not that kind pisze:
WyglÂąda na to, Âże dziÂś postanowiÂł mniej wiĂŞcej to samo, co wczoraj
Nie zupe³nie :uhh: wczoraj w cieplutkim sejmie sobie siedzia³, a dziœ mia³ trochê gorzej :uhh: Ale od pocz¹tku. Na starcie Dn¿, po konferencji min. MSWiA, prosto z siedziby tego resortu opowiada³ nam o tym, jak dobrze bêdzie siê podró¿owa³o po 21 grudnia, kiedy to Polska wejdzie do Strefy Szengen

Pó¿niej przerzucili go przed Pa³ac Prezydencki, ¿eby umila³ nam czas w oczekiwaniu na desygnowanie, przez prezydenta, Donalda Tuska na premiera.
kamilo pisze:PaweÂł w czasie relacji w serwisie o 13.30 (przed PaÂłacem Prezydenckim)
Na moment zmiana tematu. Jan Olszewski zastÂąpiÂł na stanowisku szefa komisji weryfikacyjnej WSI, Antoniego Macierewicza i Pan Redaktor przkazaÂł nam komentarz kancelarii prezydenta w tej sprawie. Zmiana tematu, ale niestety nie lokalizacji :uhh: ZaczĂŞÂło padaĂŚ i wiaĂŚ :uhh: Brrr...Paskudna pogoda :uhh: PaweÂł miaÂł co prawda parasol, ale przy takim wietrze na niewiele siĂŞ zdaÂł :uhh: Pozostaje mieĂŚ nadziejĂŞ, Âże mĂłj ulubony siĂŞ nie pochoruje :rydzyk:
PóŸniej móg³ chwilê odsapn¹Ì gdy¿ w tvn24 konferencja goni³a konferencjê :rozglada: Chwilê po piêtnastej zda³ skrupulat¹ telefoniczn¹ relacjê z uroczystoœci, czy jak kto woli formalnoœci, desygnowania

A w kolejnym wejœciu prezydenckiego ministra o szczegó³y z zamkniêtego spotkania, Tusk-Kaczyùski, wypytywa³

Chamski ten minister KamiĂąski :> MiaÂł parasol a tylko nad sobÂą go trzymaÂł :> O ile dobrze rozpoznaÂłam to PawÂła firmowy parasol byÂł :> Tym bardziej jestem wzburzona :nie:
obieÂżyÂświat pisze:..czyli znowu mniej niÂż wiĂŞcej powodĂłw do narzekania

Zawsze moÂżna siĂŞ do czegoÂś przyczepiĂŚ :devil: Politycy i ich brak wyczucia nigdy nie zawodzÂą :devil: PaweÂł prĂłbowaÂł jeszcze dwie relacje o zmroku nadaĂŚ, jednak na prĂłbach siĂŞ skoĂączyÂło :uhh: JednÂą przerwaÂł mu Tusk swojÂą konferencjÂą, a drugÂą Macierewicz :nie: Tuskowi moÂże to wybaczĂŞ bo PaweÂł tak zgrabnie z relacji przeszedÂł do zaproszenia na tĂŞ wÂłaÂśnie konferencjĂŞ

Natomiast Macierewicz ma u mnie przechlapane :devil: Pawe³ nawet ust nie zd¹¿y³ otworzyÌ :nie:
obieÂżyÂświat pisze:..notka masz dziÂś pewnie urwanie gÂłowy z robieniem capsĂłw

I z tego wszystkiego nie zapodaÂła capsĂłw z ostatniej relacji :> Mam nadziejĂŞ, Âże jutro to nadrobi :>