Funckyrella pisze:ZadecydowaÂłam, Âże o niczym mu nie powiem

A decyzja ta zapadÂła po tym, jak wspĂłlnie z mamÂą wczoraj przypomniaÂłyÂśmy sobie sytuacjĂŞ z dzieciĂąstwa i minĂŞ Blacka kiedy ktoÂś podczas chwili nieuwagi ,,uprowadziÂł'' mu sprzed nosa kredki, ktĂłrymi, jak mĂłwiÂł: ,,rysowaÂł'' dzieÂło swojego Âżycia''

Widok ten by³ tak przygnêbiaj¹cy, i¿ teraz postanowi³am zamilkn¹Ì na wieki, zw³aszcza, ¿e o wiêksz¹ - mo¿na rzec - kradzie¿ chodzi

Wtedy co prawda nie widziaÂłam reakcji Blacka na to, jak ktoÂś rysuje jego kredkami (domyÂślam siĂŞ, Âże widok byÂłby iÂście dantejski), a wyobraÂżacie sobie co by byÂło, jakby AgatĂŞ zobaczyÂł w objĂŞciach innego mĂŞÂżczyzny......?

WolĂŞ sobie tego nawet nie wyobraÂżaĂŚ
I bardzo dobrze, oszczĂŞdÂź mu niepotrzebnych... choĂŚ biorÂąc pod uwagĂŞ jego romantycznÂą duszĂŞ, to jednak potrzebnych do ''normalnego'' funkcjonowania wraÂżeĂą

Odwieczna tu³aczka i niespe³nienie w mi³oœci jako ten nieod³¹czny motyw cz³owieka doby romantyzmu... Tyle, ¿e w przypadku BJ'a nigdy nie by³o mowy o mi³oœci, a w fazie koùcowej wyraŸnie naznaczy³, ¿e o biografiê chodzi, wiêc odszed³ w imiê niespe³nionej... niedokoùczonej biografii

W efekcie sta³a siê powodem, który popchn¹³ go do forumowego... co tu du¿o ukrywaÌ... samobójstwa
epsztajnek, tylko Ty trzymaj siĂŞ chÂłopie i swoje emocje, ÂżebyÂś nie skoĂączyÂł tak jak Black

PoniewaÂż widzĂŞ, ÂżeÂś czÂłowiek szczegĂłlnej wraÂżliwoÂści
Funckyrella pisze:Wydaje mi siĂŞ, Âże caÂły czas ma w oczach ten ,,panieĂąski'' bÂłysk w oczach
Tylko nie pisz, Âże przypuszczasz, iÂż Agatta zÂłoÂżyÂła Âśluby panieĂąskie

I st¹d ten cudzys³ów
Funcky pisze: Ale ktoÂś przecieÂż musi pilnowaĂŚ porzÂądku na tym Âświecie, a na drogach zwÂłaszcza, prawda?

KaÂżdy reporter swoje musi odstaĂŚ na drodze

Pewnie w umowach majÂą limit wpisany :devil: Warunki pogodowe nie sÂą aÂż tak zÂłe, wiĂŞc wielkÂą mordĂŞgÂą to stanie na trasie nie jest

A juÂż na pewno nie jest bezsensowne

WiĂŞc czekamy nie tylko na kolejne relacje, ale teÂż na pozytywne skutki tego ,,stania i gadania''

I kto by pomyÂślaÂł, Âże tak skutecznie to zrobi :o :brawa:
Ja, swego czasu nabieraÂłem siĂŞ na radiowozy z tektury

Nigdy na SkodĂŞ siĂŞ nie nabraÂłem
Dziêkujê piêknie za szczegó³ow¹ dokumentacjê