Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

epsztajnek pisze:PowiedziaÂłeÂś to z uÂśmiechem , ale w tym przypadku to szczera prawda.
Mnie nigdy by nie staĂŚ byÂło na szaleĂąstwo malowania billboardĂłw ...
a teÂż znaÂłem uroczÂą, piwnookÂą dziewczynĂŞ .... i pewnego dnia znalazÂł siĂŞ taki jeden, bardziej szalony ode mnie :(
PostawiliÂście sobie warunek: niech wygra ten bardziej szalony? :lol2:

Ojej, a to co? :lol2: Jakaœ nowoœÌ na forum? :lol2: Ktoœ chce rozpêtaÌ burzê? :lol2:
fanmagdys pisze:Co wy widzicie takiego niezwyklego w Agacie Tomaszewskiej, fakt jest piekna, ale sa od niej lepsze dziennikarki np Magda Sakowska, a to o Agacie jest najwiecej postow.
O gustach siĂŞ nie dyskutuje, ale czÂłowiek ma przecieÂż prawo wyboru :) Niech te posty mĂłwiÂą same za siebie :) Nam nikt nie nakazuje pisaĂŚ u Agatty, a jednak coÂś nas pcha, ÂżebyÂśmy to czynili :) A Tobie nikt nie zabrania pisaĂŚ u Magdy :) Och, Âżeby Âświat byÂł tak prosty w kaÂżdej materii :lol2:
agatka22 pisze:Agata Tomaszewska jest dobrÂą dziennikarkÂą, ale za maÂło doÂświaczonÂą, zresztÂą sama kiedyÂś mĂłwiÂła, Âże musi siĂŞ wiele jeszcze nauczyĂŚ.
Tak mĂłwiÂła rok temu - teraz warto by jÂą zapytaĂŚ o zdanie :lol2: Ale sam od siebie dodam, Âże maÂło ktĂłra tak ''niedoÂświadczona'' dziennikarka radzi sobie podobnie dobrze jak Agatta na wizji, z dziennikarskim kijem w rĂŞku niejednokrotnie zawracajÂąc bieg rzeki wydarzeĂą :lol2:
Ostatnio zmieniony niedziela 04 lis 2007, 17:17 przez Alchemik, łącznie zmieniany 1 raz.
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
agatka22
Początkujący
Początkujący

Post autor: agatka22 »

Niech Ci bĂŞdzie.......Ale ja wolĂŞ Kacpra Kaliszewskiego 8)
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

agatka22 pisze:Niech Ci bĂŞdzie.......Ale ja wolĂŞ Kacpra Kaliszewskiego 8)
Ja ci nie broniĂŞ tego wyboru :lol2: Droga wolna :lol2:

Wymagam jednakÂże tego samego od innych: wolnoÂści wyboru :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Alchemik pisze: Ojej, a to co? :lol2: Jakaœ nowoœÌ na forum? :lol2: Ktoœ chce rozpêtaÌ burzê? :lol2:
Ludzie sÂą jacyÂś dziwaczni :? !!
Tylko dlatego , Âże Agatka cieszy siĂŞ powodzeniem u widzĂłw , ktĂłrzy notabene lubiÂą gadaĂŚ duÂżo na sieci , deprecjonujÂą jej osiÂągniĂŞcia i poczynania na wizji :? !!
RĂŞce opadajÂą , kiedy siĂŞ uÂświadomi do czego zdolni sÂą ludzie :hyh: !!

A to , kto jest lepszym dziennikarzem okaÂże siĂŞ , wtedy , kto pierwszy otrzyma Wiktora :twisted: !!

ÂŻartowaÂłem :lol: !! :lol:
Ja lubiĂŞ wielu dziennikarzy (wÂśrĂłd nich MagdĂŞ S. ) ale jakoÂś tak wychodzi, Âże u wszystkich mam czas , a czĂŞsto teÂż ochotĂŞ dyskutowaĂŚ :aniol: !!

