!
ZupeÂłnie nie rozumiem dlaczego :> ?? PrzecieÂż to byÂła kilkunastosekundowa wpadka , ktĂłrÂą mogÂła Agatka zestawiĂŚ z kilkunasto jeÂśli nie kilkudzieÂśiĂŞciominutowym udanym raportem :tanczy: !! :brawa: !!

WidzieliÂście wstĂŞp -z jakim powerem w gÂłosie i gestach Agatka opowiadaÂła o ostatnich doniesieniach

To wszystko sprawiaÂło , Âże miaÂłem wraÂżenie jakbym oglÂądaÂł innÂą AgatĂŞ

obie¿yœwiat pisze: ..póŸniej do koùca jednak mia³a niezadowolon¹ minê :rozglada:
..a przecieÂż nie jej jedynej takie sytuacje siĂŞ zdarzajÂą
ZupeÂłnie nie rozumiem dlaczego :> ?? PrzecieÂż to byÂła kilkunastosekundowa wpadka , ktĂłrÂą mogÂła Agatka zestawiĂŚ z kilkunasto jeÂśli nie kilkudzieÂśiĂŞciominutowym udanym raportem :tanczy: !! :brawa: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma
!!

-
- Bywalec
Sytuacja, ktĂłrÂą tak przeÂżywacie z punktu widzenia widza byÂła zabawna - muszĂŞ siĂŞ przyznaĂŚ, Âże trochĂŞ siĂŞ uÂśmiaÂłam :rozglada: No, ale Agacie do Âśmiechu nie byÂło, to fakt
Trzeba jednak powiedzieĂŚ, Âże zachowaÂła zimnÂą krew
Ja na jej miejscu chyba bym uciek³a ze studia, gdyby grunt zacz¹³ mi siê paliÌ pod nogami
A ona zostaÂła i daÂła sobie ze wszystkim Âświetnie radĂŞ
Rozmowy faktycznie byÂły udane
W koĂącu ktoÂś dobrze utytuÂłowaÂł ''szanownÂą paniÂą redaktor'' - mam na myÂśli Grzeszczaka
A ta z Mazurkiewiczem - doradcÂą personalnym jeszcze bardziej udana :brawa: Agata elokwentna, konkretna i przygotowana, rozmĂłwca konkretny i rozmowĂŞ w finale moÂżna okreÂśliĂŚ jako konkretnÂą
Teraz jest juÂż bardzo dobrze, jeÂśli idzie o formĂŞ Agaty, a przecieÂż to dopiero poczÂątki
Co tam jeszcze?
Na razie capsy z pierwszego serwisu 

Rozmowy faktycznie byÂły udane

Teraz jest juÂż bardzo dobrze, jeÂśli idzie o formĂŞ Agaty, a przecieÂż to dopiero poczÂątki

Co tam jeszcze?

-
- Stały bywalec
Skoro ty siĂŞ przyznaÂłaÂś do tego , Âże siĂŞ ÂśmiaÂłaÂś , to ja teÂżnot that kind pisze:Sytuacja, ktĂłrÂą tak przeÂżywacie z punktu widzenia widza byÂła zabawna - muszĂŞ siĂŞ przyznaĂŚ, Âże trochĂŞ siĂŞ uÂśmiaÂłam :rozglada: No, ale Agacie do Âśmiechu nie byÂło, to faktTrzeba jednak powiedzieĂŚ, Âże zachowaÂła zimnÂą krew
Ja na jej miejscu chyba bym uciek³a ze studia, gdyby grunt zacz¹³ mi siê paliÌ pod nogami
A ona zostaÂła i daÂła sobie ze wszystkim Âświetnie radĂŞ
![]()

Mia³a czas teraz na och³oniêcie -ca³¹ godzinê

Strach siĂŞ baĂŚ :tanczy: !! JeÂżeli oczywiÂście zamierzamy peÂłniĂŚ funkcje publiczne i dostaniemy sie kiedyÂś w ogieĂą krzyÂżowych pytaĂą AgatkiRozmowy faktycznie byÂły udaneW koĂącu ktoÂś dobrze utytuÂłowaÂł ''szanownÂą paniÂą redaktor'' - mam na myÂśli Grzeszczaka
A ta z Mazurkiewiczem - doradcÂą personalnym jeszcze bardziej udana :brawa: Agata konkretna i przygotowana, rozmĂłwca konkretny i rozmowĂŞ w finale moÂżna okreÂśliĂŚ jako konkretnÂą
![]()

Ajjhhh ten blueboxCo tam jeszcze?Na razie capsy z pierwszego serwisu

Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma
!!

