Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

epsztajnek pisze:
O takiej oczywistej oczywistoÂści to wszyscy ÂżeÂśmy wiedzieli :lol2:
PowtĂłrzĂŞ za kolegami : tak, o tym wiedzieliÂśmy od dawna ;)
Od siebie dodam - co innego WIEDZIEÆ, a co innego WIDZIEÆ :<
Racja :lol2: !! Œwiête s³owa :D !! Mówi siê , ¿e ciekawoœÌ to pierwszy stopieù do piek³a :D mo¿na to ró¿nie rozumieÌ :D !! Myœmy tacy byli ciekawi prywatnych w¹tków z ¿ycia Agatki , ¿e jak ju¿ je poznaliœmy to szczêki nam opad³y :lol2: !! :devil: No i teraz ciê¿ko jest ¿yÌ ze œwiadomoœci¹ , ¿e taka dziewczyna wspania³a jak Agatka to tylko w marzeniach u naszego boku :spiewa: !! :neutral: :lol2:

A Agatka dziÂś peÂłni rolĂŞ "straszaka" :devil: !! No co- sama siĂŞ przyznaÂła , Âże kierowcy na widok ich ''niewielkiej skody zaparkowanej na poboczu zwalniajÂą" :lol: !! :brawa: No -to teraz mi Agatka uÂświadomiÂła sens tego kilkugodzinnego obstawania przy drogach :tanczy: !! :lol:

A pan operator daÂł tak nieziemsko piĂŞkne i udane zbliÂżenia...... :szalony: !!
KiedyÂś, kilkanaÂście lat temu, z tego wÂłaÂśnie powodu zrezygnowaÂłem z pĂłjÂścia na Âślub kogoÂś, w kim siĂŞ kochaÂłem ... ;(
nie chciaÂłbym nigdy nic podobnego przeÂżywaĂŚ :hmm: !! Ale fotki ze Âślubu Agatki jak najbardziej chcĂŞ zobaczyĂŚ :lol: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
king_kocur
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: king_kocur »

epsztajnek pisze:
..moÂże to wcale nie jest obrÂączka :mhm:
No wÂłaÂśnie... na wczorajszym capsie to wyglÂąda bardziej na pierÂścionek z maÂłym oczkiem , niÂż na obrÂączkĂŞ
Na moich zbliÂżeniach wyglÂąda jakby to byÂła obrÂączka :D

Obrazek
Obrazek
Obrazek
A Agatka dziÂś peÂłni rolĂŞ "straszaka" :devil: !! No co- sama siĂŞ przyznaÂła , Âże kierowcy na widok ich ''niewielkiej skody zaparkowanej na poboczu zwalniajÂą" :lol: !! :brawa: No -to teraz mi Agatka uÂświadomiÂła sens tego kilkugodzinnego obstawania przy drogach :tanczy: !! :lol:
PomyÂśleĂŚ, Âże juÂż chciaÂłem pisaĂŚ mojÂą myÂśl, Âże dzisiejszym relacjom Agaty brakuje trochĂŞ polotu, a ona w tym momencie zabÂłysnĂŞÂła takim stwierdzeniem :lol: :brawa:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

