Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

marcinkowsky pisze:No wÂłaÂśnie :] !! ChociaÂż ten na poÂżegnanie :mhm: ??!! Mina Agatki podobna jest troszkĂŞ do uÂśmiechniĂŞtej :> ?? :mhm:
..to straszne szukaĂŚ namiastki..uÂłamka uÂśmiechu :(
..kiedy podobno w dzisiejszych czasach o uÂśmiech nie trudno :uhh:
..to co jest do jasnej cholery nie tak :>
..na capsach niejednokrotnie widaĂŚ Âże Agatka w studio podczas nocnych dyÂżurĂłw siedzi sama ;)
..nie wliczajÂąc przygotowaĂą :lol:
..ale podczas serwisĂłw moÂże nie jest oswojona z tym Âżeby uÂśmiechaĂŚ siĂŞ do kamery :>
..no bo tak na dobrÂą sprawĂŞ a.u.tomat :lol2:

..ale jak to moÂżliwe Âże Agatka nie zdaje sobie sprawy z tego Âże po drugiej stronie oglÂądajÂą jÂą Âżywi i czekajÂący nie tylko na jej profesjonalizm ludzi :uhh:
..maÂło razy daliÂśmy jej do zrozumienia Âże wÂłaÂśnie na niÂą - teÂż takÂą jak prywatnie czekamy :uhh:
marcinkowsky pisze:
Nika pisze:O Agata przywiozÂła ekipie TVN24 rogaliki, ciekawe czy wypieki wÂłasne, bÂądÂż rodzinne czy teÂż kupne?! Niezaleznie od tego i tak miÂło z jej strony, Âże wszystkim zrobiÂła takÂą niespodziankĂŞ.
Ale nie samymi kolegami redakcyjnymi dziennikarka Âżyje , wiĂŞc powinna pomyÂśleĂŚ teÂż o fanach :ban: !! W kontekÂście tego , co napisaÂł king_kocur (''ZjadÂłbym od niej nawet 400 ton trucizny :) '') zaczynam siĂŞ zastanawiaĂŚ z jakim nadzieniem byÂły te rogaliki , ktĂłre przywiozÂła Agatka :lol: ??!! wiĂŞc niekoniecznie chodzi mi to , Âże chciaÂłbym otrzymaĂŚ od Agatki takiego rogalika :lol2: !! UÂśmiech ...... zabĂłjczy uÂśmiech wystarczy na poczÂątek :lol2: !!

A póŸniej zobaczymy , co dalej :lol2: !!
..od wczoraj sugeruje Âże w tvn jest rywalizacja na ÂśmierĂŚ i Âżycie :lol2:
..nie wiem czemu :>
..przecieÂż ja odnoszĂŞ wraÂżenie Âże tam wszyscy siĂŞ bardzo lubiÂą :P
..przynajmniej mam takie wraÂżenie :>

..inna rzecz mnie trapi :mhm:
..ile Agatka musia³a tych rogalików przywieœÌ :?: :lol:
king_kocur pisze:A ja to nawet lubiĂŞ, kiedy Agata jest powaÂżna :) (...)Ja jestem tego samego zdania i popieram takie zachowanie Agaty, kiedy oddziela siĂŞ od wÂłasnego "ja" podczas serwisĂłw, tak aby na wizji istniaÂły tylko dÂźwiĂŞk, obraz i... energia. No dobrze... lubiĂŞ teÂż, gdy Agata okazuje emocje przy omawianiu poszczegĂłlnych newsĂłw :lol2: Ale najbardziej lubiĂŞ, gdy ma kamiennÂą twarz :D No i wolĂŞ, gdy wtedy ma na sobie ciemny Âżakiet :)
..sam widzisz Âże wszystko siĂŞ sprowadza do jednego mianownika :D
..wszyscy byÂśmy chcieli Âżeby Agatka i w naszym towarzystwie byÂła tÂą crazy girl ktĂłrÂą najprawdopodobniej jest w rzeczywistoÂści :spiewa:
..no a przynajmniej na pewno bardziej uÂśmiechniĂŞtÂą :)
Po mnie teÂż ciarki przechodzÂą , kiedy Agatka w ten sposĂłb patrzy z telewizora na mnie

