Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Spieszysz siĂŞ :o WiĂŞc dziÂś o Twoje bezpieczeĂąstwo bĂŞdĂŞ musiaÂł siĂŞ zamartwiaĂŚ, kiedy juÂż o jednego jestem spokojny :>
obieÂżyÂświat pisze:
marcinkowsky pisze:Al -tylko nie wa¿ sie zasypiaÌ :grozi: !! :lol2: Widzê , ¿e jesienna plucha (chocia¿ nie wiem jaka tam u ciebie dziœ by³a pogoda :mhm: ) dopad³a ciê na dobre :/ !! No a my , ¿ebyœmy mieli w sercu maj potrzebujemy do tego celu Agatki :) !! A ona jak na z³oœÌ pojawia siê i znika jak pieprzyk Gosi Andrzejewicz :? !!
Al , le nie daj siê pogr¹¿yÌ tej melancholii , kiedy Agatki tak d³ugo ju¿ nie ma :lol2: !! Próbowa³eœ sobie strzeliÌ kawê w wersji ''szatan'' :lol2: !! Stawia na nogi w dni z takim ciœnieniem jak dzisiaj :tanczy: !! Albo pos³uchaj ostrej muzyk na full regulacjê :tanczy: !! Albo o poweryzuj¹cego kopniaka :devil: !! Albo pok³óÌ siê z kimœ o coœ :lol2: !! Tylko nie zasypiaj , bo masz staÌ na stra¿y i pilnowaÌ Agatki , kiedy nas nie ma i nawet kiedy jej nie ma :lol2: !!
..krĂłtko piszÂąc w tym depresyjnym jesiennym czasie potrzebujemy 'koĂąskiej' dawki Agatki :szalony:
MyÂślicie, Âże takowÂą dawkĂŞ zaserwujÂą nam dziÂś? :lol2:
JuÂż czujĂŞ, jak nowa energia we mnie wstĂŞpuje :lol2: DoÂświadczam tak jak Wy tzw. widzenia astralnego - jednoczeÂśnie we wszystkich kierunkach :lol2:
Pilnujcie jej :rydzyk: !! I ogrzejcie jakoÂś , bo tak zimno dzisiaj :(
PilnowaĂŚ - postaram siĂŞ :) OgrzaĂŚ - jak? :<
Ostatnio zmieniony środa 07 lis 2007, 07:20 przez Alchemik, łącznie zmieniany 1 raz.
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Ten szalik taki wiĂŞzienny :D Pasuje niejako do tematu relacji :lol2:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
:D
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:Ten szalik taki wiĂŞzienny :D Pasuje niejako do tematu relacji :lol2:
WiedziaÂłem, Âże z czymÂś mi siĂŞ kojarzy :mhm: :lol2: DziĂŞki tobie wiem juÂż z czym :lol2:
Cieszê siê z obecnoœci Agatty, ale jednoczeœnie zapominaj¹c na chwileczkê o egoizmie, strasznie jej wspó³czujê, tego stania na zimnie :neutral:

Zimno Agatty jednakÂże nie sparaliÂżowaÂło, poniewaÂż relacjĂŞ jak zwykle nadaÂła rzeczowÂą :)
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
not that kind
Bywalec
Bywalec

Alchemik pisze:Zimno Agatty jednakÂże nie sparaliÂżowaÂło, poniewaÂż relacjĂŞ jak zwykle nadaÂła rzeczowÂą :)
I jakby komu byÂło maÂło, to jeszcze zaczĂŞÂło padaĂŚ :/

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:
Alchemik pisze:Zimno Agatty jednakÂże nie sparaliÂżowaÂło, poniewaÂż relacjĂŞ jak zwykle nadaÂła rzeczowÂą :)
I jakby komu byÂło maÂło, to jeszcze zaczĂŞÂło padaĂŚ :/
Znów mo¿emy zacz¹Ì mówiÌ: ''przysz³a jesieù na reportera'' :lol2: Chyba w ramach solidarnoœci z Agatt¹ przykrêcê na... ile¿ to mamy na dworzu stopni... na 6 stopni Celcjusza kaloryfer :lol2: To nic, ¿e prêdzej czy póŸniej zesztywniejê na koœÌ, ale przynajmniej zrobiê coœ, ¿eby poczuÌ siê lepiej... na duchu :lol: G³upio mi tak siedzieÌ w ciep³ym pomieszczeniu i patrzeÌ na stoj¹c¹ w plenerze marzn¹c¹ i teraz jeszcze mokn¹c¹ Agattê :neutral:

Ja sobie nie wyobraÂżam pracy w takich polowych warunkach :nie: A Agatta (i jej redakcyjni koledzy) potrafiÂą nie tylko pracowaĂŚ, ale jeszcze logicznie myÂśleĂŚ :brawa:
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

