[TVN] Milionerzy
Moderator: Łukasz
Nie zajmie siĂŞ, poniewaÂż prawa dystrybucyjne nadal posiada Endemolratraciak pisze:To moÂże 2waytraffic zajmie siĂŞ teÂż "1 kontra 100"

2waytraffic zajmuje siê tylko sprzeda¿¹ licencjiMarcin pisze:Teraz nie Endemol, ale 2waytraffic zajmuje siê "Milionerami".

A ja wierzĂŞ, Âże TVN dogada siĂŞ z UrbaĂąskim... a raczej na odwrĂłt - UrbaĂąski z TVN. Niestety wiele wskazuje na to, Âże Hubert jednak nie poprowadzi "MilionerĂłw". JeÂśli tak siĂŞ stanie to w roli nowego prowadzÂącego "MilionerĂłw" widzĂŞ Wojtka Jagielskiego.
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
Wydaje ci siĂŞ. Kiedy okazaÂło siĂŞ, Âże Hubert nie poprowadzi juÂż "TaĂąca z gwiazdami" teÂż wszyscy mĂłwili/pisali, Âże to tragedia, Âże nikt go nie zastÂąpi, Âże Hubert byÂł w tym najlepszy. Piotr GÂąsowski pokazaÂł, Âże UrbaĂąski wcale nie jest niezastÂąpiony - wrĂŞcz przeciwnie, Hubert wielu osobom wydawaÂł siĂŞ juÂż nudny, te same teksty, gadki itp, czyli tak samo jak w przypadku ostatnich sezonĂłw "MilionerĂłw". W wielu krajach, gdzie nadawani sÂą "Milionerzy", prezenterzy zmieniali siĂŞ nawet kilka razy. A to, Âże Hubert co jakiÂś czas mĂłwiÂł, Âże chce znĂłw prowadziĂŚ "MilionerĂłw" nic nie znaczy. To nie on o tym decyduje.
[ Dodano: Nie Lis 04, 2007 8:29 am ]
A tak poza tym to Ewa Drzyzga nie prowadzi "RozmĂłw w toku" od poczÂątku. :]
[ Dodano: Nie Lis 04, 2007 8:29 am ]
A tak poza tym to Ewa Drzyzga nie prowadzi "RozmĂłw w toku" od poczÂątku. :]
Nawet sobie tak nie Âżartuj.POpieram pisze:JeÂśli tak siĂŞ stanie to w roli nowego prowadzÂącego "MilionerĂłw" widzĂŞ Wojtka Jagielskiego.

JeÂśli nie Hubert to jakaÂś nieznana lub maÂło znana twarz, ktĂłra potrafi budowaĂŚ napiĂŞcie tak samo jak Hubert.

Tak, ale to Ewa Drzyzga jest kojarzona z "Rozmowami w tÂłoku", a nie jej poprzedniczka, ktĂłrÂą pewnie maÂło osĂłb kojarzy i zna jej nazwisko.POpieram pisze:A tak poza tym to Ewa Drzyzga nie prowadzi "RozmĂłw w toku" od poczÂątku. :]
Pierwsz¹ prowadz¹c¹ "Rozmowy w t³oku" by³a Ewa Bakalarska. PóŸniej zast¹pi³a j¹ Ewa Drzyzga. :]r_r16 pisze:To kto wg Ciebie prowadzi³ Rozmowy w toku kiedyœ?
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

