Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

obieÂżyÂświat pisze:
..to na pewno nie sÂą capsy z zeszÂłego roku :?: :lol2:
..alb czas siê cofn¹³ :lol2:
..Agatka wyglÂąda zupeÂłnie tak samo jak w roku ubiegÂłym :lol2:
No wiesz, posÂądzaĂŚ mnie o takie rzeczy? :D
ZresztÂą, w zeszÂłym roku nie mogÂłam jeszcze robiĂŚ capsĂłw, bo nie miaÂłam stosownego sprzĂŞtu :D Agata ''dorobiÂła'' siĂŞ nowych rĂŞkawiczek, ale nie staĂŚ jej jeszcze na nowy pÂłasz :D No, na razie jest tylko wekendowÂą prezenterkÂą, moÂże jak awansuje na robocze dni... to za rok bĂŞdzie ÂśmigaĂŚ po cmentarzu w futrze z norek :lol:

..ale sprawa jest powaÂżna i wymaga od nas strategicznych decyzji :]
..jak siê domyœlam wiêkszoœÌ z nas wybiera siêjutro na cmentarz - oby jeszcze nie na wiecznoœÌ :rydzyk: :lol:
..wiĂŞc musimy siĂŞ podzieliĂŚ dyÂżurami przy tvn24 :D
..bo jak pamiêtam to w zesz³ym roku Agatka by³a od wczesnego rana - ju¿ od ósmej..do póŸnego wieczora :D

..wiĂŞc jak :?:
..ja wstĂŞpnie wybieram siĂŞ na cmentarz po 14. - a wy :?:
Faktycznie sprawa Âżycia lub Âśmierci :lol2:
Ja wybieram siê na cmentarz rano :D Wrócê, jak Bóg da, gdzieœ przed 9-t¹ :D PóŸniej tylko podrzucê i odbiorê z cmentarza (mam nadziejê :lol2: ) kilka osób, a tak nie planujê nic powa¿nego :D
Uj, jeszcze o popoÂłudniowej kawie u sÂąsiadĂłw zapomniaÂłam :hmm:
:D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

not that kind pisze:Agata ''dorobiÂła'' siĂŞ nowych rĂŞkawiczek, ale nie staĂŚ jej jeszcze na nowy pÂłasz :D No, na razie jest tylko wekendowÂą prezenterkÂą, moÂże jak awansuje na robocze dni... to za rok bĂŞdzie ÂśmigaĂŚ po cmentarzu w futrze z norek :lol:
..sugerujesz ze za rok Agatka bĂŞdzie jeszcze reporterkÂą :?: :D
..oj..mi siĂŞ malujÂą zupeÂłnie inne scenariusze w kontekÂście jej przyszÂłoÂści :lol2:
..nie tylko medialnej :lol2:
not that kind pisze:
obieÂżyÂświat pisze:..ale sprawa jest powaÂżna i wymaga od nas strategicznych decyzji :]
..jak siê domyœlam wiêkszoœÌ z nas wybiera siêjutro na cmentarz - oby jeszcze nie na wiecznoœÌ :rydzyk: :lol:
Faktycznie sprawa Âżycia lub Âśmierci :lol2:
Ja wybieram siê na cmentarz rano :D Wrócê, jak Bóg da, gdzieœ przed 9-t¹ :D PóŸniej tylko podrzucê i odbiorê z cmentarza (mam nadziejê :lol2: ) kilka osób, a tak nie planujê nic powa¿nego :D
..sprawa jest powaÂżna bo o capsy chodzi :lol2:
..ale nie chcê ciê niczym obci¹¿aÌ :lol2:
..po prostu jeÂśli moÂżesz to nagraj co siĂŞ da :lol2:
..póŸniej podzielimy siê naszymi zdobyczami na forum :lol2:

..aha :D
..jakby ktoœ nie widzia³ wczorajszego materia³u to tutaj mo¿na go znaleŸÌ :D
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

obieÂżyÂświat pisze:
not that kind pisze:Agata ''dorobiÂła'' siĂŞ nowych rĂŞkawiczek, ale nie staĂŚ jej jeszcze na nowy pÂłasz :D No, na razie jest tylko wekendowÂą prezenterkÂą, moÂże jak awansuje na robocze dni... to za rok bĂŞdzie ÂśmigaĂŚ po cmentarzu w futrze z norek :lol:
..sugerujesz ze za rok Agatka bĂŞdzie jeszcze reporterkÂą :?: :D
..oj..mi siĂŞ malujÂą zupeÂłnie inne scenariusze w kontekÂście jej przyszÂłoÂści :lol2:
..nie tylko medialnej :lol2:
Nawet nie pytam , jak¹ przysz³oœÌ Agatce malujecie , ale jednego jestem pewien -¿e wszyscy ¿yczymy jej dostatniej przysz³oœci :lol2: !! :tanczy:
Ja Agatki z zeszÂłego roku nie pamiĂŞtam , wiĂŞc dzisiejsza jest dla mnie zupeÂłnÂą nowoÂściÂą :lol2: !!