Alchemik pisze:
epsztajnek pisze:
epsztajnek, tylko Ty trzymaj siĂŞ chÂłopie i swoje emocje, ÂżebyÂś nie skoĂączyÂł tak jak Black :lol2: PoniewaÂż widzĂŞ, ÂżeÂś czÂłowiek szczegĂłlnej wraÂżliwoÂści :)
I sÂłusznie zauwaÂżyÂłeÂś.... jak na razie udaje mi siĂŞ na szczĂŞscie rozdzieliĂŚ te dwa Âświaty realny i wyobraÂźni , bo duszĂŞ mam romantycznÂą, ale umysÂł inÂżynierski :lol:
Romantykami jesteœmy tylko, gdy nikt nie patrzy? :rozglada: :devil: Ciê¿ko odnaleŸÌ siê w bezdusznej dobie kapitalizmu, gdzie cz³owiek zmuszony jest niejako pêdziÌ do zaspokojenia potrzeb wy³¹cznie materialnych :devil:
A ja jestem romantykiem tylko wĂłwczas , gdy mam w zasiĂŞgu wzroku AgatkĂŞ :P !! Na co dzieĂą , bez niej jestem jak rasowy pozytywista :lol2: !!

[ Dodano: Nie Lis 04, 2007 5:05 pm ]
* nie u wszystkich mam czas (...) - tak miaÂło byĂŚ :lol2: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

marcinkowsky pisze:
Alchemik pisze: Ojej, a to co? :lol2: Jakaœ nowoœÌ na forum? :lol2: Ktoœ chce rozpêtaÌ burzê? :lol2:
Tylko dlatego , Âże Agatka cieszy siĂŞ powodzeniem u widzĂłw , ktĂłrzy notabene lubiÂą gadaĂŚ duÂżo na sieci , deprecjonujÂą jej osiÂągniĂŞcia i poczynania na wizji :? !!

A to , kto jest lepszym dziennikarzem okaÂże siĂŞ , wtedy , kto pierwszy otrzyma Wiktora :twisted: !!
..oj joj..ja nie odpowiem czemu Agatka ma tyle stron wÂątku bo ja tu tylko trochĂŞ rĂŞkĂŞ przyÂłoÂżyÂłem do tego Âżeby tych stron tyle byÂło :mhm: :devil:
Alchemik pisze:
epsztajnek pisze:
epsztajnek, tylko Ty trzymaj siĂŞ chÂłopie i swoje emocje, ÂżebyÂś nie skoĂączyÂł tak jak Black :lol2: PoniewaÂż widzĂŞ, ÂżeÂś czÂłowiek szczegĂłlnej wraÂżliwoÂści :)
I sÂłusznie zauwaÂżyÂłeÂś.... jak na razie udaje mi siĂŞ na szczĂŞscie rozdzieliĂŚ te dwa Âświaty realny i wyobraÂźni , bo duszĂŞ mam romantycznÂą, ale umysÂł inÂżynierski :lol:
Romantykami jesteœmy tylko, gdy nikt nie patrzy? :rozglada: :devil: Ciê¿ko odnaleŸÌ siê w bezdusznej dobie kapitalizmu, gdzie cz³owiek zmuszony jest niejako pêdziÌ do zaspokojenia potrzeb wy³¹cznie materialnych :devil:
A ja jestem romantykiem tylko wĂłwczas , gdy mam w zasiĂŞgu wzroku AgatkĂŞ :P !! Na co dzieĂą , bez niej jestem jak rasowy pozytywista :lol2: !!
..i nawet cieszyÂłbyÂś siĂŞ gdyby Agatka byÂła jednÂą z Sienkiewiczowskich bohaterek :?: :lol2:

..a wracaj¹c do spraw bie¿¹cych to chyba wygl¹da na to ¿e Agatka ju¿ pracê na dzis skoùczy³a :D
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

marcinkowsky pisze:
Dlatego miĂŞdzy innymi mĂłwi siĂŞ, Âże kaÂżdy czÂłowiek jest na swĂłj sposĂłb "indywidualnoÂściÂą" :devil:
Wczeœniej trochê nam krêpowano wolnoœÌ myœlenia, a od 21 paŸdziernika znów ¿yjemy w wolnym i demokratycznym kraju, wiêc ten wpis by³ byÌ mo¿e zwyk³ym odreagowaniem IV RP? :) :devil:

ÂŻartowaÂłem :lol: !! :lol:
Ja lubiĂŞ wielu dziennikarzy (wÂśrĂłd nich MagdĂŞ S. ) ale jakoÂś tak wychodzi, Âże u wszystkich mam czas , a czĂŞsto teÂż ochotĂŞ dyskutowaĂŚ :aniol: !!
Jedni budzÂą kontrowersjĂŞ, inni nie :D Co teÂż warte zauwaÂżenia i podkreÂślenia - ''serce nie sÂługa'' :lol2:
obieÂżyÂświat pisze:..oj joj..ja nie odpowiem czemu Agatka ma tyle stron wÂątku bo ja tu tylko trochĂŞ rĂŞkĂŞ przyÂłoÂżyÂłem do tego Âżeby tych stron tyle byÂło :mhm: :devil:
obi siedÂź cicho! :D PrzecieÂż ty jako zaÂłoÂżyciel wÂątku masz tu najmniejsze prawo do zajmowania jakiegokolwiek stanowiska :D
marcinkowsky pisze:A ja jestem romantykiem tylko wĂłwczas , gdy mam w zasiĂŞgu wzroku AgatkĂŞ :P !! Na co dzieĂą , bez niej jestem jak rasowy pozytywista :lol2: !!
Ja dzisiaj jestem jakoÂś tak pozytywistycznie do Âżycia nastawiony :?
w³¹czam Tvn24, a tam z Poznania nadaje m³odzian z Wroc³awia :? W dodatku temat przypad³ mu z dziedzin: ''HOT News", ''górna pó³ka" :? Kiedy wczoraj wyda³o siê, ¿e pos³anka Sawicka wieziona jest do prokuratury w Poznaniu, pomyœla³em, ¿e cudownie by³oby gdyby Agatta dziœ zajê³a siê tematem :) Masz babo placek :?
Mam nadziejĂŞ, Âże przynajmniej dobry ten placek... Agatto... :> :lol:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:Dlatego miĂŞdzy innymi mĂłwi siĂŞ, Âże kaÂżdy czÂłowiek jest na swĂłj sposĂłb "indywidualnoÂściÂą" :devil:
Chodzi o indywidualnoœÌ gustów :mhm: ?? No tak co do wolnoœci s³owa , to tak rzeczywiœcie do tej pory by³a cenzura jaka diabli :devil: !!
Ja dzisiaj jestem jakoÂś tak pozytywistycznie do Âżycia nastawiony :?
w³¹czam Tvn24, a tam z Poznania nadaje m³odzian z Wroc³awia :? W dodatku temat przypad³ mu z dziedzin: ''HOT News", ''górna pó³ka" :? Kiedy wczoraj wyda³o siê, ¿e pos³anka Sawicka wieziona jest do prokuratury w Poznaniu, pomyœla³em, ¿e cudownie by³oby gdyby Agatta dziœ zajê³a siê tematem :) Masz babo placek :?
Ujjjhh :hmm: !! SÂłyszaÂłem w radiu jak mĂłwili o tym :hmm: !! I kiedy biegÂłem do komputera byÂłem pewien , Âże Agatce przeszedÂł koÂło nosa taki gorÂący temacik :hmm: !! I pomyÂśleĂŚ ,Âże wczoraj caÂły dzieĂą musiaÂła gadaĂŚ o tym samym :hmm: !!! No nie no waÂżne rzeczy mĂłwiÂła , ale w porĂłwnaniu z dzisiejszymi , to wczorajszy temat siĂŞ chowa :spiewa: !
No ale trudno -takie Âżycie :D !! A tak w ogĂłle to co to ''PoznaĂą" caÂły na urlopie , Âże musieli ÂściÂągaĂŚ posiÂłki z WrocÂławia :> ?
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