marcinkowsky pisze:
epsztajnek pisze:
O takiej oczywistej oczywistoÂści to wszyscy ÂżeÂśmy wiedzieli :lol2:
PowtĂłrzĂŞ za kolegami : tak, o tym wiedzieliÂśmy od dawna ;)
Od siebie dodam - co innego WIEDZIEÆ, a co innego WIDZIEÆ :<
Racja :lol2: !! Œwiête s³owa :D !! Mówi siê , ¿e ciekawoœÌ to pierwszy stopieù do piek³a :D mo¿na to ró¿nie rozumieÌ :D !! Myœmy tacy byli ciekawi prywatnych w¹tków z ¿ycia Agatki , ¿e jak ju¿ je poznaliœmy to szczêki nam opad³y :lol2: !! :devil: No i teraz ciê¿ko jest ¿yÌ ze œwiadomoœci¹ , ¿e taka dziewczyna wspania³a jak Agatka to tylko w marzeniach u naszego boku :spiewa: !! :neutral: :lol2:
..nie wiem jak wy ale nigdy sobie nie robiÂłem nadziei :lol2: :lol: :lol:
..ale o czym my tu w ogĂłle piszemy :?: :lol2:
..Agatka jest piĂŞknÂą kobietÂą ale przecieÂż nie dlatego jÂą odkryliÂśmy i zwrĂłciliÂśmy na niÂą uwagĂŞ - tylko dlatego Âże jest teÂż a moÂże przede wszystkim ÂświetnÂą dziennikarkÂą :tanczy:
..i tego nikt nam nie odbierze - kiedy jest dziennikarkÂą jest tylko nasza :lol2:
..a mĂłwiÂłeÂś Âże to stanie jest bez sensu - Agatka czyta w Twoich myÂślach :lol2;
..i od razu ma do nich ostrÂą ripostĂŞ :tanczy: :devil:
A pan operator daÂł tak nieziemsko piĂŞkne i udane zbliÂżenia...... :szalony: !!
..gotĂłw bym byÂł mu pÂłaciĂŚ Âżeby zawsze tak AgatkĂŞ pokazywaÂł - co za wraÂżenia :szalony:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

marcinkowsky pisze: A Agatka dziÂś peÂłni rolĂŞ "straszaka" :devil: !! No co- sama siĂŞ przyznaÂła , Âże kierowcy na widok ich ''niewielkiej skody zaparkowanej na poboczu zwalniajÂą" :lol: !! :brawa: No -to teraz mi Agatka uÂświadomiÂła sens tego kilkugodzinnego obstawania przy drogach :tanczy: !! :lol:
RozbawiÂła mnie tym tekstem, to trzeba Agacie oddaĂŚ :lol2:
Oto one :lol2:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Fajna by³a te¿ zapowiedŸ dwóch Agat :lol2: A póŸniej jeszcze trzecia w sejmie :devil:
:D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

not that kind pisze:RozbawiÂła mnie tym tekstem, to trzeba Agacie oddaĂŚ :lol2:
..niepozorna granatowa Skoda sieje postrach wÂśrĂłd kierowcĂłw na poznaĂąskich drogach :devil: :lol:
..sukces na koncie odnotowany :brawa:
..a nie mĂłwiÂłem Âże wspaniaÂłe :tanczy:
..daÌ panu operatorowi podwy¿kê na zachêtê i ¿eby mia³ mobilizacjê na przysz³oœÌ :lol2:
Fajna by³a te¿ zapowiedŸ dwóch Agat :lol2: A póŸniej jeszcze trzecia w sejmie :devil:
..dziwne Âże Agatka wtedy w ogĂłle siĂŞ nie uÂśmiechnĂŞÂła :D
..moÂże faktycznie nie lubi swojego imienia :lol:
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