No , no proszê :] !! ¯e my faceci ¿¹damy by Agatka mizdrzy³a siê do nas ...... co ja piszê , o czym ja marzê :lol2: ?? ....... ¿eby chocia¿ uœmiechnê³a siê do nas , to nic dziwnego , ale nawet dziewczynom brakuje na twarzy Agatki uœmiechu :uwaga: !!
..miszmasz by siĂŞ przydaÂł :D
..przy duÂżej porcji profesjonalizmu szczypta dobrego humoru przemiĂŞszana z powagÂą..okraszona dystanso-luzem :tanczy:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

ZÂłapaÂłem siĂŞ za gÂłowĂŞ i spytaÂłem siĂŞ sam siebie: jak oni to robiÂą? :lol2:
Wam naprawdê w tygodniu doskwiera g³ód (Z)Agatkowy :o Po intensywnoœci wpisów wnoszê :lol2: Biedaczyska :( Ale p³awcie siê podczas uczty widza - wiem, jaka to przyjemnoœÌ :lol2: Witam wszystkich przybyszy... marnotrawnych, którzy mam nadziejê nie tylk oz okazji narodowego œwiêta zdecydowali siê najrzeÌ w nasze skromne progi :lol2:
Chcia³bym napisaÌ coœ pokrótce... :devil: Ale nie wiem, od czego móg³bym zacz¹Ì :devil:
Za brak uœmiechu rozgrzeszaÌ Agatty nie mogê siê zabraÌ, poniewa¿ podsumowania dnia niestety nie widzia³em ;( Po przeanalizowaniu tego, co dane mi by³o zobaczyÌ na w³asne oczy i na capsach ³askawych forumowiczów wnoszê, ¿e kamera wysysa z Agaty prawie ca³¹ radoœÌ jej natury :neutral:
Ja mam na to sposĂłb :] niejednokrotnie juÂż pisaÂłem, iÂż jedynym sposobem na to, aÂżeby Agatta choĂŚ po czĂŞÂści byÂła sobÂą przed kamerami musi siĂŞ z niÂą oswoiĂŚ, kamera studyjna musi jej spowszednieĂŚ :)
Ale jak ma to siĂŞ staĂŚ, to juÂż oddajĂŞ pod indywidualny czytaczy osÂąd :D
obieÂżyÂświat pisze:
marcinkowsky pisze:No , no proszê :] !! ¯e my faceci ¿¹damy by Agatka mizdrzy³a siê do nas ...... co ja piszê , o czym ja marzê :lol2: ?? ....... ¿eby chocia¿ uœmiechnê³a siê do nas , to nic dziwnego , ale nawet dziewczynom brakuje na twarzy Agatki uœmiechu :uwaga: !!
..miszmasz by siĂŞ przydaÂł :D
..przy duÂżej porcji profesjonalizmu szczypta dobrego humoru przemiĂŞszana z powagÂą..okraszona dystanso-luzem :tanczy:
Prezentujecie coœ z zakresu miks idealny? :lol2: Pró¿no szukaÌ takiego dania w stacjach innych ni¿ Tvn24 :tanczy: Niech w koùcu zainteresowani zrozumiej¹, czego pragnie widz :lol2:

Zrozumiano... :>
Czekam na efekty juÂż dziÂś :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Alchemik pisze:Witam wszystkich przybyszy... marnotrawnych, ktĂłrzy mam nadziejĂŞ nie tylk oz okazji narodowego ÂświĂŞta zdecydowali siĂŞ najrzeĂŚ w nasze skromne progi
WkoĂącu jesieĂą,dzieĂą szybciej zamienia siĂŞ w noc :spiewa: Trzeba siĂŞ integrowaĂŚ :P
My te¿ zapraszamy piêtro ni¿ej :aniol: ChoÌ ostatnio nie ma warunków zbyt komfortowych-tak jakby remont wci¹¿ trwa a o 17:10 jest przerwa na obiadokolacje :spiewa:
Po przeanalizowaniu tego, co dane mi by³o zobaczyÌ na w³asne oczy i na capsach ³askawych forumowiczów wnoszê, ¿e kamera wysysa z Agaty prawie ca³¹ radoœÌ jej natury
Przyznam siĂŞ,Âże tak moÂże z trzeci-gĂłra czwarty raz oglÂądaÂłem AgatĂŞ w serwisach :red:
I wydaje mi siĂŞ,Âże jeszcze potrzebuje troszkĂŞ czasu Âżeby zaprzyjaÂźniĂŚ siĂŞ bardziej z kamerÂą-oczywiÂście w sensie tej szeroko komentowanej radoÂści :aniol: Ale chyba to tylko kwestia czasu :P
Niech w koĂącu zainteresowani zrozumiejÂą, czego pragnie widz
A ciekawe czy ktoÂś z boku to czytajÂący uznaÂłby Nas za widza zbyt wiele wymagajÂącego :spiewa: No ale rozwĂłj kosztuje to nie sklep wolnocÂłowy :spiewa:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

maxxx pisze:
Alchemik pisze:Po przeanalizowaniu tego, co dane mi by³o zobaczyÌ na w³asne oczy i na capsach ³askawych forumowiczów wnoszê, ¿e kamera wysysa z Agaty prawie ca³¹ radoœÌ jej natury
Przyznam siĂŞ,Âże tak moÂże z trzeci-gĂłra czwarty raz oglÂądaÂłem AgatĂŞ w serwisach :red:
I wydaje mi siĂŞ,Âże jeszcze potrzebuje troszkĂŞ czasu Âżeby zaprzyjaÂźniĂŚ siĂŞ bardziej z kamerÂą-oczywiÂście w sensie tej szeroko komentowanej radoÂści :aniol: Ale chyba to tylko kwestia czasu :P
Gdyby nie zapraszali jej do studia takich w gadce podstarzaÂłych prykĂłw, to moÂże by siĂŞ rozweseliÂła :tanczy: Na przykÂład Lizuta z GW albo Sierakowskiego z KP :) Z nimi mogÂłaby sobie podowcipkowaĂŚ na wizji :)
No , no proszê :] !! ¯e my faceci ¿¹damy by Agatka mizdrzy³a siê do nas ...... co ja piszê , o czym ja marzê :lol2: ?? ....... ¿eby chocia¿ uœmiechnê³a siê do nas , to nic dziwnego , ale nawet dziewczynom brakuje na twarzy Agatki uœmiechu :uwaga: !!
Nie rozumiem, dlaczego twoim zdaniem kobiety nie maj¹ prawa ¿¹daÌ od Agaty, by je kokietowa³a :> Chcê ciê poinformowaÌ, ¿e Kobiety marz¹ te¿ o tym, by pe³niÌ przy Agacie chocia¿by takie funkcje jak wczoraj ci oblegaj¹cy j¹ niemal :x techniczni :)
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

}{ypnosea pisze:Gdyby nie zapraszali jej do studia takich w gadce podstarzaÂłych prykĂłw, to moÂże by siĂŞ rozweseliÂła :tanczy: Na przykÂład Lizuta z GW albo Sierakowskiego z KP :) Z nimi mogÂłaby sobie podowcipkowaĂŚ na wizji :)
Ohjjhhhh :devil: W ich towarzystwie Agatka musiaÂłaby siliĂŚ siĂŞ na nieobiektywizm :devil: !! A tego bym nie zniĂłsÂł :nie: !! to ja juÂż wolĂŞ jak siĂŞ nie uÂśmiecha :D !!
}{ypnosea pisze:Nie rozumiem, dlaczego twoim zdaniem kobiety nie maj¹ prawa ¿¹daÌ od Agaty, by je kokietowa³a :> Chcê ciê poinformowaÌ, ¿e Kobiety marz¹ te¿ o tym, by pe³niÌ przy Agacie chocia¿by takie funkcje jak wczoraj ci oblegaj¹cy j¹ niemal :x techniczni :)
ZapomniaÂłem , Âże sÂą kobiety i........ kobiety -wybacz :lol2: !! Nie zabraniam ci mieĂŚ marzeĂą takich jak my -faceci :lol2: !! :hyh:
maxxx pisze:WkoĂącu jesieĂą,dzieĂą szybciej zamienia siĂŞ w noc :spiewa: Trzeba siĂŞ integrowaĂŚ :P
My te¿ zapraszamy piêtro ni¿ej :aniol: ChoÌ ostatnio nie ma warunków zbyt komfortowych-tak jakby remont wci¹¿ trwa a o 17:10 jest przerwa na obiadokolacje :spiewa:

Ojhhh maxxx , drogi maxxx jak ja ledwo do Agatki przedzieram siê przez te stosy ksi¹¿ek , które przede mn¹ na biurku le¿¹ .... nie wiedzieÌ po co :mhm: ?? :>
maxxx pisze:
Alchemik pisze:Po przeanalizowaniu tego, co dane mi by³o zobaczyÌ na w³asne oczy i na capsach ³askawych forumowiczów wnoszê, ¿e kamera wysysa z Agaty prawie ca³¹ radoœÌ jej natury
Agatka powinna w koĂącu zrozumieĂŚ, Âże kamera teÂż czÂłowiek i tak jak istota ÂżyjÂąca potrzebuje cudzego uÂśmiechu , Âżeby miÂło sobie ÂżyĂŚ :lol2: !!
maxxx pisze:
Alchemik pisze:Niech w koĂącu zainteresowani zrozumiejÂą, czego pragnie widz
A ciekawe czy ktoÂś z boku to czytajÂący uznaÂłby Nas za widza zbyt wiele wymagajÂącego :spiewa: No ale rozwĂłj kosztuje to nie sklep wolnocÂłowy :spiewa:
Pech chce , Âże tymi najbardziej zainteresowanymi to jesteÂśmy my :devil: !! No , ale awansu Agatki byÂło ni byÂło siĂŞ doczekaliÂśmy :lol2: !! wiĂŞc nie ma co narzekaĂŚ :lol2: !!
Zrozumiano... :>
Czekam na efekty juÂż dziÂś :lol2:
Zrozumiano :lol2: !! Podaj dalej :lol2: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:Czy ja juÂż pisaÂłem , Âże chciaÂłbym takÂą robotĂŞ :lol2: ?? No ale fakt faktem , Âże prĂŞdko by mnie wywalili za prĂłby przekraczania ''uprawnieĂą'' :devil: !! :lol2:
..zwalniaĂŚ ciĂŞ by nie musieli bo by sobie Agatka Âświetnie z takim jak ty natrĂŞtem poradziÂła :lol2:
..na pewno nie raz musiaÂła juÂż w przeszÂłoÂści sobie radziĂŚ :spiewa:
..ale wolĂŞ nie pytaĂŚ co rozumiesz pod hasÂłem przekraczania uprawnieĂą :lol:
marcinkowsky pisze:
}{ypnosea pisze:Gdyby nie zapraszali jej do studia takich w gadce podstarzaÂłych prykĂłw, to moÂże by siĂŞ rozweseliÂła :tanczy: Na przykÂład Lizuta z GW albo Sierakowskiego z KP :) Z nimi mogÂłaby sobie podowcipkowaĂŚ na wizji :)
Ohjjhhhh :devil: W ich towarzystwie Agatka musiaÂłaby siliĂŚ siĂŞ na nieobiektywizm :devil: !! A tego bym nie zniĂłsÂł :nie: !! to ja juÂż wolĂŞ jak siĂŞ nie uÂśmiecha :D !!
..hej..hej..hej :>
..po pierwsze to wÂłaÂśnie sobie przypomniaÂłem Âże podczas rozmowy w raporcie Agatka piĂŞknie siĂŞ do panĂłw uÂśmiechaÂła :)
..a po drugie to kto wie - moÂże niedÂługo siĂŞ doczekamy rozmĂłw z mÂłodszymi i bardziej ÂżywioÂłowymi postaciami :lol2:

..ale ona chyba tĂŞskni do PorankĂłw skoro takie prezenty serwuje porankowej ekipie ;)
marcinkowsky pisze:
Agatka powinna w koĂącu zrozumieĂŚ, Âże kamera teÂż czÂłowiek i tak jak istota ÂżyjÂąca potrzebuje cudzego uÂśmiechu , Âżeby miÂło sobie ÂżyĂŚ :lol2: !!
..zw³aszcza jeœli podczas nocnych serwisów jest zdana na tylko i wy³¹cznie obecnoœÌ kamery - skoro z naszej obecnoœci nie zdaje sobie sprawy ;(

..a w tym momencie - weekendowych serwisĂłw my jesteÂśmy pewnie bardziej wierni niÂż niejeden przyjaciel :)
..przyjaciele na pewno bawiÂą siĂŞ w klubach a my niejednokrotnie rezygnujemy z imprez na rzecz serwisĂłw z AgatkÂą :lol2:
..z AgatkÂą ktĂłra nie chce siĂŞ do nas uÂśmiechaĂŚ ;(
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..zwalniaĂŚ ciĂŞ by nie musieli bo by sobie Agatka Âświetnie z takim jak ty natrĂŞtem poradziÂła :lol2:
Hmm... :D ?? :mhm: ChciaÂłbym siĂŞ z niÂą tak kiedyÂś mimo wszystko podroczyĂŚ i poprzekomarzaĂŚ :lol2: !!
..ale ona chyba tĂŞskni do PorankĂłw skoro takie prezenty serwuje porankowej ekipie ;)
Ona têskni , Ona -a my to co :hyh: ?? Nam siê nic ju¿.... ¿adne marzenia i realizacja ich nie nale¿¹ :uhh: ?? My chyba bardziej do tego têsknimy :szalony: !! Wiem , ¿e to czysty egoizm , ale skoro Agatka siê o nas nie troszczy to ja o ni¹ te¿ nie :nie: !! Ha :D !!
..a w tym momencie - weekendowych serwisĂłw my jesteÂśmy pewnie bardziej wierni niÂż niejeden przyjaciel :)
..przyjaciele na pewno bawiÂą siĂŞ w klubach a my niejednokrotnie rezygnujemy z imprez na rzecz serwisĂłw z AgatkÂą :lol2:
..z AgatkÂą ktĂłra nie chce siĂŞ do nas uÂśmiechaĂŚ ;(
Mnie strasznie korci , ¿eby gdzieœ pójœÌ :> ?? !! Nasili³a siê ta chêÌ zw³aszcza po tym jak od godziny czekam na jakiœ cholerny serwis i nie mogê siê doczekaÌ :ban: !! Nawet tego z podrabianym t³em :evil: !! Nie doœÌ , ¿e upychaj¹ Agatkê w czarn¹ nocn¹ dziurê , to jeszcze zabieraj¹ ze 3 ( z powodzeniem :x ) serwisy wczesnym wieczorem :twisted: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

:devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:
Boooommmmbaaaa !
Mam nadziejĂŞ , Âże Grzegowszczyn to wystawi...
W razie czego dysponujĂŞ kopiÂą....
MyÂśmy tylko prosili o usmiech, a Agatka do nas rÂączkÂą pomachaÂła...
:hahaha: :hahaha: :hahaha:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:
Boooommmmbaaaa !
Atomowa :hahaha: !! :hahaha: !! :hahaha: !! :hahaha: !! :devil:
Nie krêpuj siê wstawiaj :lol: !! Grz jest spoko goœÌ ale filmy daje z opóŸnieniem :D !! A ja bym chcia³ to ju¿ znów zobaczyÌ :rydzyk: !!
epsztajnek pisze:MyÂśmy tylko prosili o usmiech, a Agatka do nas rÂączkÂą pomachaÂła...
Nawet nie ÂśniÂłem o takim powitaniu :lol: !! :hahaha: :hahaha: Nie marzyÂło mi siĂŞ to :lol: !!
Okay , to o uÂśmiechu juÂż teÂż nie marzĂŞ , bo widzĂŞ , Âże to czego nie sprecyzujĂŞ to dostajĂŞ i mnie cieszy :lol: !! :devil:

Ojjhh -dziÂś chÂłopaki z reÂżyserki nawalili - mĂłwiÂłem ,Âże ja lepiej bym siĂŞ wywiÂązywaÂł :lol2: !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

PĂłki co mam capsy :lol:
Nie k³ócicie siê o to, do kogo macha³a? :lol:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
:D
epsztajnek

Nie k³ócicie siê o to, do kogo macha³a?
MyÂślĂŞ , Âże jednak machaÂła do panĂłw technikĂłw. PosÂłuchajcie - wyraÂźnie mowi , Âże ma cicho w sÂłuchawce. SpodobaÂło jej siĂŞ widocznie, jak panowie jej sÂłuchawkĂŞ poprawiali i chce jeszcze raz :evil:
http://www.sendspace.com/file/k9ewrb
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:
epsztajnek pisze: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:
Boooommmmbaaaa !
..sam nie wiem co napisaĂŚ :lol:
..pozbieraĂŚ siĂŞ nie mogÂłem po tym zajÂściu :lol:
..Agatka to potrafi wejœÌ z pomp¹ :brawa: :lol:
Nie krêpuj siê wstawiaj :lol: !! Grz jest spoko goœÌ ale filmy daje z opóŸnieniem :D !! A ja bym chcia³ to ju¿ znów zobaczyÌ :rydzyk: !!
..uzbrójmy siê w cierpliwoœÌ :lol2:
..zresztÂą zaraz i tak jest raport :P
..to nie bĂŞdziesz miaÂł kiedy oglÂądaĂŚ :lol2:
marcinkowsky pisze:
epsztajnek pisze:MyÂśmy tylko prosili o usmiech, a Agatka do nas rÂączkÂą pomachaÂła...
Nawet nie ÂśniÂłem o takim powitaniu :lol: !! :hahaha: :hahaha: Nie marzyÂło mi siĂŞ to :lol: !!
Okay , to o uÂśmiechu juÂż teÂż nie marzĂŞ , bo widzĂŞ , Âże to czego nie sprecyzujĂŞ to dostajĂŞ i mnie cieszy :lol: !! :devil:
.no tak ale pomachaÂła bez uÂśmiechu :>
..i jak notka mówi - sk¹d pewnoœÌ ¿e to do nas :devil:

marcinkowsky pisze:Ojjhh -dziÂś chÂłopaki z reÂżyserki nawalili - mĂłwiÂłem ,Âże ja lepiej bym siĂŞ wywiÂązywaÂł :lol2: !!
..na pewno zrobili jej numer :devil:

..a tak w ogĂłle to ÂślicznÂą ma dziÂś Agatka fryzurkĂŞ :P
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: sybic »

ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
epsztajnek

Nie mogĂŞ siĂŞ powstrzymaĂŚ, Âżeby nie daĂŚ tego capsa... :aniol: Fryzurka przeurocza... :brawa:
Obrazek
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:
marcinkowsky pisze:
Boooommmmbaaaa !
..sam nie wiem co napisaĂŚ :lol:
..pozbieraĂŚ siĂŞ nie mogÂłem po tym zajÂściu :lol:
..Agatka to potrafi wejœÌ z pomp¹ :brawa: :lol:
Ejjhhh :P I jak zwykle raportem zdetronizowaÂła poprzedni serwis :lol2: !! Ale nieee.... nie byÂło Âżadnych niekontrolowanych gestĂłw i zdarzeĂą :lol2: !! W sumie to trochĂŞ szkoda :lol2: !! Ale w koĂącu nie mozna caÂłe Âżycie siĂŞ hahaĂŚ :devil: !! PorzÂądne lekcje historii i konstytucji teÂż trzeba odbyĂŚ :brawa: !! Jak Wam siĂŞ podobaÂła rozmowa z konstytucjonalistami -bo mi bardzo i caÂły czas jestem pod wraÂżeniem :brawa: !!
..a tak w ogĂłle to ÂślicznÂą ma dziÂś Agatka fryzurkĂŞ :P
No bosko dzisiaj wypadÂła -pod kaÂżdym wzglĂŞdem :lol2: !! :brawa: Tylko moÂżna psy wieszaĂŚ na marynarze , ale to akurat nic nowego :devil: !!
Nie mogĂŞ siĂŞ powstrzymaĂŚ, Âżeby nie daĂŚ tego capsa... :aniol: Fryzurka przeurocza... :brawa:
Prawda :P !! Uroczy caps , ale niestety znĂłw mi przypomniaÂł , Âże Agatka wcale siĂŞ nie uÂśmiechnĂŞÂła ;( !!
ODPOWIEDZ