Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Nika pisze:Wiecie co, przyznam siĂŞ wam i wypÂłaczĂŞ w rĂŞkaw.
Witamy w gronie nieszczĂŞÂśnikĂłw :aniol: Panowie :!: DawaĂŚ tu jakiÂś rĂŞkaw bo ja jestem w krotkim :ban: ;)
Jak widzia³am ile jest ostatnio relacji z sejmu, bieganiny reporterskiej po korytarzach za nowymi pos³ami, to mi a¿ ¿al serce œcisn¹³, ¿e tam nie biega Asia jak kiedyœ, co serwisik wejœcia na ¿ywo z jakimœ goœciem, czasami migniêcie w kadrze ca³ej sylwetki od góry do do³u, z lewa i prawa, od przodu do boku. Ech...
;( ;( Wszystko prawda,najwiĂŞksza strata oprĂłcz tych ujĂŞc i ogĂłlnie otoczki jest to,Âże jest teraz o wiele mniej zaskakujÂących sytuacji i zwrotĂłw akcji :uhh: Bo w 'PzP' to Asi jest w porywach do 5 minut :rozglada: Czasami to tyle jedno wejÂście sejmowe trwaÂło w Dniu na ÂŻywo :( Dobra ponarzekaÂłem-norma speÂłniona :aniol: .
Ale, Âżeby pocieszyĂŚ siĂŞ, to po pierwsze cieszmy siĂŞ, Âże nie relacjonuje spod sejmu bÂądz paÂłacu prezydenckiego w deszczu i ziÂąbie (chociaÂż szarego pÂłaszczyka Âżal )
Tu byÂło wszystko deszcz,ziÂąb,szary pÂłaszczyk-czasami warto sobie to przypomnieĂŚ ;) :arrow:

Obrazek
P.S. MoÂże ktoÂś umie zrĂŞcznie manipulowaĂŚ w photoshopie i zrobiÂłby nam capsa z pÂłaszczem w PzP ?!
Z tego co pamiĂŞtam adam miaÂł takie zapĂŞdy macherskie :tanczy: Np kiedyÂś umieÂściÂł Joasie-wilkoÂłaka na tle ksiĂŞÂżyca :lol2: MoÂże cos wykombinuje :aniol:

No nie wesoÂło,ale chyba pozostaniemy optymistami-co siĂŞ bĂŞdziemy smuciĂŚ :D !!
epsztajnek pisze:JuÂż chciaÂłem was , zadowoleni z siebie koledzy, olaĂŚ wysokim sikiem, no bo skoro dokumentacja zrobiona i przez was zatwierdzona , to po co siĂŞ mĂŞczyĂŚ
Spokojnie :D !MyÂśmy zatwierdzili tylko opcjĂŞ 'Normal' :stop: Natomiast fotorelacja o znaczku jakoÂści 'Best' nie zostaÂła aÂż do teraz zastemplowana co niniejszym pozwalam sobie uczyniĂŚ ,poniewaÂż to ja dziÂś koĂączĂŞ nocnÂą zmiane :ban: .Zaklepane :lol2:
.... tyle skrajnych emocji kryje siê w tych oczêtach i uœmiech, i ³zy, i zaduma, i to ma przejœÌ niezauwa¿one....
W³aœnie g³ównie przez te oczy te capsy zas³ugujom na miano arcydzie³a :roll:
Joasiowa Eye Language jest bardzo wymowna ;)