Pijanowski byÂłbym caÂłkiem niezÂły w roli nowego prowadzÂącego "MilionerĂłw", wÂłaÂśnie chciaÂłbym, Âżeby to byÂł ktoÂś starszy. A moÂże Sznuk?
Prowadz¹cy ma nie byÌ "czytaczem" pytaù, tak jak Sznuk, tylko prowadz¹cym. Powiem to po raz enty i byÌ mo¿e jestem w b³êdzie. Liczê na to, ¿e w styczniu zobaczymy Milionerów z Hubertem Urbaùskim w roli g³ównej. A nie ¿adnego Sznuka, czy Jagielskiego. Urbaùski sprawdzi³ siê naprawdê œwietnie w "Milionerach" i w du¿ej mierze program zawdziêcza swój sukces w³aœnie jemu (tak jak i on zawdziêcza swój sukces "Milionerom"). Notabene na polskim rynku jest niewiele osób, które tak dobrze sprawdzi³y siê w roli gospodarza teleturnieju. Urbaùski by³ bardzo dobry i nie widzê powodu, dlaczego nie mielibyœmy mu daÌ drugiej szansy.
No wÂłaÂśnie. Dlaczego twierdzicie, Âże raczej ktoÂś inny powinien prowadziĂŚ program?
No wÂłaÂśnie. Dlaczego twierdzicie, Âże raczej ktoÂś inny powinien prowadziĂŚ program?
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
ZakÂładajÂąc, Âże Hubert nie poprowadzi "MilionerĂłw" bawimy siĂŞ w przypuszczenia "co by byÂło gdyby...", co nie oznacza, Âże ja osobiÂście nie lubiĂŞ tej zabawy. No wiĂŞc do dzieÂła.
Ja wysuwam trzy potencjalne kandydatury:
1. PaweÂł OrleaĂąski (aktor, prezenter telewizyjny, lektor)
- obecnie prowadzi program "Galileo" - tv4
- prowadziÂł teleturnieje "DajĂŞ sÂłowo", "Lingo" - tv4

2. Zygmunt Chajzer (dziennikarz, prezenter radiowy i telewizyjny)
- obecnie bez etatu, wystĂŞpuje w programie "Taniec na lodzie" w TVP2
- prowadzi³ teleturnieje: "IdŸ na ca³oœÌ", "Grasz czy nie grasz" - Polsat, "Chwila prawdy", "Ananasy z mojej klasy" - TVN

3. Beata Chmielowska-Olech (dziennikarka, prezenterka)
- obecnie prowadzi "Teleexpress" - TVP1
Prwadz¹cy powinien wyró¿niaÌ siê nienagann¹ dykcj¹, œwietn¹ prezencj¹, potrafiÌ budowaÌ napiêcie i mieÌ "akceptowalne" poczucie humoru.
P.S.
Stawiam na kobietĂŞ, bo wiem jak Âświetnie prowadzi kanadyjskich "MilionerĂłw" Meredith Viera. Buduje napiĂŞcie, ma ÂśwetnÂą prezencjĂŞ i co najwaÂżniejsze to pÂłeĂŚ piĂŞkna!

Nadal jednak twierdzĂŞ, Âże najlepszy jest ten oto sprawdzony facet:

Ja wysuwam trzy potencjalne kandydatury:

1. PaweÂł OrleaĂąski (aktor, prezenter telewizyjny, lektor)
- obecnie prowadzi program "Galileo" - tv4
- prowadziÂł teleturnieje "DajĂŞ sÂłowo", "Lingo" - tv4

2. Zygmunt Chajzer (dziennikarz, prezenter radiowy i telewizyjny)
- obecnie bez etatu, wystĂŞpuje w programie "Taniec na lodzie" w TVP2
- prowadzi³ teleturnieje: "IdŸ na ca³oœÌ", "Grasz czy nie grasz" - Polsat, "Chwila prawdy", "Ananasy z mojej klasy" - TVN

3. Beata Chmielowska-Olech (dziennikarka, prezenterka)
- obecnie prowadzi "Teleexpress" - TVP1
Prwadz¹cy powinien wyró¿niaÌ siê nienagann¹ dykcj¹, œwietn¹ prezencj¹, potrafiÌ budowaÌ napiêcie i mieÌ "akceptowalne" poczucie humoru.
P.S.
Stawiam na kobietĂŞ, bo wiem jak Âświetnie prowadzi kanadyjskich "MilionerĂłw" Meredith Viera. Buduje napiĂŞcie, ma ÂśwetnÂą prezencjĂŞ i co najwaÂżniejsze to pÂłeĂŚ piĂŞkna!

Nadal jednak twierdzĂŞ, Âże najlepszy jest ten oto sprawdzony facet:

Zaczynamy gr? o milion z?otych...