Filmy | TVN | TVN7 | TVN Fabuła | Metro

Miejsce na dyskusje związane z TVN Warner Bros. Discovery; dział poświęcony obecnym i archiwalnym audycjom.

Moderator: Łukasz

r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: r_r16 »

"KomĂłrka" jest filmem z 2004 roku wiĂŞc chyba raczej premiera. WidziaÂłem film, podobaÂł mi siĂŞ i na pewno go obejrzĂŞ.
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Adrian ;P »

Tele tydzieĂą na ostatnie stornie odpowiedziaÂł na pytanie z emisjÂą Harrego Pottera!

Harry Potter i KamieĂą Filozoficzny, Komnata Tajemnic, WiĂŞzieĂą Azkabanu bĂŞdÂą w okolicach wielkanocny. A tuÂż po nich na wiosnĂŞ 2008 Czara Ognia!
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Nie pisz, Âże na wiosnĂŞ Czara Ognia bo to tylko przypuszczenia czytelnika "SÂłyszaÂłem, Âże na wiosnĂŞ czara ognia". A redakcja sie do tego nie ustosunkowaÂła. Jak na mĂłj gust to trochĂŞ za wczeÂśnie. SpodziewaÂłbym siĂŞ najwczeÂśniej na jesieĂą. A tak poza tym to KamieĂą Filozoficzny byÂł chyba na dÂługi weekend w maju albo teraz w sierpniu nie pamietam dokÂładnie wiec po co znowu na wielkanoc? tak samo jak wiezien azkabanu - byl na wiosne.
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

jesieĂą 2003 - Harry Potter i KamieĂą Filozoficzny
jesieĂą 2004 - Harry Potter i Komnata Tajemnic
wiosna 2005 - Harry Potter i KamieĂą Filozoficzny
zima 2006 - Harry Potter i Komnata Tajemnic
wiosna 2007 - Harry Potter i WiĂŞzieĂą Azkabanu
sierpieĂą 2007 - Harry Potter i KamieĂą Filozoficzny

KamieĂą leciaÂł 3 razy, Komnata 2 razy, WiĂŞzieĂą 1 raz

Przed CzarÂą powtĂłrzÂą 3 czĂŞÂści i dadzÂą 4 ;) JuÂż duÂżo mĂłwiono o 4 na jesieĂą. A TeletydzieĂą odpowiedziaÂła, Âże trzy czĂŞÂści bĂŞdÂą na Wielkanoc.

KamieĂą takto juÂż 4 raz... Ale to nic w porĂłwnaniu ze Shrekiem, ktĂłrego zawsze powtĂłrki sÂą nastĂŞpnego dnia :|
Greg Haus
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Greg Haus »

To prawie pewne Âże Harry Potter i Czara Ognia bĂŞdzie puszczana wiosnÂą 2008 a Zakon pewnie jesieĂą 2009 albo wiosna 2010...
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Zakon w kinach bĂŞdzie na jesieĂą 2008. W HBO dadzÂą na jesieĂą 2009. W TVN bĂŞdzie wiĂŞc pewnie gdzieÂś w... 2010 roku... Wiosna lub styczeĂą
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Andrian ;P pisze:Zakon w kinach bĂŞdzie na jesieĂą 2008.
Co ty gadasz? Zakon juÂż byÂł w kinach.

A co do Czary to stawiam na jesieù 2007, a Zakon na wiosnê 2010. Ale to jeszcze odleg³a przysz³oœÌ.
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Zakon mi siĂŞ pomyliÂł z KsiĂŞciem sroki :D Zakon w takim razie stawiam, Âże bĂŞdzie gdzieÂś na wiosna 2008 lub jesieĂą 2009
mateusz240
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: mateusz240 »

A nie wiecie, ktĂłra stacja wyemituje "KatyĂą"?? Bo dystrybutorem jest ITI CINEMA tak wiĂŞc powinno byĂŚ na TVN, ale z drugiej strony TVP jest koproducentem. Nie wiecie ktĂłra stacja ma wiĂŞksze szanse?? Ja bym chciaÂł zobaczyĂŚ KatyĂą na TVN w marcu gdzieÂś. Co wy na to??
pawell
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

"KatyĂą" na pewno kiedyÂś bĂŞdzie w TVP. Telewizja publiczna jest wÂłaÂśnie koproducentem tego filmu...
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Mnie teÂż siĂŞ zdajĂŞ, Âże KatyĂą bĂŞdzie w TVP.
kamiiloo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: kamiiloo »

bankowo katyĂą w tvp na jakies swieta wielkanocne czy cos
TVN innowacja i nowoczesność...
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

A wy to info macie gdzieÂś sprawdzone co do premierowej emisji "Katynia", czy tak sobie sypiecie jak z rĂŞkawa teoriami na prawo i lewo? :mhm:
mks
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: mks »

ale wy zadajecie czasami g³upie pytania.. skoro TVP jest koproducentem (znaczy dali czêœÌ kasy) to jaka stacja ma to wyemitowaÌ? Oczywiscie TVP.. TVN koprodukowa³ "Nigdy w ¿yciu" i to jasne, ze ma prawa do emisji.. troche logiki..
mateusz240
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: mateusz240 »

Ale wÂłaÂścicielem filmu NIE jest TVP. Film naleÂży zawsze do dystrybutora, ktĂłrym jest ITI CINEMA. Producencie dostajÂą zawsze zysk, ze sprzedaÂży do kin oraz do telewizji. Wszystkie filmy ktĂłre posiada ITI CINEMA sÂą emitowane w TVN i myÂślĂŞ,Âże ten teÂż bĂŞdzie.
ODPOWIEDZ