Mo¿e mówi³a dziœ z pó³ minuty w sumie, a biedaczka pewnie w studio siedzia³a i przygotowywa³a siê ca³y dzieù

Moderator: Łukasz
Mo¿e nie by³o tak Ÿle :spiewa: Mo¿liwe,¿e wczoraj to nagrali-pewnie Joasia tez chcia³a mieÌ wolne a w sumie materia³ na pewno mieli gotowy,a przygotowanie minutowej zapowiedzi zbyt d³ugo przygotowania Jej pewnie nie zajê³oMo¿e mówi³a dziœ z pó³ minuty w sumie, a biedaczka pewnie w studio siedzia³a i przygotowywa³a siê ca³y dzieù
O, ale miaÂłeÂś szczĂŞÂście :tanczy: Jeszcze tak spotkaĂŚ Anite i Joasie w jednym miejscu to byÂłoby przeÂżycie :tanczy:Ale mimo wszystkiego przeÂżyÂłem dzisiaj sÂłodki dreszczyk, kiedy przed cmentarzem powÂązkowskim w drodze do autobusu przeszÂła obok mnie Anita Werner. TrzymaÂła w rĂŞkach dwa znicze , wiĂŞc widocznie dla kogoÂś na grĂłb...
I w dodatku objawi³a siê wczeœniej ni¿ by³o zaplanowaneDziœ w ''PzP'' nie bêdzie doœÌ du¿o Joasi, bo tylko powita³a i po¿egna pewnie widzów.
Bardzo mo¿liwe, ¿e by³o tak jak mówisz :mhm: Bo po co mialaby przyjœÌ tylko ¿eby siê przywitaÌ i po¿egnaÌ :hmm: Pewnie dziœ odwiedzi³a groby bliskich :aniol:Mo¿e nie by³o tak Ÿle Mo¿liwe,¿e wczoraj to nagrali-pewnie Joasia tez chcia³a mieÌ wolne a w sumie materia³ na pewno mieli gotowy,a przygotowanie minutowej zapowiedzi zbyt d³ugo przygotowania Jej pewnie nie zajê³o
Zastanawia mnie ten goÂściu tam w tle stojÂący Bo dawniej nikt sie tam nie pojawiaÂł,czyÂżby to jakiÂś Joasiowy prywatny bodyguard
Ja nie jestem tak spostrzegawczy :hmm: Nie zwrĂłciÂłem uwagi na Âżadnego bodyguarda :nie: MoÂże ktoÂś groziÂł Asi :spiewa: Ja jÂą zawsze obroniĂŞWczoraj widziaÂłem wystĂŞp Joasi i teÂż przykuÂł mojÂą uwagĂŞ jej ochroniarz
MoÂże Wy tu wypisujecie jakieÂś straszne rzeczy i dziewczyna musi pokazaĂŚ ze nie jest do koĂąca taka bezbronna
To byÂłby powrĂłt do przeszÂłoÂści :tanczy: Ale moÂże byÂła na jakimÂś grobie tam :uhh:DziÂś Joasia nawaliÂła na caÂłej linii
jak moÂżna byÂło nie pokazaĂŚ siĂŞ na PowÂązkach
A mo¿e inaczej :spiewa: ;on wykorzystuje Jej s³aboœÌ do facetów umundurowanych :cicho:adam pisze:Mo¿e Wy tu wypisujecie jakieœ straszne rzeczy i dziewczyna musi pokazaÌ ze nie jest do koùca taka bezbronna
By³a powtórka o 23:10 :aniol: Zrobili tylko ogóln¹ zapowiedŸ ¿eby Asia nie musia³a kilka razy zapowiadaÌ tych okrucieùstwarczi pisze:W³¹czy³em 6 po i Piotr Marciniak w³aœnie zapowiada³ PzP, a po dwóch minutkach ju¿ Joasia siê pokaza³a Dziœ wyj¹tkowo krótko, magazyn wzruszaj¹cy. Asia na pewno by³a poruszona.