Znow czarne kolczyki,dziÂś juz przeze mnie zauwaÂżone w trakcie trwania programu 8) :rydzyk:
najgorsze jest to, Âże nie wiemy, czy ta zamiana nastapiÂła na proÂśbĂŞ Joasi, czy przeciw niej
Najpewniej siĂŞ nigdy tego nie dowiemy :neutral:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Wiecie co, przyznam siĂŞ wam i wypÂłaczĂŞ w rĂŞkaw.
Jak zwykle :devil:
Jak widzia³am ile jest ostatnio relacji z sejmu, bieganiny reporterskiej po korytarzach za nowymi pos³ami, to mi a¿ ¿al serce œcisn¹³, ¿e tam nie biega Asia jak kiedyœ, co serwisik wejœcia na ¿ywo z jakimœ goœciem, czasami migniêcie w kadrze ca³ej sylwetki od góry do do³u, z lewa i prawa, od przodu do boku. Ech...
Tak, to byÂłby widok :tanczy: Joasia biegajÂąca po korytaÂżu, przeciskajÂąca siĂŞ przez tÂłumy dziennikarzy, umĂŞczona :hyh: No i najwaÂżniejsze- relacje :P
Okropnie tego brakuje, zwÂłaszcza kiedy PzP jest spychane na boczny tor ;(
Witamy w gronie nieszczĂŞÂśnikĂłw Panowie DawaĂŚ tu jakiÂś rĂŞkaw bo ja jestem w krotkim
Ja aktualnie teÂż, ale mam pod bokiem skarpetke :devil:
Tu byÂło wszystko deszcz,ziÂąb,szary pÂłaszczyk-czasami warto sobie to przypomnieĂŚ
Jaka agresywna Joasia :shock: WidaĂŚ od razu, Âże siedzi w niej diabeÂł :rozglada:
Z tego co pamiĂŞtam adam miaÂł takie zapĂŞdy macherskie Np kiedyÂś umieÂściÂł Joasie-wilkoÂłaka na tle ksiĂŞÂżyca MoÂże cos wykombinuje
KiedyÂś teÂż zrobiÂł capsa- Joasie w Faktach :aniol: Jak na razie jeszcze siĂŞ nie speÂłniÂła ta przepowiednia, ale kto wie :roll: MoÂże za jakiÂś czas :spiewa:
Znow czarne kolczyki,dziÂś juz przeze mnie zauwaÂżone w trakcie trwania programu
Ciekawe, czy woli kolczyki od pierÂścionkĂłw :mhm:

[ Dodano: Czw Lis 08, 2007 5:18 pm ]
I Joasia w PzP :tanczy: Fajnie wÂłoski uÂłoÂżone :D

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek
maxxx

arczi pisze:Jaka agresywna Joasia WidaĂŚ od razu, Âże siedzi w niej diabeÂł
No wiesz :shock: MyÂślaÂłem,Âże powiesz jaka sÂłodka a Ty,Âże agresywna :D ByÂły tam teÂż ujĂŞcia jeszcze w wiĂŞkszym deszczu :spiewa:
KiedyÂś teÂż zrobiÂł capsa- Joasie w Faktach Jak na razie jeszcze siĂŞ nie speÂłniÂła ta przepowiednia, ale kto wie MoÂże za jakiÂś czas
To w 'Faktach' to chyba nie byÂło dzieÂło adama :cicho: Adam tylko na ksiĂŞÂżyc Joasie wysÂłaÂł :aniol:
I Joasia w PzP Fajnie wÂłoski uÂłoÂżone
Bardzo fajnie :aniol: Joasia dziœ na samym pocz¹tku pos³u¿y³a w materiale kolegi za lektorkê :rozglada: Cytowa³a niedosz³¹ samobójczynie :cicho: A¿ mnie ciarki przesz³y,ale to tylko u¿yczenie cudnego g³osu by³o :aniol: Takie tematy nieweso³e jak np te klotnie o dzieci,Joasia by³a chyba oburzona tym wszystkim :evil:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
arczi
Fan Forum
Fan Forum

No wiesz MyÂślaÂłem,Âże powiesz jaka sÂłodka a Ty,Âże agresywna ByÂły tam teÂż ujĂŞcia jeszcze w wiĂŞkszym deszczu
Ja powiem tyle- Joasia to diablica i cholera :evil:
I bardzo jÂą za to lubiĂŞ :lol2: Nie no sÂłodka jest jak nic :szalony:
To w 'Faktach' to chyba nie byÂło dzieÂło adama Adam tylko na ksiĂŞÂżyc Joasie wysÂłaÂł
WiĂŞc kto to dzieÂło stworzyÂł :shock:
Bardzo fajnie Joasia dziœ na samym pocz¹tku pos³u¿y³a w materiale kolegi za lektorkê Cytowa³a niedosz³¹ samobójczynie A¿ mnie ciarki przesz³y,ale to tylko u¿yczenie cudnego g³osu by³o Takie tematy nieweso³e jak np te klotnie o dzieci,Joasia by³a chyba oburzona tym wszystkim
MoÂże Joasia chce byĂŚ bardziej kreatywna i maÂłymi kroczkami zacznie teÂż robiĂŚ materiaÂły do magazynu :cicho: Joasia musi dzielnie znosiĂŚ te wszystkie krzywdy, o ktĂłrych musi opowiadaĂŚ ;( Ale chyba w jest silnÂą babkÂą :tanczy:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
MoÂżna powiedzieĂŚ - wszystko juÂż byÂło. Wszystko - z wyjÂątkiem bluzki. ByÂła juÂż z identycznego materiaÂłu, ale jasnoczerwona, a dziÂś jest wiÂśniowa.
Podczas relacji o grupie ch³opców poluj¹cych na faceta, który skrzywdzi³ ma³¹ Joasiê, zamarzy³a mi siê wyprawa kup¹ na Wiertnicz¹ i dorwanie faceta, który skrzywdzi³ nasz¹ , ma³¹ Joasiê .... :cicho:
maxxx