Ale szczerze mĂłwiÂąc nie spodziewaÂłem siĂŞ jej jutro na dyÂżurze :mhm: ?? PracowaÂła w weekend , pewnie w poniedziaÂłek , na pewno we wtorek , pracowaÂła dzisiaj i bĂŞdzie jeszcze pracowaĂŚ jutro :mhm: ?? No trudno -my siĂŞ cieszymy a Agatka pewnie nie ;) ?? ChociaÂż wyglÂądaÂła dzisiaj na laskĂŞ w Âświetnym humorze :lol2: !!

obieÂżyÂświat pisze:
not that kind pisze:Faktycznie sprawa Âżycia lub Âśmierci :lol2:
..sprawa jest powaÂżna bo o capsy chodzi :lol2:
..ale nie chcê ciê niczym obci¹¿aÌ :lol2:
..po prostu jeÂśli moÂżesz to nagraj co siĂŞ da :lol2:
..póŸniej podzielimy siê naszymi zdobyczami na forum :lol2:
U mnie co roku jest masakra :hmm: !! !1. listopada zjeÂżdÂża sie do nas rodzina ze wszystkich stron Polski i nie tylko :hmm: !! Jak zdoÂłam obejrzeĂŚ chociaÂż ze dwa serwisy to bĂŞdzie ÂświĂŞto :spiewa: !! :hmm:
obieÂżyÂświat pisze:..aha :D
..jakby ktoœ nie widzia³ wczorajszego materia³u to tutaj mo¿na go znaleŸÌ :D
Dziêki :jupi: !! Bo ja w³aœnie nie widzia³em :( Ale to ju¿ przesz³oœÌ :brawa:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze: Nawet nie pytam , jak¹ przysz³oœÌ Agatce malujecie , ale jednego jestem pewien -¿e wszyscy ¿yczymy jej dostatniej przysz³oœci :lol2: !! :tanczy:
..i ÂświetlanÂą :lol2:

Ja Agatki z zeszÂłego roku nie pamiĂŞtam , wiĂŞc dzisiejsza jest dla mnie zupeÂłnÂą nowoÂściÂą :lol2: !!
..ÂżaÂłuj - naprawdĂŞ sporo straciÂłeÂś :lol2:
..Agatka byÂła w co drugim serwisie :tanczy:
Ale szczerze mĂłwiÂąc nie spodziewaÂłem siĂŞ jej jutro na dyÂżurze :mhm: ?? PracowaÂła w weekend , pewnie w poniedziaÂłek , na pewno we wtorek , pracowaÂła dzisiaj i bĂŞdzie jeszcze pracowaĂŚ jutro :mhm: ?? No trudno -my siĂŞ cieszymy a Agatka pewnie nie ;) ?? ChociaÂż wyglÂądaÂła dzisiaj na laskĂŞ w Âświetnym humorze :lol2: !!
..a ja myÂślaÂłem Âże moÂże jest w Warszawie :mhm:
..no ale przecieÂż teÂż musi groby swoich bliskich odwiedziĂŚ :aniol:

U mnie co roku jest masakra :hmm: !! !1. listopada zjeÂżdÂża sie do nas rodzina ze wszystkich stron Polski i nie tylko :hmm: !! Jak zdoÂłam obejrzeĂŚ chociaÂż ze dwa serwisy to bĂŞdzie ÂświĂŞto :spiewa: !! :hmm:
..czyli na ciebie nie moÂżemy liczyĂŚ :?: ;(
marcinkwsky pisze: Dziêki :jupi: !! Bo ja w³aœnie nie widzia³em :( Ale to ju¿ przesz³oœÌ :brawa:
..nie ma za co :lol2:
..przekazywanie informacji o takich wspania³ych materia³ach to dla mnie przyjemnoœÌ 8)
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Powiem , a dokÂładniej napiszĂŞ krĂłtko : Agatki dzisiaj nie ma :] !!

WiĂŞc problem z rozgospodarowywaniem czasu na oglÂądanie telewizji przez poszczegĂłlnych userĂłw z gÂłowy :D

To do poklikania jak juÂż siĂŞ znicze wypalÂą :lol2: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

marcinkowsky pisze:Powiem , a dokÂładniej napiszĂŞ krĂłtko : Agatki dzisiaj nie ma :] !!