Marznie, a przecieÂż, skoro i tak nie rozmawia z nikim z Prokuratury, to mogÂłaby wrĂłciĂŚ do studia w Poznaniu, a ktoÂś inny by jej donosiÂł o tym, co siĂŞ dzieje w prokuraturze.
A wiecie, czemu Agata moÂże juÂż nie pojawia siĂŞ w Warszawie w studio? ZdziwiÂło mnie jej stwierdzenie, Âże moÂże "ci politycy, ktĂłrzy teraz nie dostali siĂŞ do sejmu do polityki wrĂłcÂą za cztery lata... a moÂże wczeÂśniej" :shock: Nie wiedziaÂłam, Âże w proPOwskiej TVN moÂżna w ogĂłle przypuszczaĂŚ, Âże ta kadencja moÂże trwaĂŚ krĂłcej :shock:
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

CzyÂżby Agata zaczĂŞÂła stosowaĂŚ metodykĂŞ zawodowÂą swojej wrocÂławskiej koleÂżanki Sylwii i zakÂładaĂŚ ubiory adekwatne do omawianej sytuacji ? :lol:
A wiecie, czemu Agata moÂże juÂż nie pojawia siĂŞ w Warszawie w studio?
O cholera :shock: :shock: :shock:
"Hej , cyganko, odwróÌ pierœcieù, rzuÌ zaklêcie póki czas"
Pierwszy raz TVN24 podpadÂło mi w czasie "nocy taÂśmowej" , kiedy wyszÂło, Âże wcale nie sÂą "obiektywni 24h ". Drugi raz - kiedy mocno zredukowali wystĂŞpy Joasi KryĂąskiej. Do trzech razy sztuka .... obyÂś siĂŞ myliÂła "Hypno".
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:
CzyÂżby Agata zaczĂŞÂła stosowaĂŚ metodykĂŞ zawodowÂą swojej wrocÂławskiej koleÂżanki Sylwii i zakÂładaĂŚ ubiory adekwatne do omawianej sytuacji ? :lol:
W koùcu telewizja daje wiêcej mo¿liwoœci zaprezentowania i przekazania treœci :tanczy: To sympatyczny sposób, trzeba przyznaÌ :) Wci¹¿ jednak¿e czekam na jak¹œ mniej statyczn¹ podtreœÌ, ¿e siê tak wyra¿ê, poniewa¿ najwa¿niejsza jest sama treœÌ, czyli s³owo, ale ja czekam na zaprezentowanie nap. umiejêtnoœci sportowych w relacji :tanczy:
epsztajnek pisze:
Pierwszy raz TVN24 podpadÂło mi w czasie "nocy taÂśmowej" , kiedy wyszÂło, Âże wcale nie sÂą "obiektywni 24h ". Drugi raz - kiedy mocno zredukowali wystĂŞpy Joasi KryĂąskiej. Do trzech razy sztuka .... obyÂś siĂŞ myliÂła "Hypno".
Odpowiem krĂłtko :D Wykluczone :nie: Taka wersja w ogĂłle nie wchodzi w rachubĂŞ :D Stwierdzenie, ktĂłrym zabÂłysnĂŞÂła Agatta nie miaÂło wydÂźwiĂŞku naruszenia standardĂłw prezentowanych przez Tvn24, a byÂło jedynie swoistÂą dalekowzrocznoÂściÂą mÂądrej, rozsÂądnej, zorientowanej w sytuacji na scenie politycznej dziennikarki :brawa: Za tego typu zachowania siĂŞ nagradza, a nie gani :D

Dziennikarki, o ktĂłrej jednak od czasu relacji po 10-tej zrobiÂło siĂŞ cicho :rozglada: Tak samo sÂłuch zaginaÂł po jej temacie :rozglada: A to za sprawÂą... no wÂłaÂśnie, jakÂą... kto za tym stoi i co mogÂło mieĂŚ wpÂływ na taki obrĂłt sprawy :rozglada:

}{ypnosea - moÂże Ty wiesz? :lol2:
epsztajnek

ale ja czekam na zaprezentowanie nap. umiejĂŞtnoÂści sportowych w relacji :tanczy:
np. jazda na nartach.... ;) :devil: :devil: :devil:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:
ale ja czekam na zaprezentowanie nap. umiejĂŞtnoÂści sportowych w relacji :tanczy:
np. jazda na nartach.... ;) :devil: :devil: :devil:
MiaÂłem na myÂśli raczej snowboard ;) :lol2: Ewentualnie moÂże byĂŚ jazda na nartach w towarzystwie instruktora ;) :lol2:
not that kind
Bywalec
Bywalec