arczi pisze:Ja powiem tyle- Joasia to diablica i cholera
I bardzo jÂą za to lubiĂŞ Nie no sÂłodka jest jak nic
To jest chyba tak,Âże danego dnia wymyÂślasz sobie kim dziÂś bĂŞdzie Joasia :spiewa: -a Ona tym jest :D !
WiĂŞc kto to dzieÂło stworzyÂł
WÂłaÂśnie nie moge sobie przypomniec nazwy tego usera :( -niedobrze ze mnÂą :uhh: .
MoÂże Joasia chce byĂŚ bardziej kreatywna i maÂłymi kroczkami zacznie teÂż robiĂŚ materiaÂły do magazynu Joasia musi dzielnie znosiĂŚ te wszystkie krzywdy, o ktĂłrych musi opowiadaĂŚ Ale chyba w jest silnÂą babkÂą
A pewnie,Âże jest :aniol: W tv nie ma miejsca dla miĂŞczakĂłw :nie: Joasia to by nawet mogÂła magazyn kryminalny poprowadziĂŚ 8)

epsztajnek pisze:Podczas relacji o grupie ch³opców poluj¹cych na faceta, który skrzywdzi³ ma³¹ Joasiê, zamarzy³a mi siê wyprawa kup¹ na Wiertnicz¹ i dorwanie faceta, który skrzywdzi³ nasz¹ , ma³¹ Joasiê ....
Ciekawe na ktĂłrym piĂŞtrze urzĂŞduje ten pan :uhh: A moÂże pani.. :shock:
Inna sprawa,Âże Joasia na pokrzywdzonÂą nie wyglada :aniol:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

O kurczê, ale Asia dziœ ciemna by³a! Stop! Bez urazy oczywiœcie dla jej intelektu! Mam na myœli zestaw ubraniowy, który w³aœciwie ³adnie komponuje siê z jej jasnym obliczem. Ale coœ posmutnia³o nam dziewcze dziœ. Ciekawe czy to wp³yw pogody czy te¿ mo¿e jakiœ padalec jej nadepn¹³ na odcisk?? :mhm:
maxxx

Humor Joasi to jest istna sinusoida :P A co na to wp³ywa ..hmm jest pewnie wiele trygonometrycznych powodów :lol2: A odgadniêcie ich jest pewnie równie 'proste' jak równanie ró¿niczkowe :spiewa:

..a co po padalca :spiewa: Joasia ma s³aboœÌ chyba nawet do takich zwierzaków,wiêc odpada ;)
Nika
Fan Forum
Fan Forum

maxxx pisze:.a co po padalca :spiewa: Joasia ma s³aboœÌ chyba nawet do takich zwierzaków,wiêc odpada ;)
SkÂąd to przypuszczenie? :D CzyÂżbym pominĂŞÂła jakieÂś wydanie PzP poswiĂŞcone padalcom ?? :mhm:
P.S. Ona jest smutna, Âże adam ostatnio jest maÂło rozmowny. Jak tak dalej bĂŞdzie to my teÂż bĂŞdziemy miec miny jak Joasia dziÂś czyli wczoraj!
maxxx