-
-
- Stały bywalec
A ja mam ochotê dzisiaj poruszaÌ kwestie wy³¹cznie maryyyyyyyyyyyyyyyytoryczneeeeeeepsztajnek pisze:Ja w sprawie pozamerytorycznej :stop: Czy zauwa¿yliœcie, ¿e ta nowa bluzka Agaty jest przeœwituj¹ca ? :spiewa: :rozglada:

Nie wierzĂŞ , Âże nie zastanawiaÂłeÂś siĂŞ nad iÂście merytorycznÂą technikÂą wiÂązania kokardki :> ??az tak nisko nie patrzylemtasiemka dziaÂła na mnie odpychajÂąco
i moze dlatego...

Ostatnio zmieniony niedziela 28 paź 2007, 20:33 przez marcinkowsky, łącznie zmieniany 1 raz.
!!

-
- Fan Forum
..a ja nawet nie zwraca³em uwawi na kokardki..wst¹¿eczki i supe³kiepsztajnek pisze:Ja w sprawie pozamerytorycznej :stop: Czy zauwa¿yliœcie, ¿e ta nowa bluzka Agaty jest przeœwituj¹ca ? :spiewa: :rozglada:

..sÂłuchaÂłem Agatki dzis jak Âświnia grzmotu

..nie poznawaÂłem a jednoczeÂśnie wydawaÂła mi siĂŞ taka jak zawsze

..coÂś niesamowitego

..jednak jak poczuÂła siĂŞ doceniona i powierzyli jej powaÂżne zadanie - to pokazaÂła na ile jÂą staĂŚ

..choĂŚ wiem i przychylĂŞ siĂŞ do opinii notki Âże to jeszcze nie wszystko :tanczy:
..i obejrzaÂłem raz jeszcze sytuacjĂŞ po rozmowie i teraz juÂż nie wydawaÂła mi siĂŞ taka dramatyczna jak za pierwszym razem

..pchhiiii - nic sie nie staÂło tak naprawdĂŞ

..ojej - juÂż ta godzina

..a ja jeszcze nie spakowany

-
- Stały bywalec
''Uwawi'' - :> eeeeee :klamca: wkopa³eœ siê k³amiesz -wyda³o siêobie¿yœwiat pisze:..a ja nawet nie zwraca³em uwawi na kokardki..wst¹¿eczki i supe³kiepsztajnek pisze:Ja w sprawie pozamerytorycznej :stop: Czy zauwa¿yliœcie, ¿e ta nowa bluzka Agaty jest przeœwituj¹ca ? :spiewa: :rozglada:![]()

CiĂŞÂżko byÂłoby nie sÂłuchaĂŚ..sÂłuchaÂłem Agatki dzis jak Âświnia grzmotu![]()
..nie poznawaÂłem a jednoczeÂśnie wydawaÂła mi siĂŞ taka jak zawsze![]()
..coÂś niesamowitego![]()
..jednak jak poczuÂła siĂŞ doceniona i powierzyli jej powaÂżne zadanie - to pokazaÂła na ile jÂą staĂŚ![]()
..choĂŚ wiem i przychylĂŞ siĂŞ do opinii notki Âże to jeszcze nie wszystko :tanczy:

Ja juÂż za pierwszym razem w zestawieniu z caÂłym raportem zbagatelizowaÂłem caÂłe zajÂście..i obejrzaÂłem raz jeszcze sytuacjĂŞ po rozmowie i teraz juÂż nie wydawaÂła mi siĂŞ taka dramatyczna jak za pierwszym razem![]()
..pchhiiii - nic sie nie staÂło tak naprawdĂŞ

Ojejhhh rzeczywiÂście -zaraz kolejny serwis..ojej - juÂż ta godzina![]()
..a ja jeszcze nie spakowany

ChociaÂż Agatka mĂłwiÂła , Âże o 23. podsumowanie juÂż :mhm:
!!

-
No có¿ ,dzisiaj Agata nie okaza³a siê przezorna tak jak wczoraj i zapowiedzia³a serwis , którego nie ma... :devil: :devil: :devil: Czekamy wobec tego na 23:30...Ojejhhh rzeczywiœcie -zaraz kolejny serwis??!!
ChociaÂż Agatka mĂłwiÂła , Âże o 23. podsumowanie juÂż :mhm:
[ Dodano: Nie PaÂź 28, 2007 10:15 pm ]
I warto byÂło czekaĂŚ do 23:30 :tanczy: Dzisiaj byÂły na koniec Âżyczenia Dobrej Nocy i seria boskich spojrzeĂą...