Herman pisze:Byla dzis Daga w PiŚ ?? Warto czekac do powtorki ??
Była - jak w każdy piatek - pewnie Cię zmylił ten spokój w wątku :spiewa: , czekamy na capsy od epsztajnka :rydzyk:
Herman pisze:Jakis material zapowiedziany na weekend ??
Ja tylko zrozumiałem, że ma być jakaś rozmowa ws. NATO, ale kto będzie rozmawiał to nie wiem :mhm:
Zapowiedzi materiałów nie było, te weekendowe wydania to tylko podsumowanie wydarzeń z całego tygodnia, plus ewentualnie to co się nie "zmieściło" :rozglada:, więc nie liczę na jakieś specjalne materiały :nie:
Herman pisze:Jakis material zapowiedziany na weekend ??
Ja tylko zrozumiałem, że ma być jakaś rozmowa ws. NATO, ale kto będzie rozmawiał to nie wiem :mhm:
Zapowiedzi materiałów nie było, te weekendowe wydania to tylko podsumowanie wydarzeń z całego tygodnia, plus ewentualnie to co się nie "zmieściło" :rozglada:, więc nie liczę na jakieś specjalne materiały :nie:
To tak
Daga nowy stroj chyba :spiewa:
Bedzie wywiad ktory przeprowadzili prowadzacy z Jolanta Kwasniewska
Dagmara pochwalila sie ze "zna" pana Rasmussena - rozmawiala z nim kiedys na jednym ze szczytow europejskich... (mily czlowiek podobno) :hyh:
Zgodnie z tym, co kiedyś powiedziała w PiŚie, pytana o zakupy, że nie wydaje całej pensji na ubrania, tylko systematycznie kupuje sobie coś nowego :spiewa:
Ale nie wiem, czy tej bluzki nie miała już kiedyś pod marynarką :hyh: Z resztą i tak wyglądała świetnie :tanczy:
Herman pisze:Bedzie wywiad ktory przeprowadzili prowadzacy z Jolanta Kwasniewska
To jednak oni, zobaczymy co z tego wyjdzie :rozglada:
Drugi tydzień weekendowych wydań PiŚ, a już trafił się ważny temat, który zdominował dzisiejszy program. W dodatku w innym miejscu, ze względu na gości - komentatorów, ładnie widać profil Dagmary Ciekawe, czy wyemitują dziś ten wywiad z Kwaśniewską :mhm:
Wczoraj po raz pierwszy miałem okazję oglądania programu "Polska i świat" z Dagmarą. Jestem MEGA zaskoczony nie wiedziałem, że ta dziewczyna może być tak wyluzowana. Czasami to aż sam się śmiałem z nią . Porównując prowadzenie tego magazynu a serwisów jak to mówią - niebo a ziemia! Fantastycznie!
piotrek888 pisze:Wczoraj po raz pierwszy miałem okazję oglądania programu "Polska i świat" z Dagmarą. Jestem MEGA zaskoczony nie wiedziałem, że ta dziewczyna może być tak wyluzowana.
Dobrze, że nie oglądałeś pierwszych odcinków, nie było tak pięknie :nie:. Ale każde początki są trudne Te dialogi momentami były nie do zniesienia, ale mam nadzieję, że to już za nami.
piotrek888 pisze:. Porównując prowadzenie tego magazynu a serwisów jak to mówią - niebo a ziemia! Fantastycznie!
Nie ma co się oszukiwać, ale w serwisach i to na dodatek weekendowych, nie ma okazji dać z siebie trochę "luzu" :rozglada:
Przez przypadek znalazłem capsa*, z wizyty Dagmary w studio, kiedy omawiała proces Fritzla. Może trochę nieaktualne, ale z capsami ostatnio krucho, więc każdy jest cenny