Nika pisze:SkÂąd to przypuszczenie? CzyÂżbym pominĂŞÂła jakieÂś wydanie PzP poswiĂŞcone padalcom ??
P.S. Ona jest smutna, Âże adam ostatnio jest maÂło rozmowny. Jak tak dalej bĂŞdzie to my teÂż bĂŞdziemy miec miny jak Joasia dziÂś czyli wczoraj!
JuÂż miaÂłem napisaĂŚ,Âże tak pominĂŞÂłaÂś :devil: Ale nie- :nie: -nie potrafie ÂłgaĂŚ tak samo jak pan jeszcze przez okoÂło 14 godzin premier :D
Chodzi o to,Âże zawsze jak sÂą jakies materiaÂły czy nawet urywki o zwierzakach to Joasia jest uÂśmiechniĂŞta niezaleÂżnie od humoru podczas reszty wystĂŞpĂłw danego dnia :aniol:
SzczegĂłlnie takie zwierzaki futerkowe :tanczy: Typu:miÂśki,lamparciatka yy..tchĂłrzofretki( :devil: )..kiedyÂś pewnie dosÂżloby do padalcĂłw :D

Jutro mam nadziejĂŞ,Âże siĂŞ o tej 15nastej szybko uwinom i tvn24 nie bedzie robil sobie fiesty z okazji desygnowania nowego premiera :rozglada:

Tak,masz racjĂŞ to adam odpowiada za to wszystko,nie od dziÂś wiadomo,Âże w jakimÂś stopniu wpÂływaÂł na Joasie-nawet jeÂśli sam w to nie wierzyÂł :tanczy:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

maxxx pisze: JuÂż miaÂłem napisaĂŚ,Âże tak pominĂŞÂłaÂś :devil: Ale nie- :nie: -nie potrafie ÂłgaĂŚ tak samo jak pan jeszcze przez okoÂło 14 godzin premier :D
DziĂŞki Bogu to jeszcze kilkanaÂście godzin. To tak off topic. :D
maxx pisze:Chodzi o to,Âże zawsze jak sÂą jakies materiaÂły czy nawet urywki o zwierzakach to Joasia jest uÂśmiechniĂŞta niezaleÂżnie od humoru podczas reszty wystĂŞpĂłw danego dnia :aniol:
SzczegĂłlnie takie zwierzaki futerkowe :tanczy: Typu:miÂśki,lamparciatka yy..tchĂłrzofretki( :devil: )..kiedyÂś pewnie dosÂżloby do padalcĂłw :D
To ja juÂż wiem czemu adam ma kota w avatarze.
maxx pisze:tak,masz racjĂŞ to adam odpowiada za to wszystko,nie od dziÂś wiadomo,Âże w jakimÂś stopniu wpÂływaÂł na Joasie-nawet jeÂśli sam w to nie wierzyÂł :tanczy:
Klucz nadal twki w avatarze adama. Ten kotecek trzyma w rĂŞce niebezpieczny gadÂżet. Ja wiem, Âże moÂże pan premier lubi koty i PiStoleciki, ale Asia to drugie moÂże nie za bardzo. :rozglada:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

To jest chyba tak,Âże danego dnia wymyÂślasz sobie kim dziÂś bĂŞdzie Joasia -a Ona tym jest !
A jakbym sobie zazyczyÂł, Âżeby Joasia dziÂś byÂła wiedÂźmÂą :shock:
. Ale coœ posmutnia³o nam dziewcze dziœ. Ciekawe czy to wp³yw pogody czy te¿ mo¿e jakiœ padalec jej nadepn¹³ na odcisk??
Joasia pÂłacze, Âże nikt nie chce siĂŞ niÂą zaopiekowaĂŚ :devil: Ale my sÂłuÂżymy pomocÂą i ÂłajdakĂłw ktĂłrzy psujÂą jej humor dopadniemy :P
Humor Joasi to jest istna sinusoida A co na to wp³ywa ..hmm jest pewnie wiele trygonometrycznych powodów A odgadniêcie ich jest pewnie równie 'proste' jak równanie ró¿niczkowe
:rozglada: :rozglada: :spiewa: :spiewa: A jest jakiÂś wzĂłr na obliczanie humoru Joasi i poziomu usmiechowego :rozglada:
..a co po padalca Joasia ma s³aboœÌ chyba nawet do takich zwierzaków,wiêc odpada
Jeœli chodzi o futerkowce, to siê zgadzam, ale nie wiem, czy Joasia czerpa³aby radoœÌ z rozczulania sie nad jak¹œ glist¹ :shock:
Ale jak adam przyjdzie, to Joasie tylko nawyzywa :spiewa: :spiewa:
MoÂże ona lubi jak siĂŞ z niÂą postĂŞpuje mocno, a nie jak z jajkiem :mhm:
SzczegĂłlnie takie zwierzaki futerkowe Typu:miÂśki,lamparciatka yy..tchĂłrzofretki( )..kiedyÂś pewnie dosÂżloby do padalcĂłw
Ale Joasia nie chciaÂła zostaĂŚ matkÂą chrzestnÂą dla adamowego szynszyla :shock:
A to przecieÂż jest futerkowiec :cicho:
To ja juÂż wiem czemu adam ma kota w avatarze.
A ja mam teraz kota na kolanach :tanczy: Pisze ze mnÂą o Joasi :P
maxxx

