POLSAT

Dyskusje na temat pozostałych stacji telewizyjnych.

Moderator: Łukasz

r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: r_r16 »

Kryminalni to byÂł Âświetny serial kryminalny - powatarzam byÂł. Bo teraz dodali watki prywatne i sie z tego robi jakis obyczajowy serial. no i przede wszystkim juz sie znudzil - a tu kolejna seria bedzie. a twarza w twarz sie rozkreca i bardzooooo mi sie podoba.
kamiiloo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: kamiiloo »

racja kryminalni by³i kiedys z ciekawsz¹ fabu³¹ ale twarza w twarz wymiata :D
TVN innowacja i nowoczesność...
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

WkrĂłtce w Polsacie 'Dinotopia' z Wentworthem Millerem :)
Telewizja Polsat poka¿e miniserial 'Dinotopia', bêd¹cy epick¹ opowieœci¹ o zagubionym kontynencie na którym dinozaury i ludzie ¿yj¹ razem, tworz¹c niezwyk³e spo³eczeùstwo. G³ówn¹ rolê w produkcji zagra³ znany z serialu "Skazany na œmierÌ" Wentworth Miller.

"Dinotopia" to historia dwóch braci , którzy ocaleli z katastrofy samolotowej. Bohaterowie znaleŸli siê na tajemniczej wyspie, le¿¹cej gdzieœ na bezkresnym oceanie. Zwiedzaj¹c wyspê, natknêli siê na tajemnicz¹ krainê zamieszkiwan¹ przez ludzi i dinozaury. Ku ich zdumieniu niektóre napotkane gady okaza³y siê byÌ istotami rozumnymi, a nawet wykszta³conymi i uczestnicz¹cymi na równi z ludŸmi w ¿yciu kraju.
ÂźrĂłdÂło: wirtualnemedia.pl
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: piotrek888 »

Polsat Sport bĂŞdzie testowaÂł HD, na razie brak sygnaÂłu ale napis juÂż jest POLSAT SPORT HD TEST
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

''Fakt'': w styczniu na antenie Polsatu pojawi siĂŞ nowy program kulinarny pt. ''Ewa gotuje''. Wg gazety prowadzÂącÂą zostanie Ewa Wachowicz, a program bĂŞdzie nagrywany w domu byÂłej Miss.

Polsat chyba pozazdroÂściÂł TVP2 programu ''SmaczneGO'', ktĂłry w koĂącu miaÂła prowadziĂŚ Wachowicz. Ja nie pamiĂŞtam (czytaj: nie znam) programu, ktĂłry nagrywany byÂł w domu prowadzÂącego. Tylko pod tym wzglĂŞdem program zapowiada siĂŞ ciekawie, a poza tym to bĂŞdzie kolejny nudny program kulinarny! :)
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Adrian ;P »

Nie no Polsat pokazaÂł klasĂŞ po prostu... Sami siĂŞ przyznali nawet, Âże JoÂś za 2 tygodnie bo w sobotĂŞ na tvp2 jest mecz! zal...
mks
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: mks »

a co jest wlaÂściwie zÂłego w tym, zĂŞ przenieÂśli JOÂŚ..? Unikneli klĂŞski po prostu
qmate
Bywalec
Bywalec

Post autor: qmate »

A znasz drugÂą telewizjĂŞ, ktĂłra ucieka ze swoimi programami?
//////////
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Taniec z gwiazdami nawet w wybory byÂł, a JoÂś jak jest mecz juÂż zdejmujÂą :|
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: pop »

qmate pisze:A znasz drugÂą telewizjĂŞ, ktĂłra ucieka ze swoimi programami?
Takie rzeczy to tylko w Polsacie. :] :hahaha:
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
pawell
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

I zawsze jakaœ ogl¹dalnoœÌ by³aby - panie, które nie ogl¹daj¹ meczy. Zreszt¹ chyba wiêkszoœÌ widzów tego programu to kobiety... :roll:
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Przepraszamy, nie nadamy dzisiaj "WydarzeĂą", bo w czasie emisji "WydarzeĂą" sÂą "Fakty". :devil:
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

No w³aœnie tak to wygl¹da :D Teraz wysz³o na jaw, ¿e Polsat boi siê konkurencji! Ciekawe co by by³o, gdyby Taniec z gwiazdami przesunêli na sobotê na 20 xD Polsat zdj¹³by Joœ pewnie :P
kamiiloo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: kamiiloo »

ee bez porownania mecz a taniec z gwiazdami proszee cie :P
TVN innowacja i nowoczesność...
podmark
Bywalec
Bywalec

Post autor: podmark »

Decyzja Polsatu jak najbardziej uzasadniona - jest to wa¿ny mecz o wejœcie do ME. Ogl¹dalnoœÌ tego wydarzenia bêdzie pewnie spora, wiêc po co nara¿aÌ siê na odcinek, który zani¿y œredni¹ ca³ej edycji ? Wystarczaj¹ca zani¿y³ mecz Polska - Portugalia nadany 8 wrzeœnia. Wtedy to, pierwszy odcinek nowej serii obejrza³o tylko 3,5 miliona. Wiêc decyzja w³adz Polsatu jest uzasadniona.

Poza tym, dziwi mnie dlaczego dopiero teraz wszyscy siĂŞ zainteresowali ewakuacjÂą Polsatu. Kilka tygodni temu teÂż mieli dwutygodniowÂą przerwĂŞ w emisji i wbrew temu, co pisano w Internecie o wyleczeniu chorĂłb uczestnikĂłw, rĂłwnieÂż byÂło to spowodowane meczem polskiej reprezentacji (nawet prowadzÂący powiedzieli to pod koniec odcinka).

Wczorajszy odcinek JOŒ by³ stanowczo za d³ugi. 2 h 45 minut to za du¿o, nawet dla mnie - czlowieka, który ogl¹da ten program co tydzieù. Niepotrzebnie wszyscy œpiewali po dwie piosenki (a mo¿e po prostu za du¿o by³o gadaniny - pierwszy odcinek trwa³ 2,5 godziny, a piosenek by³o nawet o jedn¹ wiêcej, wiêc da siê krócej). Wysz³o na to, ¿e prze³¹czy³em na film na TVN, a Polsat w³¹czy³em, ¿eby zobaczyÌ, kto jest zagro¿ony :)
ODPOWIEDZ