MoÂże byÂła popodziwiaĂŚ ÂłunĂŞTo byÂłby powrĂłt do przeszÂłoÂści Ale moÂże byÂła na jakimÂś grobie tam
W sumie fajny zawód- tak staÌ ko³o JoasiA mo¿e inaczej ;on wykorzystuje Jej s³aboœÌ do facetów umundurowanych
Tam nic nie sugeruje ,tylko tyle,Âże moÂże sobie postaĂŚ koÂło Joasi-to wszystko
Akurat mia³em wy³¹czaÌ tv, jak Joasie ujrza³em :szalony:By³a powtórka o 23:10 Zrobili tylko ogóln¹ zapowiedŸ ¿eby Asia nie musia³a kilka razy zapowiadaÌ tych okrucieùstw Poza tym by³y to sprawy ju¿ poruszane i raczej dosyÌ znane
Ja nie lubiĂŞ chodziĂŚ po cmentarzach :nie: Ale znam osoby, ktĂłre specjalnie wybierajÂą siĂŞ juÂż po zmroku na cmentarz- taka atmosfera niby fajnaMoÂże byÂła popodziwiaĂŚ ÂłunĂŞ NiektĂłrzy lubiÂą spacerowaĂŚ po cmentarzach Nie wiem jak jest z JoasiÂą
Ja nawet ne liczyÂłem na DnÂŻ :devil: Brygida siĂŞ nieÂźle ustawiÂła- udaÂło jej siĂŞ zachowaĂŚ funkcjĂŞ prezenterki po nowej ramĂłwceDziÂś w Dniu na ÂŻywo Brygida i Kacper,wiĂŞc moÂżemy zapomnieĂŚ o DnÂŻ dla Joasi w dniu dzisiejszym
Faktycznie... nie pomyœla³em o tym... Ale dopóki ogranicza siê do patrzenia... to niech sobie patrzy... :hahaha:A mo¿e inaczej :spiewa: ;on wykorzystuje Jej s³aboœÌ do facetów umundurowanych :cicho:
Tam nic nie sugeruje ,tylko tyle,Âże moÂże sobie postaĂŚ koÂło Joasi-to wszystko![]()
Przed ka¿dym materia³em powtarzaÌ to samo... no i mo¿liwoœÌ rozklejenia siê na wizji ( przy scenie pogrzebu , z ksiêdzem graj¹cym na harmonijce "Amazing Grace" sam poczu³em , ¿e mi siê zêby zaciskaj¹... ) czego profesjonalni dziennikarze wystrzegaj¹ siê... Podejrzewam, ¿e to ona sama zdecydowa³a o pusczeniu materia³u "ci¹giem". Plus jest taki, ¿e nie mia³em potrzeby wklejania capsówZrobili tylko ogóln¹ zapowiedŸ ¿eby Asia nie musia³a kilka razy zapowiadaÌ tych okrucieùstw
Oj, fajna, fajnaAle znam osoby, ktĂłre specjalnie wybierajÂą siĂŞ juÂż po zmroku na cmentarz- taka atmosfera niby fajna
Joasi sam bym nie puÂściÂł na jakiÂś zapuszczony cmentarz pod wieczĂłr :nie:
DnÂŻ to teraz dla Joanny "stan wyjatkowy"... :devil:Ja nawet ne liczyÂłem na DnÂŻ
MoÂże to jakiÂś praktykant Joasi i uczy sie, jak siĂŞ prowadzi PzP :mhm:Faktycznie... nie pomyÂślaÂłem o tym... Ale dopĂłki ogranicza siĂŞ do patrzenia... to niech sobie patrzy...
Na pewno te wspomnienia zrobi³y na Joasi ogromne wra¿enie :rozglada:no i mo¿liwoœÌ rozklejenia siê na wizji ( przy scenie pogrzebu , z ksiêdzem graj¹cym na harmonijce "Amazing Grace" sam poczu³em , ¿e mi siê zêby zaciskaj¹... ) czego profesjonalni dziennikarze wystrzegaj¹ siê...
Wiêc ¿ycze, byœ trzeci¹ rocznice Joasiow¹ œwiêtowa³ z ni¹ na spacerze po cmentarzu :tanczy: I niech nada dla nas jak¹œ relacje po zmrokuOj, fajna, fajna Ze wzglêdu na te mnóstwo ogników na grobach...Je¿eli Joasia lubi chodziÌ wieczorem 1 listopada po cmentarzu, to znalaz³a by we mnie kompana
Joasia mogÂłaby dla nas zrobiĂŚ czĂŞÂściej taki stan wyjÂątkowyDnÂŻ to teraz dla Joanny "stan wyjatkowy"...
GoœÌ tak siê stara³,poimprowizowa³ ze strojem ..a i tak zosta³ zdemaskowanyepsztajnek pisze:Faktycznie... nie pomyœla³em o tym... Ale dopóki ogranicza siê do patrzenia... to niech sobie patrzy...
MoÂże to zbyt daleko idÂący wniosek ale dobrze siĂŞ staÂło,po co epatowaĂŚ uczuciami jeÂśli to nie potrzebne akurat w takich sytuacjach :nie:Podejrzewam, Âże to ona sama zdecydowaÂła o pusczeniu materiaÂłu "ciÂągiem".