WiĂŞc problem z rozgospodarowywaniem czasu na oglÂądanie telewizji przez poszczegĂłlnych userĂłw z gÂłowy :D

Mo¿na iœÌ spokojnie odpalaÌ... znaczy siê zapalaÌ znicze :devil: :D :D
Nasze, czyli akurat wczoraj tylko Wasze :lol2: plany wziĂŞÂły w Âłeb :D
W Poznaniu nie ma Agatty, we WrocÂławiu Tomasz miast Sylwii... ;)
.. tak byÂło w zeszÂłym roku :lol2:
Wspomnienia jak ogieĂą gorÂące, choĂŚ zimnego, wietrznego, jesiennego dnia dotyczÂą :) A dla pewnego usera, ktĂłrego juÂż wÂśrĂłd nas nie ma szczegĂłlnie gorÂące :lol2:
Có¿ za okreœlenie? :lol2: Nijak siê ma do naszej gwiazdy, która niemal zawsze dystansuje siê na bezpieczn¹ odleg³oœÌ :lol2:
Wczorajsza relacja i mnie wprowadzi³a w b³êdny tok myœlenia :mhm: Z drugiej strony teraz wzros³y szanse na to, i¿ Agatta wpadnie do nas z warszawskim dy¿urem za prezenterskim sto³em? :) W koùcu mamy dziœ w Tvn24 porz¹dek weekendowy :)
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:
marcinkowsky pisze:Powiem , a dokÂładniej napiszĂŞ krĂłtko : Agatki dzisiaj nie ma :] !!

Mo¿na iœÌ spokojnie odpalaÌ... znaczy siê zapalaÌ znicze :devil: :D :D
..ktoÂś tu chyba jest w swoim Âżywiole :?: :lol:
..ale przyznam siĂŞ Âże ja teÂż bardzo lubiĂŞ 1. listopada :D
..po BoÂżym Narodzeniu to moje ulubione ÂświĂŞto :lol2:
..lubiĂŞ to zamieszanie i ten zgieÂłk dookoÂła :tanczy:
..cieszĂŞ siĂŞ w sumie Âże spokojnie bĂŞdĂŞ mĂłgÂł siĂŞ oddaĂŚ beztroskiemu bieganiu od grobu do grobu bez wyrzutĂłw Âże coÂś przeoczam :devil:

.. tak byÂło w zeszÂłym roku :lol2:
Wspomnienia jak ogieĂą gorÂące, choĂŚ zimnego, wietrznego, jesiennego dnia dotyczÂą :) A dla pewnego usera, ktĂłrego juÂż wÂśrĂłd nas nie ma szczegĂłlnie gorÂące :lol2:
..jeÂśli w tym roku Black wiĂłzÂł babcie na cmentarz to moÂże sprawiĂŚ czy Asia teÂż jest w rzeczywistoÂści Âładniejsza niÂż w telewizji :)
Wczorajsza relacja i mnie wprowadzi³a w b³êdny tok myœlenia :mhm: Z drugiej strony teraz wzros³y szanse na to, i¿ Agatta wpadnie do nas z warszawskim dy¿urem za prezenterskim sto³em? :) W koùcu mamy dziœ w Tvn24 porz¹dek weekendowy :)
..ummm :mhm:
..moÂże byĂŚ :D
..mi siĂŞ pomysÂł podoba :tanczy:
..moÂże jeszcze Agatka zmieniĂŚ po prostu wieczorem koleÂżankĂŞ :D
..bo teraz reporterzy raczej caÂłych dni nie przepracowujÂą na wizji :D
..chyba Âże dzis z okazji ÂświĂŞta bĂŞdzie inaczej :lol2:
..nie pozostaje nic innego jak si¹œÌ wieczorem przed telewizorem i sprawdziÌ :D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..Al :lol2:

..ciekawe co chciaÂłeÂś napisaĂŚ :?: :lol:

..czy to Âże Agatka dzisiaj ma 'zaduszkowy' dyÂżur :?:

..ujjj :/
..forum tak nas dzis okrutnie potraktowaÂło ;(
..od wczoraj dostaĂŚ siĂŞ nie moÂżna..ranek byÂł taki satysfakcjonujÂący a nie mogÂłem napisaĂŚ o tym jak siĂŞ cieszĂŞ z rozmowy Agatki z ojcem Kozackim :)

..no a taraz rozmawiaÂła z mÂłodÂą parÂą :)
..mieli ze sobÂą cĂłreczkĂŞ dwuletniÂą ZuzĂŞ ktĂłra rwaÂła siĂŞ do mikrofonu by coÂś powiedzieĂŚ :D
..Agatka jednak nic od niej nie próbowa³a wyci¹gn¹Ì :mhm:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..Al :lol2:

..ciekawe co chciaÂłeÂś napisaĂŚ :?: :lol:

..czy to Âże Agatka dzisiaj ma 'zaduszkowy' dyÂżur :?:
Wreszcie forum zaczĂŞÂło dziaÂłaĂŚ :) JednakÂże nie tak, jakbym chciaÂł :devil:

Wczoraj wszystkie nasze plany wziĂŞÂły w Âłeb, po to byÂśmy dziÂś zaskoczeni mogli siĂŞ cieszyĂŚ obecnoÂściÂą Agatty :lol2:
Porankowe zaskoczenie numer 1 - rozmowa z ojcem dominikaninem :) PóŸniejsze zaskoczenie numer dwa rozmowa z m³odym ma³¿eùstwem z dzieciêciem na rêku :lol2:

Rozmowy utrzymane w klimacie zaduszek, dotyczyÂły oczywiÂście istoty dnia dzisiejszego :)
..no a taraz rozmawiaÂła z mÂłodÂą parÂą :)
..mieli ze sobÂą cĂłreczkĂŞ dwuletniÂą ZuzĂŞ ktĂłra rwaÂła siĂŞ do mikrofonu by coÂś powiedzieĂŚ :D
ZastanawiaÂłem siĂŞ, gdzie ten instynkt macierzyĂąski, o odkryciu ktĂłrego pisaÂł kiedyÂś Black? :devil:
A urocze dzieci¹tko, wprawdzie jeszcze nie do koùca œwiadome rzeczy, które dzia³y siê wokó³, tak bardzo chcia³o zabraÌ g³os w tej rozmowie :neutral:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
not that kind
Bywalec
Bywalec

Alchemik pisze: Porankowe zaskoczenie numer 1 - rozmowa z ojcem dominikaninem :)
Oto capsy :)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Alchemik pisze:
obieÂżyÂświat pisze:..no a taraz rozmawiaÂła z mÂłodÂą parÂą :)
ZastanawiaÂłem siĂŞ, gdzie ten instynkt macierzyĂąski, o odkryciu ktĂłrego pisaÂł kiedyÂś Black? :devil:
A urocze dzieci¹tko, wprawdzie jeszcze nie do koùca œwiadome rzeczy, które dzia³y siê wokó³, tak bardzo chcia³o zabraÌ g³os w tej rozmowie :neutral:
Dok³adnie to samo pomyœla³am :devil: Normalnie powinna jakoœ do dzieciaka zagadaÌ, zw³aszcza, ¿e dzieci¹tko takie œ³odkie by³o :P I chyba ta sytuacja u Agaty wywo³a³a niema³e zmieszanie, bo trochê siê pl¹ta³a na koniec :devil:
A ogólnie to fajnie, ¿e postawi³a na rozmowy podczas wejœÌ na wizjê :)
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:
Alchemik pisze: Porankowe zaskoczenie numer 1 - rozmowa z ojcem dominikaninem :)
Oto capsy :)
I ju¿ nie muszê pisaÌ o tym, i¿ Agatta przepiêknie wygl¹da wkomponowana w jesienne tonacje? :) Có¿ za urocze i podkreœlaj¹ce dziewczêcoœÌ Agatty uczesanie :) :brawa:
not that kind pisze:Dok³adnie to samo pomyœla³am :devil: Normalnie powinna jakoœ do dzieciaka zagadaÌ, zw³aszcza, ¿e dzieci¹tko takie œ³odkie by³o :P
ByÌ mo¿e Agattê przerazi³o to, i¿ dziecko mia³o w ostatniej fazie rozmowy straszne parcie na szk³o :> ByÌ mo¿e te¿ Agatta zatrwo¿y³a siê o los swojego mikrofonu, który ewidentnie œ³odkie dziecko upatrzy³o sobie na swój cel zdobyczy :hahaha:
A ogólnie to fajnie, ¿e postawi³a na rozmowy podczas wejœÌ na wizjê :)
Przynajmniej mamy ró¿ne odmiany wyznaù na temat dzisiejszego œwiêta - ka¿dy przecie¿ zadumê prze¿ywa na swój sposób :D
epsztajnek
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Ja , jak zawsze , w sprawie pozamerytorycznej ;)
czy mnie oczy mylÂą, czy Agatka ma coÂś wyhaftowane na prawej klapie pÂłaszcza ( na wysokoÂści mikrofonu ) ?
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..pewnie to jest marka :D
..ale moÂże coÂś rĂŞcznej roboty :lol2:
Alchemik pisze:
not that kind pisze:Oto capsy :)
I ju¿ nie muszê pisaÌ o tym, i¿ Agatta przepiêknie wygl¹da wkomponowana w jesienne tonacje? :) Có¿ za urocze i podkreœlaj¹ce dziewczêcoœÌ Agatty uczesanie :) :brawa:
..sÂłodko to nie to dziecko a Agatka wyglÂąda :)
..ona naprawdĂŞ nie chce podaĂŚ nam swojeg owieku dlatego bo wydaÂłoby siĂŞ Âże pracuje pomimo tego Âże jest niepeÂłnoletnia :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:
not that kind pisze:Oto capsy :)
obi wszystko piĂŞknie rozpracowaÂł :lol2: !! A Agatka rzeczywiÂście z tym kucykiem rzuconym na bok wyglÂąda bosko :szalony: !! Szkoda , Âże nie uplotÂła warkocza -to byÂśmy mieli dopiero dr. Quinn :lol2: !!
Ja , jak zawsze , w sprawie pozamerytorycznej ;)
czy mnie oczy mylÂą, czy Agatka ma coÂś wyhaftowane na prawej klapie pÂłaszcza ( na wysokoÂści mikrofonu ) ?
To taki jest firmowy uniform i Âżeby nikt nie pomyliÂł , ktĂłry czyj , to kaÂżdy sobie wyhaftowaÂł imiĂŞ i nazwisko :lol2: !! MoÂże Black "przelaÂł" swoja nowÂą pasjĂŞ na ten pÂłaszczyk :lol: ??
Alchemik pisze:
not that kind pisze:Dok³adnie to samo pomyœla³am :devil: Normalnie powinna jakoœ do dzieciaka zagadaÌ, zw³aszcza, ¿e dzieci¹tko takie œ³odkie by³o :P
ByÌ mo¿e Agattê przerazi³o to, i¿ dziecko mia³o w ostatniej fazie rozmowy straszne parcie na szk³o :> ByÌ mo¿e te¿ Agatta zatrwo¿y³a siê o los swojego mikrofonu, który ewidentnie œ³odkie dziecko upatrzy³o sobie na swój cel zdobyczy :hahaha:
Oooo tak , tak , tak -dziecko by³o psieœlodkie :P !! Najpierw rzuci³o zniczem o ziemiê , mamusia musia³a przed zadaniem pytania siê po niego schyliÌ , a póŸniej tatusiowi próbowa³o wkleiÌ nowe oko , którym mia³o byÌwieczko od znicza :devil: !!