arczi pisze:A jakbym sobie zazyczyÂł, Âżeby Joasia dziÂś byÂła wiedÂźmÂą
ZastanĂłw siĂŞ czy aby na pewno tego chcesz :shock: !
A jest jakiÂś wzĂłr na obliczanie humoru Joasi i poziomu usmiechowego
No 8) :arrow:
arczi+maxxx+...n/iloœÌ fanów * pierwiastek szaleùstwa :tanczy:
Wniosek:Mamy spory wpÂływ na Jej humor :D
A poziom uÂśmiechowy?UÂśmiechomat z Joaniny :D :spiewa:
Jeœli chodzi o futerkowce, to siê zgadzam, ale nie wiem, czy Joasia czerpa³aby radoœÌ z rozczulania sie nad jak¹œ glist¹
MyÂślisz,Âże Joasia nie darzy sympatiÂą bezkrĂŞgowce i gady ;(
MoÂże ona lubi jak siĂŞ z niÂą postĂŞpuje mocno, a nie jak z jajkiem
My takpostĂŞpujemy mocno wÂłaÂśnie i widzisz jakie efekty :( :klamca:
Chyba bedziemy musieli przejœÌ na taktyke jajka :tanczy:
Ale Joasia nie chciaÂła zostaĂŚ matkÂą chrzestnÂą dla adamowego szynszyla
A to przecieÂż jest futerkowiec
Ale On Jej chyba nigdy tego szynszyla nie pokazaÂł :cicho: A Joasia nie 'kupi' przecieÂż szynszyla w worku :shock:
A ja mam teraz kota na kolanach Pisze ze mnÂą o Joasi
Moderuje ÂżebyÂś nic zÂłego o Joasi nie wymysliÂł? :D
Nika pisze:Klucz nadal twki w avatarze adama. Ten kotecek trzyma w rĂŞce niebezpieczny gadÂżet. Ja wiem, Âże moÂże pan premier lubi koty i PiStoleciki, ale Asia to drugie moÂże nie za bardzo.
Zawsze siĂŞ zastanawiaÂłem czy to jest Jego kot-ten z avatara-czy nie :D
A Asia to nie wiem czy tak nie lubi pistoleciki :spiewa: Kiedyœ jak by³ materia³ ze strzelnicy to by³a wyraŸnie zadowolona-no ale mo¿e potraktowa³a te strza³y w nieo¿ywiony cel jako zwyk³¹ zabawe :spiewa: :spiewa:

Joasia juz siĂŞ krĂŞci po studiu :tanczy: Nie wiem czy dam rade zdarzyĂŚ wiĂŞc zaopiekujcie siĂŞ JoasiÂą jakby co :rydzyk: :rydzyk:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