marcinkowsky pisze:Chodzi o indywidualnoœÌ gustów :mhm: ??
Noooo :lol: Ale te¿ o indywidualnoœÌ usposobienia naszego, a Agatty zw³aszcza :lol2:
Ujjjhh :hmm: !! SÂłyszaÂłem w radiu jak mĂłwili o tym :hmm: !! I kiedy biegÂłem do komputera byÂłem pewien , Âże Agatce przeszedÂł koÂło nosa taki gorÂący temacik :hmm: !!
Takie jest Âżycie :D Raz jest siĂŞ w centrum wydarzeĂą, a raz poza nim :D Ale myÂślĂŞ, Âże nie powinniÂśmy zbytnio siĂŞ tym przejmowaĂŚ, poniewaÂż Âżycie na pewno jeszcze ma dla nas w zanadrzu wiele niespodzianek :D
I pomyÂśleĂŚ ,Âże wczoraj caÂły dzieĂą musiaÂła gadaĂŚ o tym samym :hmm: !!! No nie no waÂżne rzeczy mĂłwiÂła , ale w porĂłwnaniu z dzisiejszymi , to wczorajszy temat siĂŞ chowa :spiewa: !
No ale trudno -takie Âżycie :D !!
Dziœ te¿ musia³by ''gadaÌ'' o tym samym :devil: Z t¹ ró¿nic¹, ¿e dziœ temu gadaniu towarzyszy³aby zdecydowanie bardziej gor¹ca atmosfera :D
A tak w ogĂłle to co to ''PoznaĂą" caÂły na urlopie , Âże musieli ÂściÂągaĂŚ posiÂłki z WrocÂławia :> ?
AgattĂŞ raczej bym wykluczyÂł z ekipy ''urlopujÂącej'', ale reszta... wszystko na to wskazuje, Âże urlopuje :D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:obi siedÂź cicho! :D PrzecieÂż ty jako zaÂłoÂżyciel wÂątku masz tu najmniejsze prawo do zajmowania jakiegokolwiek stanowiska :D
..cieszê siê ¿e wszyscy maj¹ œwiadomoœÌ mojej 'maleùkoœci' :D
..jak to byÂło :mhm: : '..z wdziĂŞcznoÂści skÂładam Ci o ja niegodny sÂługa TwĂłj o Pani t sÂłowne dary..' :?: :lol2:
marcinkowsky pisze:
Alchemik pisze:Ja dzisiaj jestem jakoÂś tak pozytywistycznie do Âżycia nastawiony :?
Ujjjhh :hmm: !! SÂłyszaÂłem w radiu jak mĂłwili o tym :hmm: !! I kiedy biegÂłem do komputera byÂłem pewien , Âże Agatce przeszedÂł koÂło nosa taki gorÂący temacik :hmm: !! I pomyÂśleĂŚ ,Âże wczoraj caÂły dzieĂą musiaÂła gadaĂŚ o tym samym :hmm: !!! No nie no waÂżne rzeczy mĂłwiÂła , ale w porĂłwnaniu z dzisiejszymi , to wczorajszy temat siĂŞ chowa :spiewa: !
No ale trudno -takie Âżycie :D !! A tak w ogĂłle to co to ''PoznaĂą" caÂły na urlopie , Âże musieli ÂściÂągaĂŚ posiÂłki z WrocÂławia :> ?
..to takie Âżyciowe paradoksy ktĂłrych przecieÂż juÂż w przeszÂłoÂści doÂświadczaliÂśmy :?
..nie pierwszy raz Agatkê omijaj¹ tematy z górnej pó³ki ;)
..nic jednak na to nie poradzimy :D
..PoznaĂąska redakcja zdziesiÂątkowana urlopowo :mhm:
..to pewnie dlatego Agatka musiaÂła w weekend pracowaĂŚ w swoim rodzinnym mieÂście :mhm:
..a dzis pewnie odpoczywa :)
..ahhh..no i pewnie ten 'placek piecze' dla nas :lol2:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

obieÂżyÂświat pisze:
marcinkowsky pisze:A tak w ogĂłle to co to ''PoznaĂą" caÂły na urlopie , Âże musieli ÂściÂągaĂŚ posiÂłki z WrocÂławia :> ?
..to takie Âżyciowe paradoksy ktĂłrych przecieÂż juÂż w przeszÂłoÂści doÂświadczaliÂśmy :?
ÂŻadne urlopy :D Artur przed prokuraturÂą, a Asia w Warszawie - chyba krĂŞciÂła siĂŞ po studio :D
A Agata :mhm: Ona chyba ma kilkudniowÂą (bo juÂż dwudniowÂą :lol2: ) przerwĂŞ :D
obie¿yœwiat pisze:..nie pierwszy raz Agatkê omijaj¹ tematy z górnej pó³ki ;)
Przepraszam bardzo :> Bezpieczeùstwo na drogach, to nie jest dla was temat z górnej pó³ki :>
:D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