W piÂątek pisaÂłem o zachodzÂącym sÂłoĂącu....
A tutaj mamy dowĂłd , Âże reflektor operatora teÂż piĂŞknie siĂŞ odbija w oczach Agaty :aniol: :aniol: :aniol:
nie wiem jak wy ale nigdy sobie nie robiÂłem nadziei :lol2: :lol: :lol:
..ale o czym my tu w ogĂłle piszemy :?: :lol2:
..Agatka jest piĂŞknÂą kobietÂą ale przecieÂż nie dlatego jÂą odkryliÂśmy i zwrĂłciliÂśmy na niÂą uwagĂŞ - tylko dlatego Âże jest teÂż a moÂże przede wszystkim ÂświetnÂą dziennikarkÂą :tanczy:
No có¿ Obi... przyznajê siê.. nie jestem taki twardy, heroiczny i pryncypialny jak ty :(
Ostatnio zmieniony niedziela 04 lis 2007, 15:23 przez epsztajnek, łącznie zmieniany 1 raz.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:
not that kind pisze:RozbawiÂła mnie tym tekstem, to trzeba Agacie oddaĂŚ :lol2:
..niepozorna granatowa Skoda sieje postrach wÂśrĂłd kierowcĂłw na poznaĂąskich drogach :devil: :lol:
..sukces na koncie odnotowany :brawa:
Robota i trud nie posz³y na marne 8) Brawo pani redaktor z ekip¹ :brawa: !! Op³aci³o siê odstaÌ swoje na parkingu -a nó¿ dziêki temu o kilka wypadków mniej :D
..a nie mĂłwiÂłem Âże wspaniaÂłe :tanczy:
..daÌ panu operatorowi podwy¿kê na zachêtê i ¿eby mia³ mobilizacjê na przysz³oœÌ :lol2:
Na razie mam problem z koncentracjÂą ........ :szalony: Ale jeÂśli dobrze liczĂŞ to szĂłste z kolei ujĂŞcie szaÂłowe jest po prostu :szalony: !!
..dziwne Âże Agatka wtedy w ogĂłle siĂŞ nie uÂśmiechnĂŞÂła :D
..moÂże faktycznie nie lubi swojego imienia :lol:
Nie obchodzi mnie to , czy Agata lubi , czy nie lubi swojego imienia :lol2: !! NajwaÂżniejsze , Âże ja mdlejĂŞ na sam dÂźwiĂŞk tego imienia :lol: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

epsztajnek pisze:W piÂątek pisaÂłem o zachodzÂącym sÂłoĂącu....
A tutaj mamy dowĂłd , Âże reflektor operatora teÂż piĂŞknie siĂŞ odbija w oczach Agaty :aniol: :aniol: :aniol:
..widok piĂŞkny ale jak na mĂłj gust ÂświatÂła sÂą za mocne - powinny byĂŚ nastrojowe i delikatne jak o zachodzie sÂłoĂąca wÂłaÂśnie :P
No có¿ Obi... przyznajê siê.. nie jestem taki twardy, heroiczny i pryncypialny jak ty :(
..dobra..dobra..juÂż siĂŞnie bĂŞdĂŞ upieraÂł Âże jest tak jak pisaÂłem bo robisz ze mnie stalowego faceta :lol:
..a nim nie jestem :neutral:
..ale nie jest teÂż tak Âźle Âże miaÂłbym siĂŞ zaÂłamaĂŚ :lol2:
marcinkowsky pisze:
Nie obchodzi mnie to , czy Agata lubi , czy nie lubi swojego imienia :lol2: !! NajwaÂżniejsze , Âże ja mdlejĂŞ na sam dÂźwiĂŞk tego imienia :lol: !!
..a on jest egoistÂą :devil:
..no ale teÂż nie wiem co takiego nieÂładnego jest w imieniu Agata :?: :lol2:
..mi siĂŞ podoba w kaÂżdej odmianie :D

..hmmm :mhm:
..a Agatka to ile juÂż godzin stoi dziÂś na wylocie :?
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:
epsztajnek pisze:W piÂątek pisaÂłem o zachodzÂącym sÂłoĂącu....
..widok piĂŞkny ale jak na mĂłj gust ÂświatÂła sÂą za mocne - powinny byĂŚ nastrojowe i delikatne jak o zachodzie sÂłoĂąca wÂłaÂśnie :P
Ale i tak najlepiej byÂło zobaczyĂŚ w tych oczach swoje odbicie :lol2: !! :szalony:
..dobra..dobra..juÂż siĂŞnie bĂŞdĂŞ upieraÂł Âże jest tak jak pisaÂłem bo robisz ze mnie stalowego faceta :lol:
..a nim nie jestem :neutral:
..ale nie jest teÂż tak Âźle Âże miaÂłbym siĂŞ zaÂłamaĂŚ :lol2:
ZastanawiaÂłem siĂŞ jak dÂługo bĂŞdziesz siĂŞ upieraÂł przy swojej wersji :lol2: ?? No ale , Âżeby nie byÂło , Âże zazdroÂścimy Agatce szczĂŞÂścia :nie: !! :lol2: Ono jest dla mnie przynajmniej najwaÂżniejsze :)
..a on jest egoistÂą :devil:
Hehe -nie jestem :devil: !!
..hmmm :mhm:
..a Agatka to ile juÂż godzin stoi dziÂś na wylocie :?
A policz sobie , ile godzin minĂŞÂło od Ăłsmej rano :lol2: ??
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Funckyrella pisze:Zadecydowa³am, ¿e o niczym mu nie powiem :D A decyzja ta zapad³a po tym, jak wspólnie z mam¹ wczoraj przypomnia³yœmy sobie sytuacjê z dzieciùstwa i minê Blacka kiedy ktoœ podczas chwili nieuwagi ,,uprowadzi³'' mu sprzed nosa kredki, którymi, jak mówi³: ,,rysowa³'' dzie³o swojego ¿ycia'' :D Widok ten by³ tak przygnêbiaj¹cy, i¿ teraz postanowi³am zamilkn¹Ì na wieki, zw³aszcza, ¿e o wiêksz¹ - mo¿na rzec - kradzie¿ chodzi :lol2: :lol2: Wtedy co prawda nie widzia³am reakcji Blacka na to, jak ktoœ rysuje jego kredkami (domyœlam siê, ¿e widok by³by iœcie dantejski), a wyobra¿acie sobie co by by³o, jakby Agatê zobaczy³ w objêciach innego mê¿czyzny......? :D Wolê sobie tego nawet nie wyobra¿aÌ :D
I bardzo dobrze, oszczêdŸ mu niepotrzebnych... choÌ bior¹c pod uwagê jego romantyczn¹ duszê, to jednak potrzebnych do ''normalnego'' funkcjonowania wra¿eù :lol2: Odwieczna tu³aczka i niespe³nienie w mi³oœci jako ten nieod³¹czny motyw cz³owieka doby romantyzmu... Tyle, ¿e w przypadku BJ'a nigdy nie by³o mowy o mi³oœci, a w fazie koùcowej wyraŸnie naznaczy³, ¿e o biografiê chodzi, wiêc odszed³ w imiê niespe³nionej... niedokoùczonej biografii :lol2: W efekcie sta³a siê powodem, który popchn¹³ go do forumowego... co tu du¿o ukrywaÌ... samobójstwa :lol2:

epsztajnek, tylko Ty trzymaj siĂŞ chÂłopie i swoje emocje, ÂżebyÂś nie skoĂączyÂł tak jak Black :lol2: PoniewaÂż widzĂŞ, ÂżeÂś czÂłowiek szczegĂłlnej wraÂżliwoÂści :)
Funckyrella pisze:Wydaje mi siĂŞ, Âże caÂły czas ma w oczach ten ,,panieĂąski'' bÂłysk w oczach :lol:
Tylko nie pisz, ¿e przypuszczasz, i¿ Agatta z³o¿y³a œluby panieùskie :lol2: I st¹d ten cudzys³ów :lol2:
Funcky pisze: Ale ktoÂś przecieÂż musi pilnowaĂŚ porzÂądku na tym Âświecie, a na drogach zwÂłaszcza, prawda? :D KaÂżdy reporter swoje musi odstaĂŚ na drodze :D Pewnie w umowach majÂą limit wpisany :devil: Warunki pogodowe nie sÂą aÂż tak zÂłe, wiĂŞc wielkÂą mordĂŞgÂą to stanie na trasie nie jest :D A juÂż na pewno nie jest bezsensowne :D WiĂŞc czekamy nie tylko na kolejne relacje, ale teÂż na pozytywne skutki tego ,,stania i gadania'' :D
I kto by pomyÂślaÂł, Âże tak skutecznie to zrobi :o :brawa:
Ja, swego czasu nabieraÂłem siĂŞ na radiowozy z tektury :lol2: Nigdy na SkodĂŞ siĂŞ nie nabraÂłem :lol2:
Dziêkujê piêknie za szczegó³ow¹ dokumentacjê :)
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
epsztajnek

epsztajnek, tylko Ty trzymaj siĂŞ chÂłopie i swoje emocje, ÂżebyÂś nie skoĂączyÂł tak jak Black :lol2: PoniewaÂż widzĂŞ, ÂżeÂś czÂłowiek szczegĂłlnej wraÂżliwoÂści :)
I sÂłusznie zauwaÂżyÂłeÂś.... jak na razie udaje mi siĂŞ na szczĂŞscie rozdzieliĂŚ te dwa Âświaty realny i wyobraÂźni , bo duszĂŞ mam romantycznÂą, ale umysÂł inÂżynierski :lol:
No ale , Âżeby nie byÂło , Âże zazdroÂścimy Agatce szczĂŞÂścia :nie: !! :lol2: Ono jest dla mnie przynajmniej najwaÂżniejsze :)
Przecie¿ to jasne od pocz¹tku , ¿e nie zazdroœcimy Agatce szc¿êœcia, ¿yczymy jej wszelkich radoœci. :brawa: My tylko zazdroœcimy pewnemu panu Agaty :rozglada:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

epsztajnek pisze:
I sÂłusznie zauwaÂżyÂłeÂś.... jak na razie udaje mi siĂŞ na szczĂŞscie rozdzieliĂŚ te dwa Âświaty realny i wyobraÂźni , bo duszĂŞ mam romantycznÂą, ale umysÂł inÂżynierski :lol:
Romantykami jesteœmy tylko, gdy nikt nie patrzy? :rozglada: :devil: Ciê¿ko odnaleŸÌ siê w bezdusznej dobie kapitalizmu, gdzie cz³owiek zmuszony jest niejako pêdziÌ do zaspokojenia potrzeb wy³¹cznie materialnych :devil:
Przecie¿ to jasne od pocz¹tku , ¿e nie zazdroœcimy Agatce szc¿êœcia, ¿yczymy jej wszelkich radoœci. :brawa: My tylko zazdroœcimy pewnemu panu Agaty :rozglada:
No có¿, ka¿dy ma takie szczêœcie na jakie sobie zapracowa³ :lol: :xx:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
epsztajnek

No có¿, ka¿dy ma takie szczêœcie na jakie sobie zapracowa³
PowiedziaÂłeÂś to z uÂśmiechem , ale w tym przypadku to szczera prawda.
Mnie nigdy by nie staĂŚ byÂło na szaleĂąstwo malowania billboardĂłw ...
a teÂż znaÂłem uroczÂą, piwnookÂą dziewczynĂŞ .... i pewnego dnia znalazÂł siĂŞ taki jeden, bardziej szalony ode mnie :(
fanmagdys
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: fanmagdys »

witam

Co wy widzicie takiego niezwyklego w Agacie Tomaszewskiej, fakt jest piekna, ale sa od niej lepsze dziennikarki np Magda Sakowska, a to o Agacie jest najwiecej postow.
agatka22
Początkujący
Początkujący

Post autor: agatka22 »

Zgadzam siĂŞ:-) Agata Tomaszewska jest dobrÂą dziennikarkÂą, ale za maÂło doÂświaczonÂą, zresztÂą sama kiedyÂś mĂłwiÂła, Âże musi siĂŞ wiele jeszcze nauczyĂŚ. Poza tym mimo, Âże jest Âładna to jednak ten fakt jest maÂło znaczÂący. Ile jest tych Âładnych dziennikarek a kompletnie beznadziejnych w tym zawodzie?
ODPOWIEDZ