A juÂż moÂże nie bĂŞde tego powtarzaÂł co wyÂżej.. :uhh: Ale tak mnie zastanawia czy JÂą bardziej wciagajÂą takie historie czy codzienna polityka :hyh: :hyh:arczi pisze:A jak wiemy, Joasia jest takÂą wraÂżliwÂą istotkÂą i nieÂłatwo jej przychodzi pewnie mĂłwienie o tak dramatycznych wydarzeniach
No chyba Nam tego nie zrobiomMoÂże moÂżemy liczyĂŚ na Gwiazdke z JoannÂą
DziÂś dzien zaduszny,daj Jej czasJeÂśli was interesuje- Joasia jeszcze mi nie odpisaÂła na maila
Pewnie dziad po prostu siê napali³ i tyle :spiewa: :spiewa:GoœÌ tak siê stara³,poimprowizowa³ ze strojem ..a i tak zosta³ zdemaskowany
Ale uczciwie przyznam,Âże widziaÂłem takiego ochroniarza,wtedy jak Lepper opuszczal 'KropkĂŞ nad i'po ujawnieniu siĂŞ tej afery gruntowej
Leppera juÂż nie ma,to pewnie poprosiÂł kogo moÂże popilnowaĂŚ ..i Joasia byÂła tak miÂła i mu pozwoliÂła Jej potowarzyszyĂŚ
Joasia wie co robi :uhh: Po co miaÂłaby zapowiadac z osobna kaÂżdÂą ÂśmierĂŚ i naraÂżaĂŚ siĂŞ na robienie jakiegoÂś widowiska, czy talk- show :rozglada:MoÂże to zbyt daleko idÂący wniosek ale dobrze siĂŞ staÂło,po co epatowaĂŚ uczuciami jeÂśli to nie potrzebne akurat w takich sytuacjach
WiĂŞc mimo dobrego czasu antenowego Joasia usunĂŞÂła siĂŞ w cieĂą Ale My i tak to doceniamy i Joasia nawet w tym cieniu Âświetnie byÂła dostrzegalna
Jakby popatrzeĂŚ na jej kierunek studiĂłw, to chyba polityka, bo jakby jÂą bardziej zajmowaÂłby takie tematy spoÂłeczne to moÂże jakiÂś inny kierunek by wybraÂła :mhm:A juÂż moÂże nie bĂŞde tego powtarzaÂł co wyÂżej.. Ale tak mnie zastanawia czy JÂą bardziej wciagajÂą takie historie czy codzienna polityka
Nie wiem, czy na Gwiadzke jest Pzp :mhm: Bo jeÂśli, to pewnie siĂŞ pokaÂże wtedy, albo siĂŞ chociaÂż nagraNo chyba Nam tego nie zrobiom Nie po to 'mikoÂłajowa' siĂŞ kisi caÂły okrÂągÂły rok gdzieÂś w szafie Âżeby chociaÂż w SwiĂŞta nie pokazaÂła siĂŞ Âświatu
Wci¹¿ wchodzê na poczte z nadziej¹ :rozglada:Dziœ dzien zaduszny,daj Jej czas
MoÂżna tu przytoczyĂŚ przykÂład Marty Kuligowskiej , specjalistki i pasjonatki od produkcji filmowej, ktĂłra zaczÂąwszy prowadziĂŚ magazyn "Zdrowie" powaÂżnie zainteresowaÂła siĂŞ medycynÂą.Jakby popatrzeĂŚ na jej kierunek studiĂłw, to chyba polityka, bo jakby jÂą bardziej zajmowaÂłby takie tematy spoÂłeczne to moÂże jakiÂś inny kierunek by wybraÂła :mhm:
Ale jakoÂże politykÂą juÂż siĂŞ nie zajmuje, to ewentualnie tematy spoÂłeczne teÂż musiaÂła polubic :hyh:
Tylko jej nie zaduÂś, jak ci nie odpisze :devil: :devil: :devil:DziÂś dzien zaduszny,daj Jej czas
Takie przykÂłady moÂżna mnoÂżyĂŚ- Morozowski i PaÂłasiĂąski sÂą teatrologami, Tomasz Kanik weterynarzemMoÂżna tu przytoczyĂŚ przykÂład Marty Kuligowskiej , specjalistki i pasjonatki od produkcji filmowej, ktĂłra zaczÂąwszy prowadziĂŚ magazyn "Zdrowie" powaÂżnie zainteresowaÂła siĂŞ medycynÂą.
Nie mam takiego zamiaru :nie: Na kogo bym póŸniej narzeka³ :devil:Tylko jej nie zaduœ, jak ci nie odpisze
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 18 gości