Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Alchemik pisze:
obie¿yœwiat pisze:..gdybyœmy jeszcze mieli pewnoœÌ ¿e odpisywa³a mu z tak¹ min¹ to wszystko by³oby jasne :lol:
Dlaczego miaÂłaby z takÂą nachmurzonÂą minÂą czytaĂŚ maile od tego, tamtego, czy jeszcze innego internetowego natrĂŞta? :devil:
..no widzisz daÂłem siĂŞ zmanipulowaĂŚ :lol:
MyÂślĂŞ, Âże adekwatnej miny nie ma w kanonie Âżadnej z galerii :devil:
..jeszcze wszystko przed nami :D
..nie wiadomo czy kiedyÂś przypadkiem nie wplÂączemy siĂŞ w jakiÂś news przekazywany przez AgatkĂŞ :?: :lol2:
..i wtedy wszystko siĂŞ wyjaÂśni :lol2:
Alchemik pisze:
marcinkowsky pisze:
epsztajnek pisze:Mam hipotezĂŞ na ten temat - hipotezĂŞ, czyli z gĂłry jestem nastawiony, Âże mogĂŞ siĂŞ myliĂŚ :
otó¿ w momencie , kiedy w ¿yciu Agaty pojawi³ siê "ktoœ" ( ten zza Wielkiej Wody ) , Agata sta³a siê jakby bardziej tajemnicza, zaczê³a pilniej strzec swojej prywatnoœci :mhm: :mhm:
:> Ten zwiÂązek -mam takie odczucie :D trwa znacznie dÂłuÂżej niÂż parĂŞ miesiĂŞcy :> :D !! bo przecieÂż od paru miesiĂŞcy tak na dobrÂą sprawĂŞ zaczĂŞliÂśmy siĂŞ wirtualnie dobijaĂŚ do wrĂłt skrzynki mejlowej Agatki :lol:
WykorzystujÂąc TwojÂą epsztajnek zgodĂŞ na uznanie hipotetycznoÂści przypuszczenia, przychylam siĂŞ raczej do opinii - rĂłwnie hipotetycznej, ale wydaje mi siĂŞ, Âże jednak bardziej prawdopodobnej i bliÂższej prawdzie :lol2:
..a jeÂśli byÂł Âślub to moÂże nawet wieloletni juÂż zwiÂązek byĂŚ :lol2:
..ale ciiiiiiii.. :cicho:
Alchemik pisze:
marcinkowsky pisze:Gdybym byÂł AgatkÂą :lol2: !! to bym Wam wszystko o sobie opowiedziaÂł :lol2: Nawet to , o co byÂście mnie nie spytali :devil: !! No i oczywiÂście baaaardzo bym Was lubiÂł :lol2: !!
CaÂłe szczĂŞÂście nie jesteÂś niÂą, poniewaÂż gdyby byÂło jak piszesz, caÂły czar by prysÂł :lol: :hahaha:
..a ja zawsze uwaÂżaÂłem twoje marcinkowsky pomysÂły za bardziej zrĂłwnowaÂżone :devil:
..wyglÂąda jednak na to Âże jeszcze wielu rzeczy o sobie nie wiemy :lol:
Alchemik pisze:
marcinkowsky pisze:I gdybym byÂł niÂą to dzisiaj lajfowaÂł bym jak wÂściekÂły :lol2: !! :tanczy:
Z drugiej strony szkoda, Âże niÂą nie jesteÂś ;(
..to znaczy Âże Agatki nie ma ;(
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

marcinkowsky pisze:
Alchemik pisze:I jedno boli mnie caÂły czas tak samo mocno: forma biernika zaimka wskazujÂącego ta w ustach Agatty :? Jestem moÂże staroÂświecki, ale do grobowej deski, pomimo liberalizacji skÂładni, bĂŞdĂŞ wyznawcÂą teorii, Âże w polszczyÂźnie pisanej i mĂłwionej poprawna jest jedynie forma tĂŞ i wprawdzie dopuszczalnÂą jest forma tÂą w polszczyÂźnie potocznej, w mĂłwionej odmianie jĂŞzyka, ale mnie bĂŞdzie ona zawsze odrzucaÂła :]
Al -wÂłaÂśnie to samo czuÂłem , kiedy oglÂądaÂłem tÂą..... :red: tĂŞ :lol2: rozmowĂŞ :lol2: !!
Nie wiem, czy CiĂŞ to Alchemik pocieszy, ale ja teÂż bardzo bym byÂła szczĂŞÂśliwa, gdyby Agata jednak przekonaÂła siĂŞ do formy ''tĂŞ'' :lol2:

Mówisz, ¿e oceniasz rozmowê na 5? :D Ciekawe, kiedy nota siê podwy¿szy? Pewnie ju¿ w ten weekend? :D Tak swoj¹ drog¹, to ubolewaliœcie nad tym, ¿e Agata nie pojawia siê ju¿ o Poranku, a przecie¿ tam nigdy nie wysz³yby na jaw ''zabiurkowe'' umiejêtnoœci ''wywiadowcze'' Agaty :D Owszem zdarzy³o jej siê porozmawiaÌ z paroma politykami i rzecznikami ró¿nych s³u¿b, ale to nie to samo, co sobotnia rozmowa :D
W raportach brakuje jedynie ³¹czeù z reporterami w wykonaniu Agaty, których za to w Poranku by³o sporo ;)
:D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

not that kind pisze: Nie wiem, czy CiĂŞ to Alchemik pocieszy, ale ja teÂż bardzo bym byÂła szczĂŞÂśliwa, gdyby Agata jednak przekonaÂła siĂŞ do formy ''tĂŞ'' :lol2:
..wiecie co wam powiem Âże skoro forma 'tÂą' jest teÂż poprawna to znaczy Âże wy jesteÂście wyjÂątkowo upierdliwi :devil:
MĂłwisz, Âże oceniasz rozmowĂŞ na 5? :D Ciekawe, kiedy nota siĂŞ podwyÂższy? Pewnie juÂż w ten weekend? :D
..miejmy nadziejĂŞ Âże Agatce juÂż przeszÂło po tym jednym 'incydencie' i wrĂłciÂła do takiej formy jak przed 'incydentem' - czyli do idealnej :)
Tak swoj¹ drog¹, to ubolewaliœcie nad tym, ¿e Agata nie pojawia siê ju¿ o Poranku, a przecie¿ tam nigdy nie wysz³yby na jaw ''zabiurkowe'' umiejêtnoœci ''wywiadowcze'' Agaty :D Owszem zdarzy³o jej siê porozmawiaÌ z paroma politykami i rzecznikami ró¿nych s³u¿b, ale to nie to samo, co sobotnia rozmowa :D
..zwÂłaszcza Âże nawet te telefoniczne rozmowy z politykami i redaktorem 'Wprost' mogÂła poprowadziĂŚ w wieczornym serwisie i w raportach :tanczy:
..ja juÂż nie pÂłaczĂŞ z powodu PorankĂłw :lol2:
..teraz nawet wolĂŞ raporty - odkÂąd majÂą tamtÂą co kiedyÂś formĂŞ :tanczy:
W raportach brakuje jedynie ³¹czeù z reporterami w wykonaniu Agaty, których za to w Poranku by³o sporo ;)
..³¹czenia jeœli ju¿ to tylko polityczne ;)
..no i faktycznie trochĂŞ maÂło ich :spiewa:
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

Agata miaÂła materiaÂł w Prosto z Polski. TraktowaÂł o tym chÂłopaku 16-letnim, ktĂłry zginaÂł dziÂś w Tatrach, a wiĂŞc opracowaÂła temat, ktĂłrym caÂły dzieĂą zajmowaÂła siĂŞ Marta Gordzewicz.
Chyba na prĂŞdko byÂł robiony, bo byÂł bardzo krĂłtki, ale zawieraÂł wszystko, co powinien.