not that kind pisze:
obieÂżyÂświat pisze:
marcinkowsky pisze:A tak w ogĂłle to co to ''PoznaĂą" caÂły na urlopie , Âże musieli ÂściÂągaĂŚ posiÂłki z WrocÂławia :> ?
ÂŻadne urlopy :D Artur przed prokuraturÂą, a Asia w Warszawie - chyba krĂŞciÂła siĂŞ po studio :D
A Agata :mhm: Ona chyba ma kilkudniowÂą (bo juÂż dwudniowÂą :lol2: ) przerwĂŞ :D
..czytam..czytam i wnioskujĂŞ Âże Agatki dzis znĂłw nie ma :D
..a dopiero póŸniej dociera do mnie sprawa o tym co dzieje siê u innych :lol2:
..ot - skutki miesiĂŞcy patrzenia w jednÂą jedynÂą tylko stronĂŞ :spiewa: :lol2:
not that kind pisze:
obie¿yœwiat pisze:..nie pierwszy raz Agatkê omijaj¹ tematy z górnej pó³ki ;)
Przepraszam bardzo :> Bezpieczeùstwo na drogach, to nie jest dla was temat z górnej pó³ki :>
..waÂżny notko - nawet bardzo waÂżny :lol2:
..ale widzisz my to potrzebujemy neswa zobaczyĂŚ na czerwonym pasku Âżeby uznaĂŚ go za gorÂącego :lol2:

..czego sobie i Agatce ÂżyczĂŞ :tanczy:
..oki - spadam :rozglada:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:
not that kind pisze: ÂŻadne urlopy :D Artur przed prokuraturÂą, a Asia w Warszawie - chyba krĂŞciÂła siĂŞ po studio :D
..ot - skutki miesiĂŞcy patrzenia w jednÂą jedynÂą tylko stronĂŞ :spiewa: :lol2:
Zw³aszcza podczas mierzenia swoich prób na ró¿norakich skrzy¿owaniach, tendencja do patrzenia w jedn¹ stronê bywa niebezpieczna :) Bierz przyk³ad notki - ona wszystko zauwa¿a, bo nie wyostrza sobie wzoru i apetytu na jeden tylko cel :)
obieÂżyÂświat pisze:..ale widzisz my to potrzebujemy neswa zobaczyĂŚ na czerwonym pasku Âżeby uznaĂŚ go za gorÂącego :lol2:

Ja aktualnie ,bardziej niÂż zwykle, potrzebujĂŞ jakiegoÂś mega mocnego uderzenia ''tematycznego'', poniewaÂż od rana czujĂŞ siĂŞ, jakbym zapadaÂł w ziiiimooowyyyyy seeeennnnn...
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:
obieÂżyÂświat pisze:
not that kind pisze: ÂŻadne urlopy :D Artur przed prokuraturÂą, a Asia w Warszawie - chyba krĂŞciÂła siĂŞ po studio :D
Zw³aszcza podczas mierzenia swoich prób na ró¿norakich skrzy¿owaniach, tendencja do patrzenia w jedn¹ stronê bywa niebezpieczna :) Bierz przyk³ad notki - ona wszystko zauwa¿a, bo nie wyostrza sobie wzoru i apetytu na jeden tylko cel :)
Agatka i jej œwiat s¹ tak interesuj¹cym i ró¿norodnym zjawiskiem , ¿e wystarczy patrzeÌ tylko w jednym kierunku -w jej kierunku i kierunku , który obiera , ¿eby siê nasyciÌ , a konsekwencje tego patrzenia nie ma co siê martwiÌ , bo mog¹ byÌ i s¹ tylko pozytywne :tanczy: !! Wiem , bo widzê to na swoim przyk³adzie :lol2: !!
Alchemik pisze:
obieÂżyÂświat pisze:..ale widzisz my to potrzebujemy neswa zobaczyĂŚ na czerwonym pasku Âżeby uznaĂŚ go za gorÂącego :lol2:

Ja aktualnie ,bardziej niÂż zwykle, potrzebujĂŞ jakiegoÂś mega mocnego uderzenia ''tematycznego'', poniewaÂż od rana czujĂŞ siĂŞ, jakbym zapadaÂł w ziiiimooowyyyyy seeeennnnn...
Al -tylko nie wa¿ sie zasypiaÌ :grozi: !! :lol2: Widzê , ¿e jesienna plucha (chocia¿ nie wiem jaka tam u ciebie dziœ by³a pogoda :mhm: ) dopad³a ciê na dobre :/ !! No a my , ¿ebyœmy mieli w sercu maj potrzebujemy do tego celu Agatki :) !! A ona jak na z³oœÌ pojawia siê i znika jak pieprzyk Gosi Andrzejewicz :? !!
Al , le nie daj siê pogr¹¿yÌ tej melancholii , kiedy Agatki tak d³ugo ju¿ nie ma :lol2: !! Próbowa³eœ sobie strzeliÌ kawê w wersji ''szatan'' :lol2: !! Stawia na nogi w dni z takim ciœnieniem jak dzisiaj :tanczy: !! Albo pos³uchaj ostrej muzyk na full regulacjê :tanczy: !! Albo o poweryzuj¹cego kopniaka :devil: !! Albo pok³óÌ siê z kimœ o coœ :lol2: !! Tylko nie zasypiaj , bo masz staÌ na stra¿y i pilnowaÌ Agatki , kiedy nas nie ma i nawet kiedy jej nie ma :lol2: !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:
Alchemik pisze:Zw³aszcza podczas mierzenia swoich prób na ró¿norakich skrzy¿owaniach, tendencja do patrzenia w jedn¹ stronê bywa niebezpieczna :) Bierz przyk³ad notki - ona wszystko zauwa¿a, bo nie wyostrza sobie wzoru i apetytu na jeden tylko cel :)
Agatka i jej œwiat s¹ tak interesuj¹cym i ró¿norodnym zjawiskiem , ¿e wystarczy patrzeÌ tylko w jednym kierunku -w jej kierunku i kierunku , który obiera , ¿eby siê nasyciÌ , a konsekwencje tego patrzenia nie ma co siê martwiÌ , bo mog¹ byÌ i s¹ tylko pozytywne :tanczy: !! Wiem , bo widzê to na swoim przyk³adzie :lol2: !!
..spoko Al :D
..na skrzy¿owaniach wa¿ne ¿eby pan kierowca komunikacji miejskiej zacz¹³ pasa¿erów traktowaÌ jak ludzi a nie jak worki z kartoflami..wróÌ z pyrami :lol2: a nic z³ego mi siê stanie :)
..a na przejœciach dla pieszych zawsze towarzyszy mi t³um wiêc pod¹¿am za ca³¹ band¹ :lol2:

..to sÂłowo o przyziemnoÂści :D
..zaœ o sprawach nieziemskich czyli o naszej bogini medialnej :lol2: nie widzê innego kierunku do pod¹¿ania jak kierunek w stronê œwiat³a - blasku który z niej bije :szalony:
marcinkowsky pisze:Al -tylko nie wa¿ sie zasypiaÌ :grozi: !! :lol2: Widzê , ¿e jesienna plucha (chocia¿ nie wiem jaka tam u ciebie dziœ by³a pogoda :mhm: ) dopad³a ciê na dobre :/ !! No a my , ¿ebyœmy mieli w sercu maj potrzebujemy do tego celu Agatki :) !! A ona jak na z³oœÌ pojawia siê i znika jak pieprzyk Gosi Andrzejewicz :? !!
Al , le nie daj siê pogr¹¿yÌ tej melancholii , kiedy Agatki tak d³ugo ju¿ nie ma :lol2: !! Próbowa³eœ sobie strzeliÌ kawê w wersji ''szatan'' :lol2: !! Stawia na nogi w dni z takim ciœnieniem jak dzisiaj :tanczy: !! Albo pos³uchaj ostrej muzyk na full regulacjê :tanczy: !! Albo o poweryzuj¹cego kopniaka :devil: !! Albo pok³óÌ siê z kimœ o coœ :lol2: !! Tylko nie zasypiaj , bo masz staÌ na stra¿y i pilnowaÌ Agatki , kiedy nas nie ma i nawet kiedy jej nie ma :lol2: !!
..krĂłtko piszÂąc w tym depresyjnym jesiennym czasie potrzebujemy 'koĂąskiej' dawki Agatki :szalony:
..¿eby stan¹Ì na równe nogi :)
..niepotrzebne nam jest do niczego to rozstanie ktĂłre aktualnie przerabiamy :?
..Âżre i drĂŞczy jak Âśrodek dezynfekujÂący a nawet zlewu przetkaĂŚ tym nie moÂżna :hyh:
..bezu¿yteczna roz³¹ka :ban:
..i jaki bezsens.. :neutral:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Ja dos³ownie na pó³ s³ówka :rozglada: !! Bo spieszy mi siê jak cholera :/ !! :xx:

Ale AgatkĂŞ widziaÂłem w Poranku -dzisiaj bĂŞdziecie mieli ÂświĂŞto :szalony: !! Agatka mĂłwi o Sawickiej :D !!

Pilnujcie jej :rydzyk: !! I ogrzejcie jakoÂś , bo tak zimno dzisiaj :(
ODPOWIEDZ