No a na koniec prĂłba przejĂŞcia mikrofonu :o !! Strach pomyÂśleĂŚ , co z tego dziecka wyroÂśnie :o !! :rozglada: ??
Alchemik pisze:
not that kind pisze:A ogólnie to fajnie, ¿e postawi³a na rozmowy podczas wejœÌ na wizjê :)
Przynajmniej mamy ró¿ne odmiany wyznaù na temat dzisiejszego œwiêta - ka¿dy przecie¿ zadumê prze¿ywa na swój sposób :D
Niech Agatka rozmawia :tanczy: !! Podczas rozmów mo¿e i mniej jest treœci made by Agata , ale Agatka potafi rozmawiaÌ i zawsze wokó³ du¿o siê dzieje :tanczy:
not that kind
Bywalec
Bywalec

marcinkowsky pisze:
Alchemik pisze:ByÌ mo¿e Agattê przerazi³o to, i¿ dziecko mia³o w ostatniej fazie rozmowy straszne parcie na szk³o :> ByÌ mo¿e te¿ Agatta zatrwo¿y³a siê o los swojego mikrofonu, który ewidentnie œ³odkie dziecko upatrzy³o sobie na swój cel zdobyczy :hahaha:
Oooo tak , tak , tak -dziecko by³o psieœlodkie :P !! Najpierw rzuci³o zniczem o ziemiê , mamusia musia³a przed zadaniem pytania siê po niego schyliÌ , a póŸniej tatusiowi próbowa³o wkleiÌ nowe oko , którym mia³o byÌwieczko od znicza :devil: !!

No a na koniec prĂłba przejĂŞcia mikrofonu :o !! Strach pomyÂśleĂŚ , co z tego dziecka wyroÂśnie :o !! :rozglada: ??
Najwa¿niejsze, ¿e wie, czego chce w ¿yciu i doœwiadcza tego, ¿e nie wszystko mo¿na mieÌ ot tak :D Albo, ¿e trzeba siê bardziej staraÌ, by to osi¹gn¹Ì :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
ODPOWIEDZ