A kiedy pisaÂłam o tym, Âże Agata moÂże nie cieszyĂŚ siĂŞ z takich fanĂłw jak wy, nie miaÂłam na myÂśli tego, Âże ja dziwiĂŞ siĂŞ, Âże ma w ogĂłle fanĂłw, bo to mnie nie dziwi, zresztÂą sama jÂą uwielbiam :)
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

}{ypnosea pisze:Agata miaÂła materiaÂł w Prosto z Polski. TraktowaÂł o tym chÂłopaku 16-letnim, ktĂłry zginaÂł dziÂś w Tatrach, a wiĂŞc opracowaÂła temat, ktĂłrym caÂły dzieĂą zajmowaÂła siĂŞ Marta Gordzewicz.
Chyba na prĂŞdko byÂł robiony, bo byÂł bardzo krĂłtki, ale zawieraÂł wszystko, co powinien.
..i od Âłatwo siĂŞ domyÂśliĂŚ po takim opisie Âże poza gÂłosem i pomysÂłem na materiaÂł i wszystkim i technicznymi sprawami Agatka nic wiĂŞcej widzom z siebie nie zaprezentowaÂła :lol2:

..ciekawe czy robiÂła ten materiaÂł w Warszawie czy juÂż jest w Poznaniu :mhm:
..ani jednego dnia odpoczynku po podró¿y :mhm:
..wiêc mo¿e podró¿y do domu nie by³o i Agatka ca³y czas jest w stolicy :>
}{ypnosea pisze:A kiedy pisaÂłam o tym, Âże Agata moÂże nie cieszyĂŚ siĂŞ z takich fanĂłw jak wy, nie miaÂłam na myÂśli tego, Âże ja dziwiĂŞ siĂŞ, Âże ma w ogĂłle fanĂłw, bo to mnie nie dziwi, zresztÂą sama jÂą uwielbiam :)
..Al odpowiedziaÂł na wszelki wypadek na zarzut ktĂłrego jeszcze nie postawiÂłaÂś :lol2:
..bo sÂłyniesz z kontrowersyjnych zarzutĂłw pod naszym i nie tylko naszym adresem :lol2:

..Al - mĂłwiÂłem Âże siĂŞ doczekasz :lol2:
..zajrzyj do Grzegorzewszczyna :D

..daÂł nie tylko 'Podsumowanie dnia z soboty z 23.30' ale teÂż serwis z 22. ktĂłrych nie widziaÂłeÂś :tanczy: :brawa:

..i wiele innych filmĂłw :spiewa:
..ktĂłre ja z przyjemnoÂściÂą sobie oglÂądam :lol2:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

obieÂżyÂświat pisze:
not that kind pisze: Nie wiem, czy CiĂŞ to Alchemik pocieszy, ale ja teÂż bardzo bym byÂła szczĂŞÂśliwa, gdyby Agata jednak przekonaÂła siĂŞ do formy ''tĂŞ'' :lol2:
..wiecie co wam powiem Âże skoro forma 'tÂą' jest teÂż poprawna to znaczy Âże wy jesteÂście wyjÂątkowo upierdliwi :devil:
Bardzo ucieszyÂłaÂś mnie notko swoim wyznaniem :lol2: Jak widaĂŚ oboje kochamy nasz przepiĂŞkny jĂŞzyk polski :P :lol2:
obieÂżyÂświat pisze:
not that kind pisze:Tak swoj¹ drog¹, to ubolewaliœcie nad tym, ¿e Agata nie pojawia siê ju¿ o Poranku, a przecie¿ tam nigdy nie wysz³yby na jaw ''zabiurkowe'' umiejêtnoœci ''wywiadowcze'' Agaty :D Owszem zdarzy³o jej siê porozmawiaÌ z paroma politykami i rzecznikami ró¿nych s³u¿b, ale to nie to samo, co sobotnia rozmowa :D
..zwÂłaszcza Âże nawet te telefoniczne rozmowy z politykami i redaktorem 'Wprost' mogÂła poprowadziĂŚ w wieczornym serwisie i w raportach :tanczy:
..ja juÂż nie pÂłaczĂŞ z powodu PorankĂłw :lol2:
..teraz nawet wolĂŞ raporty - odkÂąd majÂą tamtÂą co kiedyÂś formĂŞ :tanczy:
S³uszne znowu stwierdzenia :lol2: Myœlê, ¿e najlepszym rozwi¹zaniem by³oby, gdyby Agatta naprzemiennie pojawia³a siê w ró¿nych pasmach - od rana, poprzez dzieù, a na wieczorze skoùczywszy :lol2:

..Al - mĂłwiÂłem Âże siĂŞ doczekasz :lol2:
..zajrzyj do Grzegorzewszczyna :D

..daÂł nie tylko 'Podsumowanie dnia z soboty z 23.30' ale teÂż serwis z 22. ktĂłrych nie widziaÂłeÂś :tanczy: :brawa:

..i wiele innych filmĂłw :spiewa:
obi - cudownie, wspaniale nawet bym rzekÂł - juÂż pĂŞdzĂŞ oglÂądaĂŚ :lol2: :tanczy:
Ratunku przynajmniej nie muszĂŞ szukaĂŚ, jeÂśli o materiaÂł o wypadku w Tatrach siĂŞ rozchodzi, poniewaÂż w "Polska i Âświat" raczyli jeszcze raz wyemitowaĂŚ - zupeÂłnie jakby z myÂślÂą o mnie, ktĂłry popoÂłudnia nie mĂłgÂł przed telewizorem spĂŞdziĂŚ :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
epsztajnek
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

S³uszne znowu stwierdzenia :lol2: Myœlê, ¿e najlepszym rozwi¹zaniem by³oby, gdyby Agatta naprzemiennie pojawia³a siê w ró¿nych pasmach - od rana, poprzez dzieù, a na wieczorze skoùczywszy :lol2:
:brawa: :brawa: :brawa: :brawa:
By³oby wspaniale ! Wszyscy byliby zadowoleni: zarówno bycz¹ca siê m³odzie¿ wysiaduj¹ca ca³y poranek przed TV, jak i uczciwie pracuj¹cy starsi , mog¹cy ogl¹daÌ TV póŸnym popo³udniem i wieczorem :D
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:By³oby wspaniale ! Wszyscy byliby zadowoleni: zarówno bycz¹ca siê m³odzie¿ wysiaduj¹ca ca³y poranek przed TV, jak i uczciwie pracuj¹cy starsi , mog¹cy ogl¹daÌ TV póŸnym popo³udniem i wieczorem :D
Jak i ci mniej uczciwie pracuj¹cy, którzy mog¹ ogl¹daÌ tv g³ównie w pracy :lol: :red:

Okay :lol2: Obejrza³em Podsumowanie dnia i ju¿ wiem, ¿e cholernie duuuuuuuuuuuu¿o tracê nieogl¹daj¹c na bie¿¹co :hmm: Ale na szczêœcie retransmisja, zaserwowana mi wedle ¿yczenia, potrafi skutecznie za³agodziÌ stratê :tanczy: Bardzo podoba mi siê ta okrona wersja, czyli bez zbêdnych materia³ów filmowych, a tylko jedna po drugiej nastêpuj¹ca po sobie zapowiedŸ w wykonaniu Agatty :szalony: A¿ ¿al, ¿e po niespe³na 5-ciu minutach nastêpuje koniec :( Ale od czego jest replay? :lol2:
Rewelacyjnie Agatta potrafi przedstawiĂŚ news :) ZarĂłwno ten radosny, jak i ten neutralny, a na powaÂżnym i tragicznym skoĂączywszy 8) CzÂłowiek czuje, o czym jest mowa :brawa:

SwojÂą drogÂą, powstaje niezÂły kanaÂł internetowo-telewizyjny :brawa:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
not that kind
Bywalec
Bywalec

epsztajnek pisze:
:brawa: :brawa: :brawa: :brawa:
By³oby wspaniale ! Wszyscy byliby zadowoleni: zarówno bycz¹ca siê m³odzie¿ wysiaduj¹ca ca³y poranek przed TV, jak i uczciwie pracuj¹cy starsi , mog¹cy ogl¹daÌ TV póŸnym popo³udniem i wieczorem :D
Pewnie znaleÂźliby siĂŞ teÂż tacy, albo siĂŞ i znajdÂą, ktĂłrzy napiszÂą, Âże dobrze bĂŞdzie jak sytuacja opisana przez Alchemika bĂŞdzie miaÂła miaÂła miejsce 24 godziny na dobĂŞ, codziennie :lol2:

MielibyÂśmy rekord Guinessa w kieszeni, jeÂślibyÂśmy wytrzymali tyle czasu przed telewizorem :> :lol:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze: Pewnie znaleÂźliby siĂŞ teÂż tacy, albo siĂŞ i znajdÂą, ktĂłrzy napiszÂą, Âże dobrze bĂŞdzie jak sytuacja opisana przez Alchemika bĂŞdzie miaÂła miaÂła miejsce 24 godziny na dobĂŞ, codziennie :lol2:
notko :lol2: znajdÂą siĂŞ zwolennicy wdroÂżenia tego pomysÂłu prĂŞdzej niÂż przypuszczasz :lol2: MoÂżna rzec - szczyt naszych marzeĂą :lol2:
not that kind pisze:MielibyÂśmy rekord Guinessa w kieszeni, jeÂślibyÂśmy wytrzymali tyle czasu przed telewizorem :> :lol:
CzyÂżbyÂś oglÂądaÂła sobotnie podsumowanie? :lol2: Agatta opowiadaÂła o rekordzie ustanowionym przez jakiegoÂś Gruzina :lol2: Na mnie jednak najwiĂŞksze wraÂżenie wywarÂła informacja o chemiku pirotechniku z Wielkopolski :lol2:
MiaÂłem kiedyÂś podobne doÂświadczenia, lecz na szczĂŞÂście na mniejszÂą skalĂŞ :lol2:

WracajÂąc do bicia rekordu, wpierw musielibyÂśmy poĂŚwiczyĂŚ na czÂąstkowych dyÂżurach, poniewaÂż w obecnej ubogiej dyÂżurowo sytuacji, nie mamy co marzyĂŚ o pobiciu jakiegokolwiek rekordu :nie: Co najwyÂżej w przypadku Agatty rekord niebytu na wizji, a w naszym przypadku rekord bojkotu Tvn24 :x
not that kind
Bywalec
Bywalec

Alchemik pisze:
not that kind pisze: Pewnie znaleÂźliby siĂŞ teÂż tacy, albo siĂŞ i znajdÂą, ktĂłrzy napiszÂą, Âże dobrze bĂŞdzie jak sytuacja opisana przez Alchemika bĂŞdzie miaÂła miaÂła miejsce 24 godziny na dobĂŞ, codziennie :lol2:
notko :lol2: znajdÂą siĂŞ zwolennicy wdroÂżenia tego pomysÂłu prĂŞdzej niÂż przypuszczasz :lol2:
ZawiodÂłam siĂŞ na Tobie :? MusiaÂłam czekaĂŚ kilka minut na takÂą odpowiedÂź, a ja przypuszczaÂłam, Âże odpowiedzi znajdÂą siĂŞ juÂż po kilku sekundach, jeÂśli nie po sekundzie :devil:
Alchemik pisze:WracajÂąc do bicia rekordu, wpierw musielibyÂśmy poĂŚwiczyĂŚ na czÂąstkowych dyÂżurach, poniewaÂż w obecnej ubogiej dyÂżurowo sytuacji, nie mamy co marzyĂŚ o pobiciu jakiegokolwiek rekordu :nie: Co najwyÂżej w przypadku Agatty rekord niebytu na wizji, a w naszym przypadku rekord bojkotu Tvn24 :x
Rekordy maj¹ ró¿ne odmiany :lol2: Kto wie, mo¿e ju¿ zas³ugujemy na wpis do ksiêgi? :lol:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:ZawiodÂłam siĂŞ na Tobie :? MusiaÂłam czekaĂŚ kilka minut na takÂą odpowiedÂź, a ja przypuszczaÂłam, Âże odpowiedzi znajdÂą siĂŞ juÂż po kilku sekundach, jeÂśli nie po sekundzie :devil:
Przepraszam :red: Za chwilĂŞ spalĂŞ siĂŞ chyba ze wstydu :red: Publicznie dopuÂściÂłem siĂŞ takiego zaniedbania :red: Na swoje usprawiedliwienie mam tylko to, Âże zatraciÂłem siĂŞ i straciÂłem kontakt z rzeczywistoÂściÂą podczas sensĂłw filmowych z... wiadomej strony :red: :lol2:
not that kind pisze:Rekordy maj¹ ró¿ne odmiany :lol2: Kto wie, mo¿e ju¿ zas³ugujemy na wpis do ksiêgi? :lol:
Zajmijmy siĂŞ nagÂłoÂśnieniem tej sprawy :lol2: moÂże nawet w Tvn24 ktoÂś opowie o naszym i Agatty rekordzie? :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

A ja to niedÂługo bĂŞdĂŞ biÂł rekord pod wzglĂŞdem czĂŞstotliwoÂści nieodwiedzania forum :hmm: !!

Za to na szczĂŞÂście przed chwilÂą przelotem widziaÂłem AgatkĂŞ w serwisie :jupi: !!
MĂłwiÂła chyba o akcji ''Znicz'' -czyÂżby to oznaczaÂło , Âże bĂŞdzie jutro staÂła przy cmentarzach :D ??
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

Alchemik pisze:
not that kind pisze:Rekordy maj¹ ró¿ne odmiany :lol2: Kto wie, mo¿e ju¿ zas³ugujemy na wpis do ksiêgi? :lol:
Zajmijmy siĂŞ nagÂłoÂśnieniem tej sprawy :lol2: moÂże nawet w Tvn24 ktoÂś opowie o naszym i Agatty rekordzie? :lol2:
A co powiesz na to? :D Ktoœ chyba chce nam przeszkodziÌ w biciu rekordu i póŸnym popo³udniem wygoni³ Agatê przed cmentarz, ¿eby nada³a live'a :devil:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Zmarzniêta jest :D Jeœli jutro przyjdzie jej staÌ tyle godzin, co w zesz³ym roku, to wspó³czujê :spiewa:
To w ogĂłle moim zdaniem niedopuszczalne, Âżeby gwiazda tego kalibru wystawaÂła przed cmentarzami :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

not that kind pisze:
Alchemik pisze:
A co powiesz na to? :D Ktoœ chyba chce nam przeszkodziÌ w biciu rekordu i póŸnym popo³udniem wygoni³ Agatê przed cmentarz, ¿eby nada³a live'a :devil:
..co :?: :shock:
:shock: :shock: :shock:

..to na pewno nie sÂą capsy z zeszÂłego roku :?: :lol2:
..alb czas siê cofn¹³ :lol2:
..Agatka wyglÂąda zupeÂłnie tak samo jak w roku ubiegÂłym :lol2:
.. tak byÂło w zeszÂłym roku :lol2:

..Âłezka siĂŞ zakrĂŞciÂła w oczku od wspomnieĂą ;(
..Agatka wyglÂąda podobnie :)
..tylko wÂłosy ma trochĂŞ inaczej upiĂŞte :lol2:
..ooo i widzĂŞ rĂŞkawiczki ma nowe..w zeszÂłym roku miaÂła takie zmarÂźniĂŞte Âłapki to siĂŞw tym dogrzaÂła :lol2:
not that kind pisze:Zmarzniêta jest :D Jeœli jutro przyjdzie jej staÌ tyle godzin, co w zesz³ym roku, to wspó³czujê :spiewa:
To w ogĂłle moim zdaniem niedopuszczalne, Âżeby gwiazda tego kalibru wystawaÂła przed cmentarzami :lol2:
..historia lubi zataczaĂŚ koÂła :lol2:
..no wiĂŞc jutro raczej na pewno Agatka znĂłw bĂŞdzie staÂła przy cmentarzu miÂłostowskim :D

..ale sprawa jest powaÂżna i wymaga od nas strategicznych decyzji :]
..jak siê domyœlam wiêkszoœÌ z nas wybiera siêjutro na cmentarz - oby jeszcze nie na wiecznoœÌ :rydzyk: :lol:
..wiĂŞc musimy siĂŞ podzieliĂŚ dyÂżurami przy tvn24 :D
..bo jak pamiêtam to w zesz³ym roku Agatka by³a od wczesnego rana - ju¿ od ósmej..do póŸnego wieczora :D

..wiĂŞc jak :?:
..ja wstĂŞpnie wybieram siĂŞ na cmentarz po 14. - a wy :?:
ODPOWIEDZ