ZastanĂłw siĂŞ czy aby na pewno tego chcesz !
ChciaÂłbym zobaczyĂŚ, jak Joasia mogÂłaby wyglÂądaĂŚ dalej mieszkajÂąc na Podlasiu :shock:
Tam w koĂącu jest czarownica na czarownicy :spiewa:
No
arczi+maxxx+...n/iloœÌ fanów * pierwiastek szaleùstwa
Wniosek:Mamy spory wpÂływ na Jej humor
A poziom uÂśmiechowy?UÂśmiechomat z Joaniny
Czyli dobrze siê sprawujemy, bo ostatnimi czasy Joasiowy humorek ma siê dosyÌ dobrze :tanczy: A te wyj¹tki, kiedy jest smutna to nie wiem, od czego zale¿¹ :nie:
A Joasi to przed ka¿dym programem ka¿¹ dmuchaÌ w Joasiomat :?: :shock:
MyÂślisz,Âże Joasia nie darzy sympatiÂą bezkrĂŞgowce i gady
MyÂślĂŞ, Âże siĂŞ ich brzydzi :x Dziwny by to byÂł widok- Joasia z dÂżdÂżownicÂą w Âłapce :shock:
Ale On Jej chyba nigdy tego szynszyla nie pokazaÂł A Joasia nie 'kupi' przecieÂż szynszyla w worku
Powinna byÂła mu uwierzyĂŚ na sÂłowo i zaufaĂŚ :spiewa: Na pewno dobrze by na tym wyszÂła :devil:
Moderuje ÂżebyÂś nic zÂłego o Joasi nie wymysliÂł?
Ostatnio mnie podrapaÂł, bo chciaÂłem napisaĂŚ, Âże Joasia jest brzydka :shock: :klamca:
MĂłj kot to istny cenzor :devil:
Zawsze siĂŞ zastanawiaÂłem czy to jest Jego kot-ten z avatara-czy nie
A ja siĂŞ zastanawiaÂłem, czemu on ma pistolecik przyÂłoÂżony do pyszczka :mhm:
Joasia juz siĂŞ krĂŞci po studiu Nie wiem czy dam rade zdarzyĂŚ wiĂŞc zaopiekujcie siĂŞ JoasiÂą jakby co
MogĂŞ siĂŞ niÂą zapoiekowaĂŚ :spiewa: Mam nadzieje, Âże mi czas pozwoli :P
maxxx

arczi pisze:ChciaÂłbym zobaczyĂŚ, jak Joasia mogÂłaby wyglÂądaĂŚ dalej mieszkajÂąc na Podlasiu
Tam w koĂącu jest czarownica na czarownicy
Dlatego stamtÂąd zwiaÂła bo z kim przestajesz takim siĂŞ stajesz :xx:
A te wyj¹tki, kiedy jest smutna to nie wiem, od czego zale¿¹
MoÂże i My tez czasami jesteÂśmy takie wampiry ezoteryczne i odbieramy Joasi energie :shock: Ale nie przesadzajmy,chyba nie jest z NiÂą obecnie tak Âźle :P
A Joasi to przed ka¿dym programem ka¿¹ dmuchaÌ w Joasiomat
Ja to uwaÂżam ,Âże taka profesjonalna telewizja to chyba bada takie rzeczy jak moÂżliwoÂści uÂśmiechowe swoich prezenterek :spiewa:
MyÂślĂŞ, Âże siĂŞ ich brzydzi Dziwny by to byÂł widok- Joasia z dÂżdÂżownicÂą w Âłapce
A moÂże dawniej ÂłowiÂła ryby i sobie na przynĂŞte takie stworki nabijaÂła :hyh: :hyh:
A kiedyÂś w 'Fear Factory' taka jedna zjadÂła 20 takich grubych-a po wyglÂądzie zapewniam,Âże byÂś napisaÂł,Âże tego nie zrobi :shock: Ale ja do niczego nie pije :P
Powinna byÂła mu uwierzyĂŚ na sÂłowo i zaufaĂŚ Na pewno dobrze by na tym wyszÂła
Inna sprawa,Âże Nam teÂż mĂłgÂł to zaproponowaĂŚ :spiewa:
Ostatnio mnie podrapaÂł, bo chciaÂłem napisaĂŚ, Âże Joasia jest brzydka
MĂłj kot to istny cenzor
A co mĂłwi o Joasi,albo precyzujÂąc:co miaÂłczy :devil:
A ja siĂŞ zastanawiaÂłem, czemu on ma pistolecik przyÂłoÂżony do pyszczka
To proste,jest przed pewnÂą decyzjÂą :spiewa:
MogĂŞ siĂŞ niÂą zapoiekowaĂŚ Mam nadzieje, Âże mi czas pozwoli
MoÂżemy razem,pewnie nie bardzo chcesz ale :tanczy: Bo mi siĂŞ plany zmieniÂły trochĂŞ :spiewa:
ODPOWIEDZ