MiaÂłem na myÂśli raczej snowboard ;) :lol2: Ewentualnie moÂże byĂŚ jazda na nartach w towarzystwie instruktora ;) :lol2:
O, to mogÂło by byĂŚ bardzo interesujÂące :tanczy: JuÂż ostrzĂŞ sobie zĂŞby... nagrywarkĂŞ przygotowujĂŞ, by to nagraĂŚ ma siĂŞ rozumieĂŚ :devil:

ZapodajĂŞ capsy, bo mam wraÂżenie, Âże to przeze mnie i przez to, Âże jednej relacji nie udokumentowaÂłam, nastÂąpiÂł ten zastĂłj w relacjach :devil:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:
O, to mogÂło by byĂŚ bardzo interesujÂące :tanczy: JuÂż ostrzĂŞ sobie zĂŞby... nagrywarkĂŞ przygotowujĂŞ, by to nagraĂŚ ma siĂŞ rozumieĂŚ :devil:
Jest jednak jeden problem :mhm: Czy sÂą w Wielkopolsce odpowiednie do wykonania takich narciarskich manewrĂłw stoki? :devil: PrzecieÂż nie moÂżemy kazaĂŚ Agatcie wyjeÂżdÂżaĂŚ w tym celu do stanĂłw :lol:
ZapodajĂŞ capsy, bo mam wraÂżenie, Âże to przeze mnie i przez to, Âże jednej relacji nie udokumentowaÂłam, nastÂąpiÂł ten zastĂłj w relacjach :devil:
Wspaniale, teraz zatem czekamy na kolejne relacje i nie przejmujemy siĂŞ kolejnymi zapowiedziami kolejnych konferencji :szalony:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Alchemik pisze:
epsztajnek pisze:
Odpowiem krĂłtko :D Wykluczone :nie: Taka wersja w ogĂłle nie wchodzi w rachubĂŞ :D Stwierdzenie, ktĂłrym zabÂłysnĂŞÂła Agatta nie miaÂło wydÂźwiĂŞku naruszenia standardĂłw prezentowanych przez Tvn24, a byÂło jedynie swoistÂą dalekowzrocznoÂściÂą mÂądrej, rozsÂądnej, zorientowanej w sytuacji na scenie politycznej dziennikarki :brawa: Za tego typu zachowania siĂŞ nagradza, a nie gani :D
..nie to wykluczone :nie:
..}{ypno znowu wymyÂślasz jakieÂś niestworzone historie :D
..tvn24 owszem nie grzeszy obiektywizmem :lol2:
..ale wÂątpiĂŞ Âżeby za takÂą subiektywnÂą opiniĂŞ AgatkĂŞ mieli od razu tak srogo ukaraĂŚ :nie: :D
..jeÂśli jej nie bĂŞdzie w Warszawie to jedynie dlatego Âże siĂŞ rozchoruje :(
..staĂŚ tyle godzin w takim zimnie i jeszcze w stroju ktĂłry na ciepÂły wcale nie wyglÂąda :(
..a co gorsza Agatka juÂż w kolejnych relacjach wyglÂąda na coraz bardziej zziĂŞbniĂŞtÂą :(

..Agatko - trzymaj siĂŞ ciepÂło - jesteÂśmy z TobÂą :rydzyk:
Ostatnio zmieniony środa 07 lis 2007, 11:35 przez obieżyświat, łącznie zmieniany 1 raz.
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
epsztajnek

Czy sÂą w Wielkopolsce odpowiednie do wykonania takich narciarskich manewrĂłw stoki? :devil:
Przepraszam PoznaniakĂłw , jeÂśli mi pamiĂŞĂŚ szwankuje, ale chyba koÂło Jeziora MaltaĂąskiego jest sztuczny stok ?
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:
Czy sÂą w Wielkopolsce odpowiednie do wykonania takich narciarskich manewrĂłw stoki? :devil:
Przepraszam PoznaniakĂłw , jeÂśli mi pamiĂŞĂŚ szwankuje, ale chyba koÂło Jeziora MaltaĂąskiego jest sztuczny stok ?
Poznaniacy pilnie poszukiwani - hop, hop :uwaga:
Ale moÂże sami na wÂłasne oczy wkrĂłtce siĂŞ przekonamy, czy taki stok faktycznie jest :D
..}{ypno znowu wymyÂślasz jakieÂś niestworzone historie :D
..tvn24 owszem nie grzeszy obiektywizmem :lol2:
..ale wÂątpiĂŞ Âżeby za takÂą subiektywnÂą opiniĂŞ AgatkĂŞ mieli od razu tak srogo ukaraĂŚ :nie: :D
obi, przecieÂż na tym polega dyskusja, aby poszczegĂłlni dyskutanci przedstawiali swĂłj punkt widzenia, z ktĂłrym inni nie majÂą obowiÂązku siĂŞ zgadzaĂŚ :D
ODPOWIEDZ