..no widzisz da³em siê zmanipulowaÌAlchemik pisze:Dlaczego mia³aby z tak¹ nachmurzon¹ min¹ czytaÌ maile od tego, tamtego, czy jeszcze innego internetowego natrêta? :devil:obie¿yœwiat pisze:..gdybyœmy jeszcze mieli pewnoœÌ ¿e odpisywa³a mu z tak¹ min¹ to wszystko by³oby jasne![]()

..jeszcze wszystko przed namiMyÂślĂŞ, Âże adekwatnej miny nie ma w kanonie Âżadnej z galerii :devil:

..nie wiadomo czy kiedyÂś przypadkiem nie wplÂączemy siĂŞ w jakiÂś news przekazywany przez AgatkĂŞ

..i wtedy wszystko siĂŞ wyjaÂśni

..a jeÂśli byÂł Âślub to moÂże nawet wieloletni juÂż zwiÂązek byĂŚAlchemik pisze:WykorzystujÂąc TwojÂą epsztajnek zgodĂŞ na uznanie hipotetycznoÂści przypuszczenia, przychylam siĂŞ raczej do opinii - rĂłwnie hipotetycznej, ale wydaje mi siĂŞ, Âże jednak bardziej prawdopodobnej i bliÂższej prawdziemarcinkowsky pisze::> Ten zwiÂązek -mam takie odczucieepsztajnek pisze:Mam hipotezĂŞ na ten temat - hipotezĂŞ, czyli z gĂłry jestem nastawiony, Âże mogĂŞ siĂŞ myliĂŚ :
otó¿ w momencie , kiedy w ¿yciu Agaty pojawi³ siê "ktoœ" ( ten zza Wielkiej Wody ) , Agata sta³a siê jakby bardziej tajemnicza, zaczê³a pilniej strzec swojej prywatnoœci :mhm: :mhm:trwa znacznie d³u¿ej ni¿ parê miesiêcy :>
!! bo przecieÂż od paru miesiĂŞcy tak na dobrÂą sprawĂŞ zaczĂŞliÂśmy siĂŞ wirtualnie dobijaĂŚ do wrĂłt skrzynki mejlowej Agatki
![]()
![]()

..ale ciiiiiiii.. :cicho:
..a ja zawsze uwaÂżaÂłem twoje marcinkowsky pomysÂły za bardziej zrĂłwnowaÂżone :devil:Alchemik pisze:CaÂłe szczĂŞÂście nie jesteÂś niÂą, poniewaÂż gdyby byÂło jak piszesz, caÂły czar by prysÂłmarcinkowsky pisze:Gdybym byÂł AgatkÂą!! to bym Wam wszystko o sobie opowiedziaÂł
Nawet to , o co byÂście mnie nie spytali :devil: !! No i oczywiÂście baaaardzo bym Was lubiÂł
!!
:hahaha:
..wyglÂąda jednak na to Âże jeszcze wielu rzeczy o sobie nie wiemy

..to znaczy Âże Agatki nie maAlchemik pisze:Z drugiej strony szkoda, Âże niÂą nie jesteÂśmarcinkowsky pisze:I gdybym byÂł niÂą to dzisiaj lajfowaÂł bym jak wÂściekÂły!! :tanczy: